Seznamka reálná

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Jenikan
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym

Re: Seznamka reálná

Příspěvek od Jenikan »

Hezký den.
Mám takový dotaz a žádost o seznámení. Chtěl bych pro moji milenku najít maséra nebo někoho kdo by ji masíroval, hladil sahal na ni. Vše přede mnou, díval bych se. Ze začátku jen po určitou hranici. Pokud by se to líbilo všem zainteresovaným tak třeba i více. Milenka má 25 já 50 . Prosím jen seriózně a férové jednání.
2vahy
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: alfa samec s krasnou stihlou manyelkou rad bych konecne aby si konecne zas uzivala s jinejma

Příspěvek od 2vahy »

45 letý, 34 letá panička, nejdříve se musím seznámit s tebou, abych jí mohl o tobě často povídat, pak tě nenápadně pozvu či se sejdem či můžem někam vyrazit a ona se snad už konečně poddá. Jsme Praha východ
Obrázek
fetisklukbrno
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od fetisklukbrno »

Ahoj, hledám pro přítelkyni černocha, který by ji ojel, orál, anál a klasika.
Podmínky:
Kondom
Moje přítomnost
Možnost udělat pár fotek bez obličeje.
Lukas 01

Příspěvek od Lukas 01 »

Ahoj, protože se minule nezadařilo, zkusím upřesnit inzerát... zkouším najít zkušeného, sympatického a inteligentního chlapa (30-45let), který má zkušenosti se sváděním zadaných žen (nejdříve anonymní cestou např. přes email) se souhlasem jejího partnera. Prosím ty kteří s tímto nezkoušeli, aby zbytečně nereagovali. Pokud máš chuť na měnší přírodní blond sympaťačku, dobře udržovanou (46 let), štíhlou, prosím ozvi se a napiš něco o sobě. PS: Bez mé účasti, ale s mým vědomím a důkazy že si ji ošukal. Zdraví je důležité. Díky.
Drozd23
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od Drozd23 »

Ahoj, od této soboty budeme s ženou trávit týden v obytňáku na Pálavě. Někdo kdo by chtěl s náma zažít trojku? Nebo ji můžeš šukat a já se na vás budu dívat a honit. Víc SZ.
fuckmywiffe
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od fuckmywiffe »

Nabízíme erot. služby pro pány. Děláme pouze společně na penzionu. Nejsme bi. Děláme klasické erot. služby pouze za fin. odměnu , zvláště vhodné pro pány co chtějí osouložit manželku před partnerem. .Napište své představy posoudíme a možná taky realizujeme, Sex bez ochrany neposkytujeme (kromě kouření) . Možná je i klasická trojka. Máme čas v prac. dny v dopol. hodinách. Pro více info. si napište. Jsme z Ostravy . Pánové nabídněte odměnu za osouložení manželky. Děkujeme
Jenikan
Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym

Příspěvek od Jenikan »

Drozd23 píše: pát 12. črc 2024 0:07:25 Ahoj, od této soboty budeme s ženou trávit týden v obytňáku na Pálavě. Někdo kdo by chtěl s náma zažít trojku? Nebo ji můžeš šukat a já se na vás budu dívat a honit. Víc SZ.
Ahoj moc mě zaujal váš - tvůj inzerát... chtěl bych něco podobného zažít. Mohli bychom se případně domluvit.
Jogy111
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Rad ukazujem svoju ženu

Příspěvek od Jogy111 »

Moja tlusta baulata ženka za 34 rokov nemala v sebe ineho iba mňa ,dal by som ju nasadnuť na poriadne velkeho čuraka
Jogy111
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Rad ukazujem svoju ženu

Příspěvek od Jogy111 »

Jogy111 píše: pát 12. črc 2024 13:03:17 Moja tlusta baculata ženka za 34 rokov nemala v sebe ineho iba mňa ma 53 r,,dal by som ju nasadnuť na poriadne velkeho čuraka
pohoda74

Příspěvek od pohoda74 »

Rád poznám pohodovy par z Liberecka na dlouhodobě kamarádství. Já sport. laděný pohodar 50.
Odpovědět