Presne v takej polohe ju mal milenec po prvý krát. Bola opretá o kuchynský stôl a bral ju odzadu. Inak ako vystriekať jej nadržanú kundičku to asi nešlo.. Skončili potom obaja v sprche.
PP - v hospode
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
- DrGarden
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
- Kontaktovat uživatele:
Re: PP - v hospode
-
1cel_an
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: neuvedeno
Co na to říct. Můžeme pouze závidět
-
onescout4u
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Páčilo by sa mi vidieť manželku si užívať. Počuť ju a cítiť jej vášeň .
- DrGarden
- Pár slov o nás: Sme milujúci pár. Manželka má milenca o 7rokov mladšieho. Má 45r. štíhla 154/50
- Kontaktovat uživatele:
Trocha na zamyslenie:
Som poctený tým, že kundička mojej Majky už pichá s iným.. a nie len s mojím vtákom. Ze si užije zo svojím milencom plný živočíšny sex bez výčitiek úplne naostro, celá nahá a to s mojím veľkorysím dovolením. Chcel som a prial som si aby jej opichanú pičku nejaký samček napustil svojou mrdkou. Aby okúsila aké to je byť poriadne vymrdaná od mladšieho, vytálneho, plodného a nadržaného býčka s plnými vajkami. Aby si to s ňou aj iný užili, nie iba ja ako jej partner s ktorým ju to už nevzrušovalo. A tak sa aj stalo! Je to potom zvláštny pocit, ked mi príde od svojho nového obšťasnitela a ja vidím aká je ubolená, ako sa mi ten deň celá kurvila s ním.. Jasné, že je iba moja, ľúbime sa a sme stále svoji. A áno, žiarlím! Dosť veľmi, ked sa oddáva s druhým, ked sa jej ženské telo pári s iným samcom! Ked si ju naplno berie a ona pod mu bezmocne stoná na plné ústa! ..a potom večer príde ku mne celá rozmrdaná s vyšúchanou šukaňou a dáme si spolu ľúbostnú pusu. Vidím, ako má vyštípané bradavky ktoré na tú chvílu patrili len jemu, ako aj jej ústa, plné prsia, krásna riťka, mysel a vlastne celá jej bytosť! Vtedy jej opáčim horúcu dierku a priam cítim jej telesné pochody po viacnásobnom súložení s ním. Viac mi netreba.. Unavene mi vtedy rukou zašla k môjmu penisu a zovrela mi ho v dlani. "Chceš spravím ťa ústami?" Povedala previnilo a sklonila sa dole k mojím nohám. Rozopla mi jatku a ja som ucítil jej teplé ústa na mojom submisívnom ohrdnutom penise. Trvalo to len pár sekund a začal som naplno striekať do jej úsť.. zatial čo v jej pošve veselo šantili spermie od jej mladého uspokojeného nabijáka, darcu a obšťastniteľa.
-
nasabi
- Pár slov o nás: neuvedeno
krásne prsiaDrGarden píše: ↑ned 11. led 2026 22:31:21 Dnes si odo mňa Majka opatrne vypítala tieto fotky. Je jasné, že ich adresátom bude muž. Už predtým som si všimol, že jej písal nejaký nápadník. Zdá sa, že si s niekym už začala písať.. Hneď som jej ich poslal a okázalo ju vyobímal! Nemusím hovoriť, že sme spolu už dávno nič nemali. Nedávno dostala od sestry dopis a keď som jej ho dával povedal som jej "Aha, dostala si list od milenca!" Usmiala sa, že sa to už takto nerobí. Zdá sa, že je tu šanca aby mi nasadila parohy. Celý deň som bol z toho vzrušený.. tie fotky jasne vypovedali o našom vzťahu. Keď som odchádzal do nočnej, utŕžil som aby mi poslala správu. Povedala, že len ak bude mať NA TO čas (si s ním písať).. Vie že môže, má môj súhlas nájsť si občas niekoho za mňa. DrGarden
![]()
- DrGarden
- Kontaktovat uživatele: