Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka reálná
Cez víkend budem v opave nejaký pár ?
-
Ostrava hledám sympatickeho muže na pravidelné schůzky Bull cuckold hotwife zdraví podmínkou do zpráv podrobněji
-
- Pár slov o nás: Bull
Nějaký kanda par z Olomouce?
- woky
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Snad i pohledny bull hledajici fajn par pro obcasne zajimave schuzky plne zazitku.
Re: Hledám Hotwife pár na dlouhodobější přátelství
Ahoj! Jsem otevřený, zkušený muž, který hledá pár s hotwife orientací a zálibou v cuckold dynamice. Rád bych navázal dlouhodobé a vzrušující přátelství s manželským párem, který hledá diskrétního a spolehlivého bulla pro pravidelné setkávání. Jsem diskrétní, respektuji hranice a umím vytvořit atmosféru plnou vzrušení a pohody.
Pokud toužíte po autentickém zážitku s někým, kdo je ohleduplný k vašim představám a očekáváním, budu rád, když se ozvete a domluvíme se na osobním setkání. Těším se na vaše odpovědi!
Pokud toužíte po autentickém zážitku s někým, kdo je ohleduplný k vašim představám a očekáváním, budu rád, když se ozvete a domluvíme se na osobním setkání. Těším se na vaše odpovědi!
-
Ahoj, já dominantní bull 44 let,najdu Kanda par na společnou komunikaci ve whats app skupině ? Nejdřív virtuál a pokud by byly sympatie poté i možný real…
-
Nějaký kanda z moravskoslezského?
-
- Pár slov o nás: Hledám pár či ženu kde bych se mohl přidat či ti ji zneužít.
- Kontaktovat uživatele:
Někdo z Plzně či KV kdo by půjčil tu svou do wellness....
-
Nejakej Kanda z Olomouce ? Zkusíme něco vymyslet, nebo aspoň o tom pokecáme? Je vůbec někdo v OL takový? Napiš SZ
- PSP
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: neuvedeno
Ahoj, jsem 48/178/95/19 Bi z Prahy a hledám Bi pár nebo Bi muže.
Jsem ženatý, zdravý, diskrétní. Praha, Praha-východ.
Jsem ženatý, zdravý, diskrétní. Praha, Praha-východ.
-
- Pár slov o nás: Hledám velice submisivní pár na vztah s dominantním bullem. Jde mě o vztah s cuckold nebo ultimate párem. Ve vztahu chci muže ponižovat. Dělat z muže otroka a z ženy poslušnou, nenasytnou čubku. Nejsem proti oplodnění ženy.
Hledám cuckold nebo ultimátum cuckold pár na vztah s dominantním bullem. Jde mně intenzivní vztah na úrovni, který hodlám opět vést. Nemám zábrany a ve fungujícím vztahu je možné naprosto vše. Tedy i společné bydlení, nebo oplodnění. Praha a celá ČR