Pod Vlivem

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Pod Vlivem

Příspěvek od Tms0411 »

Další díl ze série o Petře a Tomovi!=)))


Už dlouho jsem se chystal, požádat mojí lásku Petru o ruku. Chtěl jsem to udělat v co nejvhodnějším termínu. A jaký termín je vhodnější než páté výročí našeho vztahu? Měl jsem vše naplánované. Akorát, jsem se měl vrátit ze služební cesty. V den kdy, jsem odjížděl, jsem svůj plán Petrušce sdělil. Měli jste vidět ten její výraz. Byla neuvěřitelně kouzelná a rozčarovaná. Měl jsem radost, že se můj plán Petrušce líbil a tak jsem v klidu odjel. Kdybych, ale věděl, co jsem ti spustil za lavinu, asi bych to udělal jinak.

Petra má totiž dvě dlouholeté kamarádky, Nikču a Renču. No i když kamarádkami je já nenazývám. Jsou to dvě pěkné mrchy. Obě pochází z dost zámožných rodin a tak si často dělají co chtějí. Už od mala Petru spíš využívaly pro své pobavení, než že by šlo o skutečné přátelství. Třeba když byly v pubertě, tak jí nutily, aby jim kupovala alkohol. Samozřejmě jí to moc nešlo a tak ho pak pro ně kradla doma rodičům. Samozřejmě se na to přišlo a doma měla pak pořádné kázání. Když, byly starší tak často venku popíjely a pak třeba jen tak z legrace přebíhaly zaparkovaná auta. Bohužel je u toho jednou načapala policie a chtěla je chytit, no a ty dvě zmije tam Petru nechaly a její rodina pak musela veškerou škodu zaplatit. Samozřejmě že je nepráskla. Měly jí totálně omotanou kolem prstu. Ale nejhorší bylo to, že se jim Petra svěřovala s mými tajnými fantaziemi, což jsem vůbec nevěděl. Dávala jim číst, příběhy, které jsem o ní psal a ukazovala jim její intimní fotky, které jsem nafotil. Ty dvě potvory, moc dobře věděli, že jsem se snažil Petru přesvědčit, aby s nimi už nekamarádila a tak, když jim sdělila tu úžasnou novinu, že si jí chci vzít, tak ty dvě mrchy zosnovaly plán, jak mou Petrušku využít k tomu, aby se mi pomstily a zároveň se na náš účet pořádně pobavily.

Je sobota ráno a já celý natěšený spěchám domů, s na míru vyrobeným prstýnkem, pro mou lásku, abych jí konečně mohl požádat o ruku. Rychle parkuji před naším domem a vbíhám dovnitř. Okamžitě mířím do ložnice za mou láskou. Když jsem vstoupil do pokoje, tak na mě má láska už čekala. Byla překrásná. Měla na sobě krajkový bílý poloprůsvitný komplet podprsenky a miniaturních tang. Ihned jsem před ní poklekl a z kapsy vytáhl onu tajemnou krabičku. Hned jak jsem jí otevřel, tak to přišlo. „Moje milá Petruško, po všem, co jsem spolu prožili, tě teď a tady žádám o tvou ruku.“ Ještě než stačila odpovědět, tak do naší ložnice vtrhly ty dvě cácorky a než jsem se vůbec stačil vzpamatovat, tak mě dotáhli k židli a v mžiku mě k ní přikurtovaly lepicí páskou. Tou mi pak ještě přelepily pusu. A tím začala má noční můra i sen vjednom. „Ale ale ale. Snad sis nemyslel, že takto je Petra vyfiknutá pro tebe?“ řekla Nikča. „Moc dobře víme o tvém dnešním plánu. Však nám to Petra hned za čerstva vyslepičila. No a protože jsme její kámošky, tak jsme jí to chtěly pěkně zpestřit. Až se pak dovíš, co se tu celý měsíc dělo, tak budeš mít určitě ze své budoucí nevěsty jistě radost.“ Na to se začaly obě smát. Mé čelo přitom zalil studený pot a já jen trnul, co se stane.

Hned v zápětí do ložnice vstoupil úplně nahý kluk. Okamžitě jsem ho poznal. Byl to Petřin bývalý Marek. Takový namachrovaný, vyholený a osvalený blbeček. Petra mi řekla, že s ním byla vlastně jen kvůli tomu, že měl velké péro. A to tedy opravdu měl. O to víc jsem toho pancharta nenáviděl. Renča zvedla krabičku s prstenem a podala mu ho. Hned na to si ty dvě přisedly vedle mě a povídají. „Teď se připrav na představení.“

Petra přistoupila k Markovi a vášnivě ho políbila. Dělala to úplně s klidem, jako bychom tam ani nebyli. Pak vyndala z mého nočního stolku kondom a rozbalila ho. Ještě před tím, než ho Markovi navlékla na to jeho obří, do hladka oholené péro, tak do něj vložila ten prsten. Pak už mu ho zkušeně natáhla a opět ho vášnivě políbila. Marek jí vzal do náruče a položil jí na naši postel. Pomalu pak z Petry odstranil to sexy prádélko a lehl si na ní. Vášnivě se líbali a osahávali. Já na to spolu s těmi čarodějnicemi koukal a skoro jsem nedýchal. Jakmile začala Petruška lehce sténat, tak se Marek rychlým a tvrdým přírazem, zabořil do totálně promočené lasturky mé lásky a začal jí opravdu nekompromisně mrdat. To bylo úplně něco jiného, než se mnou. Šukal jí jako zvíře a Petruška sténala, až skoro křičela na celý pokoj. Nikdy, jsem jí takhle nahlas neslyšel. Jejich zpocená těla se o sebe třely a vydávaly mlaskavé zvuky a ty jeho obří koule pleskaly mou lásku zespoda po hrázy a prdelce. Bylo to neuvěřitelně živočišné mrdání. Petra už jen hekala a sténala a celá se chvěla. Jakmile se jí začaly kroutit prsty na nohou, tak to na ní přišlo. Byl jsem svědkem jejího vůbec prvního orgasmu při klasické souloži. Mě se to totiž, nikdy nepodařilo. Petra křičela a celá se klepala a zarývala své prsty do matrace. Marek jí ale hobloval dál. Jen jí chvilku nechal vydýchat a pak pokračoval, ve zběsilém mrdání. Petruška byla úplně hotová. Mrdal jí takto, ještě deset minut a pak i on dosáhl svého vrcholu a naplnil kondom svou dávkou. V ten moment i Petruška, došla ke svému, již druhému orgasmu a svou svírající se kundičkou, ždímala z jeho péra i tu nejposlednější kapičku jeho semene. Hned jak z Petrušky slezl, mu láskyplně stáhla kondom, z jeho neuvadajícího ptáka a pěkně ho zauzlovala i s prstýnkem uvnitř a položila ho na můj polštář. Pak se na mě tak nádherně usmála a povídá. „Tome, miláčku, zlato. Jsem velice poctěna tvou nabídkou. A říkám jednoznačné ANO.“

V tom vyskočily ty dvě a začaly mi blahopřát. Že jsme úžasný pár a že nám to bude spolu fungovat. Já je konsternovaně sledoval a jediné, co jsem dokázal vnímat, byl můj, až bolestivě tvrdý penis v mých šortkách. Samozřejmě to neušlo pozornosti těch dvou potvor. „Jsme nadšené, že náš plán vyšel a i ty sis to představení užil.“ A přitom se koukaly na mou bouli v rozkroku. „Necháme vás teď tady s Petrou o samotě. Má ti toho hodně co říct.“ A pak se smíchem, všichni tři odešli.

Petra si sedla na kraj postele přímo proti mně a začala. „Víš lásko, jak si mi řekl o tom, že mě chceš požádat o ruku na naše výročí, tak jsem to holkám musela hned říct. Měly velkou radost a chtěly to hned ten den zapít. Šli jsme tedy do klubu a oni mě tam pořád nosily jeden panák za druhým. Totálně mě odrovnaly. Když už jsem byla v náladě, tak se ke mně obě naklonily a řekli mi, že bych si ten poslední měsíc svobody, měla pořádně užít a jestli se nevsadíme. No a já jak jsem byla opilá, tak pak už nemám zábrany. To víš ne. Hned jsem chtěla vědět o co se chtějí vsadit. Chtěly abych šla nahoru na podium k tyči a udělala striptýz, ale pokud od chlapů nevyberu víc, jak pět stovek, tak jim budu celý měsíc po vůli. Já samozřejmě hned souhlasila. Nechtěla jsem být za srábotku. Vyskočila jsem na podium a rozjela svůj chlípný taneček co máš tak rád.“ Jo ten její taneček znám. Když se rozjede, tak chlapům stojí péra pěkně dlouho. Taky jsem věděl, že když se opije, tak nezná hranice. A ty dvě mrchy to věděly také a dokonale toho využily. „Během chvilky jsem tam už stála jen v černých tangách. Víš, že podprsenku moc nenosím. Když došlo i na ně a já se tam svíjela úplně nahá tak písnička dohrála. Bohužel jsem tam měla jen 420 korun, takže jsem prohrála. Holky mi pak řekly, že tedy celý měsíc, budu dělat jen to co mi řeknou a mě nezbilo nic jiného než poslechnout. Ony mě totiž, při tom striptýzu fotily.

Hned druhý den jsem musela jít, jen v těch bílých průhledných plážových šatičkách do krámu nakoupit a ty dvě mě přitom pozorovaly a fotily. Díky tomu, že jsem pod nimi byla nahá, tak bylo vše vidět. Během nakupování, mě očumovali snad úplně všichni. Dokonce jsem potkala toho sousedovic kluka se spolužákem. Asi jsem se mu fakt líbila, protože za mnou chodil asi deset minut. Víš já vím, že si tohle po mě chtěl už dřív a já se bála, ale musím říct, že když už jsem to udělala, tak jsem byla najednou hrozně překvapená, jak moc se mi to líbilo. Doma jsem si to pak musela dvakrát udělat, jak mě to vzrušilo.

Po pár dnech mě pak holky nafotily nahou a v různých polohách a já jsem ty fotky musela dát nejdříve vyvolat a pak je v obálce, na které byl napsaný můj telefon, zanést tomu sousedovic klukovi. Psal mi pak pěkně oplzlé smsky, které jsem holkám musela přeposílat. Každé ráno, jsem mu pak musela poslat mou novou zvrhlou fotku. Ten pocit, že ten cucák, má mé nahé fotky, a může s nimi dělat co chce, mě vždy pěkně rozpálil. Už chápu, co tě na tom tak vzrušuje.

Občas jsme s holkama zašly na diskotéku a já měla vždy za úkol, tam někoho sbalit a venku si to s ní rozdat. Vždy jsem na sobě měla jen různé minišatičky. Prádlo by mi jen překáželo. Nedovedeš si představit, kolik kluků, tam o mě mělo zájem. Vím, že mi vždy říkáš, že jsem kočka, ale až do teď jsem ti to nevěřila. Ale hned po prvním večeru, co mě tam vojel tvůj kamarád Luboš, jsem to pochopila. Měla jsem ze sebe moc dobrý pocit. Cítila jsem se konečně jako žena. Až tam mi došlo, co vlastně se svým tělem dokážu. Musím uznat, že mě tam vomrdal, fakt luxusně. Byla jsem totálně rozmrdaná a moc spokojená. Pamatuješ si toho vyhazovače, co tě tam zbil, když si dělal bordel? Normálně si mě pamatoval a pak mě tam, za tou diskotékou mrdal jak králík asi půl hodiny. Měl fakt solidní péro. Líbilo se mi jak si mě tam bral jako děvku. Holky to vždy pobavilo, když viděly jak mě tam někdo chlípně vojíždí jak nějakou matraci. V průběhu toho měsíce, jsem tam byla ještě pětkrát, ale za zmínku stojí, už jen ten spolužák našeho souseda. Na to jaký je to cucák, tak mrdal celkem solidně. Byla jsem moc potěšená, že jsem byla jeho první.

Tím jsem ovšem naštvala toho sousedovic kluka a tak jsem mu to musela vynahradit. Chtěl mě také vošukat, ale u nás v ložnici a chtěl si své poprvé natočit. No co bych pro něho neudělala že? Koupila jsem si pro tu příležitost úplně nový černočervený krajkový korzet s podvazky a minitangy. Byl ze mě úplně hotový. Hned jak nastavil kameru, tak se na mě vrhnul. Byl jako zvíře. Nejdřív mě chvilku lízal a docela mu to šlo, ale pak na mě skočil a snažil se mě nabodnout na ten jeho nateklý ocas. Hned jsem mu pomohla a on do mě bez potíží vnikl. Nejdřív mě hezky pomalu šukal, ale jeho touha zvítězila a po chvilce už mě hobloval jak blázen. Byla jsem tak překvapená a vzrušená, že jsem se během dvou minut udělala. Hned na to vyvrcholil i on a pořádně mi mou chlípnou pičulku vystříkal svým mlíčím. Teda měl toho v sobě hromadu. Takhle jsem ho pak, u nás uspokojovala každé ráno. Musím říci, že se vše učil poměrně rychle. Ten dá holkám ještě zabrat.

Jo abych nezapomněla, tak jsem si na netu musela udělat svůj profil s nahými fotkami. Vždycky, když mi nějaký kluk napsal, tak jsem si musela vyžádat fotku jeho nádobíčka a holky je pak hodnotily a řekly mi, kterému mám odepsat a pozvat ho k nám domů na šukačku se mnou. Měla jsem tu nějakého padesátiletého motorkáře. Nebyl nic moc, ale péro měl opravdu obří. Mrdal mě tou sukovicí, tady v ložnici snad hodinu. Něž se do mě vystříkal, tak se mu povedlo mě dvakrát udělat. Totálně mě tu mou prcinku roztáhnul. Pak jsem tu měla nějakého mladíčka asi 20tiletého. Byl fakt rozkošný, jak se přede mnou styděl. Asi to takto dělal poprvé. Ale nakonec mě pěkně uspokojil. No a zatím poslední, koho jsem tu měla byl tvůj šéf. Nevěděla jsem, že je to takový dobytek a prochází pornofóra? Hned jak mě poznal, tak mi napsal. Chápeš, že jsem ho nemohla odmítnout. Měl by si pak v práci zbytečné oplétačky. Ten tu byl přes víkend. Celou tu dobu jsem musela být nahá a mrdat s ním kdykoli chtěl. Na to, že je mu padesát, tak má výdrž větší než ty. Za celou dobu, co byl u nás, mě vojel šestkrát. Byla jsem pak celá bolavá a nemohla jsem si ani sednout.

No a jako zatím poslední úkol, jsem musela poslat své nahé fotky, všem mým bývalým chlapcům a v pořadí, ve kterém, mi odepsali zpět, je pozvat na poslední šukačku se mnou. Všichni už tu byli, až na Marka, který jak si sám viděl, přišel na řadu dnes. Jsem ráda, že zrovna on vyšel na toto naše nádherné datum.“

Já jí, celou tu dobu poslouchal a snažil se pochopit, k čemu tady vlastně došlo. Všechno, co jsem po ní chtěl a toužil jsem, aby mě tím potěšila, tak to vždycky odmítala, ale jakmile se do toho vložily ty dvě nány, tak najednou byla povolná a udělala úplně vše co po ní chtěly. Při tom přemýšlení, se mi hlavou honily různé myšlenky, ale vše přebíjel ten neutuchající pocit tvrdnoucího ptáka v mých kalhotách, který dával jasně najevo, co si o celé této situaci myslí. Během chvíle jsem z toho byl tak nadržený a vzrušený, že jsem nedokázal myslet na nic jiného, než na to jak se dostat z té židle a pomilovat tu mou nevěrnou nezbednici.

Petra si všimla mého výrazu a povídá. „Líbilo se ti vyprávění viď? Jsem ráda, že jsem nakonec dokázala splnit tvé fantazie. A neboj se. Budu je teď plnit dál. O to už se holky postarají.“ a hned na to se začala smát. Pak vzala ten použitý kondom, co celou tu dobu ležel na mém polštáři a došla s ním ke mně. Sundala mi lepenku z pusy a ze stolku si vzala nůžky. Pomalu mi začínalo docházet, co teď přijde. Nejzvláštnější na tom bylo to, že jsem se strašně moc těšil, až se to stane. Petra se na mě podívala a povídá. „Musím nějak ten prstýnek dostat ven. Otevři lásko pusu.“ A pak na tom kondomu odstřihla špičku a celý jeho obsah mi vymáčkla do pusy. Bylo to odporné a ponižující zároveň, ale také hrozně rajcovní a zvrhlé. Hned jak byl, celý obsah kondomu v mé puse jsem uviděl záblesk. To nás ode dveří vyfotily Nikča s Renčou. Prý na památku, na tak významný den. „Hezky ten prstýnek Tome očisti a nezapomeň, vše spolknout.“ Ihned jsem jí poslechl. Bylo to silnější než já. Pak jsem vyplázl jazyk s očištěným prstýnkem, který si má láska ihned natáhla na prst.

Od té doby bývám často svědkem Petřiných orgií, které pro ní vymýšlejí ty dvě potvory. A já jsem jim za to neskonale vděčný.

Tady je pár fotek pro inspiraci, které musela Petruška nafotit!=)))


Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Superwenda
Příspěvky: 79
Registrován: sob 14. led 2017 1:15:33
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1520
Bydliště: Jih moravy

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od Superwenda »

Jako vždycky luxusní ;)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od Tms0411 »

Superwenda píše:Jako vždycky luxusní ;)
Díky moc!=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Superwenda
Příspěvky: 79
Registrován: sob 14. led 2017 1:15:33
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1520
Bydliště: Jih moravy

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od Superwenda »

Tms0411 píše:
Superwenda píše:Jako vždycky luxusní ;)
Díky moc!=)))
Rád pochválím kvalitní povídku, ještě navíc podpořenou pěknýma fotkama. Takovou odvahu nemám, klobouk dolů před autorem fotek ;)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od Tms0411 »

Superwenda píše:
Tms0411 píše:
Superwenda píše:Jako vždycky luxusní ;)
Díky moc!=)))
Rád pochválím kvalitní povídku, ještě navíc podpořenou pěknýma fotkama. Takovou odvahu nemám, klobouk dolů před autorem fotek ;)
Opět moc děkuji. Jsem rád, že se povídka líbí.=)))
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
kohout50
Příspěvky: 2600
Registrován: úte 06. zář 2016 9:44:12
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet
Bydliště: Náchod

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od kohout50 »

Moc pěkná,rajcovní povídka.Bude další pokračování z orgií,které připravili Ty dvě mrchy?Hezké fotečky
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od Tms0411 »

kohout50 píše:Moc pěkná,rajcovní povídka.Bude další pokračování z orgií,které připravili Ty dvě mrchy?Hezké fotečky
Díky!=) Pokračování zatím neplánuji. Možná, až budu mít novou inspiraci.
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Algore
Příspěvky: 52
Registrován: pon 12. úno 2018 10:29:19
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Sme pár, som dominantný Kanda.

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od Algore »

Parádna poviedka a krásne fotky :twisted: len tak ďalej ! Možno by bolo dobré fotky zaradiť už počas príbehu postupne. Nabralo by to trochu lepšiu atmosféru
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od Tms0411 »

Algore píše:Parádna poviedka a krásne fotky :twisted: len tak ďalej ! Možno by bolo dobré fotky zaradiť už počas príbehu postupne. Nabralo by to trochu lepšiu atmosféru
Díky!=))) Promyslím to.
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
maxmann
Příspěvky: 7
Registrován: sob 17. led 2015 13:47:00

Re: Pod Vlivem

Příspěvek od maxmann »

super poviedka ako vzdy , len uz by bolo treba dalsiu od Teba...
Odpovědět

Zpět na „Povídky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: 96tom, vlado1974 a 204 hostů