11:
Druhý deň som si znova otvoril notebook okolo piatej ráno, keď v dome ešte vládlo úplné ticho – dcérka spala hlboko vo svojej izbičke a ona ležala v posteli s pravidelným, pomalým dychom, vyčerpaná z predchádzajúceho večera. Otvoril som priečinok a pustil si ďalšie videá, tentokrát som sa snažil sledovať ich ešte pomalšie, všímať si každý surový detail tela, každý hrubý pohyb.
Diskotéka – zadný vchod (12 minút 08 sekúnd)
Pri zadnom vchode do klubu. Ona stála v čiernych šatách, ktoré sa jej prilepili na telo tak tesne, že sa pod tenkou látkou jasne rysovali plné krivky pŕs a bokov, bradavky už tvrdili a pretláčali cez materiál ako ostré uzlíky. Robo ju hrubo prisunul chrbtom k chladnej stene, dlaňou jej prudko vyhrnul šaty až k pásu, odhalil vnútorné strany stehien, ktoré sa leskli od tenkej vrstvy potu zmiešanej s vlhkosťou vzrušenia. Ona sa okamžite mykla celým telom, rukou sa snažila odtiahnuť jeho dlaň, zadok sa jej napínal a uvoľňoval v rýchlych, kŕčovitých pohyboch, kolená sa jej podlamovali, ako keby sa chcela prepadnúť do zeme. On jej však hrubo vsunul prsty dovnútra – najprv dva, naraz, bez prípravy, cítiac, ako ich teplé, vlhké vnútro obopína a stahuje sa pička okolo nich, potom pridal tretí a začal rytmicky búšiť, palcom tlačil na klitoris tak silno, že sa jej vnútorné stehná začali ešte viac lesknúť a koža na dekolte sa jej rozliala tmavou červenou farbou. Ona sa trasla celým telom, hlava sa jej nakláňala do strán, pery stisnuté, dych prerývaný a krátky. Keď sa z tmy vynoril opitý chlap, ona sa stiahla ešte viac, zadok sa jej zatriasol, stehná sa snažili spojiť, rukou sa pokúsila zakryť. Robo mu však len krátko kývol hlavou a chlap pristúpil bližšie – najprv jej hrubo stlačil prsia cez šaty, koža sa jej pod jeho prstami zbledla a potom znova začervenala, bradavky sa ešte viac pretlačili cez látku. Potom spustil ruku nižšie a jeho hrubé prsty sa vymenili za Robove, tlačili sa dovnútra, pohybovali sa chaoticky, ale silno, až sa jej vnútorné pysky roztiahli doširoka a vlhkosť začala stekať po prstoch v tenkých prúdoch. Ona sa mykala, telo sa krútilo, zadok sa odlepoval od steny a znova k nej prudko pritisol, stehná sa jej trasli v rýchlych kŕčoch. Orgazmus ju nakoniec premohol ako dlhá, hrubá vlna – potlačený sten sa jej vydral z hrdla, kolená sa podlomili, vnútorné stehná sa leskli od šťavy, ktorá stekala až po kolená v lesklých stopách. Chlap sa zasmial a odišiel. Robo jej vrazil prdtx znovu do pičky a potom pomaly vytiahol – lesklé, horúce, s tenkými nitkami vlhkosti medzi nimi – a hrubo ich vsunul jej medzi pery. Ona ich vysala pomaly, pery sa jej leskli, telo stále jemne trasúce sa.
Les – popoludnie (6 minút 59 sekúnd)
Slnečné lúče prenikali cez koruny stromov. Ona kráčala v legínach a bielom tričku, prsia sa jej pod látkou voľne pohupovali, bradavky sa od chladnejšieho vzduchu a vzrušenia už napínali a pretláčali cez tenkú bavinu. Robo ju zastavil pri hrubom kmeni stromu a ticho povedal: „kľakni si.“ Ona cúvla o pol kroka, telo sa jej stiahlo, zadok sa napol, stehná sa snažili spojiť. On jej však pevne chytil bradu a pohľadom ju priklincoval na mieste. Klesla na kolená do mäkkého machu, oči sa jej sklopili dolu. On si rozopol nohavice a vytiahol polotvrdý penis. Chytil jej vlasy a hrubo potiahol jej ústa k sebe. Obopla ho perami – najprv len špičku, pery sa jej roztiahli okolo neho, potom jazykom prechádzala po celej dĺžke, po spodnej strane, hlbšie a hlbšie, až kým sa jej pery nedotkli kože pri koreni. Cmúlala rytmicky, líca sa jej vťahovali, sliny jej stekali po brade a po krku v tenkých prúdoch, rukami ho držala za zadok. On sa napol, zadok sa mu stiahlo a vyvrcholil jej do úst – teplé prúdy pulzovali na jazyku, ona prehltla všetko, pery sa jej leskli, tvár jej horila červenou farbou. Vstala pomaly, utrela si pery rukou, stehná sa jej ešte jemne trasli.
Park – lavička (8 minút 22 sekúnd)
Tmavý park, lavička schovaná za hustými kríkmi, len slabé svetlo z diaľkovej lampy vrhalo dlhé tiene. Ona si sadla, Robo jej vyhrnul sukňu až k pásu. Ona sa mykla, rukou sa snažila stiahnuť látku. On jej však pevne roztiahol nohy – koža na kolenách sa napla. Prsty jej vsunul hlboko. Prsty sa pohybovali rytmicky, hlbšie, palcom krúžil po klitorise v presných, silných kruhoch. Ona sa opierala o operadlo, telo sa napínalo proti vôli, zadok sa jej zdvihol z lavičky. Orgazmus prišiel pomaly – stehná sa jej trasli v dlhých vlnách, vnútorné svaly sa stiahli okolo prstov v kŕčoch, dlhý tichý sten sa jej vydral z hrdla, vlhkosť stekala po prstoch až na drevo.
Vtedy si ho Robo všimol.
Za kríkmi, asi 5 metrov odtiaľ, stál bezdomovec – špinavý kabát, ruky už dávno vo vyťahaných nohaviciach. Dlho sa len díval, nehýbal sa, len sa mu pod handrou pomaly pohybovala ruka. Keď sa jej telo začalo triasť v orgazme, on už nemohol vydržať – zrýchlil, dych sa mu lámal, oči upreté na jej roztiahnuté stehná a na lesklú pičku medzi nimi.
Robo to zaregistroval periférnym videním. Bez toho, aby prestal krúžiť palcom, zdvihol hlavu, pozrel sa priamo naňho a ľahko, takmer kamarátsky mu kývol rukou – „poď sem“.
Muž zaváhal len sekundu. Potom urobil pár krokov bližšie. Stál už len dva metre od lavičky, nohavice stiahnuté po stehná, penis v ruke, tvár úplne bez výrazu, len oči hladné. Robo mu ešte raz kývol pomalým, vyzývavým gestom.
Bezdomovec urobil posledný krok. Ruka sa mu roztriasla, chytil sa sám seba pevnejšie a za pár sekúnd sa to stalo – hrubé, nepravidelné prúdy mu vyleteli na jej brucho, na stehná, niekoľko kvapiek až na vnútornú stranu lýtok. Ona to spočiatku ani neregistrovala, až keď cítila teplé pramienky na koži, prudko otvorila oči. Pozrela sa na cudzieho muža, potom na Roba.
Robo sa len usmial – ticho, bez slov. Vytiahol prsty z jej pičky, pomaly si ich oblízol a potom jej sukňu stiahol naspäť dolu, akoby sa nič nestalo.
Bezdomovec stál ešte chvíľu, dychčiac, potom sa bez slova otočil a zmizol späť do tieňa kríkov. Na lavičke ostala len ona – nohy ešte stále roztvorené, šaty a stehná lesklé od cudzej spermy.
Auto – parkovisko pri supermarkete (5 minút 41 sekúnd)
Večer na zadnom parkovisku hypermarketu, svetlá áut prebleskovali cez okná, ľudia tlačili vozíky okolo, ale už to utíchalo – len občas niekto prešiel. Robo sa narovnal na sedadle vodiča, pozrel sa na ňu. Sedela tam úplne ticho. Ešte nič nerobila, len tam sedela, telo napäté, pohľad sklopený dolu na svoje vlastné stehná, čakala. Dych mala ešte pokojný, pravidelný, pery suché, ruky položené na sedadle po stranách.
„Nuda,“ povedal ticho, takmer len pre seba. „Otvor priehradku.“
Ona natiahla ruku. Otvorila schránku. Čierne silikónové dildo tam ležalo – hrubé, žilnaté, s prísavkou na spodku. Vzala ho do ruky, cítila jeho chlad na dlani.
Robo sa neotočil k nej úplne, len mierne naklonil hlavu.
„Roztiahni si nohy. Stiahni okno dole. A podaj mi to.“
Ona poslúchla bez slova. Kolena sa jej ešte viac roztiahli, sukňa sa jej posunula vyššie, odhalila všetko. Stiahla okno – úplne dole, až cvaklo. Chladný večerný vzduch jej okamžite vnikol medzi stehná, prešiel po citlivej koži, až ju jemne striaslo.
Podala mu dildo. Robo ho vzal a prstami si ho otočil v ruke. Potom sa naklonil bližšie – tak blízko, že cítila jeho dych na vnútornej strane stehien. Priložil špičku k jej vchodu – ešte suchú, napätú od čakania. Pomaly tlačil dovnútra – centimetier po centimetri, nech cíti, ako ju roztiahne, ako sa vnútorné svaly začínajú prispôsobovať hrúbke.
Ona sa rukami sa chytila okraja sedadla, nechty sa jej zabodli do kože. On pokračoval – hlbšie, rytmicky. Vytiahol ho takmer úplne von, len aby ho potom prudko vrazil naspäť, až na doraz. Každý pohyb sprevádzalo suché šuchotanie, ktoré sa postupne menilo na mokré cmuknutie, ako sa jej telo začínalo otvárať a reagovať.
Vonku prešiel starší muž s taškami – zastal, otočil hlavu. Za ním mladý chalan s kľúčmi v ruke – tiež zastal. Potom žena – spomalila, zastavila sa úplne, pozrela sa dovnútra cez otvorené okno. Videli ju: nohy široko roztiahnuté, Robo jej pomaly, ale neúprosne zasúva dildo hlboko, jej prsia sa dvíhajú pod tenkou blúzkou, pery sa jej roztvorili v tichom, prerývanom dychu.
Robo zrýchlil – vytiahol ho rýchlo, vrazil hlboko, znova a znova. Ona sa triasla, boky sa jej zdvihli zo sedadla, vnútorné svaly sa stiahli v prvých kŕčoch. Orgazmus prišiel náhle, brutálne – celé telo sa pretrhlo, nohy sa roztriasli, dlhý sten jej vyšiel z hrdla, tentoraz ho neprehltla vôbec. Vlhkosť jej vytryskla okolo dilda, stiekla po jeho ruke, po sedadle, až na koberček.
Robo ho pomaly vytiahol – nech cíti, ako sa z nej vysúva každý milimeter – a položil ho mokré, lesklé na palubnú dosku. Potom sa narovnal, naštartoval.
Ona ostala sedieť – nohy ešte roztiahnuté, sukňa vyhrnutá, dildo pred ňou pomaly chladlo. Auto sa rozbehlo. Okno zostalo stiahnuté. Chladný vzduch jej stále fúkal medzi nohy, miešal sa s pachom jej štiav a kože.
Robo sa usmial do spätného zrkadla.
„Ďalšie parkovisko je väčšie,“ povedal pokojne. „Tam to urobím znova. A tentoraz budeš kričať nahlas.“
Les – večer (9 minút 12 sekúnd)
Les, lúka s vysokou trávou šumela vo vetre. Robo ju postavil chrbtom k hrubému dubu,ľavú ruku jej zdvihol nad hlavu a pevne ju priviazal lanom, ktoré omotal okolo kmeňa. Potom jej pomaly, s úmyselnou krutosťou stiahol šaty – najprv cez ramená, potom úplne dole, až kým neostala úplne nahá. Triasla sa, pokúšala sa nohami zakryť, ale on jej ich roztiahol a priviazal členky k nižším konárom tak, aby bola rozkročená a úplne odhalená.
NA celom tele jej naskákala husia, bradavky. Vnútorné strany stehien sa jej leskli – už bola mokrá, hoci sa hanbila priznať si to. Robo zapol baterku a pomaly si posvietil na jej telo – od napätého brucha, cez vystúpené rebrá, až po lesklú štrbinu medzi nohami.
„Teraz sa urob sama,“ povedal ticho.
Ona krútila hlavou, pery sa jej trasli.
Chytil jej pravú ruku (ľavú nechal priviazanú), stiahol ju dole a prisunul jej prsty priamo na klitoris. „Urob to. Alebo to urobím ja nejakým konárom a bude to horšie.“
Prsty sa jej začali hýbať – najprv neochotne, krúživo, potom rýchlejšie. Vsunula dva prsty dovnútra, hlboko. Telo sa jej začalo nechtiac poddávať, zadok sa odlepoval od kôry, vnútorné svaly sa sťahovali. Stenanie sa jej dralo von – najprv tiché, potom hlasnejšie.
Vtom sa z tmavého chodníka ozvali kroky.
Starší muž – asi šesťdesiatpäť, šedivé vlasy, hubársky košík v ruke, baterka na čele – zastal asi desať metrov odtiaľ. Pozeral neveriacky, ale nehýbal sa preč.
Robo sa naňho usmial, akoby to bolo normálne.
„Chcete si ju vyskúšať? Je mokrá a pripravená. Môžete.“
Muž chvíľu váhal, potom odložil košík. Pomaly prišiel bližšie. Rozopol si nohavice. Robo mu posvietil mu, aby si ju muž mohol obzrieť.
Starší muž ju chytil za boky, jedným pohybom sa do nej vsunul – hlboko, až po koreň. Ona vykríkla, telo sa jej naplo proti lanám. On ju začal rýchlo a tvrdo jebať – krátke, silné prírazy, zadok jej plieskal o jeho stehná. Robo stál vedľa, svietil telefónom a natáčal všetko: jej roztvorené ústa, trasúce sa prsia, lesklé stehná, ako sa do nej tlačí cudzí muž, ako sa jej telo trasie pri každom náraze.
Hubár chrapľavo dýchal, ruky jej zovrel na prsiach, stlačil bradavky. Po necelých dvoch minútach sa prudko vytiahol a vystrelil jej na brucho a na nohy – husté, horúce prúdy spermií jej stekali po koži. Ona len visela na lane, hlava sklonená.
Robo priblížil kameru na jej tvár – slzy, rozmazaný make-up, lesklé pery. Potom posunul záber nižšie – na červené, opuchnuté pysky, na bielu spermu stekajúcu na trávu pod ňou.
„Pekná,“ povedal ticho starší muž.
Ten si zapäl nohavice, vzal košík a bez slova odišiel do tmy.
Robo jej ešte chvíľu svietil na telo, potom telefón vypol. A ja som vypol notebook.
Celý deň som nemyslel na nič iné. Desil má pocit prečo vlastne pozerám všetky tie videá. Prečo som ich nezmazal. Deň prešiel rýchlo . Starostlivosť o dieťa a všetky veci okolo domu pohltia čas. Zrazu bol večer.
Prišla z kúpeľne pomaly, v tom istom tenkom nočnom tričku, čo mala ráno – lenže už bez podprsenky, bradavky pretláčali látku, tmavé a tvrdé, akoby celý deň čakali na dotyk. Vlasy ešte mokré, voňali po jej šampóne s kokosom.
Stála vo dverách spálne, nešla rovno k posteli. Len sa oprela o rám, ruky za chrbtom, nohy mierne od seba, pohľad dole na koberec.
„Dnes…“ zašepkala. „Dnes chcem, aby si si ma vzal normálne. Nie ako trest. Nie ako on. Len… ako ty.“
Prikývol som hlavou.
Ľahla si na chrbát. Sama si zdvihla kolená k prsiam, roztiahla nohy široko, rukami si ich podržala pod kolenami, aby sa otvorila úplne. Pička sa jej už leskla – mokrá, opuchnutá od celodennej neistoty, vnútorné pysky tmavé a rozkvitnuté. Bradavky sa jej ešte viac napínali, mlieko v nich pulzovalo, pár kvapiek sa už objavilo na látke trička.
Vliezol som na ňu. Bez slov. Bez bozkávania. Len som si namieril a vošiel – pomaly, jedným dlhým tlakom, až po koreň. Cítil som, ako sa jej vnútro okolo mňa stiahlo, teplé, vlhké, kŕčovité. Prsty sa jej zarýli do vlastných stehien.
Začal som sa pohybovať – nie brutálne,ale rytmicky, hlboko, pomaly na začiatku, aby cítila každý centimeter, ako sa z nej vysúvam takmer úplne a potom znova vchádzam až na doraz. Každý náraz jej posúval kolená bližšie k prsiam, prsia sa jej hojdali pod tričkom, mlieko presiaklo látku.
A vtedy to prišlo.
V hlave mi vyskočili obrazy – nie ona teraz podo mnou, ale ona vtedy. Na chate, na stole, piati naraz. Ako jej jeden búšil do úst, druhý do zadku, tretí jej stláčal prsia, kým sa neprehla nezakričala do penisu. Ako jej semeno tieklo po tvári, po vlasoch, po bruchu. Ako sa usmievala zlomeným úsmevom a hovorila „ďakujem“.
Pohyby sa mi zrýchlili – nechtiac. Rukami som jej chytil stehná pevnejšie, prsty sa mi vryli do mäsa, nechty nechali červené polmesiačiky. Vchádzal som do nej rýchlejšie, tvrdšie, každý náraz plieskal o jej zadok, posteľ sa pod nami hojdala, vŕzgala. Ona stenala – dlho, dusene, „áááhh… áno… prosím…“, ale v hlase mala niečo iné ako predtým. Nie prosbu o lásku. Prosbu o koniec.
Keď som cítil, že sa urobím, vytiahol som sa takmer úplne – len špička vo vnútri – a potom som vrazil poslednýkrát, hlboko, až na doraz. Vystriekal som sa do nej – silno, pulzujúco, niekoľko horúcich prúdov, cítil som, ako sa jej vnútro sťahuje okolo mňa v kŕčoch, ako ma dojí poslednými sťahmi. Ona sa napla celým telom, kolená sa jej roztriasli pri prsiach, z hrdla jej vyšiel dlhý, prerývaný výkrik hanby a prázdnoty naraz.
Vytiahol som sa pomaly. Semeno jej okamžite vytekalo von – husté, biele pramienky stekali po jej zadku na plachtu, miešali sa s jej šťavami. Ležala tak – nohy ešte roztiahnuté, kolená pri prsiach, tričko premokrené mliekom, oči zavreté.
Sadol som si vedľa nej na posteľ. Neobjal som ju. Len som sa pozeral.
Ona otvorila oči – červené, lesklé.
„Myslel si na ne, však?“ zašepkala. „Na tie videá.“
„Áno.“
„A videl si ma tam… pod nimi.“
„Áno.“
Chvíľu mlčala. Potom si pomaly spustila nohy, otočila sa na bok, chrbát ku mne.
„Ďakujem,“ povedala ticho. „Že si mi to aspoň dnes nedal pocítiť tak, ako keby som bola len ich.“
Vstal som. Išiel som sa osprchovať.
Keď som sa vrátil, už spala – alebo predstierala, že spí. Plachta bola mokrá od mlieka, od semena, od sĺz, ktoré si asi utrela do vankúša.
Ľahol som si chrbtom k nej.
A v tme som si uvedomil, že ten deň sa skončil presne tak, ako sa začal.
Ráno som videl jej minulosť v mobile.
Večer som ju prežil v nej.
A zajtra to bude presne rovnako.
Lebo tie videá už nie sú vonku.
Sú vo mne.
šok 11
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
pokemonpichu
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
Wejgll
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: šok 11
Má to super tempo 

-