Cesta domů

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Cesta domů

Příspěvek od Tms0411 »

Další díl ze série o Petře a Tomovi!=)))


Zrovna jsme s Petruškou prožívali opravdu krásné období našeho vztahu. Bylo léto a má láska byla každý den až neskutečně hravá a nadržená. Nevím zda za to mohly naše časté rozhovory o našich fantaziích a touhách, po kterých vždy následoval opravdu vášnivý sex, který byl navíc přiživován hraním různých her, právě na probíraná témata, ale je pravdou, že od té doby byla Petruška k nezastavení.

Byla sobota, 2 hodiny ráno a já jí právě vyzvedával v místním baru po dámské jízdě. Hned jak se posadila do auta jsem poznal, že má tedy pořádně upito. Pořád se chichotala a jazyk se jí pletl tak, že jí skoro nebylo rozumět. I přes to ale vypadala neuvěřitelně sexy. Jen v černých upnutých minišatičkách, síťovaných samodržících punčochách, síťovaných návlecích na ručkách a v černých lodičkách byla prostě k sežrání. Cestou domů mi vypravovala, jak se s holkama bavily o svých partnerech a o tom jak to mají v posteli a že byla moc pyšná na to jak jí holky záviděli ty naše hry a přitom na mě házela takové zvrhlé pohledy a snažila se mi vysvobodit můj už totálně tvrdý penis z kalhot. Tomu jsem se samozřejmě vůbec nebránil a nechal její ručku šmátralku hrát si podle libosti. Dostával jsem na ní čím dál tím větší chuť a tak jsem zastavil na okraji parku, který je kousek od našeho bytu, s myšlenkou že si venku, v té tropické noci pořádně zařádíme.

Petruška, ale měla jiný plán. Hned jak jsme vystoupili se ke mně přitiskla a vášnivě mě políbila. Pak si přetáhla šaty přes hlavu a já koukal na to překrásné stvoření, jak tu teď stojí skoro nahá, jen v těch punčoškách a návlecích a kouká se mi upřeně do očí. Pak promluvila. „Tome, pokud budeš na druhé straně parku dřív jak já, tak ti splním všechna tvá tajná přání ano?“ V ten moment se mi totálně odkrvil mozek a vše se přesunulo dolů, když jsem si představil, co všechno jsem s Petruškou probíral a co jsem si přál. Moc dobře věděla, že mou největší fantazií je, že bych se o ní chtěl strašně moc podělit i s jinými muži, ale její podmínka vždy byla, že pokud k tomu dojde, tak jen na základě jejího výběru a teď bych měl možnost si vybírat sám, s kým by měla sex. Okamžitě jsem souhlasil a podával jsem jí ty šatičky, aby se mohla obléknout a mohla vyrazit přes temný park na druhý konec. Věděla, že park se dá přejít během chvilky a že i když pojedu autem, tak to bude dost náročné, být na druhém konci dříve než ona. Co mě ale překvapilo, když ty šatičky hodila otevřeným okýnkem na místo spolujezdce a jen tak jak byla, skoro nahá, vyrazila se zvrhlým úsměvem do tmy. Já tam úplně konsternovaný ještě chvíli stál, než mi vůbec došlo co se vlastně děje a o co mohu přijít, pokud budu na druhé straně toho parku pozdě. Okamžitě jsem naskočil do auta a vyrazil jsem co nejrychleji, abych tento náš podivný závod vyhrál a mohl se později radovat, ze své sladké odměny.

Přesně ve 2:20 jsem s vítězným výrazem v obličeji zastavil u východu z parku. Měl jsem opravdu obrovskou radost, že jsem vyhrál a že si teď budu moct se svou láskou dělat vše co budu chtít. Vystoupil jsem a čekal jsem až se ze tmy vynoří to její nahé sexy tělíčko a jak se bude tvářil, až uvidí že prohrála. Čekal jsem už dobrých 10 minut, ale má láska pořád nepřicházela. Začínal jsem být nervózní a říkal jsem si, zda to byl dobrý nápad, nechat jí takto oblečenou jít přes tmavý park. Ale oba jsem věděli, že v tuto hodinu v parku nikdy nikdo není. Obecně sem nikdo moc nechodí. Park je neupravený a poměrně malý. Navíc uprostřed je takový malý domek, kam se dříve stahovaly různé živly, ale od doby co ten domek vyhořel, tam už nikdo nebyl. Když ani po 20 minutách nedorazila, rozhodl jsem se, že jí půjdu naproti. Hned jak jsem vstoupil do parku, rozprostřela se kolem mě absolutní tma a klid. Bylo to až děsivé. Chvilku jsem se rozkoukával a posléze jsem vyrazil po cestičce naproti mé Petrušce. Po 5 minutách jsem zahlédl světlo, které vycházelo z onoho domku a napadlo mě, že se tam asi schovala a teď tam na mě čeká.

Když jsem ale k domku dorazil a obešel jsem ho tak jsem uviděl něco, co mě totálně vyrazilo dech. Petruška byla teď už úplně nahá, ohnutá přes dřevěnou kozu, ke které byla přivázaná pomocí těch punčoch a návleků a všiml jsem si, že jednu měla i nacpanou v puse. Chtěl jsem k ní okamžitě přiběhnout a osvobodit jí, ale v ten moment vyšel někdo z té chajdy a mířil si to rovnou k ní. Byl to tak dvoumetrový, ramenatý, holohlavý týpek a kromě černé kožené bundy na sobě neměl nic. Když došel až k mé nebohé lásce, tak se ve dveřích objevila taková droboučká černovláska. Na sobě měla jen červená krajková tanga, po těle několik tetování, v ruce plechovku piva a v puse cigáro. Oba vypadali tak na 20. Zaměřil jsem se na Petrušku zrovna v momentě, kdy jí ten hajzl vší silou plesknul po vystavené zadnici a zakřičel na ní. „Tak co ty děvko? Už si trošku vychladla? Jak si to jako představuješ šmírovat nás když spolu šukáme? Takové coury jako ty zaslouží pořádně potrestat. Lucko dej jí co proto.“ Houknul na tu svou kočičku a vrátil se do domku. Lucka típla cigáro a dopila plechovku piva, kterou zahodila a došla ke svázané Petrušce. Hrubě si jí přitáhla za vlasy a povídá. „Luboš je můj chlap jasný? A žádná nahá kurva jako si ty mi ho nepřebere.“ A hned na to jí vrazila tři facky. Pak jí chytila za bradavky a bolestivě jí je zmáčkla. Petruška sebou začala cukat a i přes roubík v puse bylo slyšet jak vypískla. Tu malou mrchu to ale evidentně potěšilo, protože se tak zvláštně pousmála. Pak Petrušku obešla a během chvilky jí na holou zadnici vysázela 10 opravdu hodně tvrdých ran. Pak se předklonila a začala si prohlížet její kundičku. „Luboši, pojď se podívat. To musíš vidět.“ Když pak vylezl ven tak Lucka hrubě zarazila dva své prstíčky do Petruščiny kundy, párkrát tvrdě přirazila a pak je z ní vytáhla. „Ty vole, ta děvka je totálně mokrá.“ „Tak vidíš. Říkal jsem ti že tu není kvůli mně. Evidentně je to nějaká kurva z okolí, když se tu v noci prochází nahá a sama.“ Pak se najednou začal ten týpek divně smát a povídá. „Kdy že to má tvůj brácha narozky?“ „No má je zítra. Proč se ptáš?“ „Že už pro něj máme perfektní dárek.“ Oba se pak podívali na Petrušku a začali se nahlas smát. „Marku, pojď ven. Máme pro tebe překvapení.“ V tom z domku vylezl takový chcípáček. Vysoký sotva 170cm. Taková ta typická vyžle. Lucka si ho přivolala k sobě. „Tak bráško. Tady s Luboškem jsme se dohodli, že je čas aby ses stal mužem. A tady ta nadržená děvka je tvůj dárek od nás. Takže si to tu hezky užij. A dej té kurvě co proto.“ Pak odešla s Lubošem do domku a zavřeli dveře.

Marek tam chvilku ztuhle stál a koukal se celou dobu na tekoucí kundu mé lásky. Když se osmělil, tak začal lehce hladit tu její luxusně nastavenou prdelku. Přešel na záda a pokračoval až ke krku, kde jí lehce chytil za vlasy a druhou rukou jí zmáčknul levé prso. Petruška trošku zakňučela ale neucukla. Evidentně ho její reakce potěšila, protože se rychle přesunul za ní a párkrát jí silně plesknul po zadnici. K jeho i mému překvapení, ale Petruška ani nepípla, ale navíc sama víc vystrčila zadeček, aby byla přístupnější. Toho hned využil a vrazil jí dva prsty do už totálně rozmáčené kundičky a začal jí opravdu hrubě prstit. Petruška téměř okamžitě začala funět a hekat a sama se snažila přirážet proti jeho prstům. Marka její chování čím dál víc rozpalovalo a teď už bez ostychu vyplácel na její holý zadek jednu ránu za druhou, za neustávajícího zarážení, teď už čtyř prstů do útrob mé lásky. Oba jsem pak pozorovali, jak se Petruška celá rozechvěla a funěla jak parní lokomotiva a z její lasturky prýští šťávičky lásky všude okolo. Tak silný orgasmus jsem u ní ještě neviděl. A dosáhl ho u ní ten cucák, jen za pomoci prstů.

Marek už dál na nic nečekal. Rychle stáhl kalhoty a přiložil svůj tvrdý ocas na Petruščinu prcinu a mocně přirazil. Musel to pro něho být neuvěřitelný pocit, poprvé zasunout do ženské svatyně. Také si to pořádně vychutnával. Pravou rukou jí mačkal zadeček a levou jí tahal za bradavku. Na Petrušku to očividně mělo ten správný vliv. Protože okamžitě začala přirážet svým zadečkem a narážela si tak to jeho péro co nejhlouběji do sebe. Marek jí pak oběma rukama chytil za boky a začal opravdu drsně přirážet. Při každém zásunu Petruška vyjekla a ty její perfektní kozičky létaly ze strany na stranu. Mrdal jí opravdu tvrdě. Pleskal jí po zadku a plenil tu její díru. Bylo vidět, že je nezkušený. Ale co chybělo v technice bylo nahrazeno divokou živočišností. Věděl, že je jen jeho a tak si to patřičně užíval. Když už se jeho přírazy stávaly táhlejšími, došlo mi že se blíží jeho vyvrcholení. Třikrát drsně přirazil a pak začal plnit lasturku mé lásky svou mrdkou a dost si to užíval. Oba se pak snažili toto drsné mrdání vydýchávat.

Ale Marek nedal Petrušce moc času na odpočinek, Po chvilce, aniž by ho z ní vytáhl, začal opět pomalu přirážet. Petrušku to evidentně překvapilo, ale vypadalo to, že jí to vůbec není proti srsti. Otočila se totiž dozadu a laškovně na něho mrkla. „Ta děvka jedna“ Říkal jsem si pro sebe. Marek to evidentně pochopil a tak jí začal mrdat jak smyslů zbavený. Tahal jí za vlasky, pleskal jí po zadečku, promačkával jí kozičky a Petruška přitom držela jak háravá fena. Nemohl už jsem se na to jen koukat. Před očima se mi plnily mé nejtemnější touhy a i když to bylo dost za hranou, tak jsem to nedokázal zastavit. Jedinou věc, kterou jsem dokázal udělat bylo to, že jsem si ho vytáhl z kalhot a při sledování, jak mi ten cucák przní mou jedinou lásku jsem si ho honil. Podívaná to byla opravdu neuvěřitelná. Klučina měl evidentně hodně energie a tak mou lásku pigloval snad půl hodiny. Sekrety z nich stříkaly a pot se jen řinul. Byl to neskutečně perverzní mrdání. Když pak Mareček začal opět s dlouhými a táhlými přírazy a Petruška už se celá třásla a vydávala jen krátké skřeky, bylo mi jasné, že oba už jsou kousek od společného orgasmu. Ihned jak začal Marek opět plnit Petruščinu lasturku, tak i ona dosáhla, dnes už druhého orgasmu a ždímala to jeho péro svou kundou jak nějaký lis. Mareček byl viditelně spokojený se svým dárečkem a když pak vytáhl svůj lehce povadlý úd z její kundičky a obešel jí aby si ho hned po vyndání roubíku z pusinky, nechal pořádně očistit, naskytl se mi tak pohled na její totálně zarudlý zadeček se stopami po řádném výprasku a na její neuvěřitelně zarudlou a rozmrdanou kundu. To bylo už i na mě moc, a já při tom výhledu, začal stříkat svou mrdku do trávy, jak nějaký hasič. Petruška na nic nečekala a rychle vsála jeho ocas do své pusinky a pořádně ho očistila. Mareček jí přitom hladil po hlavě, jak nějakou malou holčičku. Když byla očista jeho nástroje hotová, tak ještě něž Petrušce vrátil do pusinky ten návlek, tak jsem stihl zaslechnout, jak mu poblahopřála k zítřejším narozeninám a zeptala se ho, zda se mu dárek líbil. Na to se jen Marek pousmál a řekl. „Jsi ten nejlepší dárek, jaký jsem mohl dostat.“ Pak odešel do domku.

To byla chvíle pro mě. Rychle jsem se připlížil k mé lásce a odvázal jsem jí a v náručí jsem jí donesl potichu do auta. Byla totiž tak ztuhlá, že nemohla jít po svých. Když jsem si na ní pak posvítil, tak vypadala jako pravá kurva. Rozcuchaná, vystříkaná se stopami drsného sexu po těle. V ten okamžik bych jí asi nedokázal milovat víc. Ještě než jsme dorazili domů, tak stihla usnout. Tak jak byla, celá zaneřáděná a zprzněná, jsem jí položil do postýlky a ulehl vedle ní. V polospánku se mě ještě stačila zeptat. Tome, doufám, že se ti ta naše dnešní hra líbila stejně, jako se líbila mě? A pak tvrdě usnula. Mám to doma ale hravou potvůrku co?=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
childe
Příspěvky: 236
Registrován: úte 20. pro 2016 13:52:18

Re: Cesta domů

Příspěvek od childe »

Velmi hezké počtení
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesta domů

Příspěvek od Tms0411 »

childe píše:Velmi hezké počtení
Děkuji mnohokrát!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
RemusA4
Příspěvky: 1017
Registrován: ned 11. zář 2016 22:41:22
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=732

Re: Cesta domů

Příspěvek od RemusA4 »

Moc pekny.to je ma predstava jak mi nekdo przni zenu v tmavem nocnim parku kde ji nikdo nepomuze.krasny
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesta domů

Příspěvek od Tms0411 »

RemusA4 píše:Moc pekny.to je ma predstava jak mi nekdo przni zenu v tmavem nocnim parku kde ji nikdo nepomuze.krasny
Jsem rád, že jsem se ti trefil do vkusu!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
123vfa
Příspěvky: 95
Registrován: pát 06. črc 2018 7:39:34
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Cesta domů

Příspěvek od 123vfa »

Pěkný...…………….jen tak dál...……………..nenech nás čekat dlouho...…………..dík...……….
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesta domů

Příspěvek od Tms0411 »

123vfa píše:Pěkný...…………….jen tak dál...……………..nenech nás čekat dlouho...…………..dík...……….
Díky za podporu. Poslední dobou se mi ale nedostává moc inspirace. Kdyby tedy někdo měl nějaký zajímavý nápad na další příběh Petry a Toma, nechť se s ním se mnou podělí!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
123vfa
Příspěvky: 95
Registrován: pát 06. črc 2018 7:39:34
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Cesta domů

Příspěvek od 123vfa »

Co tak když přijde na náštěvu brácha,sestra…………….švagr,švagrová………………….nějaká lahvinka,karty nebo člověče nezlob se...…..
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesta domů

Příspěvek od Tms0411 »

123vfa píše:Co tak když přijde na náštěvu brácha,sestra…………….švagr,švagrová………………….nějaká lahvinka,karty nebo člověče nezlob se...…..
Zajímavý nápad!=))) Ale rodinné příslušníky do příběhů nekombinuji. Nějak mi toto téma nejde. Ale díky!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
123vfa
Příspěvky: 95
Registrován: pát 06. črc 2018 7:39:34
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Cesta domů

Příspěvek od 123vfa »

Tak zkus doma na návštěvě pannu nebo panice ...….souseda,sousedku…..nebo welnes , sauna , pára panic nebo panna...………….
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: horacio a 206 hostů