Vixen & Stag, fikce či pravda? Díl 2.

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
luky78
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Vixen & Stag, fikce či pravda? Díl 2.

Příspěvek od luky78 »

Popíjím rum a sleduji co se děje na parketě.

Má žena … vlastně „kamarádka“, kterou mám hlídat…tancuje a kolem ní krouží dva kluci, kteří se jí vůbec nesnaží dostat do kalhotek… pro normálně smýšlejícího jedince poměrně prekérka, ale já to vnímám jako požehnání, šanci…možná dar, který nesmím promrhat a své ženě se pokusím dopřát co největší rozkoš.

Ještě chvilku tancovali a potom se přesunuli ke mně ke stolu. Verunka vypadala úžasně, džíny, tričko a ty oči, úplně ji zářily … ten pohled znám, moc jí to baví…., ale i tak vidím v tom pohledu nějaký otazník. „Můžu? Půjdeme opravdu do toho?“ Jen jsem se usmál a myslím, že i mé oči jasně říkaly co opravdu chci….Asi pochopila, přišla ke mně, obejmula mě, dala mi takovou malou „kamarádskou“ pusu a špitla do ucha…“udělám vše, co si přeješ…“ a to stačilo, byl jsem okamžitě tak vzrušený a nedočkavý…kousl jsem ji do ucha, co samozřejmě neuteklo Kubovi…. „Tak jen kamarádi?“ Veruna se usmála, rukou mi zajela do rozkroku, koukla na něj ….“ano, moc dobří kamarádi“ a začala mě líbat…

Kluky to trošku překvapilo, ale má čubička byla hodně vzrušená … hned po mě, se přiblížila ke Kubovi a hned poté k Danovi a oba odměnila stejně jako mě… „Jdeme tancovat“ zavelela a tak jsme ve čtyřech vyrazili….tancovala uprostřed naší čtyřky, její pohyby byly neuvěřitelně sexy, občas se někoho dotkla, občas někomu něco pošeptala, k někomu se přitiskla….zadečkem se třela o rozkrok Kuby a u toho líbala Dana…a já ji u toho kousal do krku…a tak nějak se to stále proměňovalo, bylo to opravdu intenzivní… Pozoroval jsem i ostatní hosty baru, jak pozorují co se děje v naší „čtyřce“ … byla to taková různorodá směsice pohledů… některé pohledy říkaly, že by se rádi přidaly … vůbec bych nebyl proti, více lidí, více zábavy… občas jsem našel i někoho, kdo opovrhoval a občas jsem zahlédl i něco úchylného …. No prostě klasický bar ….K Veruně se přitočilo takové štěňátko, drobounká brunetka, něco ji pošeptala do ucha a obě se začaly smát…potom následoval intenzivní pohled z očí do očí a holky se začaly líbat…, ale tím to také skončilo. Krátké, ale pěkné. Všichni jsme byli pěkně nadržení a bylo na čase to někam posunout. Jako na zavolanou mi Kuba nabídl, že kousek odsud má pronajatý podkrovní byt… nic velkého, ale vše potřebné tam je. Že bychom mohli dát nějaký drink a pokračovat v zábavě. Všichni souhlasili a tak se vyrazilo.

Hned jak jsme vylezli z baru, Veruna se vtiskla mezi kluky a já tak měl vše krásně před sebou. Kuba ji okamžitě sáhl na zadek, Dan byl gentleman a vedl Verunku za ruku. Bylo kouzelné sledovat, jak Kubova ruka zajíždí mezi půlky a prsty se snaží mazlit tu její krásnou studánku. Veruna se vůbec nebránila, jen se k němu otočila a něco mu pošeptala…Kuba se začal smát… Asi po 100 metrech jsme se dostali do parku. Veruna se otočila na Dana, přitáhla si ho k sobě a začala ho vášnivě líbat, ten jí to oplácel a rukou zajel pod bundu…Kuba stál za ní, líbal jí na krku a u toho ji zajel rukou na kundičku a přes džíny ji začal krásně mazlit…Já se jen koukal. V jeden okamžik, když se Veruna líbala s Danem, mrkla i na mě… ten pohled byl tak strašně sexy…strčil jsem si ruku do kapsy a musel jsem si začít hrát. Byla to krátká přestávka…Asi za 5 minut jsme dorazili do bytu, byt byl v 6. patře, krásně zařízený…

Kuba nám ukázal kde co je…záchod, koupelna a lednice…vše podstatné. Dan mezitím pustil hudbu. Kuba rozdělal prosecco a všem nalil. Já si musel odskočit na záchod. Jak jsem odcházel koukal jsem na čubičku, jiskry v očích a jen si oblízla rty…Věděl jsem, že nemám pospíchat… a teď se mám jít vyčůrat??? No šel jsem … Čůrat jsem potřeboval, ale byl jsem tak vzrušený, že to nešlo, musel jsem chvilku počkat. Za dveřmi jsem slyšel jen příjemnou hudbu a občasný smích Veruny. Když jsem se vrátil, všichni už seděli na pohovce. Verunka byla zády opřená o Dana, už neměla tričko, Dan ji právě konečky prstů zajížděl pod okraje podprsenky a pátral po bradavkách. Kuba seděl mezi roztaženýma nohama mé ženy a hladil ji po stehnech, hlazením pokračoval výš až ke kundičce. Veruna sledovala mě, aby si ověřila, že je vše jak má být…usmál jsem se a ona úsměv opětovala, jen zvrátila hlavu a oddávala se dál dotekům. Kuba dorazil ke kundičce a přes kalhoty ji začal hladit, palcem levé ruky masíroval místo, kde očekával poštěváček a ukazováčkem a prostředníčkem pravé ruky jakoby zajížděl dovnitř. Dan už byl pod podprsenkou a prsty dráždil bradavky…pohled pro bohy.. Přišel jsem blíž, v ruce jsem držel škrabošku, bez otvorů na oči. Taková hračka co Veruna úplně miluje. Hned jak jí spatřila, trošku jí to překvapilo, ale potom mě chytla za ruku abych ji masku nasadil. Nasadil, klekl jsem si vedle Verunky, políbil ji a začal rozepínat kalhoty…rukou zajel pod kalhotky…byla úžasně vlhká… mokré musely být i kalhoty…byla vzrušená a nadržená…. A to když je v tomto stavu, nemá žádné mantinely a udělá vše co si zamanete s ní udělat….neřekne ne…
Ahoj, jsme hezký pár co si rád užívá sexu ;)
liltar

Re: Vixen & Stag, fikce či pravda? Díl 2.

Příspěvek od liltar »

Super! Pokračuj!
Pepsi
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Re: Vixen & Stag, fikce či pravda? Díl 2.

Příspěvek od Pepsi »

Nádhera pokračuj
Odpovědět