šok 2

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
pokemonpichu
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

šok 2

Příspěvek od pokemonpichu »

Dva dni po tom utorku som už nevedel ďalej čakať. Musel som zistiť, či to bol len jedenkrát, alebo či sa mi celé mesiace deje niečo za chrbtom. V pondelok popoludní som zašiel do obchodu s elektronikou a kúpil som malú Wi-Fi kameru – takú nenápadnú, vyzerá ako obyčajná nabíjačka, žiadne svetielka, len čierna matná kocka s miniatúrnym objektívom.
Domov som prišiel úmyselne neskôr. Keď som vošiel, sedela na gauči s telefónom v ruke, usmiala sa na mňa ako vždy, pobozkala ma na pery a nič viac nepovedala. Kým sa sprchovala, rýchlo som kameru nainštaloval – Dal som ju na poličku v obývačke, odkiaľ vidí kuchyňu, terasu aj chodbu k spálni.
Prvý týždeň sa nič nedialo. Druhý týždeň tiež nič. Už som si začínal myslieť, že to bol naozaj len ten jeden výbuch, že sa hanbí a už to nikdy nezopakuje.
Potom prišiel další utorok. Okolo pol tretej popoludní mi vibroval telefón v práci – notifikácia z kamery, pohyb. Otvoril som aplikaciu a schoval sa za monitor a srdce mi búšilo až v krku.
Martin vošiel zadným vchodom z terasy. Mal na sebe len tepláky a tričko, topánky si vyzul už vonku. Bez klopania, bez zvonenia, ako keby to robil denne. Ona vošla z chodby. Mala na sebe čierne čipkované body s podväzkami – priesvitné, lesklé, s hlbokým výstrihom, kde jej prsia takmer vypadávali von, mlieko už presiaklo látku a vytvorilo dve tmavé mokré miesta. Pod tým nič, len tie tenké šnúrky v zadku.
Pozdravili sa. On prikývol hlavou. Ona sa pomaly otočila chrbtom, položila dlane na stenu obývačky a mierne sa predklonila.
On pristúpil tesne k nej. Stiahol si tepláky dole po stehná. Ona mu rukou siahla dozadu, vytiahla ho von – ešte nebol úplne tvrdý, len ťažký a polonapätý. Začala ho pomaly honiť, pevne, palcom krúžila po žile na spodnej strane. On sa oprel rukou o stenu nad jej hlavou, dýchal hlboko nosom, sledoval jej pohyby. Po chvíli sa mu postupne zväčšoval, tvrdol, až stál úplne rovno, napätý, s lesklou hlavičkou.
Ona si kľakla pred neho. Vzala ho do úst – najprv pomaly olizovala po celej dĺžke, potom ho brala hlbšie. Slina sa jej ťahala po brade, robila to s pôžitkom, ticho cmúlala, dýchala cez nos. On jej chytil vlasy, nie hrubo, ale pevne, a riadil jej tempo.
Potom ju zdvihol. Otočil ju chrbtom k sebe. Položil jej ruky na operadlo gauča. Ona si stiahla body dole po pás – prsia vonku, mlieko jej už tieklo prúdom po bruchu. Vstúpil do nej jedným dlhým tlakom. Začal pomaly, potom čoraz rýchlejšie. Každý náraz jej telo posúval dopredu, prsia sa jej hojdali, mlieko tieklo na gauč, na koberec, na jej stehná. Držala sa operadla tak silno, až jej prsty zbledli. Zadok sa jej trasol pri každom náraze. Z hrdla jej vychádzali dlhé, dusené steny – tiché „mmmh… ahh…“, žiadne slová.
On zrýchlil, rukami jej stlačil boky ešte silnejšie. Keď sa blížil k vrcholu, vytiahol ho von.
Ona sa okamžite otočila, kľakla si pred neho. Chytila ho oboma rukami a začala ho rýchlo, pevne honiť. Ústa mala otvorené, jazyk vonku. On sa uvoľnil – prvé prúdy jej trafili tvár, na pery, na jazyk. Ďalšie na prsia, na brucho. Ona si to všetko pomaly rozmazávala po koži, prstami si vtierala do bradaviek, po bruchu, akoby si to vychutnávala na dotyk.
Keď prestal striekať, vzala ho znova do úst. Pomaly, dôkladne, jazykom po celej dĺžke, dočistila ho, až kým nebol úplne čistý a lesklý.
Potom sa postavila. Pobozkala ho – dlho, hlboko, bez jediného slova.
Utrela sa kuchynskou utierkou a hodila ju do koša. On odišiel cez terasu rovnako ticho, ako prišiel.
O chvíľu neskôr – okolo štvrť na štyri – ďalšia notifikácia. Vrátila sa zo spálne
prezlečená do obyčajných teplákov a trička. Umyla si tvár v kúpeľni. Potom išla prebaliť dieťa.
Ja som v práci sedel s mobilem v ruke, triasol sa a pozeral na hodiny.
Mal som v mobile asi 30 minút záznamu. A vedel som, že toto nie je koniec. To telo, to prádlo, ten spôsob, ako sa to všetko deje bez jediného slova – to všetko má za sebou rutinu. Možno mesiace. Možno oveľa dlhšie.
A ja som pre ňu už len tieň v tomto dome.
Ešte som sa nerozhodol, kedy jej to ukážem. Ale keď to urobím, nebude to žiadny rozhovor.
Mispulin

Re: šok 2

Příspěvek od Mispulin »

Super, už se těším na 3. díl
Morning_star
Role ženy: je HOTWIFE

Příspěvek od Morning_star »

Moc nechápu, proč by té ženě mělo pořád tak téct proudem mléko. Co to je za blbost? :)
Morning_star

A to posraný dítě, který pak šla přebalit tam celou dobu bylo určitě úplně ticho. :D
ERCH_XY
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: xxx rad ukazujem ženu

Příspěvek od ERCH_XY »

Morning_star píše: pon 02. bře 2026 17:53:23 Moc nechápu, proč by té ženě mělo pořád tak téct proudem mléko. Co to je za blbost? :)
Prečo blbosť?? Je to normálne keď žena koji a má viac mlieka ako je spotreba tak jej cicky neprasknu ale mlieko vyteká viem o čom hovorím malý sme to tak doma aj my 😉
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

Jsou ženy, že mají mléka, že ho ještě prodávají matkám, co žádné nemají. Moje teta byla jedna z těch dojnic, ta mohla kojit jesle...
Morning_star

Ano, ale ženám i když mají hodně mléka tak mléko teče pouze ve specifických situacích a trochu, rozhodně ne proudem při sexu, jak je tady popsáno. To už smrdí fetišizací, což sice chápu, ale zároveň pokud to má působit autenticky, tak je to spíš trapné.
pokemonpichu

Příspěvek od pokemonpichu »

Nemusíte mi veriť že to tak má moja žena. Napr keď kojí z 1 prsa tak z 2 ide mlieko automaticky a je toho veľa. odpoved napr AI : Áno, je to úplne normálne.
Keď žena dojčí a má veľa mlieka, pri sexe (najmä keď sa prsia dotýkajú, bradavky sa dráždia alebo príde orgazmus) môže mlieko začať tiecť alebo dokonca striekať – jednoducho preto, lebo telo na vzrušenie reaguje rovnako ako na dojčenie.
Odpovědět