Mirek a Leontýna

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
mirkanda
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Mirek a Leontýna

Příspěvek od mirkanda »

Opět super pokračování
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Už se nemůžu dočkat pokračování je to úžasné ,bombastické 👍
haller

Příspěvek od haller »

Parádní, tak nějak si to také představuji 👍
Khon50 IZ

Příspěvek od Khon50 IZ »

Následující dva měsíce se jim nepodařilo žádnou společnou schůzku uspořádat. Týna se však s Karlem asi čtyřikrát sešla sama a tak zatímco Míra doma hlídal děti, ona si u Karla užívala skvělý sex. Míra si to doslova zamiloval. To jak spolu před tím vybírali, co si vezme na sebe. To, jak mohl pozorovat její přípravy na schůzku… Jak si pečlivě holí nohy a kundičku. Jak si před zrcadlem zkouší sexy prádlo… Ve dveřích pusa na rozloučenou a pak už jen vzrušené čekání na první zprávu.
Týna ho průběžně informovala co dělají a když děti usnuli, tak mu sem tam poslala i nějakou tu fotku či video. Někdy mu i zavolala přímo při sexu, a to měl Míra vždycky pocit, že mu praskne čurák ve sváru. Vracela se vždy až po několika hodinách o mnoho prožitých orgasmů bohatší a s rozmrdanou kundičkou plnou semene. A zatímco jí potom Míra lízal, ona mu do podrobna vyprávěla, co vše s Karlem prováděli a kolikrát jí to udělal. Pak si to obvykle pomalu a něžně rozdali.
Na Týně bylo znát, že jí píchání s Karlem neskutečně baví a svou novou roli nevěrné ženy si moc a moc užívá. Vždy když od její poslední schůzky s Karlem uběhlo více jak dva týdny, tak už začala být celá nesvá, že by měli něco zorganizovat. Leč hlídání dětí se jím úplně nedařilo synchronizovat s Karlovými služebními cestami, a tak holt musel hlídat Míra, zatímco Týna se oddávala živočišnému sexu s Karlem. Přestože s Mirou šukali téměř denně, tak bylo znát, že před každou schůzkou s Karlem je neskutečně nadržená. Když se pak chystala na cestu, tak doslova tekla.

Míra si zatím dal za úkol zjistit, jaké by byly možnosti s jejich známým Josefem, se kterým se znali z hospody a který se Týně dost líbil. Asi tři týdny po jejich posledním setkání se s ním náhodou potkal v sámošce a navrhnul mu, jestli neskočí na pivo. Josef, který vypadal dost zdrchaně, souhlasil. Po pár pivech v blízké putice z něj vypadlo, že se s Madlou, což byla jeho žena, rozvádí. Přesněji řečeno ona s ním, protože se prý v práci do kohosi zamilovala a chce k němu odejít. Což už se prakticky stalo, protože většinu času trávila u něj, nebo s dětma u rodičů. Po nějakém tom dalším pivu si postěžoval, že je to v prdeli, že už půl roku neměl sex a že by mrdal až by brečel, ale že je v současné situaci je úplně neschopný kohokoliv zbalit. Míra mu chápavě naslouchal a v hlavě se mu zatím rodil plán. Slíbil Josefovi, že ho, až budou mít hlídání, s Týnou vytáhnou třeba zase na šipky, aby přišel na jiné myšlenky.
Domů se vrátil trošku nakropenej a ještě za tepla Týně vyklopil, jak se věci mají. Pak jí řekl, že by Josefa měla svést, protože by se mu moc líbilo, kdyby se mohl dívat, jak si ji s Karlem dávají ve dvou. Protože měla zrovna před schůzkou s Karlem a byla nadržená jak patnáctka, tak v principu souhlasila, jen podotkla, že by možná měla předtím Josefa trochu více poznat.
Začali se s ním tedy v následujících týdnech občas, když měli hlídání, scházet na šipkách, při kterých Týna postupně vyhodnotila, že by si dala říct. Z různých náznaků bylo patrné, že ani on by nebyl proti. Míru neskutečně rajcovala situace, kdy se Týna už celkem pravidelně nechávala omrdat od Karla a paralelně s tím vymýšleli, jak do toho zapojit nic netušícího Josefa.

S Karlem se jim nakonec po dlouhé době podařilo domluvit společnou akci na víkend, s tím, že k nim dorazí v sobotu dopoledne. Zároveň se jim ozval Josef, jestli nechtějí v sobotu vyrazit na šipky. Týna s Mírou usoudili, že je to skvělá příležitost a rozhodli se, že v sobotu dojde k Josefově zasvěcení.
Jak přišel pátek, tak byli Míra s Týnou z toho očekávání neskutečně nadržení. I přes tu nadrženost se rozhodli, že by její kundičku měli šetřit na zítřejší maraton a tak se večer spíše věnovali vzájemnému laskání a mazlení. Jen než šli spát, tak se spolu velmi něžně pomilovali.
Ráno se Týna po společné sprše oblékla do své černé sexy košilky, a jali se očekávat Karla. Jak Míra zjistil, tak kundičku měla vzrušením neskutečně mokrou, což ještě umocnil tím, že si čekání krátil jejím lízáním. Když Karel dorazil, poslala ho do sprchy a presunula se do ložnice. Lehla si na záda na postel a s roztaženýma nohama čekala jak největší děvka, až se Karel osprchuje a pořádně ji omrdá. Míra si sedl na židli u postele a pozoroval co se bude dít. Karel přišel už se stojícím pérem a aniž by na něco čekal lehl na ní a začal jí divoce šukat.
„Bože, jak já se na tebe těšila…” zašeptala Týna když ho do ní zasouval. Z Týniných úst se za chvíli začaly drát hlasite vzdechy. Míra stále seděl na židli a vzrušeně je pozorval. Karel postupně ještě zvyšoval tempo a sílu přírazů až se Týna po pár okamžicích velmi hlasitě udělala. Karel byl hotový asi vteřinu po ní. „Teď ty lásko,” řekla Mírovi, když z ní Karel po chvíli oddychování slezl. Míra pomalu zasunul svůj penis do její roztažený a vystříkaný kundičky a začal ji něžně šukat. Týna ho rukama i nohama objala, políbila ho a zašeptala: „miluju tě!” Několik minut se pomalým tempem milovali, když tu ho Týna jemně odstrčila se slovy: „promiň lásko, chci tam ještě Karla.” Míra z ní trošku překvapeně slezl, ona se položila na bok a nastavila se Karlovi, který do ní okamžitě zezadu vstoupil. Rozevřela trochu nohy a zašeptala směrem k Mírovi: „pojď mě lízat miláčku.” Míra se k ní tedy položil a jazykem ji začal zvenku dráždit kundičku, do které se zrovna zasouval Karlův penis. Jak zvyšovali tempo mrdání, začala z ní okolo Karlova penisu vycházet bílá pěna z jeho našlehané mrdky, která chtě nechtě občas skončila Mírovi na jazyku. Ten na to nedbal a lízal, co mu jazyk stačil. Trvalo to několik minut a Týnino tělo se propnulo v orgastické křeči. Krátce poté mohl Míra detailně sledovat záchvěvy v Karlově penisu, když mu podruhé plnil jeho ženu semenem. Po odeznění silného orgasmu se Týna za hlasitého oddychování převalila na záda a rukou Mírovu hlavu nasměrovala do svého rozkroku. „Teď mě pořádně vylízej,” zašeptala. Míra poslušně zabořil jazyk do její upatlané kundičky, ze které právě začalo vytékat Karlovo semeno. Po chvilce něžného lízání začalo být patrné, že je Týna opět vzrušená a připravená k další akci. “Pojď mě taky udělat,” řekla potichu a přitáhla ho k sobě. Položil se na ni, začal jí šukat a přitom jí cucal bradavky. Ona sáhla pod polštář pro minivibrátor a začala si jim stimulovat klitoris. Míra měl trochu strach, aby se neudělal moc brzo, ale naštěstí byla od Karlova penisu dost roztažená a taky byla plná mrdky, takže to ustál a po dlouhém a něžném milování jí přivedl ke krásnému orgasmu. On se do ní vystříkal pár vteřin na to.
Pak si dali chvíli pauzu, spojenou s lehkým obědem, sklenkou vína a klábosením o všem možném. Týna byla oblečená jen v černé sexy košilce a občas si naschvál sednula tak, aby klukům odhalila svojí vystříkanou kundičku, ze které jí stále vytékalo semeno. Vysloveně si přitom užívala Mírův vilný pohled. Když už byla atmosféra sexuálního napětí pro všechny nedýchatelná, přesunuli se do ložnice a pokračovali v šukání. Míra byl tentokrát spíše pasivní a ze židle si vychutnával pohled na to, jak spolu ve všemožných polohách mrdají, s tím, že se občas přidal a nebo jim zaasistoval. Tu podal nějakou hračku, tu jí líbal, tu cucal prsa, a hlavně jí po každém jejich čísle vylízal. Prošukali se takhle až do večera. Karel Týnu udělal asi pětkrát a Míra dvakrát.

Pak přišel čas vyrazit za Josefem na šipky. Karel, který byl s plánem na svedení Josefa obeznámen Týně s Mírou pomáhal výběrem vhodného sexy oblečení. Nakonec se shodli na lososových obepnutých šatech do půli stehen. Týna šla bez podprsenky, takže se pod nimi krásně rýsovaly její bradavky. Do rozmrdané kundičky dostala tak jako posledně vibrační vajíčko a vyrazili.
Když přišli do restaurace, Josef už na ně čekal. Když se s nimi vítal, jeho zrak okamžitě utkvěl na Týniných bradavkách, které jí pod šatama stály v pozoru, protože jí právě v kundě jel vibrátor na plný výkon.
Večer probíhal velice příjemně. Týna před Josefem předváděla své krásné tělo ve slušivých šatičkách a nepokrytě s ním flirtovala, až ho občas přiváděla do rozpaků. Míra s Karlem jí přitom tajně rozvibrovávali kundu, což zase přivádělo do rozpaků ji. Když už se večer začínal lámat v noc, tak Týna navrhnula, že vzhledem k tomu, že už stejně brzy zavírají, tak by všichni mohli zajít na skleničku k nim. Všichni souhlasili. Rychle tedy zaplatili a vydali se k domovu. Cestou se ještě stavili ve večerce pro nějaké to pití.
V obýváku na bytě se Týna posadila na gauč vedle Míry. Karel si sednul bokem k nim a na Josefa zbylo křeslo naproti. Po nějaké době družného rozhovoru se Týna „omylem” polila sodovkou a šla se do ložnice převléci. Když se vrátila, tak Josefovi spadla brada. Byla oblečená ve své oblíbené černé košilce pod kterou měla jen krajkované kalhotky s otevřeným klínem. Posadila se vedle Míry a všichni, až na Josefa, dál pokračovali v rozhovoru, jakoby nic. Po chvíli si navíc dala paty nahoru na sedačku a kolena přitáhla k prsům, čímž Josefovi naprosto otevřela pohled na svoji mokrou kundu. Ten jenom nevěřícně zíral a naprosto nechápal co se děje. Koukal chvíli na Týnu, chvíli na její kundu a chvíli na Míru s Karlem, ale všichni se dál nerušeně bavili, jako by se nic zvláštního nedělo. I přes značné rozpaky se však brzy u Josefa dostavila erekce, která se projevila velkou boulí v kalhotech.
Když si toho Týna všimla, s šibalským úsměvem směrem k Josefovi pronesla: „Líbí se ti moje kundička? Jestli jo, tak jí dnes můžeš celou noc s klukama šukat. Vercajk už máš koukám připravenej.” Ten zalapal po dechu a jen ze sebe vypravil: „jo… teda nevím… asi…”
„Ty jsi chudáčku takovej nervózní, počkej já ti pomůžu se trochu uvolnit,” řekla Týna a zvedla se z gauče. Obešla konferenční stolek, klekla si před úplně rudého Josefa, a zatímco hleděla do jeho překvapených očí, začala mu pomalu rozepínat poklopec. Po pár vteřinách už mu z rozepnutých kalhot vyskočil pevně stojící penis. Délkou byl někde mezi Mírou a Karlem, ale byl dost široký. „Hmm… ten je hodně pěknej,” zašeptala slastně Týna, zatímco si s ním rukou hrála. Chvilku ho ještě pohoňkávala a pak ho začala pomalu kouřit. Když si ho vzala do pusy, Josef zavřel oči a hlasitě vzdychl. Karel s Mírou seděli na svých místech a vzrušeně je pozorovali. Po pár minutách kouření se Týna zvedla, chytila Josefa za ruku a naznačila mu, ať se posadí na gauč vedle Míry. Josef jako v transu udělal co po něm chtěla. Potom se na něj posadila, rukou si do sebe zavedla jeho penis a tvrdě na něj dosedla, až do ní zajel až po koule. Oba při tom unisono slastně zasténali. Šukala ho pomalu, ale hluboce a silně. Po chvíli přerývavým hlasem pronesl: „promiň, mám pocit, že to moc dlouho nevydržím… půl roku jsem nešukal… a tohle je fakt moc dobrý…” Týna se usmála a mezi přirážením se slastí v hlase zašeptala: „To vůbec nevadí, kluci mě pak kdyžtak oddělají. Ty si to užívej a až to na tebe bude přicházet, tak mě prostě vystříkej… A teď mi cucej prsa!” Zatímco spolu šukali, Míra seděl vedle nich, vzrušeně je pozoroval a při tom si ho honil. Sem tam Týnu pohladil, políbil, nebo chytil za ruku a užíval si ten pocit, jak se při tom naráží na cizí penis. Nakonec to Josef navzdory vlastnímu očekávání vydržel několik dlouhých minut, než udýchaně vyhrknul: „Už budu! Můžu do tebe?”
„Jo, hlavně ho teď nevyndávej,” zašeptala Týna mezi hlasitými vzdechy, které se už nějakou dobu linuly z jejích úst. V tu chvíli do ní Josef za hlasitého hekání začal stříkat své semeno. Týna se potom ještě chvíli vrtěla na jeho pomalu ochabujícím penisu, až se taky dost hlasitě udělala. Po odeznění orgasmu se na něj zhroutila a hlasitě oddechovala. Pak mu dala pusu a s úsměvem řekla: „já věděla, že budeš dobrej.”
Když z něj pak slezla, řekla klukům ať jdou do ložnice a zatímco tam před nimi cupitala, držela si ruku na kundičce, aby to z ní cestou neteklo. V ložnici pokynula Mírovi, ať si lehne na záda. Potom si nad něj klekla na čtyři, kundou nad jeho obličej. „Lízej mě lásko!” přikázala mu. Míra začal poslušně jezdit jazykem po její kundičce, ze které na něj začalo vytékat Josefovo semeno. „Ty mě pojď mrdat zezadu!” Řekla Týna Karlovi, který stál u postele a pozoroval je. Ten na nic nečekal, zezadu k ní přistoupil a prudce ho do ní strčil. Jeho velký péro do její rozmrdané a vycákané kundičky zajelo jako po másle, až to zamlaskalo. Začal ji poměrně divoce šukat. Míra si při tom, ten den již podruhé, užíval ten pocit, jak doslova několik milimetrů od jeho jazyka do jeho ženy zajíždí cizí penis. Jak Karel začal ještě zvyšovat už tak divoké tempo, začala z ní ní na všechny strany cákat Josefova našlehaná mrdka.
Josef seděl na židli u postele a celý ten výjev nevěřícně sledoval. Před chvílí ho ojela žena jeho kamaráda, ten jí teď lízal jím vystříkanou píču, a při tom jí nakládal další týpek. Zůstával mu z toho rozum stát…a ne jenom rozum.
Karlovy přírazy byly stále silnější a Týna víc a víc hlasitější. Hlavu měla zabořenou do Mírova klína a rukou křečovitě svírala jeho vzrušením na kámen ztvrdlý penis. Míra se zatím jazykem činil na její kundičce nedbaje při tom mrdky, která z ní při každém přírazu vytékala, ani Karlových koulí, které se mu občas otřely o čelo. Po asi deseti minutách intenzivního šukání se Týnino tělo prohnulo a ona se za hlasitého sténání udělala. Karel ji ještě chvíli mrdal a pak se udělal i on. Když z ní vyklouznul, tak se Týna napřímila a kundou se přitiskla na Mírův obličej. Okamžitě z ní na jeho jazyk začal vytékat proud semene.
„Tak co, chutná ti smíchaná mrdka dvou chlapů z mý kundičky?” Zeptala se ho provokativně, přitom co mu kundou jezdila po obličeji a než stihl odpovědět, pokračovala: „Musíš mě teď pořádně vylízat a připravit pro Pepu. Až pak přijdeš na řadu ty.” A zatímco jí Míra lízal, přivolala k sobě Josefa a začala ho kouřit. Kouřila ho pomalu a hluboko. Po chvíli se vyšpulila a zašeptala: „pojď do mě!” Míra si pod ní opět mohl užívat pohled na to, jak se jí rozevírají pysky okolo cizího žaludu a jak do ní za okamžik zajede až po koule. Pár minut tak mrdali, když Týna řekla, že chce ošukat na boku. Lehla si tedy na bok, mírně rozevřela nohy, aby jí mohl Míra lízat a nastavila se Pepovi, který si lehnul za ní. Přivolala k sobě Karla a začala ho kouřit. Pak ho požádala, jestli by jí mohl cucat prsa. S Mírou se museli vedle sebe trošku popasovat s prostorem, ale nakonec to zvládli. Všichni tři se tak v tom podivném spletenci snažili svým dílem přispět k Týninu ten den již několikátému vyvrcholení a ona si to neskutečně užívala. Vzdychala čím dál hlasitěji a Mírovu hlavu si na svůj klitoris tiskla stále silněji a silněji. Josef přirážel v rychlém tempu a na kundě se jí okolo jeho penisu tvořila bílá pěna, která dílem končila na Mírové jazyku a dílem se rozstřikovala do okolí a ulpívala na jejích pyscích a stehnech. Netrvalo to dlouho a Týna se udělala. Podle toho v jaké bylo její tělo křeči, a jak se po jejím odeznění se celé roztřáslo, to musel být velmi silný orgasmus. Stahy její vagíny způsobily, že se Josef udělal téměř současně s ní. Chvilku všichni jen leželi a oddychovali. Pak se Týna nadzvedla, nasedla si na Mírův obličej a požádala kluky, aby je nechal chvíli o samotě.
„Tak co, líbí se ti jak mě šukaj, lásko?” zeptala se ho, zatímco ze sebe nechávala vytékat mrdku do jeho pusy. Mira přikývl na souhlas. „A chutná ti jejich semeno?” Pokračovala a jezdila mu přitom píčou po obličeji. „Mělo by, protože, je ti doufám jasný, že teď už není cesty zpět. Od teď s nima chci mrdat často a pravidelně. A ty mě budeš muset po tom vždycky vylízat!” Míra měl plnou pusu práce, takže se jen zmohl na přikyvování hlavou uvězněnou mezi jejími stehny.
Když už měla pocit, že z ní většina mrdky vytekla, přesunula se nad jeho penis a jemně na něj dosedla. Hleděla mu do očí a pomalu ho šukala. „Líbí se ti ve mě po dvou velkejch pérech? Tě tam skoro necítím jak jsem od nich roztažená,” provokovala ho, protože věděla, že ho to neskutečně vzrušuje. „Ty se teď ale nesmíš udělat, dokud ti neřeknu, lásko,” pokračovala, zatímco na něj tvrdě nasedala, aby do ní zajížděl co nejhlouběji. Míra se tam skutečně cítil trochu jako v jeskyni, v hodně mokré a kluzké jeskyni, ale i tak měl pocit, že už to nevydrží ani minutu. Přestože Týnka říkala, že ho tam moc necítí, tak jak postupně zvyšovala tempo, začala tichounce vzdychat a přivírat oči. Pak se na něj položila, strčila mu svoje prso do úst s zašeptala: „Ještě to chvilku výdrž prosím…“ Míra to vydržel opravdu jen chvilku a za hlasitého vzdychání se do ní vystříkal. V Týnině tváři bylo znát mírné roztrpčení. Ještě chvíli se vrtěla na jeho pomalu ochabujícím penisu a pokoušela se dodělat, ale brzy to vzdala. „Promiň” hlesl smutně Míra, „ale to nešlo vydržet.”
„To nevadí lásko… vždyť já byla dnes už tolikrát,” usmála se a dala mu pusu.
„No já vím… ale když já tě chtěl taky udělat, když tě tolikrát udělali kluci,” pokračoval Míra zkroušeně.
„Ale jdi ty blázínku. Byl jsi prostě jenom moc nadržený, tak z toho nedělej vědu. Mě se to i tak moc líbilo,” utěšovala ho.
„A to že bych ho tam necítila nebyla pravda. Řekla jsem to jen, protože vím že tě to vzrušuje… A teď pojď za klukama!” Dala mu ještě jednu pusu a zvedla ho z postele.

Karel s Josefem seděli v obýváku, popíjeli a o něčem vzrušeně debatovali.
„Á, tady máme ty naše hrdličky,” zahlaholil přiopile Josef. „Jste tam byli nějak potichu, ne?” Míra se začervenal a přešel to mlčením.
Zato Týna byla pohotová a odpověděla mu: „to víš, dali jste jí celkem zabrat, tak jsem to potřebovala pomalu a něžně.”
„Chápu… chápu,” zahlaholil opět Josef. „Nechceš si sednout ke mě?” a ukázal na svůj klín. “Proč ne,” řekla Týna a zády k němu se na něj posadila. Z kundičky jí při tom na jeho již opět polostojící penis ukápla velká kapka mrdky. Míra se posadil do křesla naproti nim a zkoumavě na ně hleděl. Snad z pocitu vlastního selhání ho ta situace najednou začala strašně štvát.
Dva nahý borci, co před chvílí několikrát udělali jeho ženu, což se jemu nepodařilo, seděli v jeho obýváku, popíjeli a výborně se bavili, zatímco ona se smála každému jejich debilnímu vtipu. Míra věděl, že jestli nechce být za trapáka, tak to na sobě nesmí nechat znát a tvářil se, že je se vším v pohodě. Jak na Josefovi Týna seděla, tak se mu postupně postavil kokot a zespoda se začal tlačit na její kundičku. Týna to samozřejmě ihned ucítila a občas jen tak mezi řečí jemně přirazila. Josefovo péro se tak do ní během hovoru pomalu zasouvalo, až v ní bylo až po koule. Týna se na něm zavrtěla a s vyplněnou kundičkou pokračovala v družném rozhovoru s Karlem, se kterým právě řešila nějakého neschopného kolegu u ní v práci. Při pohledu na tuto situaci Míru zaplavila vlna vzrušení, která okamžitě přebila pocit roztrpčení, který cítil ještě před chvílí.
Týna postupně zvyšovala intenzitu přírazů a rozhovor s ní začínal trošku váznout. Mezi řečí přivírala oči, slastně povzdychávala a bylo znát, že už má problém se soustředit. Po chvíli již pokusů vést dále rozhovor nadobro zanechala a plně se vydala na cestu k dalšímu orgasmu. Míra s Karlem to pozorovali a honili si ocasy.
Týna se pak podívala na Míru a zašeptala: „pojď mě lízat, prosím!” Ten si tedy klekl k jejímu rozkroku a jazykem se začal věnovat jejímu klitorisu. Týna ho rukou křečovitě chytla za hlavu a tlačila si jí k sobě silněji a silněji. Karel k ní ze strany přistoupil a začal si ho honit nad jejíma kozama a to tak, že se jí bradavka při každém jejím přírazu otřela o jeho žalud. Mrdali tak několik málo minut až se Týna za slastných výkřiků udělala. V tu chvíli se jako na povel udělali i kluci. Karel na její kozy, Josef do kundy. Týna si vyčerpaně lehla na gauč a významně se podívala na Míru. Ten nelenil a okamžitě se do její právě vymrdaný pičky zabořil jazykem. Když z ní vylízal většinu Josefovy mrdky, tak se přesunul k jejím prsou a i je očistil od Karlovy nadílky. „Pojď, já tě vykouřím,” špitla Týna, když byl s její očistou hotov. Vzala si ho do pusy a doslova během několika sekund ho udělala.
Pak šli na balkon na cigaretu. Bylo už pozdě v noci a všichni se shodli, že už je čas jít spát. „Nebude ti vadit lásko, když se vyspíš na gauči a kluci se mnou v ložnici?” zeptala se Týna Míry.
„To víš, že ne,” odpověděl jí rezignovaně. Začínal mít silný pocit, že se pomalu ocitá na druhé, nebo spíše na třetí koleji. Štvalo ho to, ale zároveň i vzrušovalo. Zatímco si připravoval ležení, Týna si kluky odvedla do ložnice. Když se pak převaloval na gauči a snažil se usnout, začalo mu být jasné, že vedle se spát jen tak nebude. Furt tam o něčem švitořili a Týna se neustále něčemu chichotala. Po nějaké době na chvíli utichli, a v zápětí se z ložnice začalo linout Týnino hlasité sténání. Šukali ještě asi hodinu, během které se několikrát udělala a až poté se v bytě rozhostilo naprosté ticho. Míra se ještě chvíli převaloval, zatímco se mu hlavou honily všelijaké myšlenky, až konečně usnul.
Khon50 IZ

Příspěvek od Khon50 IZ »

Ráno se probudil jako první. Hlava mu třeštila a pohled na čurbes v obyváku mu a náladě moc nepřidal. Šel si dát studenou sprchu, aby se trochu zmátořil. Po chvíli do koupelny přišla Týna. „Můžu se přidat?” Zeptala se, a aniž by čekala na odpověď, vlezla k němu do vany.
„Jste si včera ještě pěkně užívali, co?” Pronesl lehce vyčítavě Míra.
„No jo. Kluci byli ještě děsně nadržení. Zlobíš se?”
„Ani ne,” odpověděl.
„Když já myslela, že už spíš. Jinak bychom tě přizvali… už jenom kvůli tomu, abys mě pak pořádně očistil. Podívej, jak tady mám zaschlou mrdku,” a ukázala si na prsa. Skutečně na nich měla stopy semene, které někdo utřel velmi ledabyle. Pak ho chytla ho za hlavu a jemně si jí tam přitiskla.
„Lízej miláčku!” Přikázala mu. Mírovi se okamžitě postavil a začal jí poslušně jazykem čistit od zaschlé mrdky. Týna mu začala honit péro a při tom šeptala:
„Karel s Pepou mě v noci ještě třikrát udělali, chtěl bys taky?”
„Jo,” odpověděl vzrušeně.
„Tak to si budeš muset ještě počkat. Chci nejdřív omrdat od nich a až pak budeš smět ty,” řekla tvrdě a nepřestávala mu ho honit. Když po chvíli cítila, že to a něj přichází, tak se jen usmála a se slovy: „ne, ještě ne, lásko,” přestala.
„Pojď do ložnice,” řekla a vylezla z vany. Mezitím vstali i kluci a šli se taky umýt. Týna s Mírou je šli zatím počkat do ložnice. Ona si lehla na záda a roztáhla nohy.
„Pojď mě pro kluky připravit,” zašeptala. Míra se položil na postel hlavou do jejího rozkroku a začal jí lízat. Týna slastně zasténala a pak řekla šeptem: „v noci jsem tam měla oba naráz a bylo to super. S klukama jsme si slíbili, že si to dnes ještě zopakujeme… tak se snaž, ať tam zajedou jako po másle.”
To už dorazil Josef a Týna ho začala kouřit. Po chvíli si lehla na bok. Mírovi naznačila ať pokračuje v lízání a Josefovi řekla ať jí jde šukat. Ten si tedy lehl za ní a pomalu ho do ní zasunul.
Míra si tuhle praktiku doslova zamiloval. To jak jí jezdí jazykem po klitorisu, zatímco do ní zajíždí cizí velký penis. Jak se jí s každým přírazem roztahují pysky a to jak z ní při tom vytékají nejen její šťávičky…
Když přišel i Karel řekla mu Týna, ať si lehne na postel. Přesedla si na něj čelem k němu a chvíli na něm jezdila. Pak pokynula Josefovi, ať do ní taky vstoupí. Míra seděl vedle nich na posteli a vzrušeně pozoroval, jak se do jeho lásky pomalu zasouvá druhé péro. Když v ní byli oba na doraz, začala za hlasitého vzdychání intenzivně přirážet. Míra si lehnul vedle nich, chytil ji ruku a užíval si pohled na její tvář plnou rozkoše. Netrvalo dlouho a cítil, jak se její stisk ruky stává stále více křečovitý. Také její vzdychání bylo čím dál hlasitější. A pak to přišlo. Její tělo se propnulo a na několik vteřin ztuhlo. Z úst se jí při tom vydral hlasitý výkřik. Pak se celá roztřásla a zhroutila se na Karla.
Když se trošku vydýchala, špitla: „vystříkejte mě!”
Chlapci jí ještě chvilku píglovali a pak se téměř unisono udělali. Míra si už naučeně lehnul na záda vedle nich, hlavou k jejímu rozkroku a Týna si nad něj automaticky přelezla. Kunddičku měla neskutečně roztaženou a okamžitě se z ní na něj vyhrnula záplava semene. V Mírovi se mísilo vzrušení s neskutečným ponížením. Tak jako před chvílí oni, ji on v životě neudělal. Obecně bylo znát, že i když okolo toho mlžila, tak s nimi ten sex prožívala mnohem intenzivněji. Rozhodně to šlo poznat z jejích hlasových projevů, protože zatímco s ním byla většinou dost potichu, tak s klukama vzdychala jak stará kurva. I ty orgasmy s nimi a to zejména s Karlem, měla mnohem silnější. Začínal se obávat, že je otázka času, kdy bude chtít píchat jenom s nima a na něj zbyde jen lízání a občasný sex ze zdvořilosti.
Zatímco tak přemítal, Týna mu jezdila jezdila kundou po tváři, až byl celý zapatlaný od Karlova a Josefova semene. Po chvíli si lehla na záda a zašeptala: „pojď do mě!”
Míra se na ní položil a jako po másle do ní zajel. Začal jí pomalu šukat. Cítil jak je neskutečně roztažená a mokrá. Po chvíli něžného milování ho Týna jemně odstrčila a řekla: „lásko, teď tě tam opravdu necítím. Zkus si vzít ten návlek.”
Míru samotného překvapilo, na kolik ho to vzrušilo. Z nočního stolku si vzal gelový prodlužovací návlek na penis a rychle si ho nasadil. Velikostí se teď konečně blížil Karlovi. Když ho do ní zasouval, týna privřela oči a slastně zasténala.
„Mnohem lepší” zašeptala, když v ní byl až po koule. Užili si spolu pěkný a dlouhý sex zakončený jejím silným orgasmem. Pak si Míra sundal návlek a okamžitě se do ní vystříkal. Chvilku jen tak leželi a mazlili se.
„Bylo to moc hezký,” špitla Týna. „A s tim návlekem si to neber osobně, ale jak jsem v sobě měla ty dvě fakt velký péra, tak jsem byla strašně roztažená.” Pak se chvilku odmlčela a rozpačitě dodala: „A to víš, taky na velký péro si člověk tam dole hodně rychle zvykne.” Míra se na ní zkoumavě podíval.
„Aha, takže už neplatí, že to s Karlem není lepší, než se mnou, ale je to jen jiné?” Zeptal se jí se zjevnou nejistotou v hlase. Týna chvíli mlčela a pak jen řekla: „Teď to neřeš… pojď se radši nasnídat. Probereme to až kluci odejdou.” Zvedla se z postele, dala mu pusu a odešla z ložnice.
Míra zůstal ležet na posteli. Už bylo nad slunce jasné že od teď už bude v sexu hrát jen druhé housle. A kdoví jestli časem bude vůbec něco hrát. Cítil neskutečnou úzkost z toho, že to s jejich vztahem nemůže dopadnout dobře. Zároveň ale cítil i obrovské vzrušení. To ho ovšem také znervozňovalo. Vážně se z něj stal cuckold, kterého vzrušuje, že jeho žena prožívá lepší sex s milencem a jemu ho odpírá? O takových lidech dosud jen četl na různých pofidérních fórech a teď se stal jedním z nich? Co proboha přijde dál? Klícka na penis a počítání dnů bez sexu? Hlavu měl plnou otázek. Nakonec se, ač nerad zvednul z postele a odebral se za ostatními.
Týna, úplně nahá, v kuchyni připravovala snídani, zatímco kluci v obýváku popíjeli kávu a o něčem debatovali. Míra si udělal kafe a přisednul si ke klukům. Na zapojení se do rozhovoru ovšem moc náladu neměl a upřímně se těšil až vypadnou. Týna naštěstí za chvíli přinesla jídlo a všichni společně posnídali. Po jídle se Josef omluvil, že by sice ještě rád zůstal, ale že už bude muset jít, jelikož musí vyzvednout děti od prarodičů. Poděkoval za velmi příjemně strávený čas a řekl,že doufá, že si to brzy zase zopakují, přičemž zamrkal na Týnu. Pak se rychle pobalil a odešel.
S Karlem pak ještě chvíli kecali na cigáru na balkoně a pak i on naznačil, že už by měl také jít. Týna ho však zastavila s tím, ať jde ještě do ložnice, že chce od něj ještě omrdat. Karel na to odpověděl, že se ještě chvíli může zdržet a souhlasil. Ve dveřích do ložnice se Týna podívala na Míru řekla: „lásko, nech nás chvíli. Já tě pak zavolám.” Míra odevzdaně souhlasil a dal se zatím do úklidu bytu. Byli dost hlasití, takže mu celou dobu co gruntoval stálo péro. Nakonec šukali asi hodinu, a z toho co Míra slyšel, tak se oba minimálně dvakrát udělali. Když ho Týna zavolala, klečela na čtyřech a Karel byl ještě v ní. „Pojď pode mě miláčku, něco tu pro tebe máme!”
Když se pod ní Míra nasoukal a Karel ho vytáh, dosedla mu svojí upatlanou kundou na obličej. „Pořádně mě vylízej!” zašeptala a zavřela oči. Karel vyšel z pokoje a mezi dveřmi se rozloučil, že už fakt musí letět.
Konečně osaměli. Týna Mírovi jezdila frndou po obličeji, ze které se na něj řinulo teplé semeno. „Lásko, nevadilo by, kdybys v úterý a ve čtvrtek pohlídal děti a já jela ke Karlovi? On pak jede na dva týdny pryč a já bych to asi nevydržela,” zeptala se ho.
„Nevadilo,” odpověděl odevzdaně zpod jejího klína Míra.
Po chvíli lízání z něj slezla, lehla si na záda a pokynula mu, aby šel do ní. Když ho do ní zasunul, objala ho, políbila a zašeptala: „miluju tě. A děkuju, že mi tohle dovoluješ.”
Míra ji pomalu a láskyplně šukal. Měla zavřené oči a občas potichounku zavzdychala. Tu se najednou Míra zeptal: „jsou lepší než já?”
Týna otevřela oči a chvíli na něj hleděla. Po chvíli váhavě odpověděla: “Josef ani ne, s tím je to takové normální, ale s Karlem… je to s ním takové, jak to říct… intenzivnější…” Na okamžik odmlčela. A když pak viděla jeho pohled, kterým jí probodával, překotně vyhrkla: “No dobře vlastně je to s ním asi nejlepší sex, co jsem kdy zažila… Vůbec to nechápu, je to jako kdyby jeho péro bylo dělaný pro tu mojí na míru… Něco takového jsem v životě nezažila. Vůbec se ho nemůžu nabažit… Tak promiň lásko. Tebe miluju, ale nejradši bych s ním teď mrdala furt.” Míra na to nebyl schopen nijak reagovat, protože do ní začal okamžitě stříkat. Když byl hotov, Týna se usmála. „A tobě, zdá se, to moc nevadí.”
Když se Míra trochu vydýchal, přerývavě odpověděl: „Nevím, no… na jednu stranu mě to neskutečně vzrušuje a na druhou stranu mě to štve a mám toho strach… Nechci být na druhé koleji.”
„Ty můj blázínku, ale to přeci není tak, že ty bys byl na druhé koleji” opáčila mu. „Ty jsi toho všeho součástí a bez tebe a toho, že se ti s ním kurvím, by mě to, si myslím, vůbec tak nerajcovalo.”
Míra se však nenechal odbýt a pokračoval v líčení svých obav: „ale co když jednou zjistíte, že si vystačíte sami? Co bude pak?”
„Neblbni, kdo by mi pak lízal vystříkanou frndu?” odpověděla mu. „Víš, něco jsem si o tom načetla a role hotewife se mi fakt líbí. A kde by byla hotewife bez svého cuckolda? Takže neboj, neopustím tě. Jen teď možná budu chtít častěji spát s Karlem… “ Odmlčela se a pak pokračovala: „je to jako kdybys mi pořídil nějakej fakt dobrej vibrátor a já si to s ním pak furt dělala. Tak na něj přece taky nebudeš žárlit.”
„No jo, jenže u vibrátoru nehrozí, že se do něj zamiluješ,” oponoval ji.
Objala ho a políbila. „Neboj lásko, miluju jen tebe, a kdyby se v tom objevily city, okamžitě to ukončím.”
Míra tomu moc nevěřil, ale cuckold v něm zvítězil a jelikož se mu v ní zase pevně postavil, začal ji pomalu ale tvrdě šukat. “Dobře lásko mrdej s ním co to půjde… nech si to od něj pokaždý pořádně udělat tim jeho velkým pérem. Já tu budu vždycky pro tebe, připraven tě pak vylízat...” Užili si spolu dlouhý a intenzivní sex zakončený jejím silným orgasmem, skoro tak silným jako od Karla…
wuua
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Příspěvek od wuua »

Moc pekne
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Super ,jedna lepší povídka než druhá 👍.