PP - v hospode
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
onescout4u
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .
Re: PP - v hospode
Je to Majka a jej pička.
- DrGarden
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
- Kontaktovat uživatele:
-
nemuzusipomoct
Rozhodne by mela. Snad se nejaky to semeno, kterym ho jeji milenec neustale plni, ujme.
- DrGarden
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za podporu, ale ak by mi ukázala pozitývny tehotenský test, tak to si neviem ani predstaviť! Začala by nosiť v sebe milencové bábo a mňa by automaticky brali ako budúceho taťku.. Taká zblúdená spermia by z mojej štíhlej polovičky spravila guličku a budúcu rodičku, uff. Jedna vec je, jej plná pošva cudzieho semena po ich spoločnej súloži a moje silné vzrušenie z toho a iná, ak sa jej ženské vajíčko spári s jeho plodným ejakulátom. Bolo by už jedno či by sa to stalo v tom najlepšom pri ich vzájomnom orgazme, alebo bez neho. Môže sa to stať a samozrejme, riziko hoci malé nie úplne vylúčené. Ešte stále máva sporadicky menštruáciu a ako som už spomínal, on je od nej oveľa mladší, má určite lepšie a kvalitnejšie spermie ako ja a k tomu ešte aj ich žiadostivá telesná vášeň robí zázraky.. Ešte spomeniem nie až tak nezaujímavú skutočnosť, že keby k tomu reálne naozaj došlo, nebol by to až taký prúser, kedže sa trochu na seba podobáme výzorom aj postavou. Každopádne čierne dieťa by to nebolo
. Bola by z toho ale veľmi zaujímavá situácia nakoľko ja som z presvedčenia proti potratu.