Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Kundolap
Příspěvky: 41
Registrován: pát 03. bře 2017 22:40:58
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Příspěvek od Kundolap »

Bohužel, i když JiCiMi píše skvěle, tak jeho velkou chybou je, že ještě nikdy žádnou ságu nedotáhl do konce. Takže by ses měl smířit s tím, že i toto může klidně skončit jak to ted je...
JiCiMi
Příspěvky: 14
Registrován: pát 19. srp 2016 9:11:20
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 9

Příspěvek od JiCiMi »

Nezapomenutelný festival - pokračování 9

I po odchodu z koupelny můj pokoj okupovala sestra a tak jsem na sebe hodila sportovní oblečení a šla si zaběhat s plánem, že se sejdu s Petrem. Jen co jsem vyšla z domu jsem Petrovi zavolala a informovala ho, že bych se sním chtěla sejít a popovídat, prostě takové rande, což Petr okamžitě rád přijal a nakonec jsem se sním dohodla, že se sejdeme za půl hodiny v parku na našem místě, který byl asi tak v půli cesty k němu a skoro tři kilometry od našeho domu. Během necelé půl hodinky jsem doběhla do parku k naší lavičce u které jsem se začala vydýchávat a protahovat.
Rozhlížela jsem se a koukala směrem, kterým by měl Petr přijít, ale jediné co sem zatím viděla, byla připomínka onoho dne, který všechno změnil. Byl to ten park a já před sebou v dáli viděla ony toalety a za mnou, byla slyšet tekoucí voda od té řeky, tady v tomto parku se mě před čtrnácti dny změnil můj dosavadní život. Ale po tom všem co se za tu dobu událo mě to už jenom říkalo, že tady to začalo, ale tím hlavním viníkem pro mě byl Reichel. Sedla jsem si na lavičku a při čekání na Petra jsem začala přemýšlet nad Slávou a hlavně nad jeho chováním. Využil příležitosti k mému vydíráním, abych sním měla sex, ale proč dělal to ostatní? Proč si to všechno točil? Proč přivedl a předhodil mě dalším lidem? Proč mě někdy ponižuje a někdy se ke mě chová jak mílius? A proč chce, abych sním jela do toho Německa a co ty klíče? Mnoho otázek, ale žádná uspokojivá odpověď. Jediné co jsem věděla, bylo to, že je Reichel starej a dosti perverzní člověk. Ale na to kolik mu je má neskutečnou výdrž a to co dovede s jazykem to je nepopsatelné. Ještě donedávna jsem si myslela, že lidi po padesátce už sex neprovozujou. Snad jsem si i myslela, že prostě na to nemají ani chuť, a prostě jsem si nedovedla představit, že třeba máma s tátou něco takového ještě dělají, ale Slávovi táhlo na pětapadesát a péro se mu pokaždé postavilo a řádně ztvrdlo. A ohledně výdrže, by mu mohl, kde jaký mladík závidět a hned jsem porovnávala Slávu s mým Petrem a ve všech bodech na tom po té sexuální stránce byl lépe právě Reichel. Bohužel můj Petr prohrával i s ostatníma s kým jsem něco měla, Tondou začínaje a Frantou konče.
Z mého porovnávání a poměřování mužů mě vyrušil Petr, který přijel do parku na kole úplně jinou cestou něž jsem ho čekala a tak jsem se ho trochu i lekla, když za mnou zprudka zabrzdil.
„Ahoj lásko, tak jsem tady.“ Pozdravil mě Petr a kolo nechal spadnout na zem a už seděl vedle mě a dal mě pusu na přivítanou.
„Máš čtvrt hodiny zpoždění a to si jel na kole, tomu říkám výkon.“ Ironicky jsem na jeho zpoždění zareagovala.
„Sem byl u Antona, domlouvat nějakou brigádu.“
„U koho?“
„No u Tondy, přemlouvá mě, abych sním šel dělat na brigádu k jeho fotrovi do firmy. On má u něj možnost přes prázdniny dělat za dost slušný prachy, ale nechce tam být sám, tak mě přemlouvá.“
„Ty chceš dělat s Tondou?“
„Uvažuju nad tím, zítra ve čtyři se rozhodnu...mám tam přijít na takovej, jako by pohovor, abych věděl o co tam jde, a pak se uvidí.“ Odpověděl Petr a opět se ke mě přimáčknul a začal se semnou opravdu vášnivě líbat. Naše jazyky se proplétaly a mě hned došlo co Petr opravdu umí a v čem je podle mého nejlepší a tím něčím bylo jeho líbání. Byla jsem šťastná a Petra jsem radostně objala a co nejvíce jsem si ho přitáhla k sobě, aby mě snad neutekl a já si tak mohla vychutnávat jeho dokonalá ústa.
Už se stmívalo, když jsem se rozhodla jít domů a Petr mě galantně vyprovodil až domů. Před domem jsem se sním ještě dlouho v objetí loučili a líbali, než jsme se definitivně rozloučili a Petr nasedl na kolo a odjel domů. Po příchodu domů naši koukali na televizi společně se sestrou, takže už můj pokoj neokupovala. Toho jsem využila a jen co jsem proběhla koupelnou jsem vklouzla do peřin a dnešní den jsem zakončila četbou mé oblíbené knížky.
Ráno jsem vstala opravdu brzo a stihla se nasnídat společně s rodiči. Po jejich odchodu do práce jsem si sedla k počítači. Projela jsem svůj email a pak šla na facebook. Tonda se činil a ty fotky co nafotil na koncertě, už měl od včerejška vystavené a většina z nich byla i od něho okomentovaná. Poslední fotkou v jeho galerii z toho dne, bylo to naše selfíčko. Měla jsem ještě dost času, ale nechtělo se mě doma sedět a tak jsem se rozhodla, že do práce půjdu pěšky a při cestě si koupím něco jak ke snídani, tak k obědu. Oblékla jsem se, vzala si klíče a vyrazila jsem.
Do obchodu jsem přišla ještě půl hodiny před otvírací dobou a tak jsem šla dozadu do kanceláře přerovnávat oblečení a přebrané jsem nosila do krámu. Přesně v devět jsem otevřela a postavila jsem se za pokladnu. Automaticky jsem vzhlédla a podívala se do kamery, která dneska ráno nebude mít příležitost natáčet mé prznění, protože tu dnes semnou není onen prznitel.
Ze začátku chodili samí důchodci, až před polednem byl opět frmol a lidi nakupovali opravdu hodně a do dvanácti jsem prodala zboží v té samé hodnotě co za předešlé dva dny. Asi to bylo tím, že začali prázdniny a lidi se chystají na dovolené a chtějí mít na ní něco co vypadá jako nové, a není to drahé.
V poledne jsem zavřela a šla si dozadu do kanceláře pro bagetu, kterou jsem si ráno koupila. Otevřela jsem a hned od dveřích sem uviděla Reichla sedícího u svého stolu, asi musel vejít zadním vchodem, kterým se naváží zboží.
„Ahoj Renčo. To už je dvanáct? No to to dneska letí, tak to jdeme na oběd?“ Zareagoval Reichel, jen co mě spatřil ve dveřích.
„Dobrý den, jsem nevěděla, že jste už tady. Sem myslela, že se tady dneska ani neukážete.“ Odpověděla jsem překvapeně a zůstala jsem stát ve dveřích a nevěděla co dělat. Reichel v zápětí vstal od svého stolu a už si mě vedl stejně jako včera do té stejné restaurace. Celé to probíhalo skoro stejně, jen pán vrchní mě oslovoval jménem a já si objednala na rozdíl od Reichla jiné jídlo než včera. Stejně jako včera to Reichel za nás oba zaplatil a opět jsme se vrátili do krámu, ale dneska se to po příchodu obešlo bez jakéhokoliv intimního kontaktu. Zatím co já šla za kasu, tak Sláva zamířil rovnou do své kanceláře a zůstal tam, až do mého příchodu, kdy jsem zavřela obchod a nesla mu dnešní výdělek.
Položila jsem peníze na jeho stůl a hned nato jsem zamířila ke gauči. Ale než sem si stačila sednout jsem uslyšela Slávu.
„Renato dneska bych chtěl, abys sis na sebe vzala tohle a mohla by ses nějak takhle upravit.“ Otočila jsem se a musela jsem se k němu vrátit, abych si mohla vzít ty připravené věci a pak jsem se musela kouknout na jeho monitor, na který Sláva ukazoval a na kterém byl obrázek mladé školačky či roztleskávačky s culíkem v kostkované sukýnce, košilce s kravatou a v rukách držela takové ty třásně. Vzala jsem si onu tašku, kde onen kostým měl být a úplně automaticky jsem zamířila na toaletu.
„A vem si ty své brýle zlatíčko, abys byla perfektní.“ Ještě než jsem za sebou zavřela dveře na mě zavolal Sláva ještě tento detail.
Vyndala jsem z tašky ony věci a probírala se připraveným oblečením a hned v tom poznala onen kostým, který vypadal úplně stejně jako na tom obrázku. Začala jsem se převlékat, vzala si košilku, kostkovanou sukénku, podkolenky a nakonec si okolo krku dala kravatu na gumičce. Koukala sem na sebe do zrcadla, ale ještě něco se mě nezdálo, a již sem z kabelky vyndávala gumičky do vlasů a udělala si dva copy. Nasadila sem si své brýle a vypadala jsem opravdu jak školačka z nějakého porna, přesně tak jak si určitě Reichel přál. Ještě sem se výrazněji nalíčení a byla připravená právě včas, protože se otevřely dveře.
„Ahoj Renčo, no to padám vypadáš skvěle...ještě školní aktovku a lízátko a cítil bych se jak na základce.“ Otočila jsem se a ve dveřích stál Tonda. Jenom sem mu řekla ahoj a prošla okolo něj a šla si sednout na gauč, zatím co on pokračoval v mluvení.
„Sem vyděl tu akci, byla si fantastická. Kdo by to do tebe před pár dny řek, že budeš dobrovolně šukat s cikánama. To kdyby Petr věděl jakou má děvku, to by byl dost překvapenej....i když on by ti to nakonec odpustil a byl by snad i rád, že mu s takovou nadrženou kundičkou někdo pomáhá.“ Ještě dodal Tonda a pěkně nahlas se tomu smál.
„Co to kecáš....jak dobrovolně? Proč by měl být Petr rád? Jste mě ke všemu donutili a kdyby se Petr dozvěděl k čemu mě nutíte, tak by vám všem rozbil hubu.“ Naštvala jsem se na Tondu, který opět musel zmínit mého Petra a docela nahlas mu řekla co si o tom myslím, až jsem se divila sama sobě, jak jsem zareagovala.
„Ale prosím tě, co to kecáš....až ti Slávek ukáže to video, tak uvidíš sama, jak moc jsi sis to užívala, to prostě neokecáš, se ti to s těma cikánama líbilo. A ten tvůj Petříček se přeci raději kouká, jak tě někdo mrdá, než aby tě sám vošukal“ Naštvaně jsem poslouchala Tondu, ale nijak jsem na jeho další slova nereagovala.
„Ahoj krásko, sme se dlouho neviděli.“ Naštvaně jsem se otočila po dalším hlase a koukla jsem se ke dveřím a tam stál Franta, ani nevím proč, ale usmála jsem se na něj. Franta přišel až ke mě a políbil mi mojí ruku, jak nějakou princeznu. Za Frantou šel Slávek a už držel v ruce kameru, která už zase natáčela. Místností se neslo podivné ticho, které ukončil šustivý zvuk. Otočila jsem se tím směrem a hned viděla, jak má Tonda zastrčenou ruku v kraťasech a rovná si ho, no spíš si ho pomalu honil.
„Mladej je nedočkavej, ale kdo by nebyl.“ Komentoval dění Franta a přes kalhoty si pomačkal svoje péro.
„Tak holčičko nejdříve podržíš, tady tvému kamarádovi Tondovi a pak si tě do parády vezmu já.“ Nastínil následující dění Franta a rukou pokynul Tondovi, aby začal.
Tonda vyndal ruku z kraťasů a přistoupil ke mně. Nahnul se a začal mě okamžitě líbat a ohmatávat. Rezignovala jsem na jakýkoliv odpor a hned od začátku spolupracovala a s Tondou se líbala a sama od sebe jsem mu po chvilce šáhla do rozkroku, kde jsem nahmatala jeho ocas a začala mu ho přes látku ohmatávat a mačkat. Tonda se ohlédl po Slávovi a vyměnil si sním překvapený výraz, protože to odemě asi nečekal, že bych bez přemlouvání a jejich vydírání se sama od sebe zapojila do jejich her a to po krátké hádce sním, kdy si musel rejpnout do mého Petra. Prostě byl překvapenej mojí reakcí a asi to nečekal, ale očividně mu to zvedlo sebevědomí a hned ho napadlo si mě vyzkoušet. Odstrčil mě od sebe, až sem se svalila na gauč.
„Tak kurvička by chtěla zase mrdat! A bude ti stačit můj čurák?“ Řval na mě a přitom si stáhnul tričko a hned potom i své rifle.
„Tak co... bude ti stačit můj čurák? Nebo už mrdáš jenom s cikánama?“ Ptal se mě Tonda, zatím co si mačkal svého ptáka přes napnuté trenky.
Docela zle jsem se na něj podívala a narovnala si své brýle, moc dobře jsem věděla o co mu jde a nechtěla se nechat vyprovokovat k něčemu co si budu následně vyčítat. Hledala jsem ta správná slova, kterými bych mu řekla co si o něm myslí, ale přitom jej nenaštvala. Stále sem se na něj koukala a vůbec sem si neuvědomila, že celou tu dobu mám roztáhlé nohy a že pod tou titěrnou sukýnkou nic nemám a že Tondovi celou tu dobu ukazuju svojí kundičku. Tonda se sehnul k riflím a vyndal z nich svůj mobil a hned si udělal několik fotek mého odhaleného klína. Došlo mě, že se mu neúmyslně vystavuju, a tak sem stáhnula nohy k sobě i když sem věděla, že všichni přítomní mě už viděli a nejen to.
„ Jen je pěkně roztáhni a ukaž nám, jak si školačka hraje se svojí kundičkou.“ Sklonila jsem podřízeně hlavu a pomalu roztáhla své nohy. Věděla sem, že bych neměla, ale nevěděla jsem, co bych měla udělat a ke všemu mě daná situace, tak nějak zvláštně uspokojovala, být pod vlivem někoho dominantního a pak ta celková atmosféra, jako bych přestala myslet a jen dělala, co po mě chtějí druzí a tak i v tomto případě jsem poslechla Tondu. Nadzvedla jsem svojí prdelku a rukou sem si pomalu vyhrnula onu sukni až na své bříško. Roztáhla jsem své nohy a následně si zajela rukou do rozkroku. Tonda opět na mě namířil svůj mobil a dokumentoval si mé počínání.
„Tak co bude ti stačit?“ Opět se mě Antonín zeptal, už s vyndaným ocasem, a pomalu si ho předemnou začal honit a zároveň mě ho ukazoval. Koukla jsem se do jeho klína, ale nic neřekla, jen sem se zakousla do svého spodního rtu sklopila oči a souhlasně kývla hlavou. Tonda se na mě usmál a začal si ho o dost rychleji honit, aby byl připraven na následující okamžiky. Koukala jsem jako by do země, ale v zorném poli jsem měla Tondův rozkrok i zároveň viděla vzadu sedícího Frantu, který na mě upřeně koukal a přitom si mnul svůj rozkrok. Udělalo mě to radost a tak jsem se na Frantu opět usmála, jako bych měla radost, že se mu líbí to co dělám a jakoby jen pro něj jsem ještě více rozevřela nohy a hned sem začala bezostyšně masturbovala a snad, abych Frantu více vzrušila, tak sem volnou ruku natáhla před sebe a chytla Tondovo péro a přitáhla si jej k sobě blíž. Natočila sem Tondu tak, aby měl Franta dobrý výhled a hned v zápětí jsem začala olizovat onen nabízející se ohon. Po chvilce už sem měla půlku Tondova péra v puse a snažila sem se o co nejlepší kuřbu, ale stále jsem jedním okem koukala na opodál sedícího cikána. Ani sem přesně nevěděla proč to dělám, ale chtěla sem mu předvést, jak umím kouřit ptáka, až jsem to několikrát přehnala s hloubkou a několikrát se zakuckala, ale mě to neodradilo a opět jsem se pustila do orálního uspokojování Tondova čuráka. Začala sem si představovat, že kouří právě Frantovo velké tlusté péro, které mě nedávno dovedlo k nejsilnějšímu orgasmu mého života a chtěla jsem to zažít zase. Chtěla sem opět prožít ten neskutečný pocit vyplnění, provázaný s neskutečným návalem nepoznaných pocitů, které sem si do onoho dne nedokázala ani představit.
„Hraje si na nevinou školačku a přitom je to kurvička jak vyšitá.“ Pochvaloval si mé počínání Tonda, který dle výrazu v jeho tváři, byl velice spokojen a nebyl jediný, který byl spokojen. Druhým nadmíru spokojeným byl Slávek, který stál opodál a natáčel mé počínání. Dokonce se Tonda na Reichla otočil a přímo do kamery ukázal svůj zvednutý palec. Asi tím chtěl naznačit, že se jim to opravdu povedlo, že si mě přetvořili na jejich poslušnou kurvičku.
„Tak to by stačilo!“ Křiknul Antonín a docela hrubě mě odstrčil, až jsem si zase lehla na gauč a chvilku nevěděla proč tak učinil.
„Si mě čubko málem udělala tou svojí dokonalou držtičkou, ale to já nechci zlatíčko...já ti chci vymrdat tu tvojí nadrženou kundu.“ A hned na to si svléknul zbytek oblečení co měl ještě nasobě, jen ponožky si nechal. Sledovala jsem ho a přitom sem si do ruky utřela svá oslintaná ústa a jen co se nade mnou Tonda nahnul, jsem automaticky, jak opravdová děvka roztáhla své nohy široce od sebe a prsty si začala svojí krásně vlhkou kundičku rozevírat, dráždit a připravovat na vniknutí Tondova údu.
Tonda neváhal ani chvilku a už klečel mezi mýma nohama a svým čurákem projížděl onu nabízenou vlhkou puklinku. Stihla jsem se jen opřít o lokty a už sem sledovala zajíždějící Tondův úd, který do mě napoprvé zajel, až po samotný kořen. Stačila jsem jen nahlas vyjeknout a levou rukou sem se opřela o Tondovu hruď, abych si mohla korigovat hloubku zasunu, ale nemělo to na další průběh žádný vliv. Tonda tvrdě dorážel, až co mu jeho délka umožňovala a svýma rukama začal zpracovávat moje pevné kozičky. V další fázi začal mezi prsty mačkat mé bradavky a následně za stálého přirážení se sklonil a začal ztvrdlé bradavky okusovat ústy. Jednou rukou jsem se držela gauče a druhou rukou si přidržovala Tondovu hlavu, zatím co tu svojí jsem měla zakloněnou a z mích úst vycházely táhlé dosti hlasité vzdechy. Oči jsem měla přivřené, ale dění okolo mě jsem vnímala. Viděla jsem okolo chodícího Reichla s kamerou i Frantu, který to nevydržel a musel se na mé prznění koukat z blízka. Tonda do mě stále vrážel svého tvrdého ptáka, ale už mě neocucával prsa, ale jen se mě koukal přímo do očí.
„Se ti to takhle líbí, pěkně tvrdě a hluboko. Že mám pravdu?“ Najednou se mě Tonda zeptal a docela silně a hrubě mě chytnul za krk. Bezmocně jsem koukala a po chvilce začala lapat po vzduchu a tak mě Tonda trochu polevil, abych se nadechla, ale nezapomněl zopakovat onu otázku.
„Líbí, ty to ale přeháníš.“
„Ale tobě se to takhle líbí, jinak bys přeci nepřirážela.“ Okamžitě reagoval Tonda a hned na to mě začal dost vášnivě líbat. Jedinou reakci, kterou odemě Tonda následně mezi francouzáky uslyšel bylo slovo "Hajzle", ale to bylo jediné co jsem mu řekla.
Reichel na nás koukal, jak bez zábran šukame na jeho gauči v jeho obchodě a dle jeho výrazu se mu to naše představení moc líbilo. Všechno si to natáčel a nezapomněl do záběru zakomponovat i vedle stojícího Frantu, který nás sledoval, ale na rozdíl od Slávy si nad námi pomalu honil to svoje obrovské cikánské péro.
„Tak co Renčo, už tě ten tvůj takhle někdy mrdal?“ Zeptal se mě Slávek i když odpověď asi ani nečekal, protože musel poznat, že už skoro nevnímam své okolí.
„ Copak si neslyšelas? Sláva se tě na něco ptal!“ Zareagoval Tonda a dokonce přestal přirážet, asi si chtěl trochu odpočinout, protože hned od začátku nasadil neskutečné tempo a mé mlčení využil. Já ale byla jen pár sekund před vyvrcholením a má mysl, už nemyslela na nic jiného než jeho dosažení.
„Dělej ty hajzle!...Mrdej mě!“ Zakřičela jsem a snažila se sama přirážet.
„No dobře ty děvko, ale chceme od tebe vědět, zda tě ten tvůj Petříček, taky takhle někdy mrdál?“
„Ne nemrdá, takhle nikdy.... jsme spolu ještě pořádně nešukali...nemá takovou výdrž jako Vy....., stačí ti to hajzle? Si spokojenej? Tak pokračuj, nebo pusť Frantu.“ Vylítla ze mě odpověď s dovětkem, který jsem ani nechtěla nahlas říct, ale v tom rozpoložení a naštvání to ze mě vypadlo.
„Tak s cikánem bys už chtěla mrdat, tak to ne holčičko. Nejdříve ti tvojí díru vystříkám já, až pak si tě vezme do parády Franta.“ A než to dořekl začal do mě zase nadoraz zajíždět a já i přes tu několikaminutovou pauzu se skoro okamžitě udělala. Cítila jsem, jak se mnou rozlévá úžasné horko a celá jsem se třásla z probíhajícího orgasmu. Tonda, ale nijak nereagoval a stále ve stejném tempu přirážel a něco říkal, ale já byla v takovém stavu, že sem ona slova neslyšela, jen jsem viděla jak Tonda pohybuje ústy. Spokojeně jsem ležela a užívala si stále mé opojení a vlastně jsem ani zprvu nezaznamenala Tondův výstřik, až když opět přestal přirážet sem zpozorněla a při pohledu do jeho tváře jsem okamžitě pochopila, že se právě do mě udělal. Vzápětí na mě lehl a já na svých prsou cítila jeho zpocenou hruď, která sebou škubala v rytmu jeho dechu. Cítila jsem i poškubávání jeho penisu, který byl ve mě a zadržoval tak jeho nadílku hluboko uvnitř mé kundičky. Tonda spokojeně vydýchával a až, když jej Franta poplácal po zádech, tak ze mě pomalu slezl a uvolnil tak místo právě jemu.
Kundolap
Příspěvky: 41
Registrován: pát 03. bře 2017 22:40:58
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Příspěvek od Kundolap »

Tak to je krásné překvapení, ale ukončené doslova nejhůř před tím nejlepším. Další týdny čekání ted, to je teda hnusné :D
hertz2
Příspěvky: 98
Registrován: stř 21. led 2015 22:53:50

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Příspěvek od hertz2 »

No prostě paráda. Už se těším na pokračování a také doufám, že bude co nejdřív. :)
Jentakjako
Příspěvky: 36
Registrován: čtv 03. bře 2016 14:58:18
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Příspěvek od Jentakjako »

Nevite, kde je uplnej zacatek "Nezapomenutelný festival"?
Nasel sem jen http://www.povidka.cz/eroticke-povidky/ ... -festival/ ale tam to neni cele.
Skarbax
Příspěvky: 158
Registrován: ned 21. srp 2016 20:37:11
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Příspěvek od Skarbax »

Skvělé, jako vždy. Snad tu bude pokračování brzo, čekat další dva týdny by opravdu bylo strašné s tímhle cliffhangrem.
Uživatelský avatar
diner22
Příspěvky: 191
Registrován: pon 22. srp 2016 20:43:02
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: sex je náš koníček
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1141

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Příspěvek od diner22 »

hmm, pěkný, ale možná by nebylo špatné zakomponovat do toho Renaty mámu. Ukázat Renatě video jak taky mrdá, nebo mrdávala s cikánama nebo se Slávkem , no a tátu jak kouká a honí si péro. Ale povídky super.
Kundolap
Příspěvky: 41
Registrován: pát 03. bře 2017 22:40:58
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Příspěvek od Kundolap »

Ne bože, žádná Renaty máma nebo táta. Jen to ne...
Kundolap
Příspěvky: 41
Registrován: pát 03. bře 2017 22:40:58
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 4

Příspěvek od Kundolap »

Tak kdy bude pokračování? Zrovna takovej konec v tom nejlepším a pokračování nikde...
JiCiMi
Příspěvky: 14
Registrován: pát 19. srp 2016 9:11:20
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nezapomenutelný festival - pokračování 10

Příspěvek od JiCiMi »

Nezapomenutelný festival - pokračování 10

Franta se okamžitě postavil mezi mé nohy a rovnou si plivl na to své mohutné snědé kopí, aby jej navlhčil a hned co si onu slinu rozetřel po svém žaludu, tak přiklekl a docela jemně a pomalu do mě začal toho svého obra zasouvat. Díky předchozímu sexu s Tondou mě to vůbec nebolelo, jen sem cítila narůstající se tlak a příval nových příjemných pocitů. Franta nikam nespěchal a pomalu, příraz za přírazem, stále hloub vnořoval do mě to největší péro, co jsem kdy poznala. Rukama jsem se držela okraje gauče, abych zůstala na místě a nepopojížděla dozadu, prostě jsem tomu cikánovi dobrovolně držela a moc dobře jsem si byla vědomá, že se mě to sním opravdu líbí. On jediný mě šukal citlivě a bral ohled na mě a to jeho neskutečné péro mě navozovalo neskutečné pocity. Franta mě stále pomalu mrdal, mnul má prsa a začal mě i dosti vášnivě líbat, i když to vlastně bylo oboustranné. Jeho jazyk se dotýkal toho mého a vzájemně jsme si vyměňovali naše sliny. Já sem se pevně držela a se zavřenýma očima jsem se nechala unášet všemi pocity, které mé tělo vyvolávalo.
Ani nevím proč, ale hned mě v hlavě naskočila ona neskutečná myšlenka, že Franta je ve všem lepší než všichni, kteří semnou kdy co měli. Prostě měl toho největšího čuraka a uměl to sním, byl jemný a nebral ohled jen na sebe a v líbání, které bylo do dneška jedinou předností mého Petra, tak v něm byl taky o dost lepší.
Z mého přemýšlení mě probral náraz Frantova podbřišku na mojí pánev. Nezvratný důkaz, že mě šuká celou délkou a tak jsem otevřela oči a nadzvedla jsem se, abych se mohla kouknout, jak do mě to cikánské péro celé zajíždí a nebyla jsem jediná. Z pravé strany nade mnou stál Sláva s kamerou, zatím co nalevo stál Tonda, který v ruce držel svůj mobil a také si natáčel mé mrdání s Frantou.
„Koukni na tu děvku, jak si to s tím cikánem užívá. Jak se pod tím jeho čurákem kroutí a jak pěkně přiráží kurvička.“ Komentoval dost nahlas Reichel, aby to všichni slyšeli i když všichni přítomní to i viděli.
„Máš pravdu.... je to děvka....., ale je šikovná..... opravdu moc šikovná holčina. .... Ta její kunda ..... ta je dokonalá.....uzoučká a hluboká.....to by se mělo využít.... to by byla škoda .....nedělit se o takovou kundičku.....a ona by to určitě chtěla.....pořádného čuráka by neodmítla....že mám pravdu, že bys to chtěla?“ Mezi přírazy komentoval Franta s onou otázkou na konci, které jsem nerozuměla, protože jsem si už ani přesně nepamatovala, co té otázce předcházelo. Ale v ten moment, jsem měla hlavu plnou úplně jiných myšlenek a pocitů, abych nad tím přemýšlela a jediné, co jsem dostala ze svých úst, byly vzdechy a steny doprovázeny slovy ANO, JO a nepřestávej.
„To je dobře kurvičko, všechno zařídíme....tvá kundička bude určitě spokojená, stejně jako dneska ....že si spokojená?“ A já mezi vzdechy a v důsledku přicházejícího orgasmu nahlas vykřikla na jeho otázku kladnou odpověď.
„Já to věděl, jen cikán ti udělá takhle dobře....ta tvoje kunda potřebuje pořádný péro, které...“ A v půli Frantovi věty mnou projel blesk. Jakoby v křeči jsem sebou začala škubat a já dosáhla vrcholu a stejně jako minule i dnes jsem to neudržela a v návalu rozkoše jsem několikrát učurla, ale tentokrát jsem doslova vystříkla a pokropila sem Frantovo břicho svojí močí, ale v ten moment mě to bylo úplně jedno a jen jsem vnímala, jak mnou procházejí nepopsatelné vlny uspokojení, které mě navozovaly dosud nepoznané pocity. Má kundička se silně stahovala pokaždé, když Frantovo péro vyjíždělo, aby se následně musela opět podrobit jeho šířce a tvrdosti, při návratu zpátky. A protože Franta pokračoval a stále tvrdě přirážel ve stejném tempu, tak ani ne po dvou minutách z ničeho nic mnou projela další vlna rozkoše. Vlastně ani pořádně neodezněl předcházející orgasmus a já dosáhla druhého. Nevěděla jsem co se to semnou děje, protože něco takového jsem ještě nikdy nezažila. Takhle rychle za sebou jsem se ještě nikdy neudělala a podle všeho tohle nebyl konec, protože mé druhého vyvrcholení nezastavilo Frantovo počínání a stále pokračoval v mém prznění. Cítila jsem se po těch dvou orgasmech vyčerpaně, ale po tom všem, jsem byla snad ještě více nadržená a cítila jsem se fantasticky uvolněná a celé mé tělo bylo citlivější a každý dotek mě neuvěřitelně dráždil a já všechny ty pocity nemohla ventilovat jinak, než dosti hlasitým sténáním a hekáním. Frantovi se moje projevy líbili a postupně zpomalil své přirážení a pozoroval mé reakce, na každý jeho příraz a dotek. Až mě najednou přestal úplně šukat a vyjel ze mě, i když neměl důvod, protože nedosáhl svého. Ale i tak si vedle mě sedl a jen se na mě koukal a stejně jako já nahlas oddechoval. Začal mě hladit po vlasech a ňadrech, až se nademě nahnul a začal mě opět vášnivě líbat, jeho ruka sjela do mého klína a prsty nejdříve přejížděl po mém poštěváčku, až dvěma prsty zajel do mé roztáhlé mušličky. Cukla jsem sebou a kousla jsem ho do rtu, protože jsem byla neuvěřitelně nabuzená a chtěla jsem mu naznačit, aby mě opět začal šukat, prostě jsem ho začala svádět, i když jenom náznakama, přímo jsem se mu to ale neopovážila říct. Možná, kdyby tam byl jenom on, ale naše počínaní, bylo stále sledováno Reichlem i Tondou.
Rukou jsem po chvilce našla Frantův penis a chtěla ho začít honit, ale jednou rukou jsem ho nemohla pořádně chytnout a tak jsem jej jen hladila a dráždila doteky. Frantovi jsem naznačovala co bych chtěla, ale on na mé náznaky nereagoval, jen se nadzvedl a usmál se na mě a pak se opět sklonil a zase se semnou začal líbat, zatím co jeho prsty stále vnikaly do mé rozdrážděné kundičky.
„Kurvička by chtěla mrdat.“ Ozvalo se nad námi, po mém několikátém neúspěšném náznaku a já hned poznala Tondův hlas.
„Chceš mrdat děvko?“ Zeptal se mě najednou Franta a koukal mě přímo do očí a čekal co na tu jeho otázku odpovím. Ani nevím proč, ale nejdříve jsem se koukla na Reichla a Tondu, až pak jsem se opět podívala na Frantu a souhlasně kývla hlavou.
„Snad se nestydíš Renčo? Jen si řekni co chceš a my ti to splníme.“ Zareagoval na mojí nesmělou reakci Reichel a já zahlédla, jak se na mě usmívá. Otočila jsem se opět na něj a z jeho obličeje jsem vyčetla jeho spokojenost, spokojenost z toho čeho dosáhl a já se na něj upřeně podívala a prostě sem se na něj taky usmála a pak jsem to řekla.
„Chci, aby tady Franta..... pokračoval.“
„V čem mám pokračovat?“ Zeptal se mě hned nato Franta. Chvilku jsem váhala, ale nakonec jsem to řekla.
„Chci, abys mě zase mrdal.“
„Tak když to chceš, tak si naskoč kurvičko.“ A Franta se vedle mě hned přetočil a lépe se posadil a čekal, jak zareaguju. Nezaváhala jsem ani minutu a jak ta největší děvka, jsem se co nejrychleji přesunula a už jsem svým klínem, byla nad tím jeho a má ruka svírala Frantův kůl a sama si ho naváděla do své mušličky. Jen co jsem ucítila žalud na své dírce, tak jsem opět ani nemrkla a hned nasedla. Franta mě okamžitě chytil za boky a já se opřela o jeho chlupatá prsa a už jsme spolu opět šukali, jen teď jsem byla nahoře já a sama si určovala tempo i razanci přírazů. Opět jsem si to začala užívat a chtěla jsem co nejrychleji dosáhnout dalšího vyvrcholení, chtěla jsem opět zažít ty pocity, které se mě tak líbili a které mě byly několik minut odpírány.
„Otoč se Renčo, pěkně se nám předveď z druhé strany, jak šukáš s cikánem.“ A já se poslušně, aniž bych sesedla otočila a dala tak na obdiv svůj klín přihlížejícím divákům, zatím co k Frantovi jsem byla otočena zády. Antonín i Sláva doslova hltali očima mojí kundičku, která se jim jen pár metru od nich nabodávala na cikánovo péro a aby toho nebylo málo, tak jsem ono divadlo doprovázela hlasitým sténáním. Mé prsty si hráli s poštěváčkem, či jsem si dráždila naběhlé bradavky. Až po několika minutách mého předvádění přišel vrchol onoho představení. Oním vrcholem, byl můj třetí orgasmus a pulsující úd, který jen okamžik po prvním stáhnutí poševních svalů plnil mojí kundičku cikánskou mrdkou.
Spokojeně jsem se opřela o Frantu a nechala jsem doznívat své vyvrcholení a nemyslela vůbec na nic, jen jsem se koukala do stropu a vydýchávala jsem se. Místností se odrážela světla blesků, to jak si Tonda detailně fotil můj klín, který byl stále okupován Frantovým čurákem. Zatím co si Tonda fotil můj klín, tak Sláva si to všechno z dáli natáčel. Jen co ze mě Franta vyjel, tak mě svýma silnýma rukama přesunul vedle něho a hned potom vstal a odešel do koupelny. Ani nevím proč, snad abych oběma šmírákům udělala radost, tak jsem zase po změně pozice roztáhla nohy a prsty si začala opět dráždit kundičku, ale nebylo to ono, tak jsem si do kundičky zajela dvěma prsty a snažila se mojí dírku co nejvíce roztahovat i když po předchozí mrdačce s cikánem, byla stále hodně roztažená a moje prsty nemohly nahradit šířku ani délku předchozího návštěvníka, ale chtěla jsem v sobě ještě něco cítit. Prostě mému tělu chyběl ten pocit totálního vyplnění a i když jsem se snažila, tak mé prsty byly dosti chabou náhražkou za Frantovo péro.
Cítila jsem, jak ze mě vytéká Frantova mrdka a to zaujalo i Reichla, který odstrčil Tondu a už klečel u mých nohou a pěkně zespodu si natáčel můj zprzněný klín a to včetně mého spokojeného výrazu. Snad jsem byla ještě dosti omámena předešlým orgasmem a všema těma neskutečnýma pocitama. Protože jsem se přímo do objektivu usmívala a ještě více jsem roztáhla nohy, a pak jsem si prsty co nejvíce roztáhla kundičku a druhou rukou jsem dlaní zatlačila na podbřišek a zatlačila. Z mé kundičky se okamžitě vyvalilo Frantovo a určitě i Tondovo uvězněné sperma a to vše přímo před Reichlem, který to vše sledoval přes hledáček kamery. Až potom co jsem to udělala, jsem si uvědomila, co perverzního jsem před Reichlem právě provedla, ale bylo pozdě a ještě to bylo natočeno. V hlavě jsem si nadávala co jsem to zase udělala a myslela jsem si, že se studem propadnu, ale na venek jsem se snažila tvářit pořád stejně, aby na mě nepoznali, že se jim zase povedlo o kousek dál posunout mé zábrany. I když mě to nedávalo smysl, když sem v sobě držela odpor proti tomu, co jsem provedla a tak jsem jim vlastně naznačovala, že se mě to takhle líbí. Že se mě líbí ukazovat jim, jak ze mě teče jejich sperma, že se mě líbí tyhle hry na poslušnou kurvičku, která poslušně plní jejich perverzní a zvrácené choutky.
Dotek ruky přerušil tok mých myšlenek a já se koukla opět dolů. Spatřila jsem, jak u mě stojí Franta, který se právě vrátil z koupelny. Okolo pasu měl omotaný bílí ručník , který ještě více zvýraznil jeho tmavou barvu kůže. Jeho prsty mě hladily na podbřišku a pomalu sjížděl přes ochlupení na poštěváček a pokračoval stále níž, až se dotkl mé zadní dírky. Ucukla jsem, protože se mě ještě nikdy nikdo tam dole nedotýkal. Naštěstí Frantu nezajímal můj análek, ale sjel tak nízko, aby mohl svými prsty setřít co nejvíce šťáv, které vytekly z mé kundičky. Směs jeho a Tondova spermatu společně s mými šťávami, které se zachytilo na jeho prstech přesunul k mému obličeji a přejel jimi po mých rtech. Sice jsem odvrátila hlavu, ale na rtech jsem už cítila tu chuť a když Franta více přitlačil, tak jsem svá ústa otevřela a zatím co jsem slyšela, jak mě Franta říká “Jen hezky papej kurvičko“, tak jsem jeho prsty poslušně jazykem olizovala. Viděla jsem Frantův spokojený výraz a jako odměnu za mojí poslušnost, jsem dostala ještě jednou to samé. Jen co jsem i podruhé olízala jeho prsty podal mě láhev s vodou, abych se mohla napít a zároveň spláchnout pachuť spermatu. Po tom všem, jsem byla tak vyprahlá, že jsem vypila úplně vše a prázdnou láhev vrátila Frantovi.
Bez jediného slova, jsem vstala a šla do koupelny, abych se vysprchovala a smyla ze sebe všechny zbytky předešlých sexuálních orgií. Jen co jsem ze sebe svlékla veškeré oblečení, jsem vlezla do té hnusné sprchy, ale mě to bylo jedno, hlavní bylo ze sebe všechno spláchnout, abych šla domů čistá a nikdo na mě nepoznal co jsem ještě před chvílí prováděla. Po sprše jsem se cítila o mnoho líp, oblékla jsem si věci co jsem si v koupelně nechala, když jsem se tady převlíkala do kostýmu roztleskávačky.
Vyšla jsem z koupelny a chtěla jít rovnou domů, ale hned za dveřmi stál Tonda a s někým volal, až po chvilce jsem pochopila, že tím někým je můj Petr. Tonda se na mě otočil a usmál se na mě. Chytnul mojí ruku a přitáhnul si mě k sobě a hned se naklonil a dal mě francouzáka. Rukama jsem se snažila od něj odtrhnout, ale držel mě pevně a já nemohla protestovat, protože měl Tonda stále mobil u ucha a i já z něj slyšela Petra a jak bych něco řekla, tak by mě určitě slyšel.
„Jasně, tak za dvě hodinky no možná spíš za tři, mám tady rozdělanou jednu pěknou nadrženou kurvičku.“ Řekl Tonda a zase se na mě usmál a mrknul na mě a opět mě dal pusu, ale já otočila hlavou, abych dala najevo můj nesouhlas s tím co říká a dělá.
„Ser na ní stejně ti nedá. Chci s tebou dneska zapít tu naší brigádu.“ Uslyšela jsem Petrova slova z mobilu, na které hned Tonda odpověděl.
„Ty vole to je taková děvka, že by dala snad i tobě. ... Jestli chceš, tak jí vezmu sebou a pučím ti jí.“
„Chodím s Renatou, takže dík, ale nechci. Můžeš jí pořádně vyšukej za nás oba a v osm tě čekám Pod věží. Jo a první pivko je na mě, za tu brigádu co si dohodnul u fotra, ale pak to už platíš všechno ty, protože si nabyl schopnej, jít na ten pohovor se mnou.“
„No dobře chlapče, jak si přeješ, tak v osm a já jdu ošukat tu děvku....to kvůli ní jsem tam nemohl“
„Tak dobře, jdi ošukat tu děvku a pak mě řekneš, jaká byla....Tak zatím zdar“ A pak, už jen Tonda řekl "Jasně to mám v plánu, tak v osm Pod věží" a ukončil hovor. Slyšet takhle svého Petra z mobilu a přitom být v objetí s jiným a ještě muset snášet jeho doteky a polibky, to bylo strašně ponižující a nevěděla jsem ani co si o tom mám myslet. Vlastně jsem vůbec netušila, jak bych měla zareagovat.
„Tak ten tvůj Petříček chce, abych tě ošukal, tak mu jeho přání splníme.“ Řekl mě Tonda přímo z očí do očí a už mě tlačil ke gauči, který ale někdo zatím, co jsem byla v koupelně rozložil a tak přede mnou bylo docela velké letiště. Jediné co mě při pohledu na rozložený gauč došlo bylo, že moje představa, že už půjdu domů neklapne a budu muset, být ještě po vůli těm třem.
Antonín do mě strčil a já si sedla na kraj gauče a koukala jsem se na něj, jak si sundává kraťasy pod kterýma, už nic neměl a tak během chvilky stál předemnou úplně nahý. A už jeho ruce vyhrnovaly mojí blůzku, kterou jsem si ani ne před třemi minutami oblékla a už zase ležela vedle mě a po chvilce na stejném místě ležela i má podprsenka. Tonda si sednul vedle mě a už mě pokládal na záda a jeho ústa začala olizovat mé bradavky , zatím co svojí ruku zastrčil pod sukni a rovnou mě začal prstit. Už zase jsem ležela na gauči a koukala do stropu, zatím co si s mým tělem někdo hraje. Až nyní jsem si uvědomila, že vlastně v místnosti jsem jen mi dva. Nadzvedla jsem hlavu a rozhlédla se po místnosti a opravdu jsem měla pravdu, Reichel s Frantou jsou někde pryč, ale vedle mě na stativu, byla připevněna zapnutá kamera, takže o nic určitě nepřijdou, teda aspoň Reichel určitě ne.
Tonda se činil a během minutky ze mě svléknul veškeré oblečení a já před ním ležela úplně nahá. Pokrčil a roztáhl mě nohy a jen co měl dostatek prostoru, tak se sklonil a začal mě lízat mojí čerstvě umytou kundičku. Bylo to poprvé co mě Tonda kundičku dráždil jazykem a opravdu se vyznal a hned jsem věděla, že to nedělá poprvé. Lízal a zároveň mě začal i prstil a volnou rukou mě zároveň hladil po bříšku nebo po stehně. Mé vzrušení docela rychle nabývalo na síle a už jsem zase s přivřenýma očima sténala a rukama si hrála s ňadry a to hlavně s bradavkami, které jsem si docela silně mačkala a hladila.
Po několikaminutovém orálním dráždění sem byla opět na vlně blížícího se orgasmu, takže když Tonda najednou přestal, tak jsem se mu začala nastavovat a naznačovala mu, aby pokračoval a rukama jsem začala hledat jeho hlavu, ale to už Tonda nalehl nademě a mé ruce chytl a dal mi je za hlavu a už se jeho jazyk dobýval do mých úst. Cítila jsem chuť mých štáv, ale vůbec mě to nevadilo a začali jsme se líbat. Tonda už mě ani nemusel držel ruce, protože poznal, že mu v jeho počínání nebudu nijak bránit, právě naopak. Dokonce se semnou po chvilce i přestal líbat a překvapeně na mě koukal, to když jsem úplně sama, nahmátla jeho tvrdé péro a začala jsem si ho směrovat do kundičky.
„Ty kurvičko, ty už se nemůžeš dočkat....ty chceš zase mrdat? Tak dobře, ale nejdřív mě pěkně popros.“ Místo toho, aby byl rád, že já sama chci a že jsem mu to dostatečně dokazovala, tak po mě chtěl, abych ho o to i prosila. Asi mě chtěl ukázat, že on je ten, kdo právě rozhoduje. Koukala jsem na něj a zase nevěděla jak reagovat. Kundička mě nedočkavostí svrběla a já byla opravdu hodně nadržená, ale nechtěla jsem ho o to prosit, když to on chce. A ponižovat se před ním sem taky nechtěla. Hlava nechtěla a stále jsem myslela na Petra a že když o to budu prosit, tak to odemě bude skutečná nevěra. A proto bych měla svůj chtíč překonat a nepokračovat vtom, natož abych ho o to ještě prosila, ale když jsem ucítila, jak se jeho žalud dotknul mého bříška a pomalu sjížděl do mého klína a jednou rukou mě začal jemně hladil po tváři, tak to způsobilo pravý opak a můj chtíč zvítězil nad mým rozumem, ale i tak jsem ho hned na první dobrou nezačala přímo prosit.
„Musíš!! Slíbil si to Petrovi!“
„Co jsem mu slíbil?“ Nechápavě se mě zeptal a očividně jsem ho svojí reakcí překvapila. Očividně nepochopil můj výkřik, kdy jsem místo prosby argumentovala, že musí.
„Slíbil jsi mu, že tu děvku ošukáš..... a tou děvkou si myslel mě.“ Řekla jsem mu, jak jsem to myslela a až pak si uvědomila, co jsem mu vlastně řekla a k čemu jsem se doznala. Tonda se na mě opět usmál a zase mě pohladil a tou rukou pokračoval přes krk, ňadra a bříško, až k podbřišku, kde uchopil mojí ruku, kterou posunul do svého klína. Pochopila jsem, co po mě chce a tak jsem opět uchopila jeho mužství a už sním mířila k nadržené kundičce. Jen co se jeho žalud dotkl rozdrážděné puklinky, která už intenzivně pouštěla šťávičku, tak prudce přirazil. Opět zajel hned napoprvé celým svým čurákem, až po koule.
„Ten cikán ti jí pěkně roztáhnul.“ Okamžitě zareagoval po prvním přírazu, ale byla to od něj jen informace pro mě, abych věděla, že hned poznal, jak je moje kačenka od předchozího šukání s cikánem stále roztáhlá. Mojí odpovědí na jeho slova, byla snaha stahovat poševní svaly, aby moje kundička více obepínala jeho ptáka a tak mu dopřát slastné sevření, i když sem asi více myslela na sebe, protože čím více jsem se snažila, tím víc mě to dráždilo a vzrušovalo. Postupně jsem svojí kundičku silně stahovala, jen když do mě právě vrážel své péro, protože to byly ty okamžiky, které mě přinášely ty nejúžasnější pocity. Cítit jak moje kundička klade odpor, proti pronikajícímu údu, byla nádhera a opravdu jsem si to náramně užívala.
„Takhle se mě líbíš, .... už ti je jedno, kdo tě šuká, .....hlavně když má pořádný péro a bere si tě..... jako nadrženou děvku.....“ Slyšela jsem co mě říká, a už se zase nadechoval, aby zase něco řekl. Ale nechtěla jsem už poslouchat slova o tom, jaká jsem nadržená děvka, že se mě to líbí a že mám ráda velká péra. Už stačilo jen zmínit, že podvádím Petra, a tak jsem mu dala svojí dlaň na jeho pusu, abych mu zabránila v mluvení. Tonda si to odemě nechal líbit a jen pokračoval v přirážení, které postupně zrychloval, až jel jak šicí stroj. To jsem mu už ústa nezakrývala, protože jsem potřebovala obě ruce k držení, abych pod ním neujížděla.
„Nastříkám ti to do pusy...a ty to všechno pěkně spolkneš...tak dělej.... rychle otevři.... otevři tu svojí držtičku....přesně tak a teď ještě vystrč jazyk...nastříkám ti to všechno na něj....!!!“ A než to dořekl, tak už byl u mého obličeje a jen několik centimetrů odemě si ho honil. Takhle zblízka jsem to ještě nikdy neviděla a i poprvé v životě jsem takhle zblízka viděla, jak z žaludu vystřikuje sperma a to přímo na můj obličej.
První výstřik dopadl na mé čelo a brýle, až druhý dopadl na můj vyplázlý jazyk a hned nato sem měla žalud uvnitř úst a já ho automaticky sevřela rty a tak jsem i cítila, jak sebou stále Tondův čurák poškubává. Začala jsem mu ho sát a jazykem přejíždět po uzdičce. V ústech jsem cítila tu zvláštní chuť mrdky, ale nemohla jsem polknout, protože Tonda mě svého čuráka pořád tlačil hloub a abych nemohla ucuknout, tak si mě ještě pevně držel. Podařilo se mu do mě strčit určitě více jak půlku, ale pak už to hloub nešlo a já se začala dávit, naštěstí měl Tonda rozum a jen co to zjistil, tak čuráka povytáhl a já mohla konečně polknout směs jeho mrdky, mých šťáv a slin. Pořádně jsem se nadechla a už jsem držela v ruce Tondův úd a začala po něm jezdit jazykem a čistit ho. Tonda spokojeně držel a hladil mě po vlasech a po dlouhé době zase promluvil a opět mě pochválil, že jsem ta nejlepší kurvička, co kdy šukal a že nejen dobře šukám, ale že i výborně kouřím.
„Tohle až budu vypravovat Petrovi, tak mě nebude věřit, jakou děvku jsem si našel.“ Ukončil svůj monolog a já se zhrozila a hned jsem ho odstrčila.
„Tohle mu nesmíš říct, máme dohodu, že to nikomu neřeknete! Že se tohle nikdo nedozví .....hlavně, že to neřeknete Petrovi!“
„Klid Renčo, dohoda stále platí. Já mu neřeknu, že šukám s tebou. Prostě mu jen popíšu, jak sem dneska šukal s jednou nadrženou kurvičkou, která si to semnou užívá i když je zadaná, ale ten její jí prostě nedovede uspokojit a tak musím já.“ Jako by nic mě řekl co mu asi řekne a i když zmínil, že mu o mě neřekne, tak i tak jsem se necítila líp. Co když se nějak přeřekne, nebo se opije a prostě mu to řekne.
„Neboj se, ten tvůj paroháč nic nepozná. Určitě ještě ze mě bude páčit podrobnosti, co jsem stou kurvičkou všechno dělal.“ A opět se objevil, ten jeho povýšenej úsměv, který jasně říkal, že to on je tu pánem situace.
„Roztáhni ti svoje nožičky, abych si mohl vyfotit tu tvojí vyšukanou kundičku.“ A už držel v ruce mobil a udělal několik fotek. Nakonec ještě udělal fotku se svým čurákem, kdy si ptáka držel v ruce, zatím co celý žalud byl v mojí kundičce.
„Tak a máme i pěkné obrázky vymrdané kundičky. Moc pěknej důkaz, kdyby mě to Petr nevěřil.“
„To ne! On mě podle té fotky určitě pozná!“
„ Prosím tě, je to fotka tvý kundy, kolikrát si mu jí ukázala, že si myslíš, že jí hned pozná. A i kdyby jí viděl stokrát, tak po dnešku jí nepoznáš ani Ty, natož aby jí poznal, ten tvůj Petříček.“ Musela jsem mu dát za pravdu, protože Petr opravdu neměl mnoho příležitostí se seznámit s mojí kundičkou detailně.
„Tak to rovnou zkusíme. A když tu tvojí kundičku Petr pozná, tak už s tebou budu šukat, jenom když budeš sama chtít. Co ty na to Renčo? Zkusíme to?“ A přitom, jak to říkal, tak něco dělal s mobilem. Nevěděla jsem co má za lubem, ale jeho slova o tom, že už semnou nebude šukat, když nebudu chtít mě zaujala, ale i zároveň vyděsila. Protože, kdyby mě poznal, tak se semnou určitě Petr hned rozejde.
„Tak hotovo ememeska poslana.“
„Tys mu tu fotku poslal? Proč si to proboha udělal?“ A jen co jsem to dořekla, zapípal i můj mobil.
„Sem ti jí poslal taky. Se koukni a uvidíš, že nemá šanci. A ty na dnešek a na mě budeš mít památku.“ A už jsem měla mobil v ruce a nedočkavě čekala, až se ona fotka zobrazí. Byla to ta poslední fotka a Tonda měl pravdu, že ani já sama, bych nepoznala, čí je to kundička, ale zato onen čurák, byl určitě Tondův, protože ho svíral ve své ruce, která byla snadno identifikovatelná, protože na fotce bylo krásně vidět jeho tetování, které měl mezi palcem a ukazováčkem a tím tetováním, bylo datum jeho narození. Takže nebyl pochyb, koho je to péro.
Místností se ozval opět zvuk příchozí zprávy, ale tentokrát přišla Tondovi esemeska. Hned mě řek, že je od Petra a jen co si jí přečetl mě oznámil, že měl pravdu, že mě Petr podle té fotky nepoznal. A já si docela oddechla i když to byl zvláštní pocit vědět, že můj Petr viděl tuhle fotku, co mě usvědčuje z mé nevěry. Vlastně jí bude mít stále v mobilu a bude se moc na ní kdykoliv kouknout, možná jí bude i ukazovat dalším lidem v domnění, že ukazuje fotku, jak jeho kámoš šuká nějakou holku a přitom se vlastně bude chlubit svýma parohama.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], wukong a 205 hostů