Tři do páru

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
123vfa
Příspěvky: 95
Registrován: pát 06. črc 2018 7:39:34
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Tři do páru

Příspěvek od 123vfa »

No paráááááááááááááááááááda……………………….díky...……...jen tak dál...…..
vinklar
Příspěvky: 1513
Registrován: ned 21. srp 2016 12:16:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Tři do páru

Příspěvek od vinklar »

Paráda, nemůžu se dočkat pokračování.
Kundolap
Příspěvky: 41
Registrován: pát 03. bře 2017 22:40:58
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Tři do páru

Příspěvek od Kundolap »

Perfektní, doufám že pokračování bude brzy. Snad to zase nebude další nedokončená série. První dva dny intenzivní přidávání, první den dokonce několikrát a ted zase dlouho nic :(
tarenor
Příspěvky: 876
Registrován: čtv 09. bře 2017 16:37:56
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem submisivní nadrženec
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1307

Re: Tři do páru

Příspěvek od tarenor »

Všechno to bylo strašně intenzivní, byl jsem úplně mimo sebe. Pokračoval jsem směrem k nádraží a rozmýšlel se, co budu dělat. Napadlo mě zkontrolovat telefon, zda mám dost baterky, naštěstí jsem si to dal na noc nabíjet. Nesměl jsem si vzít ani klíče, aby mě prý nenapadla nějaký blbost. Nezbývalo mi tedy, než vymyslet, kde zabít čas, který vůbec neutíkal. Po 15 minutách mi cinkla sms od princezny, že se už potkali a jdou k nám si to rozdat, byla hrozně nadržená. Až skončí, tak mi zavolá, že můžu přijít domů a možná bude i sex.

Byl jsem zoufalý, tak mě napadlo, že bych jí mohl udělat radost nějakým dárkem, možná by pak byla svolnější mi sundat klec a rozdat si to. Zamířil jsem pěšky do obchodního centra, kde bylo její oblíbené zlatnictví. Váhal jsem, zda koupit šperk, či něco jiného, ale nic mě nenapadlo. Stále jsem konfrontoval telefon, zda nezvoní, či nepřišla sms. Nakonec jsem vybral značkové hodinky, na které se princezna už několikrát dívala a zamířil jsem do květinářství pro růži. Při placení mi akorát cinkla sms s kouzelnými slovy "můžeš přijít domů ty můj paroháči". Nevím ani co jsem odepsal, ale mazal jsem na autobus, abych byl doma co nejrychleji.

Před domem jsem jí volal, ale nikdo to nezvedal, takže jsem čekal s kyticí růží a hodinkami pod bundou před domem asi 5 minut. Potom jsem si všiml, že princezna vykoukla z okna, tak jsem jí zavolal. Opatrně jsem se zeptal, zda neruším a zda bych mohl jít domů, na to mi řekla, že musím hezky poprosit, pak mě možná pustí. Řekl jsem "prosím má paní, pustíte mě domů", což jí už obměkčilo a dveře se odemkly. Běžel jsem do našeho patra jak o závod.

Zaťukal jsem na dveře, princezna si dala na čas s otevíráním, ale nakonec přeci. Na sobě měla jen silonky z rána (takové ty na každou nohu zvlášť) a černé negližé, které jsem na ní ještě neviděl. Podal jsem jí kytici a vrhl jsem se k jejím nohám. Řekla mi, že to negližé měl být dárek k mým narozeninám, ale nám by bylo stejně teď k ničemu, tak si ho vzala po sexu, aby jí nebyla zima, když si potom ještě povídali a mazlili na naší sedačce v našem obýváku. Poděkoval jsem znovu, že mě pustila domů a přiznal jsem, že má s tím negližé pravdu, styděl jsem se a proto jsem jí líbal nohy. Řekla mi, ať se svléknu a jdu za ní do pokoje, že mi to všechno musí říct.

Hned jak se venku potkali, tak na sebe skočili a líbali se, bylo jí úplně jedno, že by je někdo mohl vidět, jak byla nadržená. Pak úplně utíkali domů, všechno ze sebe ztrhali a skočili do postele. Její džíny se stále válely vedle postele. Líbal jsem jí nohy a napjatě poslouchal, jak popisovala své pocity ze sexu s Romanem. Prý to zase byla úplná exploze, stále na to musela myslet, nejraději by to s ním dělala celý den, proto se mnou už možná nikdy nebude mít sex, mám se s tím nějak smířit. Dost ve mě hrklo, ale utěšila mě, že je to tak bude lepší, že mě bude mít na běžný život a Romana jen na sex. Když s ním bude šukat jen občas, bude se na něho vždy více těšit a více si to užije. Pás cudnosti proto budeme sundávat jen občas, alespoň budu více pozornější a nebude se bát, že by mě mohla odloudit nějaká jiná holka. Další změna bude v tom, jak na ni budu moci sahat, na veřejnosti sice budeme vystupovat jako pár, ale nikdy jí už nesmím líbat na pusu. Jen před jejíma kamarádkama a možná před Romanem můžu na nohy. Doma jí můžu nohy líbat jak budu chtít, ale nikdy se nemám dotýkat její vagíny, to by prý mohlo mít fatální následky. Bylo to hrozně ponižující, tohle poslouchat a přitom se dívat na její rozmrdanou vagínu, ale stejně mě ani na chvíli nenapadlo, že bych to chtěl jinak, nebo že bych princeznu opustil.

Pak mě pohladila po hlavě a řekla, že pro mě něco malého má a doufá, že se mi to bude líbit. Nařídila mi, abych se svlékl, tak jsem řekl, že pro ni také něco mám a vytáhl jsem ty hodinky. Úplně se rozzářila, dala mi pusu na tvář a potom facku s tím, že ale jestli doufám, že teď bude sex, tak ne. "Aby jsis ale nemohl stěžovat, že spolu vůbec nešukáme, tak jsem nám koupila tohle, to naši situaci snad vyřeší, moje vagína teď patří Romanovi a tak to už asi zůstane." Na to z tašky vytáhla připínací penis a prohlásila "protože jsi ještě panna, tak jsem koupila malou velikost. Jak jsem říkala, mám pro tebe něco malého." Nemohl jsem uvěřit svým očím, padl jsem k jejím nohám a děkoval za to, že je taková jaká je a sliboval, že jí budu vždy věrný. Pomalu jsem se svlékal, řekla ať nespěchám, je to přeci jenom poprvé, tak ať si to pořádně užiji.

Šli jsme do ložnice, kde si nasadila ty kalhotky s penisem velikosti 14 cm, dala mi lubrikant, ať si dám tolik, kolik sám budu chtít.
Chester300
Příspěvky: 53
Registrován: úte 16. kvě 2017 5:35:13
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD

Re: Tři do páru

Příspěvek od Chester300 »

Super
tarenor
Příspěvky: 876
Registrován: čtv 09. bře 2017 16:37:56
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem submisivní nadrženec
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1307

Re: Tři do páru

Příspěvek od tarenor »

Natřel jsem jí umělák lubrikantem, políbil nohy a připravil se do polohy na všechny čtyři. "Nebude to bolet lásko?" A to už jsem cítil, že pomalu proniká dovnitř "nebude, ale musíš být statečný". Oba jsme věděli, že lže a že to bolet bude, hlavně protože to bylo poprvé. Pomalu projížděla dovnitř, cítil jsem, jak mi moje princezna odpaňuje tam, kde bych to nikdy nečekal. Trochu to bolelo, ale bylo to nečekaně příjemné, ale hrozně ponižující. "Takle mě tady před chvílí šukal Roman zezadu", při tom přidala a zarazila mi to tam až jak to šlo. Píchala mě a znovu mi popisovala, jaké to bylo s Romanem. Hrozně jsem se chtěl udělat, ale nemohl jsem si ho honit, takový pocit jsem ještě nezažil, byl jsem hrozně nadržený, cítil jsem jak ve mě princezna jezdí a koule jsem měl napěchované k prasknutí. Najednou mi z něj začalo vytékat sperma, prostě jsem se udělal, ale bylo to jiné než při sexu, nebo když jsem si ho honil, udělal jsem se, ale žádný slastný pocit, asi jsem zažil svůj první zkažený orgasmus. Všimla si toho a začala se smát, přestala mě šukat, vytáhla ho ven, já zůstal ve stejné poloze, styděl jsem se a proto jsem se nemohl ani pohnout. Když jsem si myslel, že mě moje paní nemůže ponížit více, tak jsem se mýlil. "Ty jsi teda zvrhlík, netušila jsem, že se můžeš udělat i jen při sexu do zadečku. Tak se připrav, že takle to bude už napořád, Roman mi bude obdělávat mojí pindu a já zase tvůj zadeček, minimálně jednou týdny. Teď mi hezky poděkuj a líbej nohy." Sedla si přede mě s roztaženýma nohama, abych dobře viděl penis mezi jejíma nohama a jednu nohu dala před můj obličej. Málem jsem se studem propadl, ale nohy jsem jí políbil. Pak jsem teprve mohl jít do sprchy.
tarenor
Příspěvky: 876
Registrován: čtv 09. bře 2017 16:37:56
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem submisivní nadrženec
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1307

Re: Tři do páru

Příspěvek od tarenor »

Po takovém zážitku jsme se najedli a rozhodli jsme se, že se musíme zajít projít, abychom to všechno nějak rozdýchali. Zašli jsme do oblíbené kavárny. Cítil jsem, že svoji princeznu nade vše miluji, i když teď jsme na to byli tři. Neustále jí pípal telefon, neptal jsem se, kdo píše, bylo to jasné podle toho, jak se u toho culila.

Přes týden se s Romanem neviděli, protože měl povinnosti doma. Takže jsme si užívali jeden druhého, i když bylo vidět, jak se princezna úplně třese na pátek. Vše probíhalo, jak princezna přikázala, nesměl jsem se jí skoro vůbec dotýkat, zato každý večer jsem jí musel půl hodiny v kuse líbat nohy, prý abych věděl, komu patřím. Neprotestoval jsem, čím déle jsem byl zamčený, tím více jsem byl nadržený, proto jsem také čekal na pátek, jako na smilování, protože jsem doufal, že mě princezna odemkne a nechá mě se alespoň udělat na zemi u jejích nohou. V sex jsem už ani nedoufal, bylo jasné, že dokud jí bude šukat Roman, nebude na sex s nikým jiným myslet.

Ve středu večer se princezna rozhodla mě připoutat k posteli, nahého. Na bradavky mi nasadila skřipce, klíček od klece se jí houpal na krku. Celá nahá se mi posadila na hrudník a pozorovala mě. "Chceš mi líbat nohy nebo by jsi mě chtěl ošukat?" Odpověděl jsem ihned, že ošukat. Poposedla si nad můj zamčený penis a řekla, tak šup, dělej, ošukej mě, ukaž co v tobě je. "Notak dělej, ukaž tě nejsi k ničemu." Samozřejmě mi to se zamčeným penisem nešlo. Začala mě tahat za skřipce a zesílila své argumenty, "jestli mě teď ošukáš, tak se s Romanem rozejdu a budu zase jenom tvoje, notak ukaž, že nejsi nula". Trvalo to celou věčnost. Protože to samozřejmě nešlo, sedla si vedle mě, podívala se na mě vyčítavě a položila své chodidla na můj obličej, "líbej mi nohy, když mě nechceš ošukat, nechci slyšet žádné výmluvy, jsi k ničemu". Odevzdaně jsem olizoval její chodidla a říkal si, kam moje ponížení může ještě dojít.

"Řekla jsem Romanovi, že mám přítele, ptal jsem mě totiž, s kým žiju, asi si všiml tvých věcí, když tady byl naposledy. Psal mi, že si nepřeje, aby jsi se mě dotýkal, tak jsem mu řekla, jak to teď máme. Nevěřil tomu, takže v pátek nám připravíš večeři a budeš nás obsluhovat jako v restauraci. Potom tě zamknu v koupelně, abychom si mohli zašukat. Vím jaké to pro tebe bude, zase něco poprvé, budeš muset být hodně statečný, ale když to vydržíš, tak tě potom před Romanem ošukám, aby viděl, jak se uděláš, zajímá ho to, tak doufám, že nezklameš lásko. Dali bychom si biftek s vejcem a hranolky, ty můžeš jíst s námi, ale na zemi."
petrhall
Příspěvky: 87
Registrován: úte 23. úno 2016 19:36:02
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1087

Re: Tři do páru

Příspěvek od petrhall »

Super
vinklar
Příspěvky: 1513
Registrován: ned 21. srp 2016 12:16:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Tři do páru

Příspěvek od vinklar »

Parádní příběh, určitě piš dál.
++cuckoldkarel++
Příspěvky: 97
Registrován: sob 31. pro 2016 9:35:42
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Tři do páru

Příspěvek od ++cuckoldkarel++ »

Delo.Uz se tesim na dalsi dil.Prosim kamo nenech nas dlouho cekat.Pises skvele.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 199 hostů