Nájem - Díl 8: Martin v Rakousku – Opilá

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Inkvizitor
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Nájem - Díl 8: Martin v Rakousku – Opilá

Příspěvek od Inkvizitor »

Díl 8: Martin v Rakousku – Opilá
1. část

Aneta stála před zrcadlem v ložnici a pomalu si oblékala oblečení, které si pro dnešní večer vybrala. Měla na sobě černá krajková tanga, které jí těsně obepínaly boky a vpředu tvořily jen malý kousek průsvitné látky a vzadu tenký proužek, který se jí lehce zařezával mezi půlky. Přes ně si oblékla dřínové krátké kraťasky, které jí seděly nízko na bocích a končily vysoko nad stehny. Pak si vzala bílé tričko s kulatým výstřihem, které jí hezky obepínalo prsa a nechávalo vidět hluboký střed mezi nimi. Vlasy měla rozpuštěné, lehce nalíčené oči a na rtech jen lehký lesk.

Cítila se… připravená. Ne na něco romantického. Ale na něco, co ji vzrušovalo víc, než by si chtěla přiznat.
Sešla pomalu dolů do přízemí, schod za schodu. Každý krok jí připomínal, proč tam jde. Cítila, jak se jí při chůzi lehce houpou prsa pod tenkým bílým tričkem, jak se jí kraťasy otírají o stehna a jak se jí krajkové tanga zařezává mezi nohy. Srdce jí bušilo, ale tentokrát to nebyl strach. Byla to směs vzrušení, očekávání a jakési divoké, téměř hrdé svobody.

Zaklepala na dveře pana Nováka.

Dveře se otevřely.

„Anetko,“ řekl pan Novák s úsměvem. „Pojď dál. Právě jsme o tobě s Tomášem mluvili.“

„S Tomášem…? Jakým Tomášem…? O mě…?“ Řekla viditelně zmatená Aneta, přišla za panem Novákem na pravidelnou sólo návštěvu a nečekala, že bude mít návštěvu.

Mezitím pan Novák před sebou popostrčil bezradnou Anetu ke dveřím do obýváku.

V obývacím pokoji seděl na gauči muž, Aneta ho poznala hned — šéf (Tomáš) — svalnatý, sebejistý, s krátkými tmavými vlasy a úsměvem, který prozrazoval, že už mají něco vypité.

Pan Novák ukázal na gauč.

„Posaď se,“ řekl vlídně.

Tomáš se usmál a poplácal na místo vedle sebe.

„Pojď, Aneto. Sedni si sem, mezi nás dva.“

Aneta se posadila. Cítila, jak ji oba muži pozorují, jak mlsně koukají na její velká prsa pod bílým tričkem, na dlouhé nohy v dřínových kraťasech. Pan Novák nalil do panáka pořádnou dávku kvalitního tmavého rumu a podal jí ji.

„Na zdraví,“ řekl a zvedl svou sklenici.

Aneta nebyla zvyklá pít tvrdý alkohol. Většinou pila víno, a to jen málo. Vypila prvního panáka. Rum jí připadal silný, pálivý, ale chutnal dobře — teplý, s nádechem vanilky.

Po druhém panáku se začala cítit… lehce. Hlava se jí příjemně točila, tělo jako by ztrácelo na váze. Po třetím panáku už se smála jejich vtipům hlasitěji, než bylo nutné. Oči měla zamlžené a na rtech jí hrál neustálý úsměv. Cítila, jak se jí točí hlava — lehce, příjemně.

Tomáš se naklonil blíž a položil ruku na její stehno, přímo na okraj dřínových kraťasů.

„Tak co, Aneto,“ řekl tiše. „Pověz nám, jak ses cítila, když tě posledně Pavel tady na gauči šukal…?“

Aneta se zasmála — opile, lehce. Chtěla říct něco vtipného, ale slova se jí pletla v hlavě.

„To bylo… hezké,“ řekla tiše a znovu se zasmála.

Pan Novák se naklonil z druhé strany a začal jí pomalu stahovat rukáv bílého trička dolů přes ramena. Aneta se instinktivně chytila za látku.

„Počkejte…“ řekla, ale hlas měla slabý, nejistý. „Já… já nevím…“

Tomáš ji chytil za druhý rukáv a také ho stáhl. Tričko začalo klouzat dolů. Aneta se snažila bránit — slabě, opile. Chytala se za látku, ale ruce jí neposlouchaly tak, jak měly. Muži se smáli, když jí pomalu stahovali tričko dolů přes prsa. Velká, pevná prsa se jí objevila venku — bradavky byly ztvrdlé a velké.

„Neboj se,“ řekl Tomáš tiše. „Bude to fajn. Uděláme ti dobře.“

Aneta se zasmála — nervózně, opile.

„Vy jste… zlí…“ řekla, ale v hlase jí nebyla žádná síla. Jen opilý smích.

Kraťasy skončily na podlaze hned po tričku. Zůstala sedět na gauči jen v černých krajkových tangách — malý kousek látky vpředu se jí už teď lehce zařezával do vlhké štěrbiny. Cítila chladný vzduch na kůži a teplo v obličeji. Znovu se zasmála — tentokrát už bezbranně, opile.

„Jste… Jste…“ zašeptala a zavrtěla hlavou. „Ne… nechte mě…“

Ale už neměla sílu se bránit.

Pan Novák ji jemně, ale rozhodně položil zády na gauč. Tomáš si klekl vedle ní a začal jí lízat prsa — pomalu, jazykem kroužil kolem bradavek.
Aneta se prohnula a tiše zasténala. Pan Novák se mezitím sklonil mezi její nohy, stáhl jí krajková tanga dolů a začal ji lízat — dlouhými, pomalými tahy přes celou štěrbinu. Pak vsunul dva silné prsty dovnitř a začal jimi pomalu, ale hluboce pohybovat.

Aneta se třásla. Chtěla říct „ne“, ale z úst jí vycházely jen slabé, opilé zvuky. Ruce se jí bezvládně ležely podél těla. Muži ji prstovali a lízali dlouho — pomalu, důkladně, s očividným potěšením.

Pak se zvedli. Chytili Anetu za ruce, přitáhli si ji před sebe a ona před nimi zůstala klečela na podlaze. Oba si rozepnuli kalhoty.

Pan Novák vytáhl svůj 26 cm dlouhý, tlustý penis — mohutný, žilnatý, s velkým, lesklým žaludem. Tomáš vytáhl svůj 17 cm dlouhý, rovný, poměrně silný, ale stále impozantní penis s výraznou žilkou.

Položili je Anetě před obličej.

„Vezmi si je do pusy, Anetko,“ řekl pan Novák tiše, ale s autoritou.

Aneta zavrtěla hlavou — slabě, opile.

„Ne… nechci…“ zašeptala, ale v hlase jí chyběla síla. „Prosím… já… já…“

Tomáš jí jemně, ale rozhodně přitiskl žalud na rty. Aneta se snažila odvrátit hlavu, ale pan Novák ji držel za vlasy. Oba muži se smáli — přátelsky, ale neúprosně.

„Otevři pusu, Anetko,“ řekl s úsměvem Tomáš. „Bude to dobré.“

Aneta se ještě jednou slabě pokusila odstrčit je rukama, ale neměla sílu. Ruce jí klouzaly po jejich stehnech bez efektu. Nakonec otevřela ústa — pomalu, bezmocně — a nechala si strčit Tomášův penis dovnitř. Pan Novák jí zároveň přitiskl svůj obrovský žalud na tvář.

Aneta před nimi klečela na zemi, opilá, s dvěma penisy před obličejem — jedním obrovským a druhým solidně velkým. Snažila se ještě několikrát slabě říct „ne“, ale slova se jí pletla v hlavě. Nakonec jen tiše zasténala a nechala je dělat, co chtěli. Oba muži se střídali a strkali jí své údy do úst, nutili ji je sát, olizovat, plácali ji žaludy přes tváře a obličej.

U toho se smáli, popíjeli rum a říkali jí jaká je poslušná a šikovná kurvička.

Anety oči byly zamlžené rumem a bezmocí. Na rtech jí přesto zůstal lehký, opilý úsměv.

2. část

Tomáš si stoupl před ni a přitiskl svůj dlouhý, rovný penis k jejím rtům.

„Tak pojď, Aneto… vezmi si ho celý do pusy,“ řekl tiše, ale s jasnou autoritou.

Aneta zavrtěla hlavou — slabě, opile.

„Ne… já… já nechci…“ huhlala, ale hlas jí chyběla síla. Ruce se jí bezvládně povalovaly podél těla.

Zatímco se Aneta snažila slabě bránit, pan Novák začal rozkládat gauč. Sklopil opěradlo, vytáhl skrytou matraci a během chvíle z gauče vznikla velká, pohodlná postel.

To už Aneta kouřila Tomáše, poctivě, hluboce, opile.

„Pojďte sem,“ řekl pan Novák a poplácal na postel. „Tady to bude pohodlnější.“

Tomáš chytil Anetu pod pažemi a zvedl ji. Aneta se opile zasmála — bezmocně, lehce — a nechala se posadit na novou postel. Hned vedle ní si sedl Tomáš, z druhé strany se přisunul pan Novák. Oba muži byli stále oblečení, jen s rozepnutými kalhotami.

Pan Novák nalil do tří skleniček další panáky tmavého rumu. Jednu podal Anetě, druhou Tomášovi a třetí si nechal sám.

„Na zdraví, Aneto,“ řekl s úsměvem a zvedl skleničku.

Aneta se pokusila odmítnout — slabě zvedla ruku —, ale Novák jí skleničku přitiskl ke rtům.

„Pij,“ řekl tiše.

Aneta poslušně otevřela ústa a nechala si nalít rum do krku. Tekutina jí pálila na hrdle, ale zároveň ji hřála zevnitř. Po dalších dvou panácích už měla pocit, že její tělo patří někomu jinému. Hlava se jí točila, nohy byly těžké, ruce úplně bez síly. Cítila se… vláčná. Rozplynulá. Bezbranná.

Zatímco pila, oba muži ji osahávali. Tomáš jí hladil stehna, přejížděl prsty po vnitřní straně, občas jí jemně roztahoval pysky a vrážel do ní dva prsty. Pan Novák se soustředil na její velká prsa — tahal za bradavky, mačkal je, hladil je velkými dlaněmi. Aneta se pokoušela bránit — slabě, opile.

„Ne… prosím… já… já nechci…“ huhlala, ale její hlas byl téměř bez síly. „Vy jste… ne…“

Občas se jen zasmála — nervózně, opile — a nechala je dělat, co chtěli. Její tělo už neposlouchalo. Bylo těžké, teplé a malátné.

Aneta ležela na posteli úplně nahá, opilá a bezbranná. Její velká prsa se lehce zvedala a klesala při každém dechu, bradavky byly ztvrdlé, kundička mokrá a opuchlá po tom, co ji oba muži dráždili prsty a lízali. Na rtech jí stále hrál lehký, opilý úsměv, i když se občas pokoušela slabě protestovat.

Po chvíli se Tomáš přemístil mezi její nohy. Aneta se opile zasmála a nechala se rozvalit na posteli. Nohy jí od sebe lehce roztáhl. Tomáš si klekl mezi ně, přitiskl svůj penis k její mokré štěrbině a pomalu do ní vstoupil.

Aneta zasténala — dlouze, opojeně.

„Aaaah…“

Tomáš jí začal pomalu, ale hluboce šukat. Každý jeho příraz byl pevný, rytmický. Zatímco ji Tomáš šukal, pan Pavel Novák ležel vedle ní, tahal za její bradavky a hladil její velká prsa. Občas se naklonil a olízl ji bradavku nebo ji vzal mezi rty a lehce zkousl.

Aneta se začala vzdychat. Opile, bez zábran.

„Jo… to je… hezké…“ huhlala. „Vy jste… hodní… takhle mě… takhle mě…“

Její věty byly nesouvislé, opile roztažené. Nesrozumitelné. Občas se zasmála — lehce, bezmocně — a znovu zasténala.

Tomáš zrychlil. Šukal ji tvrději, hlouběji. Aneta se pod ním třásla, nohy se jí samy zvedaly výš. Cítila, jak se v ní sbírá orgasmus — příjemný, teplý, opile rozplynulý.

„Jo… jo… tak… tak mě…“ povzbuzovala ho opilecky, hlas měla chraplavý a roztřesený.

Tomáš najednou zabořil penis až po kořen a zasténal. Aneta cítila, jak do ní stříká — dlouhé, horké proudy spermatu. Plnil ji, až jí semeno začalo vytékat ven a stékat po pyscích na postel. Když skončil, odvalil se stranou s hlubokým povzdechem.

Hned ho nahradil pan Novák.

Vytáhl svůj obrovský, tlustý penis — už úplně tvrdý, s velkým žaludem. Přitiskl ho k Anetině vytékající kundičce, Tomášovo semeno použil jako lubrikant a pomalu, ale neúprosně do ní vstoupil.

Aneta vykřikla — opile, ale hlasitě.

„Aaaah… Bože… ten je… tak velkej…“

Pan Novák začal šukat. Pomalu, hluboce, s důrazem na každý příraz. Aneta cítila, jak ji roztahuje až na maximum — mnohem víc než Tomáš. Bolest se rychle mísila s rozkoší. Její tělo se pod ním křečovitě svíjelo.

Aneta už nebyla tak tichá.

„Jo… tak mě… tak šukej…“ začala vzdychat hlasitěji, vulgárněji. „Ten… obrovskej… mě roztahuje… tak krásně… jo… takhle… takhle mě…“

Její slova byla opile vláčná, ale plná touhy. Zvedala boky proti němu, nohy se jí samy roztahovaly ještě víc. Pan Novák ji šukal tvrději, hlouběji, až se postel lehce otřásala.

Po chvíli se převalil na záda a vytáhl Anetu s sebou. Zůstala sedět na něm — v poloze na koníčka — s velkou kládou hluboko v sobě. Aneta se opřela rukama o jeho hrudník a začala se sama pohybovat — pomalu, opile, ale s viditelným potěšením.

„Jo… takhle… takhle mě…“ vzdychala. „Ten… velkej… tlustej… nástroj… mě plní… tak krásně…“

Zatímco Aneta jezdila na panu Novákovi, Tomáš se zvedl. Jeho penis už mu zase stál — tvrdý, připravený. Přistoupil zezadu, plivl si na žalud a přitiskl ho k Anetině zadku.

Aneta se zalekla — i v opilosti.

„Ne… ne tam…“ zašeptala, ale její hlas postrádal sílu.

Tomáš se jen usmál a pomalu, ale rozhodně ho vrazil dovnitř.

Aneta vykřikla — dlouze, opile.

Poprvé v životě měla v sobě dva penisy najednou — jeden obrovský v kundičce a druhý také dost velký v zadku. Cítila se plná až k prasknutí. Tělo se jí třáslo, nohy se jí klepaly. Muži začali šukat — zpočátku pomalu, pak rychleji, tvrději.

Aneta už nekřičela jen z obavy. Křičela z rozkoše.

„Jo… tak mě… tak mě… oba… takhle… takhle mě… mrdat…“ povzbuzovala je hlasitěji, vulgárněji. „Vaše… tlustý… nástroje… mě plní… tak krásně… jo… takhle… šukej… takhle mě…“

Oba muži zrychlili. Šukali ji tvrdě, hluboce, bez milosti.

Aneta se mezi nimi třásla jako v deliriu. Její tělo bylo v orgasmu úplně bezbranné. Zasáhlo jí to jako vlna tsunami. Vyvrcholení bylo neskutečně silné, mohutné. Tělo se jí křečovitě stahovalo kolem jejich údů. Křičela tak, jak nikdy předtím nekřičela.

Po několika okamžicích tvrdého mrdání do obou otvorů se do ní oba muži zabořili až po kořen a zasténali. Aneta cítila, jak do ní oba najednou stříkají — horké, husté proudy spermatu ji zaplavovaly zepředu i zezadu. Semeno jí přetékalo ven, stékalo po stehnech.

Všichni tři se zhroutili na postel — Aneta uprostřed, oba muži po stranách. Lapali po dechu, těla pokrytá potem a spermatem. Aneta měla oči zavřené, ústa dokořán, nohy roztáhnuté. Cítila, jak jí semeno pomalu vytéká z obou děr.

Nikdo nemluvil. Jen těžké dýchání a občasné povzdechy.

Asi po dvaceti minutách odpočinku se pan Novák zvedl na lokty. Jeho penis byl už zase polotvrdý — těžký, tlustý, stále impozantní. Podíval se na Anetu a usmál se.

„Ještě jednou… a teď chci do zadku já,“ řekl s jasnou touhou.

Aneta se zalekla — i v opilosti. Oči se jí rozšířily.

„Ne… ne… ten je… příliš velkej…“ protestovala celkem hlasitě, hlas se jí třásl. „Do zadku… ne… prosím…“

Pan Novák se naklonil blíž a chytil jí za půlky, ale Aneta najednou získala neočekávanou energii — opilou, panickou sílu. Rychle vyskočila z postele, vzala šortky a nahá, se spermatem stékajícím po stehnech utekla ke dveřím.

„Ne… ne…do zadku…ne“ opakovala opile a celá bez sebe.

Rychle otevřela dveře bytu, vyběhla na chodbu a začala utíkat nahoru po schodech — nahá, bosá, s rozcuchanými vlasy a spermatem na stehnech. Naštěstí bydleli už ve třetím patře. Schody byly prázdné. Nikdo ji nepotkal. Nikdo ji neviděl.

Tedy alespoň si to myslela.

Když doběhla k jejich bytovým dveřím, ruce se jí třásly tak silně, že sotva našla v kraťasech klíč. Konečně se jí podařilo odemknout. Vešla dovnitř, zamkla za sebou a bez jediného slova padla do postele — nahá, opilá, vyčerpaná.

Usnula téměř okamžitě.

3. část

Ráno po trojce

Aneta se probudila s těžkou hlavou a suchým krkem. Slunce pronikalo mezi závěsy a bodalo ji přímo do očí. Hlava jí bolela, žaludek se jí obracel a celé tělo měla těžké, jako by ji přes noc přejel vlak. Ležela nahá v posteli, prostěradlo se jí zamotalo kolem nohou. Mezi stehny cítila lepkavou vlhkost — zbytky spermatu obou mužů, které z ní během noci pomalu vytékaly.

Na nočním stolku ležel její telefon. Když ho zvedla, rozsvítila se obrazovka plná upozornění.

8 zmeškaných hovorů 12 nepřečtených zpráv

Všechny hovory i zprávy byly od Martina — kromě jedné.

Jedna zpráva byla z neznámého čísla.

Aneta si nejprve přečetla Martinovy zprávy. Byly psané v různých časech během noci:
• „Aneto, už jsi doma? Volám ti…“
• „Prosím, ozvi se. Mám strach.“
• „Už je půlnoc… kde jsi?“
• „Aneto, prosím tě, napiš aspoň, že jsi v pořádku.“
• „Volám už potřetí…“
• „Jestli se ti něco stalo, tak…“
• „Aneto… prosím…“

Aneta se cítila provinile. Rychle napsala odpověď:

„Ahoj lásko… omlouvám se, že jsem nenapsala. Byla jsem na chvilku u pana Nováka a pak jsem byla strašně unavená, tak jsem usnula. Všechno je v pořádku. Promiň, že jsem tě vyděsila. Miluji tě.“

Odeslala zprávu a na chvíli zavřela oči. Cítila se špinavá. Nejen fyzicky — spermatem, potem a rumem — ale i vnitřně. Věděla, že Martin trpí v kleci v Rakousku a ona mu lže.

Pak se podívala na zprávu z neznámého čísla, měla velkou přílohu — video o velikosti téměř 500 MB.
„Ahoj Aneto. Tady je Tomáš. Měl jsem včera u Pavla schovanou kameru. Myslím, že se ti to bude líbit. Hezké ráno ; )“

Aneta ztuhla. Srdce jí najednou bušilo tak silně, až ji to bolelo v krku. Ruce se jí třásly, když otevřela přílohu.

Na obrazovce se objevilo video.

Nejdřív byl černý úvod s datem a časem včerejšího večera. Pak se obraz rozjasnil.

Byla to vysoká kvalita — ostrý obraz, dobré světlo, zvuk. Kamera byla umístěná tak, aby zachytávala celý gauč/postel z bočního úhlu.
Na videu byla ona.

Ležela na zádech, nahá, s roztaženýma nohama. Tomáš ji šukal, zatímco pan Novák ležel vedle ní a tahal za její bradavky. Aneta viděla sama sebe, jak se třese, jak zvedá boky, jak se jí otevírají ústa v dlouhém, opilém zasténání.

„Jo… tak mě… tak šukej…“ slyšela sama sebe z reproduktoru — hlas měla chraplavý, opilý, vulgární.

Pak se video přepnulo na jinou scénu — Aneta na kolenou před oběma muži, s jejich penisy před obličejem. Viděla sama sebe, jak otevírá ústa, jak si nechává strkat Tomášův penis dovnitř, jak jí sliny stékají po bradě. Viděla svůj obličej — oči zamlžené rumem, rty lesklé, výraz mezi hanbou a rozkoší.

„Otevři pusu, Aneto… bude to dobré,“ slyšela Tomáše.

A pak přišla ta nejhorší část.

Video ukázalo, jak leží na zádech s Tomášem v kundičce a panem Novákem v ústech. Pak přešlo na sendvič — ona na panu Novákovi v poloze na koníčka a Tomáš za ní v zadku. Kamera zachytila její opilé vulgární povzbuzování, když ji muži šukali do obou děr najednou.

Aneta viděla sama sebe, jak křičí, jak se třese, jak se jí oči převracejí v slastném deliriu.

„Jo… tak mě… tak mě… oba… takhle… takhle mě… mrdat…“

Slyšela sama sebe povzbuzovat je hlasitěji a vulgárněji, než si pamatovala.

Celé sestřihané video trvalo téměř 18 minut. Bylo tam vše — od začátku pití rumu, přes svlékání, přes kuřbu, lízaní, až po závěrečný výstrky do obou dírek najednou…

Když video skončilo, Aneta seděla v posteli s otevřenými ústy a třesoucíma se rukama. Tělo jí bylo najednou horké a studené zároveň. Cítila se… odhalená. Nahá nejen fyzicky, ale úplně. Tomáš to celé natočil. Oni to mají.

Měla částečné okno, ale video jí vrátilo všechny vzpomínky na to, co se tam dělo – co dělala ona i co s ní dělali oni.“

Na chvíli se jí zvedl žaludek. Měla pocit, že zvrací.

Pak přišla další zpráva od Tomáše:

„Doufám, že se ti to líbilo. Kdybys chtěla originál nebo další kopie… víš, kde mě nebo Pavla najdeš. Hezký den, Anetko.“

Aneta zavřela oči. Cítila, jak se jí třese brada. Měla chuť křičet. Měla chuť plakat. Měla chuť si to přehrát znovu.

Místo toho odložila telefon a vstala. Šla do koupelny, osprchovala se horkou vodou a snažila se smýt z těla zbytky včerejší noci. Ale v hlavě jí pořád zněly její vlastní výkřiky z videa.

„Jo… takhle mě… mrdat…“

Podvečer, když už byla kocovina pryč, seděla na gauči s telefonem v ruce. Dlouho váhala, pak vytočila Martinovo číslo.

Odpověděl po prvním zazvonění.

„Anetko?“ řekl hlasem plným úlevy i napětí. „Kde jsi byla? Proč jsi nepsala? Já… já jsem se bál.“

Aneta se nadechla. Hlas měla tichý, ale pevný.

„Martine… musím ti něco říct. Včera večer… jsem byla u pana Nováka. A… a byl tam i Tomáš. Tvůj šéf.“

Na druhé straně bylo ticho. Pak Martin tiše řekl:

„…pokračuj.“

Aneta zavřela oči a začala vyprávět. Ne všechno najednou. Začínala pomalu — jak přišla, jak pili rum, jak se opila, jak ji začali svlékat. Pak přešla k tomu, co se stalo na posteli. Mluvila tiše, ale detailně. Popsala, jak si ji oba vzali, jak ji šukali do obou děr najednou, jak se cítila, jak křičela, jak je povzbuzovala.

Martin na druhé straně mlčel. Slyšela jen jeho těžké dýchání.

Když domluvila, bylo ticho tak dlouhé, až se bála, že zavěsil.

„Martine…?“ zašeptala.

„Jsem tady,“ řekl chraplavě. Hlas měl napjatý, roztřesený. „Jsem… jsem žárlivý. Strašně žárlivý. Představuji si tě s nimi a chci jim něco rozbít. Jsem na tebe naštvaný… na tebe i na sebe. Ale zároveň… zároveň jsem tak vzrušený, tak moc nadržený. Mám erekci, Aneto. Mám erekci tak, jak to jen v kleci jde, jsem tvrdý, až je to bolestivé. A nemůžu nic dělat.“

Aneta cítila, jak se jí zrychluje dech.

„Řekni mi to znovu,“ zašeptal Martin. „Řekni mi, jak jsi křičela, když tě oba šukali najednou.“

Aneta se na chvíli odmlčela. Pak tiše, ale jasně řekla:

„Křičela jsem, Martine. Křičela jsem, protože mě vyplnili tak, jak jsem ještě nikdy vyplněná nebyla. Křičela jsem, protože jsem chtěla víc. A… a líbilo se mi to.“

Na druhé straně Martin tiše zasténal — bolestivě, zoufale, vzrušeně.

„Bože… Aneto…“

Aneta seděla na gauči, telefon u ucha, a cítila, jak se jí mezi nohama znovu rozlévá teplo. Věděla, že tohle není konec. Věděla, že video od Tomáše je teprve začátek něčeho nového.

A věděla, že Martin to všechno chce slyšet. Každý detail. Znovu a znovu.
Povídka: Nájem - Díl 1: Záloha: viewtopic.php?t=6717
wuua
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nájem - Díl 8: Martin v Rakousku – Opilá

Příspěvek od wuua »

No to teda... Jsem zvedavej na pokracovani!
Wejgll
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Wejgll »

Těším se na další díl. Ikdyž role manžela se vyvinula dost překotně, jsem zvědav na pokračování.
port

Příspěvek od port »

Zajímavý příběh. Těším se na pokračování. 👍
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

Pěkný ale to odsunutím manžela mne mrzí. Asi bych to pojal jinak
Inkvizitor
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Inkvizitor »

Zatím jsem se to rozhodl to střídat o víkendu akce s manželem a v týdnu akce sama :-)
Povídka: Nájem - Díl 1: Záloha: viewtopic.php?t=6717
danekj004

Příspěvek od danekj004 »

uzje to stereotypni…
Odpovědět