PP - Eva počtvrté

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
chci-to
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Už máme něco za sebou a snad ještě i před sebou.

PP - Eva počtvrté

Příspěvek od chci-to »

Uběhlo asi půl roku od návratu Dannyho a Manolla na Kubu. Já s Evou sice šukal každý den, ale už neměla takový animální žhavý sex a už vůbec ne v takové intenzitě a množství orgasmů, jaké zažívala s Dannym a potom i s Manollem. Ano, měla svého robertka o velikosti Dannyho šulina a já se snažil ji s ním uspokojovat denně, ale nebylo to ono a také ně v těch počtech orgasmů, na které byla do té doby zvyklá. Při sexu mne většinou jen rychle pohonila, já vystříknul a potom jsem se už jen snažil Evě přivodit orgasmus robertkem.
Robin, můj v té době asi 35 letý švagr dál jezdil na montáže, kde byl asi 3 týdny venku a potom na 1 týden přijel domů. Jednou, když byl zrovna na týden doma šel večer s chlapama na pivo. A jak už to u nás bývá, nějaký „dobrák“ mu šplíchl, „jestli té jeho není doma samotné smutno, když se Kubánci vrátili domů“. A bylo zle! Robin (to jsme se dozvěděli později) doběhl domů a vystartoval na Naďu. Ta sice zapírala, ale Robin jak se říká „chytil nerva“ a vyfackoval ji. Naďa utekla k nám aby se před ním schovala. Za chvíli Robin vychladl a přišel k nám, jestli náhodou není Naďa u nás. Tak jsme ho pozvali dál, jak ji uviděl, zase se rozčílil a Naďa tentokrát utekla k nim do bytu a zamčela se tam. Robin vyběhl za ní a když si nemohl otevřít dveře, kopnul vzteky do nich a udělal v nich díru. Sousedi vylezli na chodbu co se tam děje a tak odešel pryč a šel k nám.
Pozvali jsme ho tedy dovnitř, usadili jsme se, Robin si sedl doprostřed našeho gauče a já s Evou jsme si sedli do křesel naproti, mezi námi byl konferenční stolek. A Robin nám popsal, jak si z něj chlapi v hospodě dělali srandu, že mu říkali, že Naďa tady píchá s Kubáncema, zatím co on maká aby vydělal pro rodinu prachy. Ani jsme nedutali a jen ho poslouchali. Eva navrhla, že bychom si mohli dát skleničku něčeho ostřejšího, aby se uklidnil. Tak jsem nám všem nalil koňak a popíjeli a u toho jsme debatovali, pochopitelně jsme se ho snažili uklidnit. Už jsme toho vypili hodně a všichni jsme byli docela dost picnutí. Eva se odpotácela že musí na záchod a Robin se mezitím lítostí rozbrečel. Eva se vrátila a když viděla Robina brečet, tak si sedla vedle něj na gauč, objala ho kolem ramen a utišovala ho. Držela ho v objetí a on měl tvář na jejích prsách.
Jak jsem psal v předchozí povídce, Naďa byla vychrtlá, malá prsa, a u sexu moc nemazala a ani se moc neprojevovala, zato Eva měla po kojení velká, plná, ale stále docela pevná prsa a když na nich měl Robin obličej, tak ležel jako na polštářích. Hladila ho po hlavě a vískala ho ve vlasech, konejšila ho a šeptala mu, že to bude dobrý, ať myslí na dobrý věci. Já musel taky na záchod a tak jsem vstal a s motající opileckou hlavou a krokem jsem odešel. Než jsem se vymočil a umyl ruce, chvíli to trvalo. Vrátil jsem se do obýváku a dívám se, jak Eva sedí obkročmo na Robinovi, nemá na sobě tričko a Robin má zabořenou tvář mezi jejíma prsama, mačká je, lízá je, kouše je, prostě si oba užívali prsohrátek. Eva 21 roků, Robin 35 roků, Trochu vetší věkový rozdíl, ale Robin byl v té době na vrcholu svých fyzických sil, protože na montážích pracoval manuálně a bylo to na něm vidět, navíc, jeho maminka pocházela z Řecka, tak byl po ní snědý. Abych byl upřímný, trochu mi připomínal postavou a barvou Dannyho...
Abych tam jen tak nestál, sednul jsem si do křesla a pozoroval je. Eva se na mne podívala a v jejích očích jsem viděl, že je má už „skleněné“, tak jsem hned poznal, že je vrzušená. Držela Robina kolem hlavy a jeho hlavu mačkala mezi svoje prsa, rozkrokem se vlnila na jeho klíně. Takto jsem se na ně díval asi 10 minut, Robin si hrál, tahal, cucal, kousal Eviny prsa a Eva vzdychala hodně nahlas, její prsa byly totiž jejím erotogenním spouštěčem. Stačilo ji prsa pomačkat, zatahat trochu za ně a hned byla mokrá a vzrušená. Jak se vlnila na Robinově rozkroku, začal on docela nahlas funět vzrušením a přidával na intenzitě mačkání a kousání Eviných prsou. Eva se třela o Robinův rozkrok, hlavu měla zakloněnou dozadu, prsa vystrčené k Robinovi a oba byli vzrušení na nejvyšší míru. Po chvíli se Eva svezla z Robinovýho klína na zem před ním. Tam ji ale zavazel konferenční stolek, tak ho s velkou razancí odsunula asi o metr vedle, samotného mne překvapila ta její razance. Otočila se k Robinovi a začala ho bez jediného slova hladit po rozkroku. Ten už měl v gatích bouli jako Brno! Seděl opřený dozadu na gauči, měl zavřené oči a vzrušeně dýchal. Eva nečekala a rozepnula zip na jeho riflích. Zvedni se! Řekla k Robinovi, on se na ni podíval zamlženým opilým, vzrušeným pohledem a hned se nadzvednul. Eva z něj strhla rifle i trenýrky najednou a Robinův šulin na nás vyskočil v plné velikosti. Nebyl o moc menší než Dannyho šulin, byl něco mezi Dannym a Manollem se kterým mrdala Robinova manželka Naďa a později i moje Eva, jaký paradox. Eva ho chytila do ruk a začala ho honila, jezdila oběma rukama po něm nahoru a dolů a Robin fascinovaně koukal na to, jak se Eva naklonila k jeho čuráku a vzala ho do pusy a začala mu žalud dráždit jazykem. Robin nevěřil vlastním očím. V hospodě se dozvěděl, ze mu žena mrdala s Kubáncem, on ji přišel vynadat a skončil u nás, kde sedí na našem gauči opřený zády a jeho péro mu kouří jeho hezky eroticky macatá prsatá, 21 letá švagrová a jeho švagr sedí naproti v křesle a pozoruje je. Byl z toho zmatený, ale neodvážil se cokoliv říct a přerušit ten pro něj kouzelný okamžik. Netušil, že to je kouzelný okamžik i pro nás. Pro Evu proto, že ji připomínal Dannyho, se kterým už půl roku nemrdala a proto, že byl přece manžel Nadi, její věčné sokyně ve všem. Pro mne proto, že jsem zase po delší době viděl spokojenou, divokou, vášnivou Evu v akci, jak si tentokrát ona bere co chce, po čem touží a co ji vzrušuje. Neptala se mně, nemusela, věděla že může...
Eva klečela před Robinem na kolenou a kouřila jeho velkého, snědého čuráka, a já jsem si klekl za ni a začal jsem ji jezdit rukou mezi jejíma nohama a dráždit její pičku. Byla mokrá i přes elasťáky a kalhotky, které měla na sobě. Kouřila ho asi 4 minuty, rukama ho honila a mačkala Robinovy koule až najednou, Robin něco zachroptěl, vzedmul se, chytil Evu za hlavu, přirazil do ní a začal stříkat. Ani ji na to neupozornil, nezeptal se, prostě se do ní sobecky vystříkal. Evě to nevadilo, byla na kouření do konce zvyklá a měla to ráda. Já se z toho vzrušení, z té situace a z dráždění Evy taky udělal do trenýrek, protože jsem se u toho třel o Evin zadek. V tom okamžiku, po doznění mého orgasmu jsem vystřízlivěl a vzrušení vyprchalo. Vstal jsem a řekl: Jde se spát! Řekl jsem to rozhodně. Eva se na mne s údivem otočila a řekl: Vážně? Ano, řekl jsem. Tak jsme se šli vysprchovat, já šel do sprchy s Evou, tam jsem ji chvíli prstoval, až vystříkla. Oblékli jsme se, já do spacích trenýrek a Eva do své erotické noční košilky o které věděla, že mne vždycky vydráždila. Potom se šel vysprchovat Robin, domluvili jsem se, že když nemá kde spát, tak ať přespí u nás. Mezitím jsem rozložil gauč a Eva mu připravila povlečení a peřinu s polštářem. Řekli jsem si „Dobrou noc“ a zalezli. My s Evou do naší ložnice, Robin si lehl na gauč v obýváku.
Eva se chvíli schválně procházela po ložnici, jako že něco hledá, potom kontrolovala Michálka jak spí, no prostě se mne snažila v té košilce vzrušit. Fungovalo to. Hned jak si ke mně lehla jsem na ni skočil, začal jsem ji líbat, mačkat prsa a potom jsem zajel dolů na její pičku. Vyhrnula si košilku a chtěla, abych ji vylízal, Šel jsem dolů a začal ji lízat a prstovat. Byla neskutečně vzrušená a začala hlasitě vzdychat. Potom z ničeho nic docela nahlas řekla: Přestaň, nedělej to, moc mne to vzrušuje vzbudíme Robina. Co by si chudák myslel, je to blbý vůči němu. Ale dál se nechala lízat a prstit a držela mne za hlavu. A já, opilý alkoholem, vzniklou situací, Robinovou podobou s Dannym, velikostí jeho péra a představou, co by mohlo dále následovat, jsem pokračoval jak jsem jen mohl. Snažil jsem se hodně, ale Eva mi chytila za hlavu a tahala mne nahoru. Já se po ní posunul a chystal jsem se zasunout. Počkej, to nemůžeme, to je vůči Robinovi blbý, co by si pomyslel, řekla Eva a chytila moje péro a držela mi ho mimo její pičku. To je mi jedno, odpověděl jsem a chtěl ji napíchnout. Řekla jsem NE! PROČ??? Zeptal jsem se zaraženě a nadrženě. Teď chci šukat Robina, vyhrkla Eva a dívala se mi do očí. Viděl jsem v nich vzrušení, vzdor a touhu. Moc dobře věděla jak na mne. Věděla, že když jsem nadržený, tak si může žádat o co chce a já ji to splním, navíc, Robin připomínal Dannyho a to péro bylo taky hodně slušný. Chci to jeho péro vyzkoušet, pička mne teď svrbí na něj, řekla a dívala se mi odhodlaně do očí. Držela moje péro a malinko mi ho u toho honila, ale ne tak, abych se udělal, nechtěla to pokazit. Tak dobře, ale budu se dívat, řekl jsem. Klidně, odpověděla, jdu se připravit řekla, zvedla se a odešla do koupelny. Já zatím ležel na naší posteli a přemýšlel. Hmmm, Evu táhne Robinova podoba, velké péro a touha ponížit Naďu, svoji švagrovou, ukázat Robinovi, že šuká líp než Naďa, že maže líp než Naďa, že má větší prsa než Naďa...
Za chvíli vyšla Eva z koupelny, byla nahá a zamířila rovnou do obýváku, kde Robin ležel na zádech ruce pod hlavou a díval se do stropu. Uviděl nahou Evu jak jde směrem k němu, ke gauči. Eva vešla na gauč, odkryla z Robina peřinu jedním trhnutím, sklonila se k němu a hned mu začala kouřit péro. Robin chytil Evu za hlavu a nechal se kouřit. Já jsem stál mezi dveřmi do obýváku a díval se na ně. Za chvíli jsem si sedl do křesla vedle gauče. Měl jsem na ně parádní výhled, leželi přímo přede mnou. V obýváku svítila orientační lampička v zásuvce vedle gauče a oknem prosvítalo světlo z pouliční lampy, takže jsem docela dobře viděl i detaily. Po chvíli kouření se Eva posunula až nahoru, svojí frndou nad Robinův obličej. On na nic nečekal, chytil Evu za stehna a začal ji lízat pičku a strkat do ní jazyk. Hýbal hlavou ze strany na stranu a tím zvětšil dráždění, Eva byla za chvíli tak mokrá, že se Robin musel utřít. Nebyl zvyklý na tolik šťáv. Eva ho nechala utřít a protože byla už hodně vzrušení a už chtěla mít v sobě zase pořádný péro, posunula se zase níž a chytila Robinovo péro do ruky a na nic nečekala a nasedla na něj na jeden zásun až nadoraz. MLASK! Mlaskla její pička jak dosedla. Nahoru a dolů a zase MLASK! A MLASK! A tak to pokračovalo docela dlouho. Eva skákala na Robinovi, na tom 35 letém švagrovi, manželovi Nadi, její „věčné sokyně“ a on si to evidentně užíval, protože ji mačkal prsa, tahal za bradavky a snažil se jí je líbat a cucat. To ale pořádně nešlo a tak se Eva k němu víc naklonila aby ho nechala hrát s jejími prsy a sama v předklonu rajtovala jako v sedle koně. Její frnda mlaskala, jak tekla vzrušením a začala nahlas dýchat a vydávala zvuky mrdačky a vzrušení. Já seděl v křesle a díval se na to, co se odehrával přímo přede mnou a moje břicho se chystalo explodovat. Nemohl jsem si v tu chvíli ani sáhnout na čuráky, protože bych v tom okamžiku explodoval.
Bylo to bolestivě rozkošné – Robinův šulin ji vyplnil na maximum, jako nedávno Danny, plnil ji až po okraj. 'Aaaah!' vykřikla, tělo se jí vlnilo. V obličeji měla bolestně - vzrušenou grimasu, ale nepřestávala, mrdala Robina, byla spokojená. Rajtovat jako šílená, boky se jí pohybovaly v divokém tempu, nahoru-dolů, kruhem, jako by z něj chtěla vytáhnout duši. Její velké prsy se houpaly a třásly se při každém dopadu, pleskaly o jeho hruď. Robin se vrhl po nich jako hladový vlk, ruce je uchopil, prsty se zabořily do měkkého masa, mačkal je surově, palci třel bradavky, které ztvrdly do tvrdých knoflíků. 'Ty jsou ale parádní,' zavrčel, naklonil se a kousl do jedné, zatímco druhou mačkal. Eva ječela, tělo se jí kroutilo v záchvatech rozkoše, kundou svírala jeho tlustý čurák, klouzala po něm s vlhkým sevřením. Jejich těla o sebe pleskala, pot se jim mísil, vzduch naplnil pach sexu – slaný, zvířecí. Robin ji podpíral boky, tlačil se do ní ještě hlouběji, jeho prsty se zabořily do jejích stehen až na Evě zůstaly červené otisky jeho prstů. 'Šukej mě, ty zvíře!' křičela Eva, nehty mu drápala hrudník, zanechávala červené rýhy. On ji mačkal na prsou ještě tvrději, kroutil bradavky, až měla v očích slzy z bolesti smíšené s extází.
Rytmus se zrychlil, jejich pohyby se staly úplně animalistickými – žádné něžnosti, jen surová, prapředkovská mrdačka. Eva se ohýbala zpět, prsy se jí v jeho rukou třásly, on je svíral jako trofeje. Jeho čurák v ní pulzoval, třel o stěny její kundy, zasahoval hluboko, až na dno vagíny. Eva vycítila, že na Robina jde orgasmus. 'Stříkej do mě!' vykřikla a on se neudržel – s divokým řevem vystříkl, horké proudy spermií ji zaplavily vagínu, bylo toho tolik, že hodně sperma vyteklo ven i přes jeho zasunuté péro a teklo po jejích stehnech a po Robinově břiše. Eva se také roztřásla v orgasmu, kundou se svírala kolem Robinova čuráka, tělo se jí prohýbalo v křeči, prsy se jí v jeho sevření deformovaly. BUM! A vystříkla dávku svých mrdacích šťáv. Robin byl celý mokrý, to nečekal a ni nevěděl, že něco takového je možné, tolik šťáv neviděl s Naďou za celou dobu jejich manželství! Zůstali tak chvíli, zadýchaní, spojení, jako dvě vyčerpaná zvířata po lovu. Robin ji ještě lehce mačkal na prsou, olizoval její bradavky, zatímco ona se na něm pomalu uklidňovala, jeho péro v ní stále pulzovalo.
Po chvíli, kdy se jejich těla ještě třásla v dozvucích orgasmu, Robin se zhluboka nadechl a s dravým zavrčením se z pod Evy vysunul. Jeho čurák, stále tvrdý a lesklý od jejich směsi, se zakymácel ve vzduchu. Eva se zhroutila na gauč, nohy roztažené, kunda červená a krásně roztažená, ještě z ní teklo sperma po vnitřní straně stehen. 'Ještě nejsme hotoví,' řekl Robin, oči mu hořely touhou a chutí, chutí na mladou holku, na macatou holku, na prsatou holku na mokrou holku, na moji holku. Popadl ji za boky, otočil ji na všechny čtyři jako poslušnou čubičku. Eva se poddala, kolena a ruce na polštářích, zadek vysoko zvednutý, prsty se jí zabořily do látky. Její velké prsy visely a houpaly se při každém pohybu, bradavky ještě tvrdé a citlivé.
Robin se postavil za ni, obdivoval tu naběhlou, vlhkou štěrbinu před sebou. 'Podívej se na tu krásnou mladou kundu, jak mě prosí o víc,' řekl a přitom se otočil ke mně, nasměroval čuráka na vchod do Evy a bez varování do ní vrazil celou délkou. Eva vyhekla, tělo se jí prohnulo, jako by ji prorazil meč. Jeho tlustý čurák ji naplnil zezadu, tlačil se hluboko, třel o stěny, které se svíraly kolem něj. Začal do ní tvrdě přirážet, boky se mu odrážely od jejího zadku s hlasitým plesknutím, jeho koule pleskaly o Evino břicho, kůže na kůži, jejich pot se mísil do kluzkého filmu. Eva se opírala o lokty, hlavu zaklonila dozadu, vlasy se jí lepily na záda. 'Mrdej mě silněji!, Hlouběji, víc!' Křičela, a přirážela zadkem dozadu proti němu, aby ho cítila ještě hlouběji. Robin ji chytil za vlasy, tahal jí hlavu dozadu, jako opratě na koni, a pumpoval do ní jako stroj – rychle, surově, bez slitování. Jeho varlata pleskala o její klitoris při každém nárazu, což ji přimělo křičet ještě hlasitěji. Ruce jí sklouzly k prsům, mačkala je, prsty mačkala bradavky a tahala si je dolů, až jí slzy tekly po tvářích z té směsi bolesti a rozkoše. Její kunda čvachtala, plná spermií z předchozího výstřiku, které teď vytékaly ven při každém přírazu Robinova čuráku.
Najednou Robin zastavil mrdačku, popadl Evu za boky a otočil ji na záda, přitom se z ní ani nevysunul. Otočil se ke mně a řekl: 'Pojď sem a podrž jí nohy. Chci ji mít dokořán.' Eva zvedla hlavu, oči rozmazané, ale s divokým úsměvem, když mě uviděla jak jsem vstal z křesla a šel k nim na gauč. Bez váhání jsi přistoupil, chytil jsem její kotníky, zvedl je vysoko a roztaženě, aby měla kundu úplně otevřenou a bezbrannou pro Robinův čurák. Eva se prohnula, nohy v mých rukou se jí třásly, kolena ohnutá směrem k prsům. Teď ležela pod ním v misionářské poloze, nohy doširoka roztažené a její kundy byla zvednutá nahoru i s Robinovým čurákem stále v ní. Její prsa se rozlily do stran, lítaly při každém pohybu. Robin se vzepřel na rukách, čurákem do ní stále ponořený, vzepřel se a pomalu a hluboce, aby cítil každý kousek její kundy, do ní pomalu zajížděl a vyjížděl. Díval se na svůj čůrák, jaj se do Evy boří a zase vyjíždí, díval se, jak se její pička stahuje podle jeho čuráka, jak je jeho péro mokrý a lesklý od Eviných šťáv. 'Drž ji pevně,' přikázal mi, a začal do ní rytmicky bušit, boky se mu pohupovaly vpřed a vzad, tlačil se až po dno, rychleji a rychleji, tvrději a tvrději.
Eva se pod ním svíjela v extázi, nohy jsem ji držel nahoře a daleko od sebe, skoro vodorovně, Robin měl plný přístup d její pičky, do pičky mojí manželky a mrdal ji, jako každý chlap, když mu sama vleze do postele mladá nadržená holka. Eviny prsty na nohou se krčily v extázi. 'Ano, takhle... drž mě!' sténala, oči upřené na mně, plné touhy, vzrušení a poslušnosti. Robin se opíral o ruce, svaly na pažích se mu napínaly, a mrdal ji tvrdě, čurákem ji prorážel, zatímco jeho tělo se jí otíralo o klitoris. Rukama jí mačkal prsa, svíral je v dlaních, mačkal je k sobě, olizoval bradavky a kousal do nich, až se jí kůže zbarvila červeně. Pot jim tekl po tělech, mísil se s jejich šťávami a spermiemi, vzduch byl plný zápachu jejich zvířecí mrdačky. A já jsem opět fascinovaně pozoroval dejavu, teda, jak se velký, tmavý čurák boří do pičky Evy.
Držel jsem její nohy ještě pevněji, cítil jsem, jak se jí stehna třesou pod Robinovými přírazy, jak se je snaží v erotické křeči svírat, ale já ji držím maximálně otevřenou pro jeho přírazy. Robin zrychlil dech i rytmus mrdání, 'UŽ BUDU!' zařval a znovu se do ní udělal, horké vlny sperma ji zaplavily pičku, Zase jeho sperma vyteklo ven kolem jeho čuráku, tolik ho bylo uloženo v jeho koulích a teď v Evině kundičce. Eva se roztřásla také v dalším orgasmu, kundou svírala Robinův penis, tělo se jí prohýbalo ve vlnách orgasmu, prsa se jí v jeho rukou třepaly. Křičela nesrozumitelné výkřiky v extázi se snažila čehokoliv chytit a chytila zrovna můj penic a já se udělal společně s Evou. Eva byla mokrá na pičce, na stehnech, na prsách a byla spokojená.
Po tom, jak se jejich těla uklidnila v horkém objetí, Robin se z Evy pomalu vytáhl, jeho čurák se leskl od jejich společných šťáv, stále polotvrdý a toužící po víc mrdání s Evou. Eva ležela na zádech, nohy v mých rukou se jí třásly, kunda otevřená a kapající směsí spermií a jejího mazání, prsa se jí zvedala a klesala v rychlém dechu. Robin se na ni zahleděl s dravým úšklebkem, ruce jí pohladil po stehnech, ale pak ji popadl za ramena a zvedl do sedu. 'Ještě tě chci vymrdat zezadu a pořádně,' zavrčel jí do ucha, hlas chraplavý od vášně. 'Klekni si.' Eva se poslušně otočila, kolena a ruce na gauči, zadek vysoko nadzvednutý, jako nabízející se kurvička v říji. Její vlasy se jí rozlily po zádech, prsty se jí zabořily do polštářů, zatímco čekala na jeho zásun. Ty ji chyť za ramena, drž jí pevně, aby měla trup prohnutý a prsa visící volně a aby nespadla až do ní zarazím čůráka. Eva se na mne podívala přes rameno, oči plné divoké touhy, a kývla, poslechl jsem váhání. 'Drž ji tak, ať mi neuteče!' přikázal Robin s chraplavým smíchem, postavil se za ni na kolena, rukama jí rozhrnul půlky zadku, a zase chvíli obdivoval tu naběhlou, vlhkou díru, která se svírala v očekávání další mrdačky. Chytil ji za kůži na bocích, a pak zase bez varování vrazil čurák do její kundy celou jeho délkou. Eva vykřikla, tělo se jí prohnulo vpřed, ale já ji držel za ramena, tlačil jsem ji proti Robinovi aby ji mohl hlouběji napíchnout a hlouběji vymrdat.
Jeho varlata pleskala o její klitoris při každém zásunu, což ji přimělo křičet ještě hlasitěji, tělo se jí třáslo v rytmu jeho surových pohybů. Robin se sklonil vpřed, chytil Evu za prsa a tahal ji za ně k sobě. Po chvíli jednou rukou pustil Evin bok a sjel na její klitoris a mačkal ho tvrdě, kroužil po něm prsty, zatímco čurákem ji bombardoval pičku. Semeno z předchozích výstřiků čvachtalo při každém pohybu, stékalo po jejích stehnech, kapalo na gauč. Eva se prohnula ještě víc, zadkem tlačila zpět, aby ho vzala hlouběji, nohy roztáhla ještě víc, kolena se jí klouzala po látce. Já tlačil do jejich ramen proti Robinovým přírazům. Viděl jsem a slyšel jak se jí zrychluje dech a chystá se řvát. Robin zrychlil tempo, pumpoval do ní jako zvíře v době páření, dech těžký a zrychlený, pot mu stékal po hrudi na její záda. 'Cítíš, jak tě plním?' zavrčel, rukou chytil Evu za vlasy a zase tahal hlavu dozadu, aby viděl její tvář zkřivenou rozkoší. Eva otevřela ústa v tichém křiku, sliny se jí kutálely po bradě, oči se jí zavřely, zatímco vlny extáze ji přemáhaly. Já ji držel za ramena ještě pevněji, tlačil jsem ji proti Robinovi, abych ji stabilizoval, cítil jsem vibrace jejího těla přenášené do tvých paží. Jeho nárazy se staly chaotickými, divokými, čurák se jí zabodával až po dno, tlačil na stěny, které se svíraly v křečích.
Najednou se Robin roztřásl, 'Končím!' vykřikl a vystříkl do ní další várku horkého sperma, vlny se jí rozlévaly uvnitř, a zase a opět vytekly ven kolem jeho čuráku, stékaly po jejích nohách. Eva se roztřásla v orgasmu, kundou se stahovala, tělo se jí prohýbalo v křivce, prsy se jí třepaly, nohy se jí krčily. Křičela nesouvisle, ztracená v té bouři rozkoše, dokud se jí nepodlomily ruce. Já ji pustil ramena a ona se zhroutila na gauč, dech těžký, tělo lesklé potem. Robin z ní vytáhl čuráka, ten se zakymácel, zbytky sperma z něj kapaly, a pak se zhroutil vedle ní, rukou jí pohladil zadek v posledním náznaku vlastnictví.
Eva se na mne podívala a řekla, dnes budu spát tady s Robinem, snad ti to nevadí. Podíval jsem se na ni, Robin na mne. Dobře, pokud si to přeješ, mně to nevadí. Políbil jsem ji a odešel do ložnice, Dveře jsem nechal otevřené. Moc jsem nespal a slyšel jsem, že ani Eva s Robinem nespali. Průběžně se z obýváku ozývaly zvuky šukačky, pleskání těl, Eviných i Robinových výkřiků při orgasmu, občasné vrznutí gauče a po bytě bylo cítit sperma. Sperma 35 letého Robina, které z něj vymačkávala moje 21 letá Eva...
Ráno jsem musel do práce a Eva s Robinem zůstaly u nás doma. Když jsem odcházel, ještě spolu spaly na gauči, Robin na zádech a Eva s nohou přes jeho rozkrok a ruku přes jeho mužný chlupatý hrudník. V kanceláři jsem si představoval co se u nás děje, co tam probíhá?Je to jako s Dannym a jeho rychlovkama? Nebo furt šukají? Nebo možná spí? Nebo... Napadalo mne spousta myšlenek a několikrát jsem musel jít na záchod v kanceláři a udělat se tam.
Spěchal jsem domů, Robin byl stále u nás. Gauč byl zastlaný, zato naše postel byla rozbitá, peřina na zemi, na prostěradle fleky od semene, prostěradlo pomačkané a shrnuté, prostě jasné příznaky zvířecí mdračky. Chtěl jsem se s Evou přivítat, ta mne políbila. Tak co dneska bylo? Jak jste se měli? Zeptal jsem se, ale bylo mi jasné jak se měli... Dobrý, moc dobrý, řekla Eva. A dívala se na mne. Vidím, že jste si to ještě pořádně spolu užili, řekl jsem, Ano, užili. A co Robin? Kdy půjde domů? Zeptal jsem se. No, víš, domluvili jsme se s Robinem, že on tady teď ten týden bude s náma bydlet. Nevadí ti to? Usmála se na mne Eva a přitiskla se ke mne. To mne vzrušilo, bylo to jako s Dannym, nekonečné mrdačky. To byl super nápad, řekl jsem. No, víš, taky jsem si s Robinem říkali, že bys teď mohl spát na gauči a já s ním v naší ložnici, teda, pokud by ti to nevadilo, řekla Eva a zase ne mne usmála a přitiskla. Péro mi stálo tvrdé jako stožár. To by mne nenapadlo, že budu doma spát na gauči... No, pokud ti to udělá radost, řekl jsem Evě, tak dobře. Ještě něco? Zeptal jsem se, protože na Evě bylo vidět, že mi chce ještě něco říct. No, jo, a taky jsme se s Robinem domluvili, že by nebylo dobré, aby jsi teď se mnou sexoval, on je z toho nervózní a nechce se o mne s nikým dělit, přišla bych mu nečistá. (Tak to jsem se v duchu zasmál, kdyby Robin věděl, jak nečistá je jeho žena a dokonce i ta moje...). Já tě miluju, jen bych teď chtěla být co nejvíc s Robinem a vynahradit mu ztrátu jeho manželky se kterou teď už nebude bydlet, řekla Eva. No, hele, prostě teď budu s Evou mrdat jen já! Až odjedu, tak bude zase tvoje, ale jak přijedu, tak je jen moje, jasný“ Řekl najednou silným hlasem Robin. A taky se na nás nebudeš dívat, znervózňuje mne to to očumování, nejsu teplej, aby mi někdo čuměl na péro! A taky se s nikým nedělím o svoje věci! Jaký tvoje věci? Eva je moje! Vyhrknul jsem. Ano, miláčku, jasně že jsem tvoje, ale teď bych chtěla šukat jen Robina a jeho péro, dovol mi to, nedělej scény, vždyť ti to vynahradím, neboj. Konejšila mne Eva a snažila se předejít konfliktu. Robin je tak trochu majetnickej, tak se snaž ho pochopit. A dala mi pusu. Týden to vydržím, pro tebe, řekl jsem. A tím to bylo vyřešené...
Nevadilo mi to, dokonce jsem byl z té situace vzrušený. Fascinovala mne ta jeho drzost s jakou si Evu přivlastnil, tu jeho nadřazenost nade mnou, to jeho povýšené jednání, to, jak se na mne díval když vyšel z naší ložnice nahej a visícím pérem mokrým od Eviných šťáv a jeho sperma které stříkal do mojí mladé ženy. Jak si mohl moji ženu vzít a ošukat kdykoliv chtěl a já byl v práci, a Eva byla na tom jeho péro ujetá. Furt ho po něm hladila, pořád mu ho honila, nebo kouřila a nebo spolu prostě šukali. Jak to jen on mohl vydržet, tolik sexu za týden jsem já s Evou neměl ani za měsíc. A Robin mohl furt šukat, nevím jestli měl takovou výdrž od přírody, nebo se prostě jen snažil vymačkat z té situace pro sebe maximum, ale mrdali spolu jako králíci, prostě furt!
Zbytek týdne pak probíhal tak, že já jsem dopoledne chodil do kanceláře, odpoledne jsem si pohrál s Michálkem, vykoupal jsem ho, Eva ho nakrmila a dala spát. Já šel ven se projít na vzduch, mezitím se oni spolu vykoupali a zalezli do ložnice. Já se večer vrátil, vykoupal a zalezl na rozkládací gauč. Z ložnice se ozývaly zvuky mrdačky, orgasmické výkřiky, výkřiky Evina vítězství nad Naďou (ne posledním) ...
Naďa celý týden nevěděla, kde Robin je. Sice se byla u nás zeptat, ale nikdo ji neotevřel a když mne potkala na chodbě, tak jsem ji řekl, že je u nějakýho kamaráda na týden v lihu.
V neděli Robin odjel zase na 3 týdny na montáž a Eva byla zase na chvíli jen moje. Užívali jsme si spolu jako dříve, zase jen rychlovka, kdy jsem se v Evě ztrácel, a potom jsem ji uspokojoval robertkem...
Když za 3 týdny přijel, vzal si od Nadi nějaké oblečení a řekl, že od ní odchází, že když chce mrdat Kubánce, tak ať si je mrdá, on na to nemá žaludek a odešel od ní. K nám... Strávil u nás ještě jeden týden kdy platila naše dohoda a oni si navzájem s Evou užívali zvířecího sexu. Potom odjel a dal se dohromady se svojí kolegyní z kanceláře a odstěhoval se k ní do Zlína. Potom jsme se viděli už jen na jejich rozvodu kam jsme Naďu doprovázeli, a kde si ještě s ním Eva střihla rychlý číslo na toaletách soudu a prakticky jsme se potom už nikdy neviděli...
Odpovědět