Jak vás nejvíc ponížila vaše Hotwife na veřejnosti?
- diskret26
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Jak vás nejvíc ponížila vaše Hotwife na veřejnosti?
...moja sukala v aute vzadu na sedadlach a ja som ich vozil po meste
-
Autor psal, že jezdí na nuda pláž s manželkou. Jestli ona chodí okolo vody nebo leží na dece se asi nedovíme.wuua píše: ↑úte 09. črc 2024 14:38:04Jasne je tam napsano ze mu ji nesunda a naopak chce at se jde prochazet kolem vody - z toho plyne ze on chodi sam kdezto ona ma svou vlastni zabavu... Otazkou je zda kdyz je to nudisticka plaz tak zda tento typ "oblecku" je vporadku.Anpoenitet píše: ↑úte 09. črc 2024 14:10:20Asi vidíš více než já. Nenašel. Jen to, že chodí kolem vody, ale ani tam není, zda sám nebo pod jejím dohledem.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
Vy jste geniální chlapi, vaše dedukční schopnosti jsou zkrátka neuvěřitelné. Chtěl bych být tak chytrý jako vy. Čtu to zleva, zprava a jestli je to pod jejím dohledem nebo ne tam nevidím. A o její vlastní zábavě taktéž ani slovo. No, musím se naučit číst mezi řákdy, jako kluci tady.wuua píše: ↑úte 09. črc 2024 14:38:04Jasne je tam napsano ze mu ji nesunda a naopak chce at se jde prochazet kolem vody - z toho plyne ze on chodi sam kdezto ona ma svou vlastni zabavu... Otazkou je zda kdyz je to nudisticka plaz tak zda tento typ "oblecku" je vporadku.Anpoenitet píše: ↑úte 09. črc 2024 14:10:20Asi vidíš více než já. Nenašel. Jen to, že chodí kolem vody, ale ani tam není, zda sám nebo pod jejím dohledem.
Ale dejme tomu, že to tam někde schované je, ale ptal jsem se na něco jiného, tak mi (odpusťte mi mou ne moc bystrou mysl) uniká, proč Elberet zareagoval jen na jednu a ne tu nejpodstatnější část a odkázal se na předchozí příspěvek. Nebo je tam dokonce i to, na co jsem se ptal?
-
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
Může ho pozorovat z dáli, může ona s ním chodit, může chodit kolem vody v ne moc velkém okruhu od ní, tedy pod jejím přímým dohledem. Možností je více a dalo by se pak lépe pochopit v čem spatřuje to ponížení.Elberet píše: ↑stř 10. črc 2024 9:49:15Autor psal, že jezdí na nuda pláž s manželkou. Jestli ona chodí okolo vody nebo leží na dece se asi nedovíme.wuua píše: ↑úte 09. črc 2024 14:38:04Jasne je tam napsano ze mu ji nesunda a naopak chce at se jde prochazet kolem vody - z toho plyne ze on chodi sam kdezto ona ma svou vlastni zabavu... Otazkou je zda kdyz je to nudisticka plaz tak zda tento typ "oblecku" je vporadku.Anpoenitet píše: ↑úte 09. črc 2024 14:10:20
Asi vidíš více než já. Nenašel. Jen to, že chodí kolem vody, ale ani tam není, zda sám nebo pod jejím dohledem.
-
Možná kdybys namísto podobných uštěpačných komentářů položil přímo autorovi slušný dotaz, dostal bys třeba i nějakou tu odpověď.Anpoenitet píše: ↑stř 10. črc 2024 15:33:42Může ho pozorovat z dáli, může ona s ním chodit, může chodit kolem vody v ne moc velkém okruhu od ní, tedy pod jejím přímým dohledem. Možností je více a dalo by se pak lépe pochopit v čem spatřuje to ponížení.
-
Zabraňuje ti tvá klícka používat mozek nebo vidíš jen to co chceš?Elberet píše: ↑čtv 11. črc 2024 7:38:19Možná kdybys namísto podobných uštěpačných komentářů položil přímo autorovi slušný dotaz, dostal bys třeba i nějakou tu odpověď.Anpoenitet píše: ↑stř 10. črc 2024 15:33:42Může ho pozorovat z dáli, může ona s ním chodit, může chodit kolem vody v ne moc velkém okruhu od ní, tedy pod jejím přímým dohledem. Možností je více a dalo by se pak lépe pochopit v čem spatřuje to ponížení.
Můžeš mi říct, co je na tomto dotazu nepřímého nebo neslušného?
Anpoenitet píše: ↑úte 09. črc 2024 12:22:10V čem vidíš to ponížení? Nosíš sám nebo tam chodíš hotwife? Osobně to úplně nechápu. Pokud jde o nošení klícky na veřejnosti, řekl bych, že lidem, kteří vědí o co jde, ale nejsou zainteresovaní, tak je to celkem jedno a ti další mohou být překvapeni, co to je, ale hlavně si asi řeknou, že nositel té klícky je nějaký magor (pokud tam bude s hotwife, tak možná že magoři jsou oba).Petrikasd1 píše: ↑úte 09. črc 2024 8:45:52 Nosím klicku na penisu na nudaplazi je to dost ponižující
A je toto to ponížení, které vyhledáváš? Nebo vidíš ponížení i v něčem jiném?
-
Zase debilní hádky na hovno? Držte už ty huby tvl
Na veřejnosti mě asi nejvíc ponižovalo když někam přišla se mnou ale pak tam potkala někoho s kým zjevně píchala a začala se po něm sápat a chovat se k němu, jako by s ním chtěla odejít. To bylo na jednu stranu hrozně trapné, na druhou jsem z toho měl bouli mezi nohama.

Na veřejnosti mě asi nejvíc ponižovalo když někam přišla se mnou ale pak tam potkala někoho s kým zjevně píchala a začala se po něm sápat a chovat se k němu, jako by s ním chtěla odejít. To bylo na jednu stranu hrozně trapné, na druhou jsem z toho měl bouli mezi nohama.
-
Tos zabilexkandaulista píše: ↑čtv 11. črc 2024 12:03:54 Zase debilní hádky na hovno? Držte už ty huby tvl![]()

-
Možná si nejdříve zkus znovu přečíst svůj post, buraneAnpoenitet píše: ↑čtv 11. črc 2024 11:10:49
Zabraňuje ti tvá klícka používat mozek nebo vidíš jen to co chceš?
-
Spíše mě mrzí, že neodpověděl ten, na koho byl dotaz. Tvé slintání mě opravdu nezajímá Elberete. Třeba je šance, že on na rozdíl od tebe ten dotaz i pochopí.Elberet píše: ↑čtv 11. črc 2024 13:08:44Možná si nejdříve zkus znovu přečíst svůj post, buraneAnpoenitet píše: ↑čtv 11. črc 2024 11:10:49
Zabraňuje ti tvá klícka používat mozek nebo vidíš jen to co chceš?
![]()