Možná jak s kým !
Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym
-
- Pár slov o nás: Masáže jsou úžasné a jsou můj život
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka reálná
Rádi bychom poznali někoho normálního, sympatickeho, ideálně i přirozeně inteligentního, kdo muže nabídnout vysoký nadstandard co se týká paramentrů penisu (min 20/5,5, ale spis víc). Průměr nás (ve vší úctě ke všem normálním) nezajímá. Můžeme nabídnout ze strany partnerky vysoký standard a sympatie. Díky za seriózní nabídky
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Hladam par popr. zenu.
Nejaky par popr. sama zena z vychodneho slovenska. (Trebisov. Michalovce a okolie)
-
- Pár slov o nás: Praha, 32 let, ale vypadám tak na 20. Moc rád zkusím trojku nebo šukání před kandou.
Ahoj, někdo kdo pro tu svojí shání mladší milence a nevadí jim průměrný penis? Líbí se mi i baculky a po dohodě můžem i tady něco uveřejnit - fotky, nahrávky hekání
Hledám jen někoho z Prahy, případně hodně blízkého okolí. Setkání klidně už teď o víkendu po výměně civilních fotek.

-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je SUBMISIV
Hledáme podobný par z Pardubicka na přátelství
Ahoj,
hledáme pár z Pardubicka, Chrudimska který žije ve FLR vztahu ona HW a on zamčený v pásu cudnosti na reálné přátelství, výlety, FKK, pokec, výměna zkušenosti a tak. Nehledáme výměnu partnerů.
hledáme pár z Pardubicka, Chrudimska který žije ve FLR vztahu ona HW a on zamčený v pásu cudnosti na reálné přátelství, výlety, FKK, pokec, výměna zkušenosti a tak. Nehledáme výměnu partnerů.
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je CUCKOLD
Ahoj, hledám Bulla s opravdu velkým penisem. Jsem cuckold bez sexu s mou Paní. K ní musíš být opravdový gentleman ke mě klidně dom. Ona je baculka s větším zadkem, 36 let. Má někdo reálný zájem?
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: pár, ženu velmi rád ukazuji, milence nehledáme
Ahoj, někdo příští týden na ukázku manželek na Lhotě?
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Chci být milencem ženy nebo páru mladý zkuseny a výkonný
Zdravím všechny rad bych našel pár nebo ženu,
Mlady 22 let zkuseny, pohledny sport svalnata postava veselý milý
Brno a okolí
Mlady 22 let zkuseny, pohledny sport svalnata postava veselý milý