Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym
Re: Seznamka reálná
Hezký den.
Mám takový dotaz a žádost o seznámení. Chtěl bych pro moji milenku najít maséra nebo někoho kdo by ji masíroval, hladil sahal na ni. Vše přede mnou, díval bych se. Ze začátku jen po určitou hranici. Pokud by se to líbilo všem zainteresovaným tak třeba i více. Milenka má 25 já 50 . Prosím jen seriózně a férové jednání.
Mám takový dotaz a žádost o seznámení. Chtěl bych pro moji milenku najít maséra nebo někoho kdo by ji masíroval, hladil sahal na ni. Vše přede mnou, díval bych se. Ze začátku jen po určitou hranici. Pokud by se to líbilo všem zainteresovaným tak třeba i více. Milenka má 25 já 50 . Prosím jen seriózně a férové jednání.
- 2vahy
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: alfa samec s krasnou stihlou manyelkou rad bych konecne aby si konecne zas uzivala s jinejma
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Ahoj, hledám pro přítelkyni černocha, který by ji ojel, orál, anál a klasika.
Podmínky:
Kondom
Moje přítomnost
Možnost udělat pár fotek bez obličeje.
Podmínky:
Kondom
Moje přítomnost
Možnost udělat pár fotek bez obličeje.
-
Ahoj, protože se minule nezadařilo, zkusím upřesnit inzerát... zkouším najít zkušeného, sympatického a inteligentního chlapa (30-45let), který má zkušenosti se sváděním zadaných žen (nejdříve anonymní cestou např. přes email) se souhlasem jejího partnera. Prosím ty kteří s tímto nezkoušeli, aby zbytečně nereagovali. Pokud máš chuť na měnší přírodní blond sympaťačku, dobře udržovanou (46 let), štíhlou, prosím ozvi se a napiš něco o sobě. PS: Bez mé účasti, ale s mým vědomím a důkazy že si ji ošukal. Zdraví je důležité. Díky.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
Ahoj, od této soboty budeme s ženou trávit týden v obytňáku na Pálavě. Někdo kdo by chtěl s náma zažít trojku? Nebo ji můžeš šukat a já se na vás budu dívat a honit. Víc SZ.
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Nabízíme erot. služby pro pány. Děláme pouze společně na penzionu. Nejsme bi. Děláme klasické erot. služby pouze za fin. odměnu , zvláště vhodné pro pány co chtějí osouložit manželku před partnerem. .Napište své představy posoudíme a možná taky realizujeme, Sex bez ochrany neposkytujeme (kromě kouření) . Možná je i klasická trojka. Máme čas v prac. dny v dopol. hodinách. Pro více info. si napište. Jsme z Ostravy . Pánové nabídněte odměnu za osouložení manželky. Děkujeme
-
- Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym
Ahoj moc mě zaujal váš - tvůj inzerát... chtěl bych něco podobného zažít. Mohli bychom se případně domluvit.
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Rad ukazujem svoju ženu
Moja tlusta baulata ženka za 34 rokov nemala v sebe ineho iba mňa ,dal by som ju nasadnuť na poriadne velkeho čuraka
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Rad ukazujem svoju ženu
-
Rád poznám pohodovy par z Liberecka na dlouhodobě kamarádství. Já sport. laděný pohodar 50.