Seznamka reálná

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Elik1
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Seznamka reálná

Příspěvek od Elik1 »

Hledám ženu od 35 - 50 let, z Plzně a okolí, která by se přede mnou provokovala jiné muže, nevadila ji nahota.
doktorproktor

Příspěvek od doktorproktor »

Ahoj, hledám pár na společné blbnutí.
Rád se zúčastním vašich hrátek jako tichý pozorovatel za oknem, následně vejdu dovnitř, vyruším vás u šukání, nafotím/natočím a budu svádět tvoji paničku. Až se do paní uděláš, svážeme ji a já ji jako submisivní děvku opíchám k mokrému orgasmu. Za odměnu dostane horké sperma dovnitř. Líbí?
Tak napište a něco vymyslíme….

Jsem ženatý, dominantní bull, důležité je udržení soukromý, diskrétnost a abychom si rozuměli.. aby jsme si stanovili mantinely a tys vedel, ze tvoje pani je u me v bezpeci…

Nejlépe s vlastními prostory.
marko
Pár slov o nás: Jezdit cizí holku nebo paničku je prostě neodolatelně vzrušující. Hledám i nezkušenou Hotwife Praha

Příspěvek od marko »

Ahoj,
pátrám po vlhké Hotwife či cuckoldingovém páru. Netoužím po zkušených hráčích, spíše po nováčcích, kteří touží prozkoumat temné oblasti své touhy. Sám sebe vnímám jako zkušeného Bulla perverzního parchanta 34/182/84 s velkým žaludem a plnýma koulema 21/6 z Prahy. Preferuji partnery z Prahy či okolí, jelikož vztahy na dálku nevyhovují mým potřebám vzrušení. Příjemně pomalým tempem budeme rozšiřovat naše hranice. První setkání můžeme zahájit u sklenky, avšak od samého počátku bude jasné, proč se setkáváme. Ona bude mojí milenkou a děvkou, zatímco on bude poslušným lůzrem, který vše s vzrušením snáší. Aby byla naše setkání od počátku účelná, očekávám, že ona přijde bez kalhotek, s od partnera upravenou píčou, zatímco on bude čekat se zamčeným skrčkem, připraven mlčet a souhlasit s tím, co si dohodneme. Pokud cítíte, že toto je to, po čem toužíte, neváhejte mi napsat. Preferuji okamžitou odezvu a Očekávám vaše zprávy tak Piště!
Těším se Marko

Obrázek

Obrázek
sysinspector
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Seznamka reálná

Příspěvek od sysinspector »

Ahoj všem krásný den,

hledám cuckold/kandapár Plzeň a okolí na setkání pokec a zlobení
creampielove
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od creampielove »

Ahoj, jsem 47 letý muž a rád bych poznal fajn pár ze střední Moravy na reálné a dlouhodobé přátelství. Vice v sz..
Nelx
Pár slov o nás: Jsem dominantní a zvrácený muž ( slovo bull nemám rád).

Příspěvek od Nelx »

Jsem starší dominant 53/185/95 a hledám kanda/ cuckold pár, kde oba jsou submisivní a ochotní na sebe pracovat. Ideálně Ostravsko, Olomoucko.
dochtor
Role ženy: ženu nemám

Příspěvek od dochtor »

Jsem úplně normální pohodový chlap 53/187/98 a hledám příjemný pár pro hezké společné chvilky z jižních Čech
drawer

Příspěvek od drawer »

Ahoj, hledám fajn kamaráda (cuckolda, nebo bulla) na pokec a společné chození na různé veřejné welnessy a nuda akce. Napiš do soukromé zprávy. Díky
Mont77
Role muže: muže nemám
Pár slov o nás: Túžim vyblázniť niekoho manželku

Příspěvek od Mont77 »

Nie je tu niekto s polovičkou v Bruseli?
Liberati
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Víme co chceme.

BI žena do trojky

Příspěvek od Liberati »

Hledáme BI ženu na dlouhodobé přátelství plné zážitků nahoty a sexu? Hledáme BI ne lesbu. Jsme pár a je třeba nás tak brát - tedy sex s oběma, ale nejde jen o sex - společně nuda koupání, výlety, sauna apod... prostě BI kamarádku co to má ráda často a od obou, ale zase nejde o poliamorii. Žádné city nehledáme. My vše realizujeme jen spolu, takže nečekej večery ve dvou ani s ní ani s ním.
Odpovědět