Len asi nreálne kvôli dialke
Kolik byste zaplatili za mojí?
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Sme pár a moja žena má milenca.
-
-
- Role ženy: ženu nemám
-
-
Re: Kolik byste zaplatili za mojí?
Tak co, najde se někdo, kdo by půjčil reálně, nebo chcete jen fantazírovat jak malí kluci? Klidně jen ukazování, osahávání, vyhonění, pokouření, atd.
Ale REÁLNÉ AKCE, tyhle sliby mi připomínají 15yo kluky na netu, co rozhazují miliony od klávesnice a každý má doma ferrari. Dokud to nemá obrysy reality, jsou to pindy typu: "co by sis koupil kdybys vyhrál milion?". I první příspěvek tohoto tématu je o ženě, která reálně za peníze šukala, takže to, kam se to zvrhlo je bizár a debata úplně o ničem.
Nebo vás vážně vzrušuje, když vám nějaký Lojza na sociálce slíbí 10 tisíc na ruku za noc s manželkou?
Já bych třeba klidně někomu přispěl za schůzku s jeho ženou. A pokud kandaulismus praktikují, tak nebude problém ji k tomu přesvědčit, mnoho žen to vzrušuje. Ale to tady musí existvat aspoň jedno téma, kde se rýsuje něco reálného a nezaplevelili ho honiči a jejich fantazie.
Ale REÁLNÉ AKCE, tyhle sliby mi připomínají 15yo kluky na netu, co rozhazují miliony od klávesnice a každý má doma ferrari. Dokud to nemá obrysy reality, jsou to pindy typu: "co by sis koupil kdybys vyhrál milion?". I první příspěvek tohoto tématu je o ženě, která reálně za peníze šukala, takže to, kam se to zvrhlo je bizár a debata úplně o ničem.
Nebo vás vážně vzrušuje, když vám nějaký Lojza na sociálce slíbí 10 tisíc na ruku za noc s manželkou?
Já bych třeba klidně někomu přispěl za schůzku s jeho ženou. A pokud kandaulismus praktikují, tak nebude problém ji k tomu přesvědčit, mnoho žen to vzrušuje. Ale to tady musí existvat aspoň jedno téma, kde se rýsuje něco reálného a nezaplevelili ho honiči a jejich fantazie.
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Jsem impotentní nula
Vysírač se vrátil.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: Stag&wixen
Nič ma do toho ale vážne niektory sem davate take ceny ze este aj baby na pokeci chcu viac... 200 eur za noc a striekat do nej ked berieme len 6 hodín ako ze celu noc tak je to 33 eur ma hodinu
-
Však je to recese. Ti co by nikdy za sex neplatili si dělají prdel a nabízejí směšně nízké částky a ti, co mají problém zaplatit nájem zase rozhazují peníze, které nikdy neviděli pohromadě. Celé tohle téma je za mě úplná hovadina, protože i z pozice kandy, pokud bych chtěl na základě toho, kolik kdo nabídne za mou ženu hodnotit, jak je atraktivní, tak by ta částka musela být nějak závazná, jinak je lepší spolehnout se na klasické hodnocení x z deseti.
Takže jestli Vás to baví, tak prosím, házejte tady částkami dál, rozhazujte klidně miliony a ukájejte se nad tím, ale jestli je tu někdo, kdo by měl zájem o reálný zážitek, ať už přispět nějakému kanda páru, nebo nabídnout někomu manželku, tak se ozvěte, určitě je nás víc, co tohle téma čtou a jen nad tím kroutí hlavou.
Takže jestli Vás to baví, tak prosím, házejte tady částkami dál, rozhazujte klidně miliony a ukájejte se nad tím, ale jestli je tu někdo, kdo by měl zájem o reálný zážitek, ať už přispět nějakému kanda páru, nebo nabídnout někomu manželku, tak se ozvěte, určitě je nás víc, co tohle téma čtou a jen nad tím kroutí hlavou.
-
- Pár slov o nás: Bull
Vezmeme to tedy z druhé strany. Ma někdo něco na prodej a za jakou cenu? Bud pište sem nebo SZ