Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka reálná
Hledám ženu od 35 - 50 let, z Plzně a okolí, která by se přede mnou provokovala jiné muže, nevadila ji nahota.
-
Ahoj, hledám pár na společné blbnutí.
Rád se zúčastním vašich hrátek jako tichý pozorovatel za oknem, následně vejdu dovnitř, vyruším vás u šukání, nafotím/natočím a budu svádět tvoji paničku. Až se do paní uděláš, svážeme ji a já ji jako submisivní děvku opíchám k mokrému orgasmu. Za odměnu dostane horké sperma dovnitř. Líbí?
Tak napište a něco vymyslíme….
Jsem ženatý, dominantní bull, důležité je udržení soukromý, diskrétnost a abychom si rozuměli.. aby jsme si stanovili mantinely a tys vedel, ze tvoje pani je u me v bezpeci…
Nejlépe s vlastními prostory.
Rád se zúčastním vašich hrátek jako tichý pozorovatel za oknem, následně vejdu dovnitř, vyruším vás u šukání, nafotím/natočím a budu svádět tvoji paničku. Až se do paní uděláš, svážeme ji a já ji jako submisivní děvku opíchám k mokrému orgasmu. Za odměnu dostane horké sperma dovnitř. Líbí?
Tak napište a něco vymyslíme….
Jsem ženatý, dominantní bull, důležité je udržení soukromý, diskrétnost a abychom si rozuměli.. aby jsme si stanovili mantinely a tys vedel, ze tvoje pani je u me v bezpeci…
Nejlépe s vlastními prostory.
- marko
- Pár slov o nás: Jezdit cizí holku nebo paničku je prostě neodolatelně vzrušující. Hledám i nezkušenou Hotwife Praha
Ahoj,
pátrám po vlhké Hotwife či cuckoldingovém páru. Netoužím po zkušených hráčích, spíše po nováčcích, kteří touží prozkoumat temné oblasti své touhy. Sám sebe vnímám jako zkušeného Bulla perverzního parchanta 34/182/84 s velkým žaludem a plnýma koulema 21/6 z Prahy. Preferuji partnery z Prahy či okolí, jelikož vztahy na dálku nevyhovují mým potřebám vzrušení. Příjemně pomalým tempem budeme rozšiřovat naše hranice. První setkání můžeme zahájit u sklenky, avšak od samého počátku bude jasné, proč se setkáváme. Ona bude mojí milenkou a děvkou, zatímco on bude poslušným lůzrem, který vše s vzrušením snáší. Aby byla naše setkání od počátku účelná, očekávám, že ona přijde bez kalhotek, s od partnera upravenou píčou, zatímco on bude čekat se zamčeným skrčkem, připraven mlčet a souhlasit s tím, co si dohodneme. Pokud cítíte, že toto je to, po čem toužíte, neváhejte mi napsat. Preferuji okamžitou odezvu a Očekávám vaše zprávy tak Piště!
Těším se Marko

pátrám po vlhké Hotwife či cuckoldingovém páru. Netoužím po zkušených hráčích, spíše po nováčcích, kteří touží prozkoumat temné oblasti své touhy. Sám sebe vnímám jako zkušeného Bulla perverzního parchanta 34/182/84 s velkým žaludem a plnýma koulema 21/6 z Prahy. Preferuji partnery z Prahy či okolí, jelikož vztahy na dálku nevyhovují mým potřebám vzrušení. Příjemně pomalým tempem budeme rozšiřovat naše hranice. První setkání můžeme zahájit u sklenky, avšak od samého počátku bude jasné, proč se setkáváme. Ona bude mojí milenkou a děvkou, zatímco on bude poslušným lůzrem, který vše s vzrušením snáší. Aby byla naše setkání od počátku účelná, očekávám, že ona přijde bez kalhotek, s od partnera upravenou píčou, zatímco on bude čekat se zamčeným skrčkem, připraven mlčet a souhlasit s tím, co si dohodneme. Pokud cítíte, že toto je to, po čem toužíte, neváhejte mi napsat. Preferuji okamžitou odezvu a Očekávám vaše zprávy tak Piště!
Těším se Marko

-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
Seznamka reálná
Ahoj všem krásný den,
hledám cuckold/kandapár Plzeň a okolí na setkání pokec a zlobení
hledám cuckold/kandapár Plzeň a okolí na setkání pokec a zlobení
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Ahoj, jsem 47 letý muž a rád bych poznal fajn pár ze střední Moravy na reálné a dlouhodobé přátelství. Vice v sz..
-
- Pár slov o nás: Jsem dominantní a zvrácený muž ( slovo bull nemám rád).
Jsem starší dominant 53/185/95 a hledám kanda/ cuckold pár, kde oba jsou submisivní a ochotní na sebe pracovat. Ideálně Ostravsko, Olomoucko.
-
- Role ženy: ženu nemám
Jsem úplně normální pohodový chlap 53/187/98 a hledám příjemný pár pro hezké společné chvilky z jižních Čech
-
Ahoj, hledám fajn kamaráda (cuckolda, nebo bulla) na pokec a společné chození na různé veřejné welnessy a nuda akce. Napiš do soukromé zprávy. Díky
-
- Role muže: muže nemám
- Pár slov o nás: Túžim vyblázniť niekoho manželku
Nie je tu niekto s polovičkou v Bruseli?
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Víme co chceme.
BI žena do trojky
Hledáme BI ženu na dlouhodobé přátelství plné zážitků nahoty a sexu? Hledáme BI ne lesbu. Jsme pár a je třeba nás tak brát - tedy sex s oběma, ale nejde jen o sex - společně nuda koupání, výlety, sauna apod... prostě BI kamarádku co to má ráda často a od obou, ale zase nejde o poliamorii. Žádné city nehledáme. My vše realizujeme jen spolu, takže nečekej večery ve dvou ani s ní ani s ním.