PP – Eva poprvé

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Domkanda
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Re: PP – Eva poprvé

Příspěvek od Domkanda »

tullamore píše: ned 27. dub 2025 8:48:34 Jako je v dnešní době "moderní" hejtit Škodovku a Českou televizi, tak tady zase kdekdo reaguje na Domkandu. Nesouhlasím s ním ve všem, ale na jeho poznámkách k povídce nevidím nic, co by mělo vyvolat takové reakce.....
boardx píše: pon 28. dub 2025 14:27:30 Na hodnocení domkandy nebylo nic špatného a celá debata je o ničem. ...... Měli jsme s manželkou velmi podobnou zkušenost a ačkoliv jsme v jisté době praktikovali něco, co se dnes nazývá cuckoldingem, tak ne na dlouho, ale byla to velmi zajímavá a intenzivní zkušenost a rád se k ní ve vzpomínkách vracím.
Díky za podporu, pánové 8-)

Boardx:
Tak se rozepiš ...
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
boardx
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: switch - dominant a submisiv v jednom

Příspěvek od boardx »

Domkanda píše: stř 30. dub 2025 9:05:06
tullamore píše: ned 27. dub 2025 8:48:34 Jako je v dnešní době "moderní" hejtit Škodovku a Českou televizi, tak tady zase kdekdo reaguje na Domkandu. Nesouhlasím s ním ve všem, ale na jeho poznámkách k povídce nevidím nic, co by mělo vyvolat takové reakce.....
boardx píše: pon 28. dub 2025 14:27:30 Na hodnocení domkandy nebylo nic špatného a celá debata je o ničem. ...... Měli jsme s manželkou velmi podobnou zkušenost a ačkoliv jsme v jisté době praktikovali něco, co se dnes nazývá cuckoldingem, tak ne na dlouho, ale byla to velmi zajímavá a intenzivní zkušenost a rád se k ní ve vzpomínkách vracím.
Díky za podporu, pánové 8-)

Boardx:
Tak se rozepiš ...
Ahoj, já nemám talent na psaní, kéž bych měl...
Jogin
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: On je rád když ona se ukazuje....

Příspěvek od Jogin »

Super děkuji!
Odpovědět