Gangbang s pozorovatelkou

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od jjj3 »

Není tomu dlouho, co jsem po dlouhé přestávce dostal chuť vyzkoušet opět gangbang akci. Nejprve jsem kontaktoval nick -gang-bang-sex- na amatérech, přes který jsme spáchali naši poslední gangbang akci. Nabídl mi účast na páteční akci, co pořádá pro tři ženy. Byl jsem pro. Zeptal se, jestli s sebou nechci vzít ženu. Akce měla být především pro mě, tak jsem kontroval – jedině jako pozorovatelku. Neměl s tím problém, poté co jsme to probrali a odsouhlasili doma, ještě pro pořádek kontaktoval tři hlavní aktérky, jestli jim nebude vadit další žena v roli pasivního pozorovatele. O dva dny později byly všechny souhlasy pohromadě a my se chystali vyrazit na páteční akci.
V páteční večer, po nezbytných přípravách, jsme opustili domov. Při cestě po D1 jsme si dohodli naše vlastní pravidla pro večer. Pro případ, že by se manželka rozhodla zapojit jsme si domluvili naši vlastní hru – musí třikrát poprosit „Pane prosím, mohla bych se přidat" s tím, že mezi jednotlivými prosbami musí být nejméně 5 minut a musí splnit úkol, který jí s udělením souhlasu dám. Měl jsem si s sebou pro tento případ pár pomůcek - pouta, roubík, ozdoby na bradavky a náhrdelník.
Dorazili jsme na místo 5 min před určeným začátkem. Obdrželi skleničky do ruky a vydali se zkoumat prostory a společnost, co se sešla na dnešní akci. Chlapů bylo nakonec 19 na tři rajcovní samičky. Na akci samotnou byly určeny dva pokoje, v každém prostorné letiště. Dlouhou dobu se nic nerozjíždělo, ale už víme, že začátky bývají někdy trochu rozpačité. V pokoji, kde jsme se posadili byly ženy dvě, třerí byla ve druhém. Vedle se to nakonec rozjelo dříve než u nás, když jsem byl nakouknout už se kouřilo kolečko mužů. Netrvalo dlouho a i v naší místnosti se to rozjelo. Na každou ženu se sesypalo několik mužů a už se to kouřilo a mrdalo. Má pozorovatelka seděla u stěny na židli, jedna aktérka se činila na posteli, druhá na podlaze. Nejprve jsme se chvilku dívali, potom jsem se svléknul a šel se zapojit.
Přistoupil jsem k té vysoké štíhlé, co klečela na podlaze, chvíli hladil po zádech a zkoumal texturu kůže. Zkoumal jsem obliny zadečku a chvilku si zaprstil. Potom jsem se přidal ke půlkruhu stojících na kouření. Na střídačku dva honila a jeden kouřila. Když jsem přišel na řadu, hezky jsem si to užíval, chvílemi až pěkně hluboko do krku.
Žena si mezitím užívala pozornosti od mužů, kteří s ní flirtovali a doufali že se zapojí také. Někteří byli evidentně zklamáni, že je tam jen jako pozorovatelka, jiné to neodradilo a flirtovali s ní dál. Seděla oblečená na židli a vedle ní stálo 3-5 nahých chlapů (průběžně se to měnilo) s různě tvrdými ocasy a snažili se s ní vést rozhovor. Musel jsem tu flirtovačku na židli trochu usměrnit, když začala rukama zkoumal velikosti ocasů, které před ní promenovali a připomenout jí, že je tam jen jako pozorovatelka. Nedlouho poté přišla její první prosba o zapojení se. Prvním úkolem bylo, svléknout se do půl těla a spoutat ruce pouty za zády. Dal jsem její prsa v plen chlapům okolo na hraní. Seděla tam s rukama za zády, prsa jí trčely a chlapi ji začali osahávat. Někteří to pochopili jako signál, že je možné vše a zkusili se nastavit před pusu. To jsem zakázal s tím, že to nemá dovoleno.
Nechal jsem ji bez dozoru a šel se podívat na akci ve vedlejší místnosti. Úvodní skrumáž okolo blondýnky trochu polevila, ve chvíli, kdy jsem nahlédnul měla plné všechny tři otvůrky a okolo kupu pomocníků. Přišlo mi to těsné se k nim cpát, tak jsem se chvíli jen díval. Když jsem se vrátil ke své ženě, už se trochu na židli kroutila pod doteky, nejspíše už byly bradavky přecitlivělé. Se spoutanýma rukama muži využívali, že nemá moc na výběr. Okolo ní byl kroužek zájemců. Prodral jsem se za ni, rukama podebral prsa, pohrával si s nimi a nabízel je k ochutnání, což nejbližší využili. Po chvíli poprosila o rozvázání rukou. Nechal jsem se trochu přemlouvat a poté jí sundal pouta. Dostala povolení používat ruce a hned se vrhnula na honění ptáků okolo, což se pochopitelně líbilo.
Zkusil jsem se podívat do vedlejší místnosti, využil konstelace a nechal se chvíli kouřit. Když to začalo být intenzivní zápasil jsem s rozhodnutím nechat se udělat nebo ještě počkat. Nechal jsem se dodělat rukou před obličejem. Vrátil jsem se k manželce. Držela se instrukcí a pouze honila. Pak asi cítila, že by někteří mohli začít stříkat – pragmaticky si nechtěla nechat zacákat oblečení, tak mě poprosila o svolení sundat si kalhoty. Trochu mi tím udělala čáru přes rozpočet, druhý úkol který jsem plánoval – bylo svléknout se do naha. Fleky jsem ale taky nechtěl - svolil jsem. Když je sundala, chlapi okolo toho využili k tomu, že ji začali osahávat všude. Musel jsem připomenout, že spodek není dovolen, ale stejně jí obírali zadek. Jak tam stála jen v kalhotkách, musel jsem obnovovat kontrolu pokaždé kdy přišel nový muž, bez informací o tom, co se smí a co nikoli, zkoušel se dobývat do kalhotek, nebo se nastavoval ke kouření.
V naší místnosti došlo k nehodě. Pod náporem šukání se propadl rošt postele. Byla to hezká postel s železnými mřížemi v čele – plánoval jsem, jak po druhé žádosti, využiji pouta na připoutání rukou, dám roubík do úst a nechám ji tam na hraní. Nehodou postele, tenhle plán vzal za své.
Když má žena prosila podruhé, bylo mi jasné, že je už hrozně vzrušená z toho, jak je středem pozornosti tlupy chlapů. Zapomněla, jak má znít správná fráze žádosti a tak opakovala různé variace – prosím….můžu…. chvilku jsem ji nechal trápit a poté svolil. Kalhotky zmizely rychlostí blesku (po akci jsme je pak hezkou chvíli hledali), už ani nevím kdo jí z nich pomáhal, bylo tam nějak moc ochotných rukou. S druhou prosbou jsem dovolil k použití pro ocasy jen její pusu a kundu uvolnil jen pro prsty a jazyky. Chtěl jsem, aby se hezky trápila dál a pořádně si prodloužila předehru a ještě víc tak vystupňoval její vzrušení a touhy – předtím než se rozhodnu je začít postupně plnit. Náš kroužek – asi čtyři nebo pět co jsme byli okolo, víc se neprotlačilo, chvíli poté co zmizely kalhotky, jeden zvednul do vzduchu nohu, odtáhnul ji do strany, o druhou se postaral někdo na druhé straně, další z boku, já podepíral záda. Jeden byl zepředu, ani nevím, jestli ji nějak držel pod zadkem nebo ne. Zkrátka byla najednou ve vzduchu na mužských rukách a střídavě ji někdo prstil nebo lízal. Já podpíral zezadu a jednou rukou si hrál s jedním prsem. S druhým si občas hrál, střídavě rukou a ústy borec co byl z boku. Užívala si naplno že je naší hračkou. Začala být pěkně hlasitá. Ještě že má mě za svého pána – jinak by už dávno šukala a o tohle všechno by přišla. Nemám přehled, jak dlouho byla ve vzduchu. Několik minut zcela určitě. Nejvíce hlasitá byla, když ji tvrdě prstili. S jazykem jim to moc nešlo – chápu, málokdo trefí na to jak to má ráda a zkouší hlavně co sami znají. Když jsme ji sundali dolů na matraci na podlaze (z rozbité postele) nechal jsem ji po chvíli chlapům napospas s upozorněním co je dovoleno a co nikoli a vyrazil na záchod o patro níže. Když jsem odcházel, klečela na čtyřech, před ní ocasy. Nevím, jestli ještě jen honila, nebo už kouřila. Řekl jsem borcovi, co byl za ní, aby ji tvrdě vyprstil, až bude stříkat a odešel jsem. Stál jsem u záchoda a po chvíli zaznamenal hlasité vzrušené ženské sténání. Už předtím byla jedna aktérka velmi vokální, tohle znělo trochu jinak. Bylo to víc a víc hlasitější a naléhavější. Šel jsem po schodech k těm dvěma pokojům a záhy bylo jasné že je to z našeho pokoje. Ženu jsem našel jak klečí nad obličejem borce co ji lízal zespodu, oči přivřené, ústa pootevřená vzrušením a ty vzrušené vzdechy byly její. Už si nevybavuji, jestli u toho někoho honila, nebo ne. Myslím, že spíše ne. Měla co dělat sama se sebou. Prodral jsem se blíže k ní a viděl jak ji borec, co jí líže, ji ještě k tomu prstí. Jak jsem byl u nich, viděl jsem, že prst projíždí zadní dírku. Nemohl jsem od toho odtrhnout oči – nevím tedy jestli se někdo další věnoval prsům, nejspíše jo. Většina chlapů, co byla okolo, jen fascinovaně přihlížela. Chvíli to postupně gradovalo a pak se mohutně udělala. Byla snad nejhlasitější, co jsem jí kdy slyšel. Užili jsme si to i všichni okolo, co jsme přihlíželi.
Chtěl jsem odměnit chlápka, co ji tak mohutně udělal, aby byl prvním, kdo bude moci zasunout, ale přesunul se někam mezi druhé dvě aktérky v naší místnosti. My jsme si procházeli naším malým rituálem žádání o mé svolení, aby mohla konečně šukat. Teď už mě nezaskočilo, že si nepamatuje správnou formulaci. Jelikož původní plán vzal stejně za své, řekl jsem si podmínku, že mě musí pěkně vykouřit do konce a polknout – vše rychle odsouhlasila, jen abych konečně svolil.
Když jsem stále neviděl toho borce, který ji udělal, vzal jsem ji za ruku a přesunul nás do druhého pokoje, domnívaje se, že lízač bude tam. Chyba lávky - nebyl tam. Rozhodl jsem, že zůstaneme tady a využijeme volný prostor. Zeptal jsem se, zda-li si mám před ni kleknou? Nakonec jsem si sednul na křesílko, z něhož byl výhled na další aktérku v akci na posteli, žena klečela přede mnou na čtyřech a já ji nabídnul svou měkkou chloubu k orální péči. Dosavadní průběh gangbang akce byl pro mě hlavně orální akcí – hezky jsem si to užíval.
Z předchozího pokoje nás následovali tři, čtyři zájemci, zvědaví na to, co bude dál.
Vychutnával jsem si svou roli. Ovládání mě baví skoro stejně jako šukání a dohromady je to prostě opojné – tak jsem ukázal na toho s nejtlustším pérem a pokynul mu „Ty budeš zezadu“. Rád poslech. Ten prst, co vybíral, sledovali s napětím oči nejméně čtyř chlapů a každý chtěl být na místě toho, na kom se zastaví. Přitom jsem cítil na ptákovi jazyk své stále nadrženější ženy, klečící přede mnou na čtyřech, jak ho do ní zasunul a začal přirážet. Já zůstal na místě a každý jeho příraz mě posunul hlouběji do pusy. Vnímal jsem okrajově pohledy chlapů okolo nás. Kolik jsme měli diváků celkově, nemám představu. Očima jsem vychutnával, jak se jí vlní zadek s každým přiražením a současně cítil jak jazyk na ocase poskočí kupředu. Hezká spolupráce beze slov. Vychutnával jsem si to bez pohybu a kořenil si to díváním okolo. Pokynul jsem mu ať ji chytí pevně za boky a přiráží tvrději. Poslechl a zrychlil. Když dostříkal, vybral jsem jako dalšího borce, který měl delší, ač trochu slabší kládu než první. Zaklekl a navázal na prvního. Po chvíli žena zvednula hlavu s tím, že ji začínají pálit kolena s koberce. Pokývnul jsem a lehla si na záda. Já zaklenul u hlavy, druhý chlap na klasiku mezi nohy. Záda na koberci nevydržely déle než kolena, tak následoval přesun na postel. Z aktivní akce jsem přešel do diváckého módu a díval se, jak na posteli dvě ženy obšťastňují několik mužů. Moje pozorovatelka se hezky činila. Po chvíli jsem změnil pokoj, skouknout jak běží akce vedle. Šukalo se stejně intenzivně na plné obrátky jako u nás. Po návratu mě potěšilo zjištění, že ten, kdo teď tak tvrdě přiráží do klína mé pozorovatelky je ten chlápek, co jí to tak mohutně udělal. Nevím, jestli se tam prostřídal i někdo další. Důležitější bylo, že jsem se prodral do pozice na kouření. Hezky tvrdě přirážel. Když končil, vytáhnul ho, sundal gumu a stříkal na břicho. Pak vzal ručník, utřel po sobě. Nastoupil po něm další a celá akce se hezky zopakovalo, včetně sundání gumy, stříkání na břicho a utírání ručníkem. Poté pokračoval další v podobném stylu. Chvilku jsem vypomáhal s roztahováním jejích nohou. Když se vytáhnul aby sundal gumu a stříkal. Řekl jsem mu ať už nestříká na ní. Nevydržel jsem už čekat a nezohledně využil práva pána - rychle přesunul mezi roztažené nohy a nabodl se do rozmrdané kundy. Tvrdé intenzivní přírazy jsem si užíval ve vzrušivé spirále. Mé privilegium být bez gumy jsem využil do plna a stříkal dovnitř.
Dali jsme potom společně krátkou sprchu a vrátili se zpět do akce. Pozorovatelem jsem byl tentokrát já. Sledoval jsem ještě jak dovedla na vrchol další dva účastníky a potom jsem vyhlásil konec. Po finální sprše jsme dohledali všechny kousky oblečení, dali ještě krátký pokec s těmi kdož vydrželi až k závěru akce. Rozloučili se a vyrazili na cestu domů, spokojeni s přeměnou pasivní pozorovatelky v uspokojenou účastnici.
Sundin
Příspěvky: 913
Registrován: ned 04. zář 2016 23:44:04
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: som muz ,rad ukazujem zenu a rad sa pozeram na ine zeny ,rad pomenim fotky
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=689

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od Sundin »

Paradajky , pošli fotku manželky
muerte
Příspěvky: 56
Registrován: pát 13. dub 2018 22:44:27
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od muerte »

Ahojky já jsem ale starší vadí
tomasm111
Příspěvky: 38
Registrován: pon 23. lis 2015 20:31:14
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od tomasm111 »

Sundin píše:Paradajky , pošli fotku manželky
je to povidka, fikce, ne zazitek tak foto je asi bezpredmetne...
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od jjj3 »

no chlapci neoznačil jsem to sice jako PP, ale tohle fikce není - to se opravdu stalo :)
Sundin
Příspěvky: 913
Registrován: ned 04. zář 2016 23:44:04
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: som muz ,rad ukazujem zenu a rad sa pozeram na ine zeny ,rad pomenim fotky
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=689

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od Sundin »

jjj3 píše:no chlapci neoznačil jsem to sice jako PP, ale tohle fikce není - to se opravdu stalo :)
Čiže foto?
marianl
Příspěvky: 125
Registrován: ned 19. srp 2018 16:23:41
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od marianl »

a fotky ??
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od jjj3 »

fotky nebudou, zásadně nesdílíme.
tomasm111
Příspěvky: 38
Registrován: pon 23. lis 2015 20:31:14
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od tomasm111 »

jjj3 píše:fotky nebudou, zásadně nesdílíme.
kecy...nick gang-bang-sex fotky zveřejnuje... škoda že někdo kdo napíše tak hezkou fikci to neumí přiznat...
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Re: Gangbang s pozorovatelkou

Příspěvek od jjj3 »

tomasm111 píše:
jjj3 píše:fotky nebudou, zásadně nesdílíme.
kecy...nick gang-bang-sex fotky zveřejnuje... škoda že někdo kdo napíše tak hezkou fikci to neumí přiznat...
klidně se nicku gang-bang-sex zeptej jestli je příběh pravdivý - on u toho byl :) i ti může říci že milulý pátek jsme akci zopakovali :)

a pokud se zeptáš, tak ti vysvětlí, že zveřejnuje jen ty fotky ke kterým má souhlas - a ten jsme mu nedali :)
Naposledy upravil(a) jjj3 dne sob 26. led 2019 18:28:16, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: wukong a 198 hostů