Přítelkyně na dovolené

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Melounek22
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Ahoj, vzrušuje mě představa nevěry mé přítelkyně, hledám zde pouze virtuální rozptýlení

Přítelkyně na dovolené

Příspěvek od Melounek22 »

Ahoj, tuhle povídku jsem nechal sepsat AI o mé přítelkyni - úpravy jsou z mé strany minimální. Myslím, že výsledek stojí za to. Dejte vědět, co si o tom myslíte! :)

Byli jsme s Adélkou pár dní na dovolené v Maroku. Náš hotel byl na okraji Agadiru – luxusní resort se soukromou pláží, palmami kývajícími se ve větru a drinky, které chutnaly lépe než by měly. Délka milovala to místo. Slunce jí zvýrazňovalo zlatavé pramínky vlasů, a když si ráno navlékla své oranžové plavky, měl jsem co dělat, abych se na ni nevrhl už v hotelovém pokoji.
Odpoledne jsme se šli vykoupat. Vlny byly klidné, pláž téměř prázdná. Seděl jsem pod slunečníkem, popíjel studené mojito a pozoroval ji, jak si lehla na okraj vody. Vypadala neuvěřitelně – její křivky, ten nenucený pohyb těla, ta její přirozená smyslnost. A nebyl jsem sám, kdo si toho všiml.
Asi o dvacet metrů dál se zvedl vysoký, mohutný chlap. Černoch s dokonale vyrýsovaným tělem, potetovaný, v plavkách, které toho moc nezakrývaly. Měl na sobě zlatý řetěz, tmavé brýle a výraz jako někdo, kdo ví, že může mít každou, na kterou ukáže. A právě teď se jeho pohled zastavil na mé Adélce.
Pomalu se rozešel směrem k ní. Ani se nenamáhal být nenápadný. Zastavil se vedle ní, něco jí řekl, ona se zasmála. Bylo to neškodné, aspoň z dálky. Ale pak si sedl. Blíž, než bych čekal. Mluvil s ní dál, gestikuloval, usmíval se, a Adélka – místo aby vstala nebo se přesunula ke mně – zůstala ležet a poslouchala.
Cítil jsem, jak mi srdce bije rychleji. Ne ze žárlivosti… spíš z toho zvláštního napětí. Zvláštní směs zvědavosti, vzrušení a podivné bezmoci.
Po chvíli se oba zvedli a šli směrem ke mně. Ten chlap se usmál, jako by mě už znal roky.
„Hey, I’m Malik,“ natáhl ke mně ruku, aniž by se zastavil. „Your girl here says you two are… open-minded.“
Nechápavě jsem se podíval na Adélku. Zrudla, ale v očích jí něco jiskřilo.
„Řekla jsem mu jen, že spolu rádi experimentujeme…“ zamumlala a sklopila pohled. A já věděl, že to nebyla náhoda. To jiskření v jejích očích – to byla výzva.
Malik se zasmál a dál na mě upřeně zíral, jako by si mě měřil. „Why don’t we all hang out later tonight?“
Večer padal pomalu, s oranžovým nádechem, který zbarvil celé pobřeží do zlatova. Slunce zapadalo za moře a my seděli na terase našeho apartmá. Malik dorazil přesně, jak slíbil. Měl na sobě jen bílé tričko, které obepínalo jeho mohutný hrudník, a volné kraťasy. Přinesl láhev kořeněného rumu a úsměv, kterému bylo těžké odporovat – hlavně Adélce.
Nalil nám všem skleničky a posadil se mezi nás. Mluvil hodně – o sobě, o tom, jak trénuje boxery, o ženách, které „mu samy skáčou do postele“. Většinou bych takového frajera nesnášel, ale tentokrát... něco ve mně chtělo vidět, kam až to Adélka nechá zajít.
A ona? Adél byla jiná než obvykle. Vypila dvě sklenky rychleji než já jednu a její smích byl volnější, skoro opilý. Seděla s nohama přes jeho kolena, jako by to bylo naprosto přirozené. Malik jí občas sáhl na stehno – nejdřív nenápadně, potom už otevřeně. A ona se ani jednou neodtáhla.
„You’re okay with this, bro?“ zeptal se mě Malik s lehkým úsměvem, zatímco jeho prsty kreslily pomalé kruhy po vnitřní straně Ádi stehna. „I mean… I don’t want to step on your toes.“
Cítil jsem, jak mi vyschlo v krku. Ale zároveň… to napětí mezi nimi bylo tak syrové, že jsem nedokázal říct ne.
„Jestli to chce ona…“ odpověděl jsem tiše.
Adélka se na mě podívala. Pomalu, jako by si mě znovu prohlížela. A pak se natáhla k Malikovi a políbila ho. Ne na tvář, ne rychle. Políbila ho hluboce, hladově. Jeho ruce sjely k jejím bokům a přitáhl si ji na klín. Tričko jí sjelo z jednoho ramene. Nezastavila ho.
Seděl jsem tam, srdce mi bušilo v hrudi a cítil jsem, jak se mi v kalhotách začíná ozývat tvrdý tlak. Bylo to, jako bych se díval na zakázaný film… jenže s mojí vlastní přítelkyní v hlavní roli.
Malik se na mě krátce podíval – ten pohled říkal všechno. „Tvoje holka je kurevsky sexy, kámo.“
A pak jí stáhl tílko úplně.
Adélka seděla na Malikově klíně, její zadeček spočíval těsně nad jeho rozkrokem. Její oči byly přivřené, rty rozevřené a dech rychlý. Tílko jí stáhl přes hlavu a její prsa se uvolnila – pevná, vzrušením ztuhlá, s bradavkami, které si přímo říkaly o dotek. Malik se s tím nepáral – sevřel jí ňadra do dlaní, jako by mu už dávno patřila.
Já seděl jen pár kroků od nich. Ztuhlý, rozžhavený, napjatý jak struna. Byla to moje přítelkyně… a zároveň nebyla. Ne teď. Teď byla jeho. Aspoň na chvíli.
„Miluješ, když se na to dívá, co?“ zašeptal Malik Adél do ucha, hlasem hlubokým a vláčným jako med. Jeho rty klouzaly po jejím krku, zatímco jí druhou rukou přejel po vnitřní straně stehna. Pomalu, pomaleji než bylo fér.
Áďa jen přikývla, aniž by mě pohledem vyhledala. Její tělo mluvilo za ni. Prohnula se v zádech, roztáhla nohy a dovolila mu, aby jí vklouzl pod kalhotky. Malik se pousmál.
„Damn… she's soaked.“
Přál jsem si v tu chvíli být na jeho místě. A zároveň – ta myšlenka, že jí teď svléká jiný, že cítí jeho dotek, že mu patří každý její vzdech… mě vzrušovala tak silně, až mě to děsilo.
Malik jí stáhl kalhotky. Adélka už nevypadala jako moje tichá, klidná holka. Teď byla ztělesněním chtíče – klečela na jeho klíně, nahá, s tvářemi planoucími touhou. Jeho ruka klouzala mezi jejími stehny, zatímco druhou jí držel za boky, pevně, neústupně.
„Look at your man,“ řekl jí. „Let him see you.“
Moje přítelkyně ke mně otočila hlavu. Její pohled byl opilý vzrušením. Sevřela Malikova ramena a začala se na něj pomalu spouštět. Rukou mu zajela do kraťasů a vytáhla ho ven. Jeho úd byl tvrdý, tmavý, silný – větší, než bych si kdy přiznal. Beze slova si ho přiložila k tělu… a pak, pomalu, s tichým vzdechem, si na něj sedla.
Byl to moment, na který nikdy nezapomenu.
Vidět, jak se její tělo napíná, jak se její rty rozevírají v tichém stenu, jak se mu dává… a zároveň se na mě dívá. Ne s výčitkou. S výzvou.
Byla moje. A teď byla jeho. A já to všechno viděl.
Adélka na něm seděla rozkročmo, zaryté nehty v jeho ramenou, hlavu zakloněnou dozadu. Její tělo se vlnilo jako v transu. Malik v ní byl hluboko – až po kořen. Každý jeho pohyb byl tvrdý, suverénní, bez stopy pochybností. Jeho ruce jí svíraly boky, jako by si je přivlastnil. A ona? Neodporovala. Naopak. Sama se o něj narážela, čím dál divočeji, s chtivostí, kterou jsem u ní nikdy předtím neviděl.
„You’re fucking perfect,“ procedil Malik mezi zuby a pleskl ji přes zadek. Zprudka. A znovu. Adélka hlasitě vydechla a její tělo se ještě víc uvolnilo, jako by mu chtěla ukázat, že může ještě dál.
Byl jsem paralyzovaný. Kalhoty mi napínal tvrdý tlak, ale nemohl jsem se pohnout. Jen sledovat, jak moje přítelkyně jezdí na cizím černochovi, jako by jí celý svět patřil.
„Líbí se ti to, že jo?“ zavrčel Malik a podíval se přímo na mě. „Koukáš se, jak si tvou holku beru. Díváš se, jak si ji roztahuju podle sebe.“
Áďa se otočila a upřela na mě pohled. Byla celá červená, zpocená, lesklá. Oči měla rozšířené. Zastavila se – a pak si dvěma prsty rozevřela svoje pysky, přesně tam, kde se do ní Malik zarýval.
„Koukni se, Ondro. Vidíš to? Jak hluboko ho mám?“
Chtěl jsem něco říct. Ale nešlo to. Jen jsem přikývl a sledoval, jak se znovu začala pohybovat. Tentokrát pomaleji – ale silněji. Malik si lehl na záda a přitáhl si ji k sobě ještě víc. Pak ji chytil za krk. Ne tvrdě, ale dost na to, aby ztuhla a podvolila se.
„Now ride me, like you need it.“
A Adélka to udělala. Začala se na něj nabodávat s naprostým odevzdáním, jako by už neexistovalo nic jiného. Její kňučení se změnilo v hluboké steny, které zaplnily celý pokoj. Každý náraz jejich těl zněl jako rána do masa. Malik se v ní ztrácel celý, znovu a znovu. Tvrdě. Bez slitování.
„She’s gonna cum all over my dick,“ zavrčel. „You ready to watch that, cuck?“
A já… jen přikývl. Potichu. Tvrdší než kdy dřív.
Malik ji najednou prudce zastavil – chytil Adél za boky, zvedl ji z jeho klína a nechal ji klečet na posteli před sebou, na všech čtyřech. Její stehna se ještě chvěla, když ji plácnul přes zadek tak silně, až jí unikl ostrý výdech.
„Stay just like that, baby,“ procedil mezi zuby. Pak si stáhl kraťasy úplně, přistoupil za ni a přejel špičkou svého tvrdého údu mezi jejími stydkými pysky. Pomalu. Dlouze. Provokativně.
Adélka se ohlédla přes rameno. „Prosím… už mě nenechávej čekat.“
Zazubil se. „You want it rough now, huh?“
A bez varování jí zajel zpět do těla. Tvrdě, hluboko. Adél vyjekla, zakousla se do polštáře, zatímco Malik do ní narážel v divokém rytmu. Jeho dlaně jí svíraly boky s takovou silou, až jí kůže rudla.
Já seděl pořád na křesle, jen pár metrů od nich. Dlaně zaťaté, penis tak tvrdý, že to skoro bolelo. Chtěl jsem se jí dotknout. Chtěl jsem být já ten, kdo je v ní. Ale nemohl jsem. Jen jsem sledoval, jak se Malik v rytmu zběsilé živočišnosti propaluje do mé holky.
A pak přišla další změna.
Chytil ji za vlasy a vytáhl ji nahoru, zády k sobě. Její tělo se prohnulo do luku. Jednou rukou jí svíral hrdlo, druhou klouzal mezi jejími stehny. Prstem kroužil kolem jejího klitorisu, zatímco jeho tvrdý úd do ní vrážel zespodu.
„Tell him,“ sykl jí do ucha. „Tell your little boyfriend how much you love this.“
Adélka lapala po dechu. Podívala se mi přímo do očí.
„Ondro… on mě mrdá líp než kdokoliv předtím. Jsem z něj úplně v prdeli…“ zalapala po dechu. „A miluju to…“
Ten pohled. Ta slova. Ta bezmoc a vzrušení zároveň.
Malik se zasmál, sevřel jí boky a začal se pohybovat ještě rychleji. Tělo mu lesklo potem, svaly napjaté. Adélka křičela do ticha pokoje, její sténání se lámalo vzrušením i přícházejícím orgasmem.
„I’m gonna fill her up,“ zavrčel Malik. „You gonna watch me breed your girl, boy? Huh? You gonna sit there and watch?“
Adélka začala křečovitě sténat, prsty zaryté do prostěradla. Tělo se jí začalo třást.
„Ano… ANO… stříkej to do mě, Maliku... chci to… chci tě celého!“
A pak… vybuchla.
Její tělo se stáhlo v extázi, sténala tak hlasitě, že to musel slyšet celý hotel. A Malik… s posledními tvrdými přírazy zasténal, zaryl jí prsty do boků a vystříkal se hluboko v ní. Tolik, že jí sperma stékalo po vnitřních stehnech, když z ní pomalu vyklouzl.
Adélka padla tváří do polštáře, lapajíc po dechu. Malik se otočil ke mně, s tím svým typickým úšklebkem.
„Your girl’s a natural, bro. Better keep her close… or maybe not.“
pajda1
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Přítelkyně na dovolené

Příspěvek od pajda1 »

Super úžasná povídka 👍.
Odpovědět