Povídka: SKYPE PP

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Jan Šulaj
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem kandalulista a rád se podělím se zážitky i fotkami

Povídka: SKYPE PP

Příspěvek od Jan Šulaj »

Tenhle příběh se skutečně stal, psal jsem jej delší čas, protože pod tíhou dojmů jsem si na některé detaily hned nevzpoměl, nebo jsem si je spíše neuvědomil. Jsem kandaulista, vím to já a ví to i moje přítelkyně, proto moje touhy neodmítá a chápe je. Vyzkoušeli jsme trojku, několikráte, kde jsme vyzkoušeli i sendvič, mě se to líbilo moc, ona si užila, měla párkrát i negra v posteli, prostě pohoda. Jednou jsem řešil nějaký projekt v zahraničí a docela často jsem byl mimo ČR na určitou dobu, takže jsme se vídali přes skype. Přítelkyně si protahovala frndičku a taky zadeček před PC vibrátorem, krásně se vždy oblékla do podvazků a pod. Holt je to pěkná kost, blondýnka s pěknejma troječkama, tak jsem jí nakoupil spoustu pomůcek a erotického oblečení pro naše krásné chvíle. Prostě mě vždy uměla nádherně nažhavit. Já jsem si pěkně vyhonil péro a na chvilku byl klid. Po čase na mne dolehla myšlenka, že už jsem dlouho neviděl, jak cizí péro plení otvory mé přítelkyně, tak jsem začal přemýšlet, co by jsme mohli zase zkusit….. Na web stránkách seznamovací agentury, jsem umístil fotky mé přítelkyně, fotky z cest, ale taky i pár lechtivých foteček a jak jsme si povídali po skype, tak jsem jí o tom řekl. Samozřejmě jsem jí dal přístupové heslo a domluvili jsme se, že konverzaci s chlapama nebude mazat, ale bude ji tam nechávat abych si mohl přečíst, co jí chlapi píšou. Netrvalo dlouho a její schránka byla zaplněna spoustou vzkazů se žádostí o seznámení.
Po určité době si tam přítelkyně vybrala několik chlapů a začala si s nimi více dopisovat. Jeden typ jí docela seděl, pořád ji někam zval, kino, divadlo, večeře, dokonce ji lákal na lyže do Alp. Přítelkyně si sním hrála v dopisování, jak kočka z myší. Tak jsem jí navrhnul, aby se s dotyčným sešla a seznámila osobně. Domluvili si rande v obchodním centru Olympia Brno v kavárně s tím, že pokud si budou rozumět, tak si zajdou i do kina. Před odchodem na schůzku jsem ji po skype zkontroloval a musím říct, že se bylo na co dívat, blůzička s pořádným výstřihem, sukýnka, tanga a samodržící punčocháče, micinku měla oholenou, prostě krásně upravená byla. Řekl jsem jí ať dotyčného Karla pěkně pohecuje u kávy a s tím odešla do terénu. Ještě jsme se domluvili, že sem tam napíše sms, jak se situace vyvíjí. Za nějakou dobu přišla sms, že Karel je sympaťák i v originále, dostala malou kytici a tak mu při přehození nohy přes nohu ukázala lemy punčocháčů, párkrát si přejela jazykem přes rty a málem mu vypadly oči z důlků, když mu nastavila dekolt k prohlídce. Prostě paráda. Za pár minut došla další sms, že se jde do kina a že si ji Karlík majetnicky při chůzi objal a pohladil po zadečku. A napíše až skončí film a uvidíme se po návratu domů přes skype.

Po dvou nekonečných hodinách dorazila sms, že už se chystá k domovu a má pro mne hodně pikantní zprávy. Seděl jsem u PC jak na trní než se objevila. Zavolala a spustila hned, že s filmu si nepamatuje vůbec nic, v sále bylo velmi málo lidí a jak přišli jako poslední, zatáhnul ji Karel do nejvyšší řady, kde nikdo další neseděl. po zhasnutí v sále se k ní Karel okamžitě přilepil, začal ji líbat a rukou se jí tlačil mezi nohy. Stáhnul z ní tanga, vytáhnul jí kozy ven a začal jí laskat a lízat bradavky, jelikož je velmi vzrušivá, tak měla okamžitě moře mezi nohama a Karel jí začal opracovávat prsty pipinu pěkně od kliťáku po zadeček, do kterého sem tam špičkama palců taky zajel. V průběhu filmu ji udělal několikrát, kdyby tam bylo více místa, tak ji tam snad i opíchal. Když už nemohla, tak mu hrábla taky do rozkroku a vytáhla mu péro s kalhot a vykouřila ho až do konce i s polykačkou, prostě parádní nářez. Karel ji poté ještě řádně vyprstil a chystal se, že po kině bude pokračování a že ji bude mrdat u něj doma. Ale po filmu mu řekla, že pro dnešek by to snad stačilo a odjela domů. A i po skype bylo vidět, že je od Karla solidně pomuchlaná. Fleky na jejích krásných prsou se začaly vybarvovat. Slíbila mu další rande a tak jsme začali plánovat, jak to celé proběhne. Samozřejmě si vyměnili tel. čísla a v průběhu našeho hovoru po skype jí poslal cca 5x sms,jak po ní prahne a jak jí to při dalším rande udělá. Tak jsem jí navrhnul, ať jej pozve k nám domů. Moc se jí to nepozdávalo, ale nakonec souhlasila. Řekl jsem jí, že bude lepší, když ji bude muchlovat u nás doma než na cizím místě a bez patřičného dozoru a já to budu mít pod jakousi kontrolou, kdyby se z něho vyklubal násilník a taky bude mít prostor pro instalaci kamer v obýváku a v ložnici, abych se mohl kochat, jak celá akce bude probíhat.
Nastal den D, Karel přišel vyfiknutej s kytkou v ruce, hotovej gentleman. Přítelkyně mu otevřela v delších černých šatech na ramínkách bez podprsenky a pod šaty měla pouze tanga, červené podvazky a “zlatej” řetízek kolem beder. Její pořádné kozy se dmuly pod šaty, byl to luxusní pohled, na nohou měla střevíce na vysokém podpatku, aby podtrhla ladnost jejích krásných dlouhých nohou. A jako zlatý hřeb byl nerezový anální kolík, zasazený v jejím zadečku. Napřed jej nechtěla použít, ale řekl jsem jí, že ten efekt bude velkej. Ten měla pěkně připravený na anální prcání, ani jeden jsme nepochybovali o tom, že by k análu nedošlo. Karel vybalil šampus a ihned se lahodně zakousl do mé přítelkyně, hned jí stáhnul ramínka šatů a perfektně ji vykozil prsa ven, její obrovské dvorce se hned zaleskly od jeho slin a při muchlování dopadli v obýváku do sedačky a Karel ji začal opět ojíždět kozy, celou ji hladil, lízal a když zajel rukou mezi nohy, tak narazil rukou na anální kolík v její prdelce. To ho dostalo, byl úplně v tranzu, roztáhnul jí nohy do široka a začal si s kolíkem hrát, pochvalně se vyjádřil k přítelkyni, jaká je to zkušená pichna a hned jí začal prolizovat kundičku.No a já jsem se na celou jejich akci díval přes skype!! Zvuk na plno, kamery pěkně ostřily detaily, prostě paráda. Samozřejmě Karel neměl ani potuchy, že se něco takového děje a dál se s ní pořádně mazlil a tahal ji za bradavky. Její bradavky jsou nádherné, široké světlé dvorce a každý, kdo měl tu příležitost ji šoustat, vždy věnoval jejím bradavkám větší pozornost. Při mazlení mu přítelkyně říkala, jak ho chce krásně vykouřit až do konce, nebo jestli chce, tak ji může píchat do zadečku, který si pro něj předchystala, prostě síla, já jsem to poslouchal a díval se nato s pérem v ruce, které mi neuvěřitelně stálo. Karel z ní stáhnul definitivně šaty a okamžitě jí začal zase lízat kundičku. Ona si lehla a roztáhla nohy tak, aby se tam Karel pohodlně vlezl, ale abych i já viděl, jak ji prolizuje. Po chvíli lízání a prstění začala házet hlavou a pořádně hekat, Karel ji pořádně rozdělal a to jsem věděl, že brzo bude. Karel na nic nečekal, nasadil gumu a jak byla roztažená, tak to do ní napral pěkně na doraz až po koule, ta vykřikla, ale ten už do ní bušil co mohl. Prostě živočišná šoustanice, tak jak má být. Vystřídali několik poloh, jeho tempo bylo velmi rychlé a dával jí řádně do těla. Karel nelenil a nechával se i pěkně kouřit v přestávkách, lízala mu koule i zadek a v závěru ji obrátil na všechny čtyři, vytáhl z ní anální kolík , pochopila co bude následovat, Karel sundal gumu s péra a zajel jí do promazaného zadečku. Měl docela slušné péro, ale vůbec nehleděl a nacpal jí ho tam pěkně po koule. Přítelkyně nemá nic proti análnímu sexu, já si jej rád a často s ní dopřeju, ale mám rád, když je připravená a čistá, už i z toho důvodu, že rád střídám její otvory. Byla skvěle připravená i pro Karla a ten měl taky zkušenost s tímto druhem sexu, tak ji okamžitě chválil, jak je šikovná a zkušená, byla pod ním prohnutá jak kočka, její kozy se třásly a houpaly pod nájezdem Karla do jejích střev a rukou si laskala kliťáček. Karel se k ní naklonil a něco jí šeptal do ucha, nerozuměl jsem tomu co říká, ale viděl jsem, jak mu přítelkyně souhlasně pokývla hlavou. Po chvíli Karel vyklouznul ze zadečku a hned ji přepíchnul do kundičky, protáhl jí mícu několika tvrdými tahy a netrvalo dlouho a viděl jsem jak ji Karel pěkně krmí do pusinky až nestačí polykat. V tu chvíli jsem si musel už péro dohonit i já, pak jsem se díval dál jak ji Karel už zase líže její velké kozy a poslouchal jeho řeči, jaká je úžasná a že si to dnes užijou. Konečně otevřel sekt, který přinesl a začal jím nalévat přítelkyni. Následně ji Karel zajel rukou mezi nohy a začal jí okusovat bradavky a chystat si ji na další mrd. V tom momentě se přerušilo spojení skype a dál jsem neviděl nic.

Za chvíli jsem odeslal kontrolní sms jak to vypadá a kdy se může připojit. Ale na odpověď jsem čekal marně. Přišla až cca za 6 hodin, že Karel zrovna odešel a že ji prcal do teď, ona si myslela že tam pořád jsem připojený a že vše sleduju. Karel ji udělal ještě několikráte byla rozmrdaná solidně, kozy měla okousané a ze zadečku jí kapalo sperma a říkala že jak jim došly gumy, tak ji Karel začal píchat na ostro a vůbec se nestyděl to do ní všechno cákat. Na závěr ji napíchnul do zadku, kde se jí taky udělal. Závěr rande ohodnotila jako hodně tvrdý pich a já jsem jej celý neviděl! Karel se s ní vůbec nemazal a já jsem byl velmi spokojen z výsledkem tohoto večera. Oba dva jsme usoudili, že si musel dát nějaký doping, protože ji solidně odral a než se udělal, tak mu to moc dlouho trvalo. Rozloučili se s tím, že si zavolají a domluví další mrdací odpoledne. No a já jsem si udělal přes kamery pár pikantních foteček, které jsou velmi zajímavé.
CuckEss
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: moje paní je Ess, hrajeme si zatím slovně, sem tam nějaká uvazovačka
Kontaktovat uživatele:

Re: Povídka: SKYPE PP

Příspěvek od CuckEss »

pěkný příběh
rekordy: bez orgasmu 74 dní
velkyklacek
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od velkyklacek »

Hezka povidka. A ukazes fotky?
kohout50
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet

Příspěvek od kohout50 »

Pěkný příběh, počtení. Chtělo by to pokračování pokud došlo k dalšímu jejich setkání.
Tomasb2
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od Tomasb2 »

Hezká povídka
Playman38

Příspěvek od Playman38 »