Kolik byste zaplatili za mojí?

Tvrdé ponižování, ultimate CUCKOLD, lízání semene a nechutnosti
Odpovědět
Zoli
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Kolik byste zaplatili za mojí?

Příspěvek od Zoli »

Mildas155 píše: sob 23. lis 2024 6:40:18
Zoli píše: stř 20. lis 2024 0:20:25
JK3333 píše: pon 28. říj 2024 6:10:27 Obrázek
Ahoj odkiaľ ste 200 eura za sexiček s ňou dalo by sa na celú noc aj bez kondómu?
tak bych to tak vydel
Len asi nreálne kvôli dialke
Armani
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Sme pár a moja žena má milenca.

Příspěvek od Armani »

Obrázek
Aj tá moja sa vám páči? Koľko by ste mi za ňu dali? Čo by ste s ňou chceli robiť?
petr10000

Příspěvek od petr10000 »

Armani píše: sob 23. lis 2024 8:58:23 Obrázek
Aj tá moja sa vám páči? Koľko by ste mi za ňu dali? Čo by ste s ňou chceli robiť?
5000 za noc se stříkáním do ní
uzsam1
Role ženy: ženu nemám

Příspěvek od uzsam1 »

Hradím vikendový all weellness pobyt, vrátím s roztaženým výfukem, naprcanou a 100,-Euro vreckového, můžu ti na tu stovku napsat věnování s poděkováním.
Zoli

Příspěvek od Zoli »

Ahoj áno páči sa mi tvoja odkiaľ ste a dalo by sa do nej aj striekať na celú noc by si ju dal či na hodinu?
exkandaulista

Příspěvek od exkandaulista »

Tak co, najde se někdo, kdo by půjčil reálně, nebo chcete jen fantazírovat jak malí kluci? Klidně jen ukazování, osahávání, vyhonění, pokouření, atd.

Ale REÁLNÉ AKCE, tyhle sliby mi připomínají 15yo kluky na netu, co rozhazují miliony od klávesnice a každý má doma ferrari. Dokud to nemá obrysy reality, jsou to pindy typu: "co by sis koupil kdybys vyhrál milion?". I první příspěvek tohoto tématu je o ženě, která reálně za peníze šukala, takže to, kam se to zvrhlo je bizár a debata úplně o ničem.

Nebo vás vážně vzrušuje, když vám nějaký Lojza na sociálce slíbí 10 tisíc na ruku za noc s manželkou?
Já bych třeba klidně někomu přispěl za schůzku s jeho ženou. A pokud kandaulismus praktikují, tak nebude problém ji k tomu přesvědčit, mnoho žen to vzrušuje. Ale to tady musí existvat aspoň jedno téma, kde se rýsuje něco reálného a nezaplevelili ho honiči a jejich fantazie.
Impotent
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Jsem impotentní nula

Příspěvek od Impotent »

Vysírač se vrátil. 😄💩
Louxorko
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: Stag&wixen

Příspěvek od Louxorko »

Nič ma do toho ale vážne niektory sem davate take ceny ze este aj baby na pokeci chcu viac... 200 eur za noc a striekat do nej🤣🤣🤣 ked berieme len 6 hodín ako ze celu noc tak je to 33 eur ma hodinu 🤣🤣🤣🤣🤣
exkandaulista

Příspěvek od exkandaulista »

Však je to recese. Ti co by nikdy za sex neplatili si dělají prdel a nabízejí směšně nízké částky a ti, co mají problém zaplatit nájem zase rozhazují peníze, které nikdy neviděli pohromadě. Celé tohle téma je za mě úplná hovadina, protože i z pozice kandy, pokud bych chtěl na základě toho, kolik kdo nabídne za mou ženu hodnotit, jak je atraktivní, tak by ta částka musela být nějak závazná, jinak je lepší spolehnout se na klasické hodnocení x z deseti.

Takže jestli Vás to baví, tak prosím, házejte tady částkami dál, rozhazujte klidně miliony a ukájejte se nad tím, ale jestli je tu někdo, kdo by měl zájem o reálný zážitek, ať už přispět nějakému kanda páru, nebo nabídnout někomu manželku, tak se ozvěte, určitě je nás víc, co tohle téma čtou a jen nad tím kroutí hlavou.
Bellagio
Pár slov o nás: Bull

Příspěvek od Bellagio »

Vezmeme to tedy z druhé strany. Ma někdo něco na prodej a za jakou cenu? Bud pište sem nebo SZ
Odpovědět