Apokalypsa

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Skarbax
Příspěvky: 158
Registrován: ned 21. srp 2016 20:37:11
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Apokalypsa

Příspěvek od Skarbax »

Jo rozhodně Martinova nadvláda a ponížení bývalého přítele Tamary. Úmrtí by mohlo padnout třeba na Leoše, a jeho ženu by si nakonec přivlastnil Jindra, mezitím co vypravěč by se mohl maximálně jen dívat. Ale je to na tobě.
diviak
Příspěvky: 9
Registrován: pon 20. bře 2017 18:52:35
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Apokalypsa

Příspěvek od diviak »

postava Martina mi vadí. Ja som skôr ten typ že dovolím žene si užiť... viemsa férovo podeliť...byť podriadený sa mi až tak nepáči... preto moja myšlienka je taká - Martina odstaviť úplne a ostatní žijú v otvorenom vzťahu 5 ľudí na jednej úrovni...
maximus04
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 04. zář 2014 19:35:40

Re: Apokalypsa

Příspěvek od maximus04 »

Taky nemusim Martina :-)
Kundolap
Příspěvky: 41
Registrován: pát 03. bře 2017 22:40:58
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Apokalypsa

Příspěvek od Kundolap »

Já jsem taky pro Martinovo dominanci. Kdyby všichni žili v otevřeném vztahu, tak se z toho veškerá ta atmosféra nevěry, podvádění a kandaulismu vytratí a je z toho obyčejná sex povídka se swingers tématikou. To vůbec nemusím... raději i víc přímo do “Cuckold” stylu než ještě méně toho pocitu zrady a “Něvěry”.
diviak
Příspěvky: 9
Registrován: pon 20. bře 2017 18:52:35
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Apokalypsa

Příspěvek od diviak »

no lenže ak Tamara prejde k Martinovi a bude iba s ním...a ona chcela nastoliť system kde spi so všetkými. V podatate v momente ak sa oni zacnu správať ako par a prestanu sa sexualne stykat s ostatnymi, tak v v podstate sa stanu uplne nezaujímaví pre príbeh a bude nutné sa pozornosťou presunúť na Leoša a jeho ženu, ktorá bude zdieľaná troma chlapmi... Tamara aj tak bude pk tehotenstve mini. dva mesiace nepoužiteľná. Na mieste hlavneho hrdinu by som Martina asi zabil, alebo knak odstavil- lebo by ma z hlavneb pozície odstavil na úplný koniec vo všetkom... predsa on je len prišelec. Neviem, mne viac vonia téma požičiavania manželky z pozicie domnanta ako byť cuckold...to len môj nazor. Ale ešte jedna vec- pre vyššiu reálnosť pribehu- striekanie semena do tehotnej veľmi často spôsobuje potrat...
diviak
Příspěvky: 9
Registrován: pon 20. bře 2017 18:52:35
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Apokalypsa

Příspěvek od diviak »

alebo by som to spravil tak, že Tamara bude mať troch a hlavný hrdina s tou Leosovou zenou budú uplne dolu v hierarchií a v sexe budú takí čističi (clean up cuckold)
Uživatelský avatar
brm
Příspěvky: 460
Registrován: pon 14. črc 2014 1:06:17
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Rád ponižuji ubožáky a przním jejich nadržené a nespokojené kurvy.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=414

Re: Apokalypsa

Příspěvek od brm »

Dost dobrá povídka i když musím říct, že přečíst ji mi dalo fakt zabrat. Určitě nejsem sám, kdo si to nechával na později, takže se ti časem dostane dalších ohlasů. Je to správně zvrácené, to se mi líbí.
SickTheCuck
Příspěvky: 26
Registrován: stř 18. kvě 2016 22:21:05
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=497

Re: Apokalypsa

Příspěvek od SickTheCuck »

Ačkoli se mi nejvíce líbili první 2 části, stále netrpělivě čekám na další a další. Mas fakt talent a nemůžu se dočkat další části.
Martinek
Příspěvky: 39
Registrován: stř 19. črc 2017 21:35:18
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Apokalypsa

Příspěvek od Martinek »

Všem děkuji za inspiraci a komentáře. Určitě jste mi dali další podněty k přemýšlení nad zvratem a koncem příběhu. Posílám další díl.
Martinek
Příspěvky: 39
Registrován: stř 19. črc 2017 21:35:18
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Apokalypsa

Příspěvek od Martinek »

Apokalypsa VII.

Ráno jsem se probudil s bolestí hlavy, Tamara už vedle mě neležela. Sešel jsem dolů a všichni už snídali, hmatatelné napěti bylo cítit, ale nikdo nic neřekl. Konverzace se sklouzla na výčet pracovních povinností a rozdělení, co kdo bude dělat. Jaro už bylo tady a my museli brzo začít s obstaráváním potravy. Oteplilo se, takže jsme už mohli pracovat venku jenom v lehké mikině. Všichni jsme následovali ven plnit své pracovní povinnosti, krom Radky, která se omluvila, že jí není dobře. Leoš si asi neuvědomoval v ten moment, co se mu děje před očima, políbil svoji ženu na tvář a s dobrou náladou šel ven pracovat. Venku jsem si po nějaké hodince všimnul, že Martin někam zmizel. Hlavou mi proběhl včerejší rozhovor, omluvil jsem se a řekl jsem, že se dojdu napít do chalupy. Tamara se na mě zamračila, ale nic neřekla. V přízemí jsem nikoho nenašel, prošel jsem každou místnost a Martina ani Radku jsem nenašel. Vystoupil jsem do patra, dveře od ložnice Tamary byly zavřené. Už když jsem kráčel chodbou, věděl jsem a hlavně jsem slyšel, že jdu za jistým. Přilepil jsem své ucho ke dveřím. Postel vrzala a slyšel jsem pravidelné oddechování dvou postav. „Vidíš, jak to moc chceš, ani jsem ti nemusel říkat a přišla jsi za mnou sama.“ Slyšel jsem známý hlas Martina. „Tvoje péro je božíííí, nepřestávej, miluji to...“ Hekala Radka. „Můžeš ho mít, když to svolím, ale musíš přesvědčit Leoše, že tohle naše uspořádání pro nás bude nejlepší. Víš.......“ Dál už jsem neposlouchal a naštvaný jsem odešel z patra i z chalupy, ti spiklenci to fakt dokážou a budou nás vést. Vyšel jsem ven a nikdo nebyl na zahradě. Zmateně jsem vyběhl a ohlížel se na veškeré světové strany, v dáli jsem si všimnul, jak tři postavy stoupají do strmého kopce. Srdce se mi rozbušilo, jelikož na vrcholu kopce je krásná měkká tráva a výhled na hory, občas jsme tam v létě s Tamčou zašli si užít, to vše bylo před tím, než přišli kluci.

Vyděsil jsem se a běžel jsem za nimi, zradila mě však výdrž a po chvíli jsem musel zastavit a nabrat vzduch do plic. Už jsem je v dáli neviděl, kvapem jsem se je ale snažil dohnat. Na úplný vrchol kopce jsem dorazil pár minut poté. Vrch kopce se skládal z dvou částí, jedna byla posetá různými balvany, za které se dalo dobře schovat, a další částí, kde byl mírný svah právě s tou příjemnou trávou. Schoval jsem se za velký balvan a prohlédnul terén. Ani mi to dlouho netrvalo a zrak mi utkvěl a v trávě kousek od vrcholu ležela tři těla. Tamara byla mezi nima, na práci si vzala dlouho sukni, kterou nosívali babičky, lépe se jí v ní pracovalo a i ted našla využití. Sukně už byla celá vyhrnutá a ruka Leoše i Jindra plenila místo, které jsem v posledních dnech obstarával jenom já. I ona se činila a ruce pracovali na penisech kluků. Chvíli se takhle v příjemném poledním slunku uspokojovali, když si Jindra přesunul Tamaru na kolena a zezadu do ní vstoupil, jeho penis byl naběhlý z absence jejího těla a nemilosrdně do ní bušil. Leoš si zatím užíval poctivé orální uspokojování. Po chvíli si role vyměnili a Leoš zezadu vstoupil do Tamary. Zřetelně jsem pak viděl, jak Leoš něco zbylým dvěma něco říká, ale z té dálky jsem neslyšel, co. Následně jsem to zjistil. Leoš si lehnul na záda a Tamara na něj naskočila, Jindra se pak přidal a přišpendlil Tamaru mezi ně. Leošovi se asi včerejší sendvič zalíbil. Oba dva spustili ohromné tempo, Tamara měla zvrácenou hlavu a hekala do nebe, užívala si to nepopsatelným způsobem. Bylo mi z toho na nic, skrčeně jsem opustil svojí schovku a srázem jsem mířil do chalupy. Milující trojúhelník jsem nechal za sebou.

Vrátil jsem se k chalupě, venku stále nikdo nebyl. Nechtělo se mi být sám, proto jsem vešel do chalupy a doufal, že už Martin s Radkou dodělali svoji činnost a budou oblíknutí. Šok nastal, když jsem vešel do společné místnosti, Martin seděl v gauči a nechával si kouřit od Radky, která před ním klečela úplně nahá. Vychutnával si každý dotyk jazyku na jeho penisu. Martin si mě všimnul. „Ráďo, máš tu další penis na hraní, měla by sis zvykat.“ Pokynul na mě Martin. Nevěděl jsem, co dělat, byl jsem kousek od nich a koukal na ně. „Ale lásko, já chci jenom tvoje péro.“ Martin se zasmál nad reakci Radky. „Musíš podpořit i naše kluky, kteří tu pracují, slibuji, že tě ještě jednou s tebou dneska užiju.“ Políbil Radku na tvář. Ta se s neochotou ke mně otočila v pokleku se ke mně došourala a zkušeným tahem mi stáhla kalhoty, na nic nečekala a zpola trčící penis strčila do pusy. Martin si tuhle chvíli užíval, poté přišel zezadu ke špulícímu se zadečku a zasunul. Mušlička čvachtala na celé kolo, a Radka v přírazech hekala na celou chalupu. Martin jí ovšem nechtěl dát pokoj. „Měla by ses naučit polohu, kterou tu máme všichni rádi.“ Zavelel Martin a navedl Radku k tomu, aby ho osedlala. Přitom jí natlačil na ní a jeho ruce roztáhli půlky jejího zadečku. Její druhý otvor byl tak krásně vidět. Radka to nejdříve nepochopila, vše si uvědomila až ve chvíli, kdy jsem začal tlačit můj penis do zadečku. „Nééé, to nemůžeš.“ Bránila se marně. Oba jsme byli v Radce až po kořen penisu a užívali si to, oba jsme cítili pulsující penisy přes jemnou kůži Radky. Začali jsme se v ní naráz pohybovat. Počínající vzlykot vystřídalo hekání a vzdychání. Radka opakovalo dokola, že nic lepšího nezažila. V jeden okamžik vyvrcholila takovým způsobem, že ztratila kontrolu nad svým tělem, posléze jsme explodovali každý do jejich otvůrků. „To bylo úžasné.“ Komentovala Radka poté, co se trochu uklidnila právě z prožitého vrcholu. Nic víc jsme, ale bohužel nestíhali, oknem jsme již viděli, že se vrací Tamara s kluky. Celý den pak proběhl jak na trní, ale nikdo nic neřekl.

Ležel jsem již nahoře, když za mnou v již známé košilce přišla Tamča. Políbila mě na tvář a chvíli si se mnou povídala o všem možném, o životě před Apokalypsou a jak vše bylo vztahově jednodušší. Dráždila mě? Nebo hledala omluvu za své jednání? Nevěděl jsem, co si o situaci myslet, nechal jsem to být, ale Tamara měla jiné plány. „Mám ještě něco dole rozdělaného, nemusíš na mě čekat, jdi klidně spát.“ Usmála se Tamča a za chvíli s nevinným úsměvem zmizela z pokoje do tmy chalupy. Zavřela za sebou dveře. Dlouhou dobu jsem nevěděl, co dělat, jít spát? Nebo už konečně něco udělat s touhle situací a rázně zakročit, klidně i s puškou? Dlouho jsem hledal odvahu, nakonec jsem se zvedl a otevřel dveře, prošel známou chodbou a vstoupil na schody dolů do společné místnosti. Ta byla prázdná, zvuk jsem slyšel z pokoje kluků. Asi jim ulehčuje jejich penisy od semene. Chtěl jsem se vrátit nahorů, ale zvědavost mi nedala. Dveře byly polootevřené. Za poslední dobu jsem si zvyknul vidět všelijaké věci, ale co jsem skutečně viděl, mě už v téhle fázi naprosto šokovalo. Na posteli ležela přišpendlená Radka, v sobě měla Martinovo a Jindrovo péro, s oběma se napřeskáčku líbala a užívala si jejich plenění jejich míst. Naproti u zdi stál Leoš, pěst měl zaťatou, ale kalhoty měl dole, před ním seděla Tamča a zběsile mu kouřila penis. Občas ho vyplivla z úst a vedla nemravné řeči. „Však se ti líbí, jak ti šukají ženu, že jo?“ Leoš tomu nemohl odolat, taky podlehl. Jako poražený jsem sklopil hlavu a neřešil, co se děje přede mnou, nic jsem necítil, vzrušení ochablo. Byl jsem ze všeho unavený, lehl jsem si v patře do postele a usnul. Tamara se v noci ke mně nevrátila. Prohrál jsem tenhle boj.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs BOT, Jenulka a 206 hostů