Nemanželské rande

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Nemanželské rande

Příspěvek od jjj3 »

Mé ženě bylo nedávno 29. S blížící se třicítkou začala sexuálně dozrávat. Petra myslela na sex stále častěji. Začala se stávat trochu posedlou svým tělem. Vždycky byla fit, ale teď ještě přidala ve svém aerobiku. Petra je štíhlá, její prsa nejsou velká, ale hezky kulatá s nádhernými bradavkami. Zadek má do kulata a hezky pevný. Má hnědé vlasy po ramena. Ráda si lakuje nehty. Zkrátka, když jí vidíte, máte chuť ji chytit a ošukat.

Začali jsem spolu mluvit o swingers. Byla to spíše vzrušující myšlenka než nějaký plán. Naše postelové rozhovory ve většinou nakonec stočily k představě jí a dalšího muže. Naše řeči ji zjevně vzrušovaly, ale šlo opravdu jen o představy. Já jsem byl vždy vzrušený z toho, jak ostatní muži věnovali pozornost mé manželce. Ačkoli ty představy byly velmi vzrušivé, nikdy jsem nečekal, že by reálně mohla být s někým dalším.

Nakonec, jsme o swingers mluvili stále častěji před a při našem sexu. Začínal jsem si myslet, že bych zvládl vidět ji s někým, pokud bych zároveň byl také s někým. Abych to zkrátil, nakonec jsem dostal Petry svolení prozkoumat možnosti a tak jsem založil náš profil na několika online seznamkách. Procházeli jsme zdlouhavým procesem vzájemné komunikace, vyřazovali nevhodné zájemce. S několika páry se sešli na nezávazná kafíčka a se dvěma z nich jsme se dokonce spřátelili. Ale Petra nikdy nechtěla zajít dál. S jedním z mužů – Alešem jsme se hodně sblížili při dopisování na chatu a otevřeně diskutovali o našich manželkách. Byl do mé Petry pěkně žhavý a nabízel se s pomocí posunout Petru blíže k realizaci našich představ sexu s jinými. Petra prozradila jeho Janě, že má opravdový zájem vyzkoušet swingers, ale měla blok zkusit to přede mnou. Po dlouhých diskuzích jsme přišli s nápadem, aby šla Petra sama na rande s Janiným manželem Alešem. Uvažoval jsem o tom, že s dobrými známými by se případná výměna partnerů mohla povést snáze, než s někým, koho uvidíme poprvé a tak jsem souhlasil s Alešovou pomocí v přesvědčování Petry. Jejich vzájemné rande jsem odsouhlasil a nechal ho ať mou manželku pozve.

Nevím, kdo byl z toho více nervozní, jestli já nebo Petra, když ten den nadešel. Aleš plánoval vzít ji na večeři a potom někam na tanec s tím, že to proloží nějakými drinky na uvolnění. Petra se na rande s ním rajcovně oblékla. Zůstali venku dlouho do noci až jsem z toho šílel. Pořád se mi honilo hlavou, co Aleš dělá s Petrou. Vzrušení zápasilo se žárlivostí.

Čekal jsem, dokud Aleš nepřivedl Petru domů. Petra zašla dovnitř s nezvyklým výrazem ve tváři. Byl jsem nedočkavý slyšet co se na jejich rande stalo.

„Bavila jsi se?“

„Ano.“

„A dál?“ kontroval jsem plný zvědavosti dovědět se, jestli k něčemu došlo. „Líbilo se ti to?“

„Líbilo, ale nedotáhli jsme to do konce. Vím, že se divíš.“

Mě se hlavně v tu chvíli hrozně ulevilo. „Řekneš mi o tom víc?“

Petra se konečně otevřela. „No, šli jsme na panáka a potom trochu tancovali“

„Zkoušel na tebe Aleš něco?“ Prahnul jsem po detailech

„Něco málo“

„Co?“

„Držel mě při tanci hodně na těsno. Trochu mě líbal. Jeho ruce mě stále obírali“

„Bylo to pro tebe v pohodě, nebo se ti to líbilo?“

„Po pravdě, bylo to vzrušující“ zachvěla se

Cítil jsem, jak se dole nalévám do tvrdé erekce a chtěl jsem ji ujistit, že vše je v pohodě, aby pokračovala a prozradila další detaily.

„To je v pořádku Lásko, že tě to vzrušilo. Řekni mi víc“

„Dotýkal se mě, sahal mi pod šaty. Nakonec mi sáhl i pod kalhotky“

„Prstil tě?“

„Trochu – když jsme seděli vedle sebe u stolu.“

„Počkej, prstil tě na veřejnosti?“

„Jo, ale nikdo to neviděl“

„Okay, líbilo se ti to?“

„Myslím že ano“ řekla stydlivě. „objala jsem ho a položila mu hlavu na rameno, když mi to dělal. Byla jsem pěkně mokrá. Myslím, že bych mu dovolila i víc, ale tam to nešlo. Chtěl mě vzít někam stranou do soukromí a já souhlasila. Když jsme šli k jeho autu, rozepnul si kalhoty a dal do nich mou ruku. Byla jsem nadržená, ale vystrašená. Mimochodem, má ho pěkně velkého. Prosila jsem ho, ať mě vezme domů, že už dnes více nezvládnu. Stáhl mi kalhotky, ale nedovolila jsem, aby mi je sundal úplně. Pak mě odvezl domů, protože jsem ho prosila ať mi to nedělá. Přinutil mě, abych si ho na chvíli vzala do pusy, než mě odveze, tak jsem to udělala. Jenom na chvilku. Měla jsem strach, že se mi udělá do pusy, tak jsem přestala. Potom mě odvezl domů. Líbal mě, a přiměl mě ať mu dám kalhotky. Chtěl si je nechat na památku. Vrátil mi je až když jsem souhlasila, že s ním půjdu na další rande.“



Aleš se mnou mluvil taky o dalším rande. Řekl, že příště mou manželku určitě dostane. Tvrdil, že pokud se jí příště dostane do kalhotek, tak se Petra vrátí domů pořádně vymrdaná. Pěkně barvitě mi vykládat co s ní všechno hodlá provádět. Ptal se mě, jestli ji může vzít rovnou na hotel, aby měli soukromí. Tak jak mluvil jsem měl obavy, co udělá, pokud Petra opět couvne na poslední chvíli. Sebevědomě prohlásil, že jak se jí dostane do kalhotek, tak bude vše jasné. Ošukám ti manželku i když bude nervozní.

„Nenuť ji do ničeho, co by sama nechtěla!“ pronesl jsem procítěně.

Vše, co na to řekl – „Když je nadržená, tak je dost submisivní. Nebojím se, že by mě zastavila. Slibuji. Nebudu ji svazovat, nebo něco takového, ale tentokrát ji ošukám. Jsem připravený pořádně projet tu její vdanou píču.“

Aleš zazvonil u našich dveří a ptal se, jestli je moje Petra připravená na jejich rande. Petra přišla v krátkých sexy šatech. Vzala mě stranou a ukázala mi své červená tanga a zeptala se „Je v pořádku, že si beru tyhle, pro případ, že je uvidí?“

„Lásko, budou se mu líbit. Klidně mu je ukaž.“

Trochu jsem ji uvedl do rozpaků, když jsem Alešovi řekl, že má na sobě své oblíbené kalhotky. Aleš je hned chtěl vidět, přímo přede mnou. Přistoupil a zvedl jí lem šatů. Petra odstrčila jeho ruku, když se jí snažil zajet pod okraj kalhotek, ale už nekladla odpor, když ji přede mnou políbil.

Aleš se k mé manželce choval trochu pánovitě. Řekl jí, že až se vrátí domů bude jinou než byla. Tvář Petry strnula šokem, a neřekla ani slovo.

Aleš se usmál a dodal „řekni svému manželovi, že se vrátíš zpět s překvapením v těch červených kalhotkách.“

Opět Petra neřekla nic. Aleš se na mě podíval. „Vrátím ti ji zpátky“

Odjeli a já zůstal sám plný obav. Skutečnost, že teď to nejspíše Aleš dělá mé manželce mi působila bolest břicha. Můj ocas byl tvrdý, ale ve slabinách jsem měl takový zvláštní pocit.

Chtěl jsem zavolat Janě, Alešově manželce. Věděla, že její muž je venku s mojí ženou. Doufal jsem, že bude chtít přijet, nebo něco. Byla sladká po telefonu, ale přijet ke mně rozhodně odmítla. Jedině s manželem. Trochu si to mě dloubla, když prohlásila o Alešovi, že teď to určitě udělá mojí manželce. Prý prohlásil, že dneska večer určitě smočí.

Bylo opět pozdě v noci, když mi ji přivezl domů. Aleš ji dovedl ke dveřím a vstoupil dovnitř. Slyšel jsem, jak mu Petra tiše říká „Líbilo se mi to, ale teď mě prosím nech jít. Můj manžel je tady a hned to pozná, jak mě uvidí.“

Vykročil jsem k nim. Bylo jasné, že se něco stalo. „Ahoj Zlato“ doufal jsem, že ji uklidním.

Překvapeně vzhlédla. „Ahoj“

Aleš zůstal nedaleko dveří, když rychle prošla okolo a objala mě. Tiskla se ke mně pevně a nechtěla pustit. Hladil jsem ji po zádech. Říkal, že ji miluji a že je v pořádku, co se stalo. Aleš jen přihlížel.

Když jsem se zeptal, jestli je v pořádku, pokývla hlavou že ano, ale nechala ji na mém rameni. Potřeboval jsem se dovědět co se stalo. Políbil jsem ji a sáhl na její kalhotky. Naznačil jsem jí, že bych se chtěl pomilovat. Zeptala se mě, jestli chci sprchu a mě v tu chvíli došlo s jistotou, že Aleš měl mojí manželku. Věděl jsem, že projel její malou kundičku. Vířily mnou smíšené pocity, ale ocas jsem měl nalitý.

„Zvedni si šaty, Miláčku“

Petra poslechla a zvedla si lem šatů. Viděl jsem její červené kalhotky. Aleš se evidentně vystříkal do mé manželky a vyteklo to do jejích kalhotek. Nečekal jsem od něj že by mojí manželku šukal naostro a nebyl jsem na to připraven. Opravdu jsem o této možnosti nepřemýšlel.

Trochu jsem kalhotky popotáhl, abych měl lepší výhled. Moje žena mi koukala prosebně do očí jak držela šaty. Petry kalhotky byly zmáčené semenem. Viděl jsem ho dokonce na části vnitřních stehen a mezi pysky, odkud evidentně vytékalo. Byl jsem překvapen, kolik ho mezi jejíma nohama je a udiveně přemítal kolikrát se do ní vlastně udělal.

Pohlédl jsem jí přímo do očí. Pomalu a potichu řekla: „Udělal se to mě. Udělal mi to několikrát. Nechala jsem ho.“

„To je v pohodě“ řekl jsem. Nevěděl jsem jak se zeptat a tak jsem jen hlesl, „bylo to pro tebe OK Miláčku?“

„Ano, ale už to znovu neudělám, pokud nebudeš chtít. Slibuji.“

„Chtěla by jsi to udělat znovu?“

„Možná“ zarděla se „Bylo to příjemné, když mi to dělal. Pořád mě chceš?“

Potřeboval jsem ji pro sebe okamžitě. „Chci tě hned teď! Stáhni si kalhotky pod kolena,“

„Můžeme jít do naší ložnice? ….nechci to dělat před Alešem.“

Já naopak chtěl, aby Aleš viděl jak šukám svojí manželku potom co ji měl on. Otočil jsem ji, zapřel její ruce o opěradlo pohovky. „Stáhni je dolů, a vyhrň si šaty!“ posunula je dolů a posunula šaty nad zadek. Nohy dala od sebe co kalhotky u kolen dovolily.

Sundal jsem spodky a vnikl do ní zezadu. Byla cítit jinak. Vnímal jsem jak je jinak kluzká díky semenu uvnitř píči. Bylo to příjemně zvrácené. Velmi rychle jsem byl před stříkáním, tak jsem ho vytáhl. Klekl jsem za ni a prolízl ji mezi nohama. Byl jsem nadržený a bez zábran, tak jsem pokračoval v lízání její vystříkané kundy. Chuť nebyla odporná, a já měl chuť na další mrdání. Když jsem znovu zasunul zezadu, Aleš přistoupil blíže. Chtěl jsem ji před ním ošukat, ale neměl jsem chuť na to aby ji on ojel znova. Políbil ji na tvář a potom stáhl její kalhotky až na podlahu.

„Vem jí na postel“ řekl mi

Znovu jsem ho vytáhl. Aleš ji vzal do náručí a odnesl ji do naší ložnice. Položil ji na záda na naší postel, uvolnil ramínka šatů a stáhl je pod prsa. Já chvilku znovu prolízl její kundičku, potom jsem ho znovu nasadil na tu její vymrdanou díru. Aleš mezitím její šaty stáhl okolo jejích boků a roztáhl její nohy do šířky. Zasunul jsem ocas do píči mé ženy. Sténala. Políbil jsem ji. Ten polibek mi uvolnil zásobu v koulích a já stříkal své semeno do její dělohy vedle Alešova.

Petra se chtěla udělat, tak jsem myslel, že jí dolíznu. Aleš měl jiný nápad a vylovil z ocas z kalhot. Petry oči se rozšířily. Nechtěla abych ji viděl šukat s Alešem, ale chtěla se udělat.

„Ne! Prosím ne před mým manželem!“ zazněly Petřiny obavy.

Aleš se neobtěžoval odpovědět.

Chytil jsem ji za ruku v okamžiku kdy jeho ocas zajel do její díry. Alešovi se líbilo mluvit sprostě a povzbuzoval její nadrženost tím jak ji nutil odpovídat na jeho otázky.

„Chceš to viď?“

Petra nejprve ignorovala jeho otázku, tak pokračoval. „řekni co chceš Petro! Řekni mi že chceš abych vymrdal tu tvoji vdanou kundu. Řekni, že chceš být děvka manželka, co se rozdělí o píču. Řekni, že chceš aby se o tebe tvůj manžel dělil s jinými. Řekni mu, co jsi mi říkala, když jsme spolu dneska šukali. Jen řekni manžílkovi, jak jsi mi dnes řekla, že můžeš být těhotná, pokud se udělám do tebe. Řekni, že chceš, abych ti ji vystříkal znovu!“

„Ano prosím! Jen mě udělej! Dělej si ve mně co chceš!“….. „Začnu brát prášky, abys mohl do mě stříkat. Jen mi to prosím udělej!“

Vzal jsem do pusy její prsty na nohou. Začala se chvět. Křičela když se udělala. Aleš přitvrdil a nastříkal do ní další dávku. Stříkal a stále ji u toho mrdal. Viděl jsem jak jeho sperma vytéká z její píči okolo jeho tlustého ptáka. Potom ji ho nastavil a přikázal očistit. Nevěděl jsem co Petra udělá, ale olízala mu ho a vše spolkla, jak bylo nařízeno.

Moje manželka zůstala ležel v louži spermatu, když Aleš vstal a zapínal se. Aleš mi řekl, jak moc si užil mrdání s mojí manželkou a že to brzy zopakuje. Petra usnula bez sprchy. Voněla tak krásně když jsem se k ní přitulil.
Deus
Příspěvky: 35
Registrován: úte 23. srp 2016 20:24:50
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je BULL

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od Deus »

Moc pěkné čtení. Je to jen povídka nebo se jedná o skutečnou situaci?
Parvychod
Příspěvky: 34
Registrován: úte 11. dub 2017 18:46:18
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1066

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od Parvychod »

Pekne napísane .
peterr
Příspěvky: 18
Registrován: pon 21. bře 2016 20:43:11
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1462

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od peterr »

Perfektné
hertz2
Příspěvky: 98
Registrován: stř 21. led 2015 22:53:50

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od hertz2 »

Super.
Uživatelský avatar
kanda77
Příspěvky: 495
Registrován: sob 21. lis 2015 15:44:46
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: jsme manzelsky par ona domina on sub co ji rad posloucha

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od kanda77 »

jj uzasne
poslusnymuz74
Příspěvky: 624
Registrován: úte 17. led 2017 21:56:20
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: sub pasiv cuckold a switch zena hledame
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=960

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od poslusnymuz74 »

krasne
vinklar
Příspěvky: 1513
Registrován: ned 21. srp 2016 12:16:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od vinklar »

Nádherně napsané, určitě by si tenhle příběh zasloužil pokračování.
horacio
Příspěvky: 180
Registrován: sob 22. srp 2015 17:55:25
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od horacio »

super vidím v tom svoju manželku je to genialne píš dalej
hotpair40
Příspěvky: 330
Registrován: sob 09. dub 2016 19:44:55
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=479

Re: Nemanželské rande

Příspěvek od hotpair40 »

Omg tak toto musi mat pokracovanie
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: wukong a 206 hostů