Návštěva s výpomocí

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Uživatelský avatar
KarelK1968
Příspěvky: 670
Registrován: čtv 02. úno 2017 18:45:06
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Bydliště: Borovany
Kontaktovat uživatele:

Re: Návštěva s výpomocí

Příspěvek od KarelK1968 »

rostaci píše:
subkanda píše:Takže panic. Chytrej.
subkandiku......
von je zajda a jeste k tomu chytrej :lol: :lol: :lol: a uz psst at zase neskoncime v popelnici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo
Uživatelský avatar
KarelK1968
Příspěvky: 670
Registrován: čtv 02. úno 2017 18:45:06
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Bydliště: Borovany
Kontaktovat uživatele:

Re: Návštěva s výpomocí

Příspěvek od KarelK1968 »

Pěkná povídka a neustále mne udivuje ze se tu řeší sloh a gramatika misto toho o čem to je.
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Návštěva s výpomocí 3

Příspěvek od jjj3 »

Spolu s našimi známými Ivou a Jardou jsme vyrazili na víkend na Třeboňsko. Vybrali jsme penzion s wellness. V plánu bylo, užít si spolu příjemný pobyt a vyhodit z hlavy starosti běžných dní. Osobně jsem přípravu akce podcenil, neboť při objednávání přes web jsem řešil jen cenu a dostupnost termínu. Tak mě překvapilo, když se místo obyčejného penzionu, objevila nejprve vkusná budova, jen abychom později objevili, jaké budovy jsou skryté v pozadí. Luxusní hnízdečko nám náhoda přisoudila. Hned na recepci se nás ujal přívětivý starší pán, ze kterého se později vyklubal sám majitel a ujal se našeho provádění po celém komplexu. Píši sice nás, ale devadesát jeho pozornosti se dostalo našim krásným polovičkám a já s Jardou dělali křoví v pozadí.
Starý kocour Patrik se dostal do svého živlu, lichotky a vtípky z něj jen sršeli. Zjistili jsme, že večer se koná maškarní ples, nějaké napůl uzavřené společnosti, o které mluvil s respektem, ale netrvalo dlouho a byli jsme na něj pozváni také. Evidentně toužil nás vidět na akci a tak jsme v rukou drželi nejen čtyři lístky, ale holkám vnutil jako bonus kreditku na účet podniku na nákup šatů na akci a doporučil webshop u kterého garantoval expres dodávku do večera. Dokonce s holkama procházel modely v nabídce. Párkrát jsme s Jardou nahlédli přes rameno, některé kousky byli pěkně vyzývavé, ale pak jsme využili příležitosti a vypařili se na bar na drink.
Rozesmáté holky se dorazily až když jsme už měly vynošené věci na pokoje. Společně jsme vyrazili na procházku po okolní krajině a před večeří zapadnuli do objednané vířivky. Mé očekávání, že ve vířivce se rozběhne malá předehra před plánovanou společnou čtyřhrou na jednom z pokojů, se nenaplnilo. Místo toho jsme společně ztrestali dvě lahve vína a příjemně všichni pokecali. V hezké náladě jsme se vrátili na pokoje. Nevypili jsme ani skleničku bílého a zazvonila pokojová služba. Dorazily naše kostýmy. Žena mi vybrala Batmana a pro sebe sexy Catwoman. Přiléhavá čerň ji moc slušela. Maska na hlavě skryla vlasy zdůraznila její dlouhou šíji. Zeptal jsem se co mají za kostýmy budějovičáci. Superman pro Jardu a Lois Laneová pro Ivu usmála se. „Počkej chvilku na mě“ mrknula na mě, vzala něco z kabelky a zmizela z pokoje.
Nalil jsem si ještě jednu a na dveře ťuknul superman Jarda, tak jsem mu nalil taky jednu. Holky prý potřebují dodělat nějaké přípravy. Byli jsme tak v polovině skleničky, když do dveří vstoupila elegantní Catwoman, za ní stála s očima stydlivě sklopenými Iva v upnuté minisukni – řekl bych spíše sexy školačky, protože jsem si ze všech dílů, co jsem viděl nemohl vybavit, že bych takhle obléknout Lois Laneovou někdy viděl. Když s tím byl Superman Jarda v pohodě, tak co bych já Batman namítal. Upnutý top spojený uzlíkem uprostřed odhaloval holé bříško. Iva udělala pukrle a nesměle se usmála.
„Rozhodla jsem pro změnu - Iva bude za otrokyni“
„Přesněji bude sexy myška se kterou si kočička může hrát“ doplnila s mňouknutím a gestem ruky naznačila vystrčené drápky.
„A co Superman?“ pohlédl jsem na Jardu.
„Až si pohraji s myškou, přijdete na řadu kocourci“.
Ještě vylovila náhrdelník s očkem na vodítko a zapnula ho Ivě kolem krku.
Vyrazili jsem společně do společenského sálu. Sál byl plný ani ze dvou třetin. Našli si volný stůl, objednali drinky a zapojili se do tance. Tančili jsme pohromadě, při ploužácích poctivě střídali partnerky a udržovali pitný režim u baru. Při jednom odpočinku u stolku se k nám v kostýmu arabského šejka přitočil Patrik. Hned objednal rundu a snažil se zapojit do hovoru. Nepokrytě věnoval většinu pozornosti našim holkám. Když se kočičí žena rozhodla vyrazit na toaletu, vytáhnula z kabelky kožené vodítko, přicvaknula ho k náhrdelníku a odvedla si myšku s sebou – Patrik zapomněl dýchat. Řeč se mu vrátila nejméně minutu poté co holky zmizely z dohledu. Začal vyzvídat co se děje. Vysvětlovali jsme a Patrikovi se nadšením rozšířili zorničky. Ujišťoval se, zda-li rozuměl správně, zda dnes večer má moje žena za hračku Ivu. Po našem ujištění, zasadil zasněný úsměv. Vyrazili jsme s Jardou na bar a nechali Patrika sedět u našeho stolu. Objednali jsem si panáka a sledovali z povzdáli jak se ke stolku vrátili holky. Moje Catwomen živě diskutovala s Patrikem. Po chvíli Iva vstala a zůstala stát u stolku. Patrik se podíval na mou ženu a když ta přikývla, jeho ruce se natáhli a přejeli Ivě po zadku. Nejprve ji jen lehce pohladil, potom přidal na síle. Iva se stydlivě sklopenou hlavou a rukama podél těla poslušně držela. Patrik chtěl evidentně více, ale zamítavé gesto Catwomen, ho donutilo ustat. Koutkem oka jsem sledovat Jardu, sledoval je, ale nevypadalo že by chtěl zasahovat mezi ty tři. Dál jsme pozorovali trojici a popíjeli drink.
Pak se v šejkově ruce objevila tisícovka, chvilku s ní mával rukou. Myška Iva vrtěla zamítavě hlavou, ale Catwomen po váhání nakonec přikývnula. Následovala krátká výměna názorů mezi ženami. Iva nejistě přikývla a s červenými tvářemi nejistě sáhla pod sukni. Za chvilku se objevili kalhotky, co po stehnech sjely dolů. Iva z nich vystoupila a podala je mé ženě. Ta je předala Patrikovi výměnou za tisícovku. Ten k nim přivoněl a očima se vpíjel do Ivy. Kalhotky ho očividně neuspokojili, neboť následovala další intenzivní debata mezi šejkem a Catwomen. Po minutě se Patrik zvedl a odešel. Kalhotky si strčil do kapsy.
Začala hrát další série ploužáků, tak jsme se Supermanem dopili a šli si rozebrat holky. „Co to bylo?“
„Ale šejkovi se líbí moje myška na hraní“
Usmála se kočka. Předala vodítko Supermanovi, chytla mě za ruku a vedla na parket. Tančili jsme těsně tělo na tělo.
Po dvou písních jsem se prohodili a já dostal Ivu. Chvilku jsem jí hladil zadek, ale vědomí že pod sukní nic nemá mě nenechalo ruce v klidu. Sjel jsem pravačkou pod okraj látky na stejně a pomalu v rytmu hudby klouzal nahoru. Levačkou jsem Ivu tisknul k sobě. Prsty jsem přejel po půlce zadku, zajel do spáry uprostřed. Dotančili jsme píseň a zamířili k našemu stolu.
Objevil se Patrik a potřeboval mluvit s mou ženou. Dosedl jsem i Ivou a Jardou a sledovali jsme Patrikovu intenzivní gestikulaci. Něco podával mé ženě do ruky. Nesouhlasně vrtila hlavou tak sáhnul do kapsy a podal jí něco dalšího. Nakonec zjevně došli ke shodě, žena zamířila k našemu stolu, Partik k východu ze sálu. Patrik zářil, jak kdyby vyhrál v loterii. Černá kočka došla k nám.
„Pohlídejte nám je“ položila na stůl dva zlaté náhrdelníky
Vzala Ivu za vodítko
„Pojď se mnou“
Odešly k Patrikovi a zmizeli ve dveřích.
S Jardou jsme dali dva drinky než se má žena vrátila.
„Kde je Iva?“
„Pronajala jsem ji na tři hodiny.“
Vzala náhrdelníky ze stolu. Pokývnula na nás prstem.
„Pojďte na pokoj. Nemám už myšku na hraní a chci si pohrát s váma.“
Usmála se a vykročila….
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

pronajatá Iva

Příspěvek od jjj3 »

Černá Catwomen se vrátila k našemu stolu, položila na stůl dva zlaté náhrdelníky. Vzala do ruky vodítko k mému náhrdelníku a přikázala mi jít s ní. Poslechla jsem. Vyšly jsme ze sálu a po chvíli stály u dveří. „Domluvila jsem ti akcičku“ Krátké zaklepání a otevřel Patrik v kostýmu šejka který mě předtím dole v tanečním sále sáhl na zadek. Usmíval se a oči mu zářili nadšením. „Za tři hodiny ji přiveď na náš pokoj“ podala mu vodítko.

„Ivo, máš teď na chvilku nového pána – tak nám neudělej ostudu!“

Patrik jemně zatáhnul za vodítko. „Pojď za mnou“

Zastavil nedaleko gauče a otočil se ke mně. Jednou rukou mě pohladil po vlasech, druhou lehce přitáhnul vodítko abych byla těsně u něj.

„Líbíš se mi Maličká“ usmál se potěšeně. Natáhl se ke mně a přivoněl u tváře. Cítila jsme jak se začínám červenat. Pokračoval ve zkoumání mého těla přes šaty. Potěšeně se usmíval. Po chvíli poodstoupil.

„Popiš mi Ivo své přednosti“

„Já opravdu nevím co…“ zaskočeně „myslím že mám dost talentů“

„Vidím“ pousmál se Patrik „že jsi pěkná. Například tvé rty jsou exkluzivní“

„Díky Patriku, nikdy jsem si o svých rtech nepomyslela že jsou nějak výjimečné. Ale pokud se ti mé rty líbí, tak jsem štastná“

Usmál se a popošel blíže.

„To se vsaď že se mi líbí… zvažuji co vše se s těmi tvými rudými lesknoucími rty dá podniknout. Můžeš je našpulit do „O“? chci si představit jak budou vypadat později“

Trochu mě zaskočil

„Jistě Patriku…..pokud je to to co chceš“

Podívala jsem se přímo na něj a pohnula rty do kroužku. Styděla jsem se z toho nestoudného gesta a raději jsem přivřela víčka a náhle jsem ucítila jak mi něco vlhkého vniká mezi rty. Otevřela jsem oči byla to jahoda mokrá od šampaňského.

„Překvapil jsi mě Patriku – jahodu jsem tedy nečekala“.

„Myslím Ivo, že to budu já kdo si dnes vychutná sladké“ usmál se „tohle je tvé poprvé že?“

„Poprvé co?“ vyhrkla jsem než mi došlo jak to myslí „ano, tohle je poprvé co jsem půjčená někomu cizímu. Doufám, že budeš spokojený, jsem v pohodě, uvidíš, že budeš spokojený“

„Mám pro tebe návrh Ivo, budu rád když začneme pomalu, hlavně nezapomeň na to kdo tady rozhoduje.“ Pronesl Patrik „Nakonec jsem za tebe zaplatil a hodlám si tě patřičně užít.“

Zčervenala jsem při jeho vysvětlení. Ulevilo se mi, že nebudu muset sama začínat žádné aktivity.

„Ano pane“

„V pořádku Ivo, proč tu prostě nezůstaneš stát a trochu mi nezapózuješ, zatímco já si sednu a budu se dívat.“

Cítila jsem se zranitelná. Nikdy předtím jsem se nesvlékala před úplně cizím mužem. S tepem srdce jsem cítila jak se více červenám.

„A teď pomalu svlékni vršek“ přikázal pevným hlasem

S chvějícími se prsty jsem nahmátla kraje halenky. Nemohla jsem se dívat do jeho očí co se do mě žádostivě vpíjeli a zakotvila jsem je na podlaze u jeho nohou. Sundala jsem halenku, upustila ji na podlahu. Dala jsem ruce za záda, rozepnula podprsenku a pomalu nechala vyklouznout prsa z košíčků.

„Počkej!“

Vytáhnul z kapsy moje kalhotky co si koupil na sále. Klesl na koleno přede mě. Gestem mě přiměl přizvednout jednu a pak druhou noho. Natáhnul mi je pod sukní až nahoru. Cestou zkoumal lýtka a stehna. Vstal, přejel mi pod prsy, jemně je zmáčknul a s úsměvem poodstoupil.

„Pokračuj!“

Zasekla jsem palce za v pase za sukni, trochu se pootočila bokem, aby měl výhled na zadek a pomalu ji stáhla dolů než spadla sama. Jednou nohou jsem z ní vykročila a druhou lehce odkopla sukni na hromádku na podlaze.

Stála jsem tam k kalhotkách a lodičkách a vodítkem na krku.

Přistoupil ke mně a beze slova mě jednou rukou pohladil přes kalhotky na kundičce. Druhou mi zmáčknul prso. Cítila jsem jak vlhnu. Pak zkoumal lem kalhotek na mém zadku.

„Teď si sundej gaťky a ukaž mi pičku!“

Poslechla jsem a jak dopadly na zem, posunula jsem je nohou k Patrikovi.

„Velmi pěkné, sladká hladká kundička.“

Čekala jsem že teď dojde na sex a konečně skončí tohle ponižující předvádění a hodnocení která Patrik prováděl. Ale Patrik nespěchal. Nalil sklenici vína, uchopil mě za ruku a odvedl do vedlejšího pokoje k posteli a přitáhnul si k ní křeslo.

„No tak děvko, napij se a naskoč tady nahoru na postel. Chci vidět malou šou!“

Vylezla jsem na postel.

Patrik pozhasínal většinu světel v pokoji, mimo páru lampiček co svítili na prostěradla.

„Lehni si k čelu a hraj si se svým tělem….prohmátni si kozy a pohraj si s nimi pro mě.“

„Patriku…nechceš teď mít se mnou sex?“

„Někam spěcháš děvčátko?“ zeptal se jízlivě „A ne, nechci mít s tebou sex. Já tě chci ošukat. Ale chci si s tebou pohrát a nejdřív ze všeho vidět jak si hraješ sama se sebou. A teď začni představení.“

Má představa o rychlé akci a návratu k manželovi vzala za své. Patrik si své peníze chtěl užít naplno.

Začala jsem rukama bloudit po těle a hrát si s prsama. Patrik se pohodlně usadil a usmíval se spokojeně jak sledoval jak se před ním ponižuji.

„Roztáhni pořádně nohy….chci se zblízka podívat na tvojí vyholenou kundu!“

Myslela jsem že se v tu chvíli propadnu studem. Cítila jsem se tak otevřená a zranitelná jak jsem odkryla svou pičku očím tohoto staršího chlapa. Bylo zvláštní jak při tom všem ponížení, které jsem cítila, jsem zároveň cítila rostoucí vzrušení, srdce mi bilo rychleji a dech se krátil. Vlhla jsem.

„Tady to je“ řekl Patrik „můžeš předstírat nevinnost, ale tvé tělo tě zrazuje. Vidím jak tvoje píča teče vzrušením pro mě“

Cítila jsem jak se dole chvěji částečně rozpaky a částečně vzrušením z toho jak se předvádím majiteli hotelu.

„Necítíš se sprostě, Ivo?“ „teď vypadáš jako sprostá děvka.“

„Ano“ šeptla jsem

„Ano co?“ zeptal se hlasitě. „Nevypadáš nadšená na to abys mě potěšila.“

„Ano pane, cítím se sprostě.“ Vypadlo z mé pusy a dál jsem ležela ve směsi studu a vzrušení.

„Začni se prstit Ivo, pěkně si prsty zajeď mezi mokré pysky a hraj si se svojí píčou!“

Mé ruce se vydaly dolů po těle a lehce jsem přejela po pičce. Vnímala jsem mokré prsty.

„Líbí se ti to děvko?“

„Ano pane, je mokrá.“

„Strč si dva prsty do díry, Ivo. Udělej to pro mě“

Prohnula jsem se a zajela dvěma prsty dovnitř. Začala jsem se s nimi šukat dovnitř a ven zatímco Patrik přihlížel. Rozvalil se na křesle a dlouhou dobu se díval jak se prstím. Boky jsem šla prstům naproti a druhou rukou si dráždila střídavě bradavky. Zavřela jsem oči a oddala se pocitům.

„Pokračuj Ivo! Pěkně prožeň poštěváka dokud se neuděláš!“

Jeho příkaz k předvedení orgasmu mě vzrušil. Dech se mi zkrátil jak jsem na hotelové posteli bezostyšně masturbovala pro Patrika. Když jsem se blížila k orgasmu Patrik promluvil

„Otevři oči a podívej se na mě když se uděláš ty děvko! Chci vidět tu oplzlost v očích až se uděláš před někým koho neznáš.“

Otevřela jsem oči a dívala se na Patrika, zatímco se mi píča vibrovala vzrušením. Neskutečně jsem se styděla. Pak přišly stahy orgasmu. Jak vrchol postupně odezníval, vracel se znovu stud.

„Napij se vína, pokračujeme“

Patrik se posadil v křesle a gestem mi ukázal abych byla před ním. Klesla jsem na kolena. Patrik si vyhrnul košili a nechal si ode mě pomoci ze zbytku oblečení. Jak byl nahý opět se opřel v křesle, dal nohy od sebe a pokračoval v instrukcích.

„tak jo ty sprostá děvko, mezi mé nohy a zapoj do akce tu svou pěknou pusinku. Uvidíme jak jsi dobrá. Pěkně mě pokuř děvenko. Vím, že to chceš.“

Zvláštní bylo, že jsem opravdu chtěla. Má stydlivost se zvláštně míchala se vzrušením z toho jak mě používal. Uchopila jsem jeho ocas do ruka a cítila jak hned tuhne pod dotyky. Jeho délka byla střední, ale měl ho pěkně tlustého. Naklonila jsem se dopředu a olíznula ho na špičce žaludu, přejela jazykem nahoru a dolu a naslinila ho. uhnul s ním do strany a plácnul mě jím po tvářích. Snažila jsem se ho zachytit do úst. Nakonec se mi to povedlo a zasunula jsem ho hlouběji.

„Je na tebe hezký pohled Ivo, jak mě pěkně kouříš. Ta rtěnka na tvářích ti sluší. Jsi moje děvka Ivo?“

„Ano pane“ řekla jsem a pokračovala v kouření

„Rád slyším že děvka zná své místo. Teď pořádně otevři pusu, chci ti jí ošukat.“

Otevřela jsem rty více. Chytil mě za vlasy a pevně držel, zatímco začal přirážet silně do pusy.

„Líbí se ti když tě používám, že ano?“

Zmohla jsem se jen na náznak přikývnutí. Jeho ocas pokračoval ve svém orálním útoku. Odměnila jsem samu sebe a začala si znovu honit poštěváka. Bezmocně jsem držela pozici zatímco jeho ocas stále rychleji jezdil mou pusou.

„Budu stříkat, moje krásná děvko“

Několikrát rychle zajel dovnitř a ven – pak ho vytáhnul a honil se rukou. Začal stříkal na mou tvář. První dávka šla pod pravé oko, zbytek různě po tváři a do otevřených úst.

Polkla jsem. Chutnal slaně. Něco mi skápnulo na prsa. Jak jsem klečela před ním a příjímala jeho semeno, mé prstíky mi dopřály menší vrchol. Zůstala jsem na kolenou a Patrik se na mě svrchu vyčerpaně díval.

Mé stahy odeznívaly. Chtěla jsem si otřít tvář.

„Nech to tam! Chci aby tvůj manžel viděl jsem jsem ozdobil jeho děvku.“

Nohy se mi chvěly jak jsem vstala, nejistá z toho co bude dál.

Patrik mě překvapil tím že je unavený a ve svém věku už to podruhé nedá a viagru nemá.

Nechal mě obléci a vyprovodil mě ze dveří s tváří zasychajícího semene a rozmazané rtěnky…..
Silvestr
Příspěvky: 2
Registrován: pát 02. bře 2018 17:11:16
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Návštěva s výpomocí

Příspěvek od Silvestr »

Velmi pěkně napsaná povídka
123vfa
Příspěvky: 95
Registrován: pát 06. črc 2018 7:39:34
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Návštěva s výpomocí

Příspěvek od 123vfa »

Paráda,,,,,,,,,,,,,,,,,,díky
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: kerama, ota65, Slave666 a 154 hostů