Hledá se zmrd s nevinnou čubkou

Tvrdé ponižování, ultimate CUCKOLD, lízání semene a nechutnosti
Domkanda
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Re: Hledá se zmrd s nevinnou čubkou

Příspěvek od Domkanda »

ZlejZmrd88 píše: stř 30. říj 2024 8:21:57 Hoši, tohle není topic pro nějaké vaše osobní problémy, díky. ;)
Tak oni nemohou pochopit, že má narážka na špatný výběr oddílu tě neurazila, protože jako urážka míněna nebyla.

Prostě jen hledáš někoho, jehož žena o tom neví.

Pokud o tom nemá vědět, chápu, že větší zábava pro tebe i pro něj, ale taky určitě mnohem víc práce.
Kdysi jsem zažil něco podobného, aniž bych teda sebe označil za zmrda a svou ženu za čubku :roll: ale chápu, že tím naznačuješ, že chceš být dominantní. Já jsem podobně tajně manželce dohodil svého kolegu kandaulistu, s kterým jsem se déle znal a věděl jsem, že si vzájemně pomůžeme - já jemu, aby mu to šlo a on mně svým zpravodajstvím a chutí mi vyhovět. S mojí pomocí odpověděl na inzerát a díky mým informacím odpovídal tak, že si ho žena sama vybrala. Ale my jsme hledali někoho do trojky.
Pokud budeš chtít vyloženě sbalit zcela "nevinnou" a neinformovanou ženskou, budeš to mít těžší, i když s tebou bude její manžel spolupracovat
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

ZlejZmrd88 píše: úte 29. říj 2024 2:28:11 Čau všichni,

nevím úplně, do jaké části/sekce to postnout, tak to zkusím sem.

Ve zkratce, hledám tady poslušného zmrda, který má doma ženu/slečnu, která neví o jeho kanda zálibě, nehledám zábavu na týden, ale běh na dlouhou trať můj poslední podobný "vztah" vydržel přes rok, bohužel se rozešli a tak to skončilo i pro mě.

Důležitá podmínka je, aby ta tvoje čubka vůbec netušila, že jsi kanda!

Po nějakém oťukání bysme se dostali k zajímavým úkolům, trestům a krom těch příjemných i k velice nepříjemným situacím.

Rovnou poprosím fejky a srandisty, kteří to nemyslí vážně, aby se ani neobtěžovali psát, oba tím akorát ztratíme čas, zároveň mi nepiště o žádné informace/fotky z předchozího takového projektu, jsem diskrétní a nic nešířím.

Postupem času by se z vaší nevinné ženušky stala moje čubka, aniž by o tom vlastně věděla, lákavá představa? Pak napiš.

Jinak mně je 31, jsem z Prahy-východ, nejspíš úplně normální člověk, žádný vypatlando. :D
Ok, takže jeden bezcharakterní zmrd (ty) hledá jiného bezcharakterního zmrda, jehož nicnetušící ženu budete vy dva chtít využít pro uspokojení svých choutek.

můj poslední podobný "vztah" vydržel přes rok, bohužel se rozešli a tak to skončilo i pro mě.

Jestli to nebude tím, že se o žádný vztah nejedná a ono to k úpěšnému rozchodu spěje téměř za všech okolností.

Ale on se možná nějaký magor najde.
ZlejZmrd88
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od ZlejZmrd88 »

XD
Odpovědět