Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
ertccc
Příspěvky: 252
Registrován: čtv 03. kvě 2018 4:55:18
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od ertccc »

V autě se klučina ptal proč má dojet, řekl jsem mu něco jako, že Jindra potřebuje s něčím pomoct a že doma grilujeme a tak. Tak se jen usmíval, sice vynechal tréning, ale každý kdo si má vybrat mezi grilovačkou a tréningem by dal přednost grilování.

Asi po 20 minutách jsme dorazili domů. Viděl jsem, že Eva zapálila gril a Lucka začala chystat něco na jídlo a na pití. „Tak nás tady máte, i s Liborem. Kde je Jindra?“ ptal se Libor. „Dojde musím něco dodělat nahoře“. Libor dorazil jen ve sportovních šortkách a tílku, byl vysoký, tak 180 cm a neuvěřitelně šlachovitý, byl ještě vlastně hodně mladý kluk. „Znáš naši Lucko Libore? Je trošku starší, ale možná jsi jí někdy viděl. Jo, znám ju, Ahoj Lucko“. Lucka se začala trošku červenat, asi se jí náš host líbil. Eva měla na sobě jen letní šaty, takový ty lehce nad kolena a na zadečku jí prosvítali takový ty bokový kalhotky, no ty co jsem dával do komentáře u první povídky. Chovala se mile a smála se. Lucinka měla svoje oblíbený kraťásky a dívčího vasila, kde se jí pěkně vzdouvaly pevný jedničky, má je sice malý, ale neuvěřitelně pevný. To Eva je na tom trošku hůř, má dvojky, ale už nejsou tak pevný, ale když si vezme pushupku tak je to pěkné.

„Michale? Donesl bys nějaký pivka Libor si určitě dá, jo a zavolej Jindru, už by mohl dojít“. „Jindro, kde seš kluku, grilujeme na zahradě, dojdi. Jo, už jdu“. Klukovi chutnalo masíčko, to je dobře v době agresivních vegošů.

„Libore zdar, co tu děláš, pozvali mně vaši, tak sem dojel. Libora jsme pozvali, jste takoví kamarádi, ať tu nejseš sám. Nedáte si pánové pivka?“ řekla Eva a vyndala plecháče na stůl. Viděl jsem jak kluci se na ně vrhly, byly to dvanáctky, tak jsem věděl co to s mladým tělem udělá. „Luci, taky si vem, už je ti 16náct, stejně s holkama už někde popíjíte. Ale mami?“ Kysele se podívala Lucka.

Z odpoledne se stal postupně podvečer a večer, dal jsem si asi 5 dvanáctek, ale pro 40-letého chlapa to není problém. Evča dala, tak 3 pivka, Lucka jenom 2, to třetí jsme jí už radši zakázali, nechtěli jsme se dívat, jak se holka poblije. Za to pánové se pěkně předvedli, oba dali 7 pivek a už byli pěkně nametení. Hlavně Libor.

„Liborku, víš že se mi líbíš, máš pěkně vyrýsované tělíčko a jsi pěkně vysoký, ne jak tady Michal. Děkuju. Víš co říkej mi Evičko, manželovi můžeš taky tykat. Dobře Evičko, Michale“. „Víte co děcka, co kdybychom si všichni sundali vršky, jako trička a tak, ať je sranda. Mami to nééé, to je divný. Ty buď drž hubu a sundej si ho, máš se mnou ještě nevyříděný účty z odpoledne.“ To Libor nevydržel a začal se smát, tedy všichni kromě synáčka.

Sundal jsem si tričko jako první, byly měl jsem trošku špíčky, ale jinak klasická hruď 40-tníka, ale o to víc mně zajímaly hrudníky našich dvou krasavic. První si sundala Eva, ihned jí vystřelily kozy ven, má velký bradavky a dvorce. Díval jsem se na Libora jak čumí s otevřenou pusou, Jindra se taky zarazil. „No Luci, ty nám neukážeš, ty tvoje kůzlátka. Se stydím … Ale, tak šup“ Nakonec si je sundala, trochu bojovala s podprsenkou ale povedlo se.
„Tak co děcka, líbí? Co Libore, co říkaš jaký máme prsa s Luckou. Paní, néé, teda Evi, máš je nádherný i Lucka, ale líbí se mi víc ty tvoje Evi. To jsem ráda. Ty vypadáš taky pěkně Liborku. No nic je čas pokročit, co sundáme dál. Kalhoty? Jo Mišáku máš pravdu, tak šup ať jsou dole.“

Tentokrát byla první Eva, přetáhla si šaty a byla jen s těma krajkovýma šněrovacíma kalhotkama, ty co jsou v komentu první povídky, pak až ostatní. Překvapila mně Lucka, měla jen zelený pěkný sportovní tanga. Já a kluci byly jenom v trenýrkách.

„Tak co můžeme s Luckou vidět? Naši chlapy jsou na tom špatně, hlavně ty Michale, vypadáš, jak kdybys aby neměl pindíka. Mám ho. Tak ho ukaž“ No nechtělo se mi ho tahat, ale Eviny kalhotky pomohly tomu aby se aspoň trochu postavil, byl v klícce, ale Lucka mi hodila klíček, neuvěřitelně rychle jsem ho vydělal ale i tak neměl víc jak 10 cm. „Táta už má splněno, co náš zlobivý hošánek, co ukáže ten?“ Upřímně jsem čekal, že je na tom kluk líp, ale byl asi po mně, vystrčil jen asi tak 8 cm dlouhý a maximálně 2 cm široký bidýlko, celý se červenal.

„Brácha, to seš teda frajer, ty máš co říkat, že jsem tlustá, ten tvůj pinďa je tedy hoden chlapáka“ a smála se, „Ještě vyroste, jsem furt mladej. To by měl synáčku, nebo to dotáhneš jako táta. Co ty Liborku, přispěješ taky do sbírky miniatur?“ Libor s nadšením sundal slipy a vystřelil do pozoru. Všichni jsme čuměli i Eva, měl ho totiž strašně velkého, velikostí rozhodně neodpovídal věku. Měl tak 19 – 20 cm délku a aspoň 5 cm tlustý, navíc byl pěkně ohnutý a s velkým, ale fakt velkým žaludem.

„Tak to jsem nečekala, Lucko to je co? Mami to je drsný, to není možný, jak ho má někdo malej a někdo tak hezkej a velkej“ Lubor se jenom usmíval. „Libore? A honíš si ho někdy? No … skoro pořád“ a začal pomalu přetahovat kůžičku. „A vzrušujeme tě s Luckou? Strašně Evi … “ a ještě se mu nafoukl a ztvrdnul. „A viděl jsi už naživo co mají holky mezi nohama. Jenom v pornu, nebo ve sprše mámu. A chtěl by si jaký máme s Luckou pipinky? Strašně moc“ S Jindrou jsme ani nedutali, jen otevřený huby a stojící poloviční penisy jak u Libora,

„Liborku, a měl jsi už někdy sex a teď po pravdě? Ještě né Evi. Tak ti dneska s Luckou pomůžeme. Luci začni mu ho prosím honit“ Lucka téměř vyletěla a už ho měla v puse, strašně mně to vzrušila kluka taky, oba zároveň jsme si ho začali pomalu honit.

Eva šla mezi tím asi metr od Libora a kouřící Lucky a sundala si ty krajkový kalhotky. „Tak a tady vidíš vagínu, lidově zvanou píču nebo kundu. To kam patří tvůj žilnatej čůrák jsi asi pochopil, že? ÁÁÁÁno. Lucko už ho nech ať se neudělá.“ Rychle ho pustila. „Michale, máš ty šprcky, dones je rychle. Evi, víš já je kokot zapomněl. No to seš teda kokot. Libore ty nemáš náhodou kondomy, nemám“ a už si myslel, že nezasune.

„No dobrá teda, můžeme mrdat, ale až budeš cítit, že se uděláš tak ho rychle vyděláš a Lucka ti ho vykouří, pro začátek nemusí polykat. Super“ Libor skoro nedýchal. „Tak teď jsem na stole, teď ti roztáhnu nohy a ty mi ho tam strčíš“ Co řekla se u událo.
To Jindra už nevydržel a udělal se a začal stříkat. „Co blbneš, dovolil ti někdo se udělat, zařvala máma. Promiň omlouvám se. Nasaď si trenky a mazej do pokoje a dej si studenou sprchu, teď hned a nečum“. Nakonec šel, ale nelíbilo se mu to.

Eva má nádherný rodidýlko, pysky má tak akorát, pěkně růžový, nad nimymá rezatý proužek a i po dvou děckách je pěkně úzká, bohužel o tom si teď můžu jenom nechat zdát.

Liborovi to moc nešlo, tak Eva klekla na zem a opřela se o židli a Libor ji obšťastňoval. Po chvilce začala: „Dělej Liborku ty jeden panickej smrade, dělej šukej Evičku kurvičku, jeď jeď … Evičko už budu, už cítím, že budu. Kurva, tak honem ….“ No nestihl to, příroda ho přemohla, ještě když stříkal, tak ho pořádně zarazil Evě svým skoro 20 cm čůrákem do dělohy, na čípek určitě.

„Tos posral kluku začal jsem řvát, co teď, nebere nic, žádný prášky, navíc žere nějaký sračky na plodnost“ Eva mezitím jenom vydýchávala. „Mami můžu se podívat zblízka? Toho kluka vykopej pryč, ať táhne debil“ Chytl jsem ho, sebral mu oblečení a v záchvatu neskonalého vzrušení jsem ho vykopal na ulic, chudák byl úplně mimo, jo a u nás jsem ho už nikdy neviděl.

No a jak tam byla Eva opřená na židli a Lucka ji strkala prstíkem do dírky tak došel Jindra. „Mami to si děláš prdel, on se do tebe udělal. To nebylo schválně, neudržel to. Tys ošukala mýho nejlepšího kamaráda. Tak aby ses neposral, byla to nehoda, měl mít tu šprcku, kterou tvůj debil fort zapoměl koupit. Kurva to je hnus a odešel“

„Ještě řekni že máš nebo mělas ovulaci? No, budu mít v nedělu. Víš kdo tady ale velí, drž hubu, a utři mi kundu, Lucko ty už toho nech, ještě mi to strkej dál dovnitř. Mami, a co budeme dělat, co když tě oplodnil?“ Viděl jsem na ženě, že neví, nakonec řekla: „Uvidíme, ještě nejsem ani těhotná a už řešíte co kdyby“. Pak šli obě s Luckou do sprchy, já jak kokot jsem musel poklidit ten bordel.

Víkend proběhl v klidu, můžu jenom říct, že Lucka s Jindrem zatím bratříčka mít nebudou. Bohužel, Eva to děcko chce, tak příští víkend už nenechá nic náhodě a pořádně se nachystá….

Pokračování v povídce IV.
ertccc
Příspěvky: 252
Registrován: čtv 03. kvě 2018 4:55:18
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od ertccc »

Fotka Evičky a jejich kalhotek co měla u tohoto mrdání jsou v komentech první povídky.

Budu rád když napíšete, jak se vám to líbilo, klidně i do soukromých správ, můžeme se o tom pobavit
ertccc
Příspěvky: 252
Registrován: čtv 03. kvě 2018 4:55:18
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od ertccc »

Nikdo zase nic nepíše, co na ni říkáte?
Uživatelský avatar
brm
Příspěvky: 460
Registrován: pon 14. črc 2014 1:06:17
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Rád ponižuji ubožáky a przním jejich nadržené a nespokojené kurvy.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=414

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od brm »

Tak ty jsi dobrý paroháč :-) Tebe bych si chtěl vychutnat. Pošli mi do zpráv fotky té tvojí Evičky. Napíšu ti, co si o ni myslím.
ertccc
Příspěvky: 252
Registrován: čtv 03. kvě 2018 4:55:18
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od ertccc »

Videls ty fotky v prvni povidce? Mrkni na to
Uživatelský avatar
brm
Příspěvky: 460
Registrován: pon 14. črc 2014 1:06:17
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Rád ponižuji ubožáky a przním jejich nadržené a nespokojené kurvy.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=414

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od brm »

Viděl, ale to mi nestačí. Chci privátně, jenom pro sebe něco lepšího.
Uživatelský avatar
brm
Příspěvky: 460
Registrován: pon 14. črc 2014 1:06:17
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Rád ponižuji ubožáky a przním jejich nadržené a nespokojené kurvy.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=414

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od brm »

Má tam ta tvoje čubka šukatelnou prdel, ale tu tady viděli všichni. Já chci vidět více. Ukážeš mi ji do zpráv, jasné?
ertccc
Příspěvky: 252
Registrován: čtv 03. kvě 2018 4:55:18
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od ertccc »

Chce jeste nekdo vedet vic o Evicce?
Lothy
Příspěvky: 6
Registrován: pon 02. dub 2018 9:08:08
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od Lothy »

Samozrejme.....pokracuj :)
ertccc
Příspěvky: 252
Registrován: čtv 03. kvě 2018 4:55:18
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nástup matriarchátu v naší rodině III. část

Příspěvek od ertccc »

Pokračování bude, Evča nakonec dosáhne svého, samozřejmě s tim cela rodina pomůžeme
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: kerama, ota65, Slave666 a 138 hostů