Klub

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Klub

Příspěvek od Tms0411 »

Další díl ze série Petry a Toma.

Petra se chtěla bavit. A když přemýšlela co by se tak v sobotu večer dalo dělat, tak jí napadlo, že by jsme mohli zajít do klubu, kam jsme často chodili ještě jako studenti. Byl hned přes park kousek od našeho domu. Mě ten nápad potěšil. Měl jsem ten klub rád a i když už jsem v něm řadu let nebyl, tak bylo super se zas na chvilku do toho období vrátit. Klub byl kousek od středoškolských kolejí a tak jsem se těšil, že okouknu místní studentky a potěším se pohledem na mladá pružná polonahá těla svíjející se v rytmu hudby.

Petra se hned po mém souhlasu vrhla do koupelny, že se musí připravit a načančat aby prý zapadla mezi ty puberťáky. No se svou droboučkou postavou to bude mít opravdu jednoduché, říkal jsem si a také se pomalu připravoval na večer. Petruška se krásně a výrazně nalíčila, oblékla se do opravdu hodně krátkých a upnutých černých minišatiček a pod ně si vzala svůj krásný červený krajkový komplet. No byla k sežrání. Vypadala opravdu vyzývavě. Bylo přesně 22 hodin, když se za námi zabouchly dveře našeho bytu. Byla krásná, teplá letní noc a tak jsme si cestu přes park krásně užili a za 10 minut už jsme vstupovali do klubu. Teda jak ten se změnil. Stěny posprejované a poničené, ze stropu trčela izolace a na provizorních trámech byli zavěšené reflektory, které osvětlovali parket a bar. No neuvěřitelná díra. Ale podle toho kolik tam bylo lidí a i hudba byla super se to dalo vydržet.

Petra se chtěla bavit a vyrazila na parket. Já mezi tím šel na bar objednat pití. Sedl jsem si na židli a pozoroval tu mou mršku jak se vlní a totálně rozpaluje místní omladinu svým sexy tanečkem. Věděla moc dobře, že se mi tohle líbí, když se předvádí a svádí všechny okolo. Byla sexy a věděla to a tak toho využívala ve svůj prospěch. Během chvíle se kolem ní začala točit taková trojička puberťáků a snažili se jí zaujmout. Petra se však nedala a totálně je ignorovala, což se těm nadržencům, ale vůbec nezamlouvalo. Po chvilce přicupitala ke mně na bar a beze slova do sebe kopla panáka whisky a pak mi vlepila rychlý polibek a s úsměvem zas odcupitala zpět na parket. Já dál popíjel a bavil se s barmanem a čas rychle utíkal. Po chvilce jsem si v rohu povšiml takové dívčí trojičky. Byly to krásné holky oblečené opravdu hodně nalehko ve stylu punku, jak upřeně sledují mou lásku na parketu. Vypadaly, že jim její přítomnost docela vadí. Ani jsem se nedivil. Většina kluků se točila jen okolo ní. A Petra si to řádně užívala. Vždy po chvilkách přitančila ke mně pro novou zásobu tekutin a tak po chvilce byla dost v náladě a později, už značně pod vlivem. Ale to jí ještě více rozparádilo a tak se předváděla jak jen mohla a dost často se jí při tom vyhrnovaly ty kraťoučké šatičky a tak se každý mohl pokochat těmi miniaturními červenými krajkovými tangy co měla pod nimi.

Když bylo něco kolem půl druhé, tak se najednou k Petře přiřítily ty tři kočičky a začaly si s ní cosi vysvětlovat. Vypadalo to jako by se jí snažily naznačit, že už by to stačilo a že má vypadnout. No to ale Petra samozřejmě neakceptovala a tak si ty divošky nakonec pěkně vjely do vlasů až jsme je spolu s vyhazovačem museli od sebe odtrhnout. Dotáhl jsem rozcuchanou a pomačkanou Petru na bar aby se uklidnila. Tam do sebe na uklidnění kopla dvě vodky a skoro odpadla. To bylo znamení, abychom vyrazili k domovu. Na baru jsem nechal 1200,-Kč a čapnul Petru pod rukou a vedl jí ven směrem na čerstvý vzduch.

Venku se chvíli rozdýchávala a pak opět celá veselá a opilá vyrazila do parku směr domov. Tentokrát nám cesta trvala o poznání déle. Asi za patnáct minut jsme teprve dorazili do poloviny naší cesty, na rozcestí, kde svítila jedna lampa a kde byla kovová lavička a naproti ní asi 40 metrů daleko dřevěný altánek. Akorát, když jsem nabral sílu na pokračování v cestě se ze tmy vynořily tři postavy. Než jsem stačil zaostřit kdo to je tak mi břichem projela palčivá a elektrizující bolest a já se nejdříve rozklepal a pak jsem bezvládně padnul k zemi. Když jsem konečně zaostřil, tak jsem poznal ty tři kočičky z klubu, co měly rozepři s Petrou. Jak jsem před tím zjistil od barmana tak ta hlavní z nich se jmenuje Nela. A právě ta mě teď uzemnila paralyzérem tak, že jsem se nemohl absolutně pohnout. Petra byla pořád dost mimo, takže ani nestačila reagovat. Nela k ní přistoupila a hrubě jí chytila za vlasy a řekla. „Tak ty děvko. Myslíš si, že tu budeš svádět naše kluky a projde ti to? To tedy ne. Udělala si obrovskou chybu.“ A pak ji chytila za šaty ve výstřihu a pořádným škubnutím je rozervala a hodila je těm jejím dvěma kámoškám. Najednou před námi stála jen v tom krajkovém červeném prádélku. Nela se usmála a chytla Petru znova za vlasy a táhla jí k té lavičce. Těm dvěma nařídila, aby ti její kurevské šaty roztrhaly na proužky, což hned v zápětí udělaly. Mezi tím dotáhla Petru k lavičce a donutila jí na ní kleknout. Petra pak musela protáhnout ruce skrz opěradlo, kde jí je hned ty dvě svázaly jedním kusem z jejich šatů. To samé pak následovalo s jejími stehny, které byly obdobně přivázány k lavičce. Další proužek šatů, pak posloužil na zavázání očí a poslední jako roubík do pusy. Když byla Petra znehybněna na lavičce, tak Nela poručila, těm dvěma, ať z ní strhnou podprsenku, což s radostí udělali. Pak už před nimi byla Petra jen v těch titěrných tangáčích. Ty si vzala na starost sama Nela. Chytila jí za proužek látky a pak s ním drsně trhla směrem nahoru až látka povolila a Petra byla úplně nahá. Přitom se jí ovšem tanga bolestivě zařízly do kundičky což bylo doprovázeno Petřiným bolestným zavitím a pobaveným výrazem těch tří harpií. Pak k ní zezadu přistoupily a každá z nich vysázela Petře na holou zadnici hodně tvrdých pět ran holou rukou. Byly to opravdu tvrdé rány a Petra měla zadek úplně rudý. Vypadalo to, že jsou holky se svou prací spokojené, protože se otočily a vyrazily zpět ke mně. Ty dvě mě pak chytily za ruce a dotáhli mě do altánku, kde mě přivázaly mým páskem ke sloupku. Já byl pořád neschopný obrany a tak se mnou neměly moc práce. Pak se schovaly dovnitř a čekaly. Nela se na mě obrátila a řekla.

„Doufám, že brzy půjde někdo okolo. Chci se ještě pobavit na váš účet. Teda hlavně na její.“ Nečekalo se dlouho a brzy se ze tmy vylouply tři postavy. Když se dostaly až pod tu jedinou svítící lampu, tak jsme je poznaly. Byli to ti tři puberťáci, co na Petru doráželi, hned jak jsme přišli do klubu. A mojí domněnku potvrdily i děvčata, protože ta jedna hned na Nelu promluvila. „Hele, to jsou ty kluci z prváku, že jo?“ A Nela hned odvětila. „To si piš, že jo. To bude hodně velká legrace.“ Pak se začala smát a podívala se na mě, neuvěřitelně bestiálním pohledem, až mě zamrazilo. Ty tři se najednou před lavičkou zastavili a koukali na Petru jak je tam vystavená, nahá, svázaná a bezmocná. Ten větší, došel blíž aby se podíval kdo pak to tam je. Pak se vrátil k těm dvěma a povídá. „Vy volové. To je ta kundička z klubu, co jsme jí chtěli sbalit. No ta co nás odpálkovala.“ A ti dva najednou pochopili a přitakali. Pak se začali rozhlížet a asi se ujišťovali, že široko daleko nikdo jiný než oni a svázaná nahá Petra není. Pak ten větší povídá. „Víte pánové co tu teď máme před sebou? Vždyť mi si normálně můžeme konečně poprvé zašukat, navíc s takovou luxusní kurvičkou a úplně beztrestně. Nemůže nás odmítnout ani poznat. To je přeci super ne?“ Ti dva pořád vypadali, jako že to není úplně dobrý nápad, ale ten větší se ještě naposledy rozhlédl a pak mávnul na ty dva a společně vyrazili směrem k nebohé Petrušce. Ti dva si pak sedli z obou stran a nesměle se začali dotýkat Petřina nahého těla.

Ten větší mezitím zaujal místo za ní a hned jak si stáhnul kalhoty, tak se začal snažit naštelovat svoje péro na kundičku mé Petry. Neviděl jsem úplně dobře, za to jsem slyšel Nelu. „Teda ten má docela macka. Asi budu muset ty prváky také vyzkoušet.“ A všechny tři se začaly potichu smát, aby snad nevyrušily ty tři v jejich počínání. Koukl jsem se zpět, právě ve chvílí, kdy ho ten cucák tvrdě zarazil do kundy mé Petry až překvapením vyjekla a začal pomalu přirážet. Bylo vidět, že to dělá poprvé, ale alkohol mu dodával odvahy. Mezi tím, ti dva začali Petře docela tvrdě mačkat prsa a tahat za bradavky. Co mě ale překvapilo bylo to, že se Petra ani nesnažila bránit. Ne, že by to nějak šlo, ale ani malý náznak odporu jsem nezaznamenal. Když pak ten vetší začal zrychlovat své přírazy, tak jsem zaslechl lehké sténání mé lásky. To překvapilo i kluky, které to evidentně povzbudilo. Začali Petru už dost tvrdě fackovat přes prsa a ten větší jí dost silně pleskal přes zadek. Alkohol v krvi mu pomáhal oddalovat své vyvrcholení a tak když po patnácti minutách, začal už opravdu tvrdě hoblovat Petřinu kundu, tak ta už to sama nevydržela a dosáhla poměrně dost silného orgasmu. Nohy se jí klepaly a při tom vydávala neuvěřitelné skřeky, při kterých stahovala svou kundičku i s pérem toho puberťáka a pomohla mu tak i k jeho vyvrcholení, které zakončil tak, že Petře naplnil kundičku svým mlíčím, až po okraj. Nela to pak jen okomentovala slovy. „Hned jak jsem jí uviděla, tak jsem věděla, že je to kurva.“ Pak si klekla ke mně a pošeptala mi do ucha. „Jaký je to pocit vědět, že chodíš s obyčejnou kurvou?“ Pak se mi koukla do rozkroku a začala se smát. Uviděla totiž jak v nich mám pořádnou bouli, od toho jak mi stojí péro. Pak řekla. „Vidím, že tobě se to líbí. Ty jsi ale prase.“ Pak se postavila a dál pozorovala co se u lavičky děje. A já se díval také.

Za Petrou už stál jeden z těch dvou klučíků a připravoval si svůj buchar k akci. Pak tvrdě chytil Petru za zadek a přirazil, až byl uvnitř celý. Petra opět vyhekla, ale dál bez sebemenšího odporu držela. Klučík měl radost ze svého prvního zásunu v životě a tak si to mrdání vychutnával. Přirážel chvilku tvrdě, chvíli pomalu a něžně a pak zas rychle a až na dno Petřina lůna. Byl opravdu k neutahání. Petřiny kozičky se houpaly a ona hekala a sténala tak jak jí to jen roubík dovoloval. Když se pak dostal klučina ke svému vrcholu a i on vystříkal mé Petře kundičku svým semenem, tak ta byla akorát na cestě ke svému druhému dnešnímu orgasmu. Bylo na ní vidět, jak si přeje aby to mrdání dál pokračovalo, což se za malý okamžik stalo a i třetí puberťák dostal možnost, dopřát si svůj první zasun do totálně mokré, rozmrdané a osemeněné kundy mé lásky. Snadno a rychle ho do Petry vrazil a pustil se do díla. Snažil se předvést, ještě lepší výkon, něž jeho dva předchůdci a tak si dával opravdu záležet na tom aby Petru mrdal opravdu tvrdě. Ta po chvilce tvrdého mrdání a za slastného vyheknutí dosáhla svého druhého vyvrcholení a dopomohla tak i třetímu nabíječi dosáhnout uspokojení v její teď už totálně zřízené kundičce.

Když se kluci po takové mrdačce, trošku vzpamatovali, tak si jak už bývá zvykem nezapomněli udělat selfíčka s totálně vystříkanou Petřinou kundičkou a pak také pár detailů jejího rozmrdaného a vystříkaného lůna a pak spokojeně odkráčeli, směrem ke studentským kolejím. Nela se pak chvilku bavila s těma dvěma holkama a pak si klekla ke mně a povídá. „Dík za super představení a mi teda jdeme. Doufám, že je vám jasné, že do našeho klubu, už nepáchnete jasný? Jinak to příště bude mnohem horší chápeš?“ A pak než jsme stačil odpovědět, mě opět paralyzérem totálně uzemnila, takže už jsem opět nebyl ničeho schopný. „To jen pro jistotu, aby si nás náhodou nechtěl sledovat.“ Řekla Nela. A pak mi odpoutala ruce a spolu s děvčaty odkráčela k Petře. I ony si udělaly pár foteček na památku a pak pro radost ještě každá Petru pořádně pleskla přes zadek a pak stejně jako kluci před nimi zmizely do tmy směr koleje.

Mě trvalo ještě asi 15 minut než jsem byl jakž takž schopný pohybu. Dobelhal jsem se k svázané Petře a po chvilce rozvazování, jsem jí už nahou vedl konečně domů. Doma jsem jí totálně vyčerpaný se stálými svalovými záškuby složil do postele a padl jsem vedle ní. Petra se pak ke mně přivinula a v polospánku mi řekla. „Broučku. Půjdeme příští týden zase do klubu?.
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
jjj3
Příspěvky: 157
Registrován: sob 07. led 2017 14:25:17
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Re: Klub

Příspěvek od jjj3 »

hezká povídka
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Klub

Příspěvek od Tms0411 »

jjj3 píše:hezká povídka
Díky!=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
bazinga
Příspěvky: 88
Registrován: stř 21. zář 2016 6:24:18
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jsem 38lety muz z Jižní Moravy. Aktuálně hledám pár, kde on je submisivní cuckold, ona ideálně také submisivní hotwife. Zkušenosti mám a nápadů a fantazií ještě víc.
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Klub

Příspěvek od bazinga »

Jedna z tvych top povidek!
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Klub

Příspěvek od Tms0411 »

bazinga píše:Jedna z tvych top povidek!
Díky. Jsem rád, že se povídka líbí.=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
johny12345
Příspěvky: 77
Registrován: pon 29. pro 2014 23:21:50
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Klub

Příspěvek od johny12345 »

Moc pěkný, mě tam trochu vadilo to, že jsi byl taserem a tak. Za me by bylo lepší kdyby se ti treba ztratila a pak jsi ji nějak našel. Ale ja jsem trochu atypický cuckold.
Ale celkově 5 hvězdiček.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Klub

Příspěvek od Tms0411 »

johny12345 píše:Moc pěkný, mě tam trochu vadilo to, že jsi byl taserem a tak. Za me by bylo lepší kdyby se ti treba ztratila a pak jsi ji nějak našel. Ale ja jsem trochu atypický cuckold.
Ale celkově 5 hvězdiček.
Díky. Chápu tvé výhrady. Já to takto bral jako ponížení, že s tím nic nedokážu udělat.=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Klub

Příspěvek od Tms0411 »

Zdar. Má někdo nějaký nápad na další příběh o Petře a Tomovi? Klidně pište své návrhy.=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, Amazon [Bot], bobkobb, glim, ota65 a 190 hostů