Hra pro odvážné

OFFTOPIC a témata mimo kandaulismus a sex
Pravidla fóra
Bavte se o čem chcete, ale buďte slušní a dodržujte pravidla.
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Re: Hra pro odvážné

Příspěvek od Anpoenitet »

janzizkahusita píše: úte 11. čer 2024 11:22:20
Anpoenitet píše: pon 10. čer 2024 23:19:30
janzizkahusita píše: pon 10. čer 2024 22:01:10 Trochu se pleteš, nevidím tam exhibici je tam spoustu úkolů sice pro ženu, ale všechny jsou zaměřené pro vzrušení kanda muže. Je to krůček po krůčku pomalu, aby žena překonala stud, Představ si nějaký pár který začíná, myslíš si, že žena hned skočí do postele s jiným a dívej se jak šukám s jiným, když ji manžel řekne, že má kanda sklony. V lepším případě ho pochopí v horším ho pošle do háje. Ale když to muž pojme formou hry do které zasvětí manželku můžou se postupně dostat na 53 metu i dál. Joo jak to bude trvat dlouho? to nikdo neví
No promiň, asi je to pro tebe zcela běžné, ale už v levelu 1, je

bod 5... nech se fotit venku / na veřejnosti / nahá / polooblečená v erotických situacích

To jako fakt není exhibicionismus?

A vyšší levely jsou už skoro jen o tom.

Jako nic proti tomu, ale na jedné straně se tu oháníš tím, že ženská neskočí hned do postele s jiným a na druhé považuješ focení se v erotických situacích na veřejnosti za první krůčky k překonání studu. Nevím, ale buď to máš stažené někde z netu a s moc ženami jsi v životě do styku nepřišel, nebo máš kolem sebe jen určitou sortu žen a navíc jsi zkažený místními povídkami odtrženými od reality.
A ty jsi si manželku nebo přítelkyni nikdy nahou nebo polonahou nefotil?? Pokud ne tvoje škoda, pokud ano tak proč jsi ji fotil? My co si fotíme nahé manželky to děláme pro naše vzrušení.
Ano, fotil, pro naši potřebu. Ale nevím, jestli chápeš rozdíl mezi činěním něčeho v soukromí a na veřejnosti. Připadá mi že moc ne.
A gratuluji ti, že vše z toho, co jsi zde uvedl tě vzrušuje a máš doma partnerku, která je v tomto s tebou kompatibilní. Já jen poznamenal, že tento návod, tato hra je určená jen pro skupinu takových jako jste vy, ale kandaulistů i jejich partnerek je větší množství typů a pro ně tam toho moc není.
A možná tě to překvapí, ale pro řadu žen bude snazší se nějak dopracovat k milenci s nímž bude mít v soukromí sex, než si dávat v restauraci na stůl vibrátor nebo ukazovat kundu neznámému obuvníkovi.
Domkanda
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

janzizkahusita píše: úte 11. čer 2024 11:24:58
Domkanda píše: pon 10. čer 2024 23:31:45
janzizkahusita píše: pon 10. čer 2024 22:01:10 ...............
Mohu se tě zeptat, kolik ti je roků, Jene Žižko?
ještě budu muset 15 let pracovat než půjdu do důchodu
Promiň, ale přijde mi to jako totální pitomost na to, kolik práce jsi tomu dal (přeložené to asi není, když je tam vibrační i vybrační).
Podobný plán s exhibicionisticko-voyeurskými úkoly jsem si já psal asi ve čtrnácti.

Kdyby jsi tu "hru" sepsal ve 22 letech jako nadržený teoretik - něco bych snad pochopil, takhle nechápu vůbec nic.

Jak správně podotkl Apo, ty "úkoly" jsou zcela nesouvisející svým zaměřením. Některé ani nejsou kandaulistické, ale jsou ve stylu jack-ass (nehledám pravopis, kdo zná, tak ví) udělat ze sebe/ze ženy jen co největšího debila - viz ten vibrátor na stole v restauraci nebo pochčij se na veřejném místě.

Ještě 2x házet kostkou, kolikrát ty kraviny dělat - průměrné číslo je 7x. Takže 7x se pochcat, 7x vytahovat vibrátor?
Je to tak nehorázná pitomost, že si opravdu nedokážu představit, v které fázi našeho kandaulismu (od domlouvání po nejvyšší aktivitu) bych to mohl manželce předložit, aniž bych nevypadal jako naprostý idiot ...

Některé úkoly opravdu sepisoval snad patnáctiletý kluk, který neví, jak to chodí - třeba vibrační vajíčko je docela hlasité. Bez kalhotek a při nazouvání bot pomáhá prodavač?? Asi chodím do špatných obchodů, ale to jsem viděl jen v TV, jak to dělá Al Bunda ...

Ozve se snad někdo, že je to skvělý nápad na "hru", že to jde vytisknout a předložit manželce?
:roll: :roll: :roll:
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Anpoenitet
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Domkanda píše: úte 11. čer 2024 15:07:36 Bez kalhotek a při nazouvání bot pomáhá prodavač?? Asi chodím do špatných obchodů, ale to jsem viděl jen v TV, jak to dělá Al Bunda ...
Úplně jsem si toho Ala vybavil. No, pokud je manželka modelka z Playboye a narazili by fakt na toho Bundu, tak by to možná mohlo fungovat :lol:

Ale jelikož je tam uvedena i prodavačka jako možnost, to by se pak paní/slečně mohlo také stát, že ji vyvede ochranka. Ona ne zrovna každá ženská se ráda kouká na kundu jiné ženské (a dokonce ani každý chlap ne).
janzizkahusita
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: jsme pár

Příspěvek od janzizkahusita »

Anpoenitet píše: úte 11. čer 2024 13:26:32
janzizkahusita píše: úte 11. čer 2024 11:22:20
Anpoenitet píše: pon 10. čer 2024 23:19:30

No promiň, asi je to pro tebe zcela běžné, ale už v levelu 1, je

bod 5... nech se fotit venku / na veřejnosti / nahá / polooblečená v erotických situacích

To jako fakt není exhibicionismus?

A vyšší levely jsou už skoro jen o tom.

Jako nic proti tomu, ale na jedné straně se tu oháníš tím, že ženská neskočí hned do postele s jiným a na druhé považuješ focení se v erotických situacích na veřejnosti za první krůčky k překonání studu. Nevím, ale buď to máš stažené někde z netu a s moc ženami jsi v životě do styku nepřišel, nebo máš kolem sebe jen určitou sortu žen a navíc jsi zkažený místními povídkami odtrženými od reality.
A ty jsi si manželku nebo přítelkyni nikdy nahou nebo polonahou nefotil?? Pokud ne tvoje škoda, pokud ano tak proč jsi ji fotil? My co si fotíme nahé manželky to děláme pro naše vzrušení.
Ano, fotil, pro naši potřebu. Ale nevím, jestli chápeš rozdíl mezi činěním něčeho v soukromí a na veřejnosti. Připadá mi že moc ne.
A gratuluji ti, že vše z toho, co jsi zde uvedl tě vzrušuje a máš doma partnerku, která je v tomto s tebou kompatibilní. Já jen poznamenal, že tento návod, tato hra je určená jen pro skupinu takových jako jste vy, ale kandaulistů i jejich partnerek je větší množství typů a pro ně tam toho moc není.
A možná tě to překvapí, ale pro řadu žen bude snazší se nějak dopracovat k milenci s nímž bude mít v soukromí sex, než si dávat v restauraci na stůl vibrátor nebo ukazovat kundu neznámému obuvníkovi.
Musím ti oponovat, nevím jak jsi na to přišel, ale nikdy jsem netvrdil že to co tady uvádím mě vzrušuje ani že mám partnerku která s tím souhlasí. Dále bych chtěl znát to větší množství typů, pokud se nepletu tak:
Paroháči (submisivní cuckoldi)
Jeleni (dominantní cuckoldi)

Kandaulismus je sexuální praktika (obvyklá zejména pro muže), kdy muž (kandaulista) ukazuje svoji partnerku svlečenou před jinými lidmi pro své vlastní voyeurské potěšení. Kandaulista může ukazovat svoji ženu naživo, případně se chlubí jejími fotkami nebo videi.
jistě se dá ve hře najít dost úkolů které tohle podporují

Cuckolda může vzrušovat pocit žárlivosti, ale také se může jednat o jeho touhu vidět svou manželku šťastnou - sexuálně i emočně.
i v této skupině si jistě z úkolů dá vybrat

Kandualista ví, že ho partnerka miluje a má tedy jistotu, že ho neopustí. Zároveň z něj může opadnout stres z tlaku, že musí svoji partnerku sexuálně uspokojit - toto padá na jiného muže.
a i pro tuto skupinu se jistě najde vhodný úkol
janzizkahusita
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: jsme pár

Příspěvek od janzizkahusita »

Domkanda píše: úte 11. čer 2024 15:07:36
janzizkahusita píše: úte 11. čer 2024 11:24:58
Domkanda píše: pon 10. čer 2024 23:31:45
Mohu se tě zeptat, kolik ti je roků, Jene Žižko?
ještě budu muset 15 let pracovat než půjdu do důchodu
Promiň, ale přijde mi to jako totální pitomost na to, kolik práce jsi tomu dal (přeložené to asi není, když je tam vibrační i vybrační).
Podobný plán s exhibicionisticko-voyeurskými úkoly jsem si já psal asi ve čtrnácti.

Kdyby jsi tu "hru" sepsal ve 22 letech jako nadržený teoretik - něco bych snad pochopil, takhle nechápu vůbec nic.

Jak správně podotkl Apo, ty "úkoly" jsou zcela nesouvisející svým zaměřením. Některé ani nejsou kandaulistické, ale jsou ve stylu jack-ass (nehledám pravopis, kdo zná, tak ví) udělat ze sebe/ze ženy jen co největšího debila - viz ten vibrátor na stole v restauraci nebo pochčij se na veřejném místě.

Ještě 2x házet kostkou, kolikrát ty kraviny dělat - průměrné číslo je 7x. Takže 7x se pochcat, 7x vytahovat vibrátor?
Je to tak nehorázná pitomost, že si opravdu nedokážu představit, v které fázi našeho kandaulismu (od domlouvání po nejvyšší aktivitu) bych to mohl manželce předložit, aniž bych nevypadal jako naprostý idiot ...

Některé úkoly opravdu sepisoval snad patnáctiletý kluk, který neví, jak to chodí - třeba vibrační vajíčko je docela hlasité. Bez kalhotek a při nazouvání bot pomáhá prodavač?? Asi chodím do špatných obchodů, ale to jsem viděl jen v TV, jak to dělá Al Bunda ...

Ozve se snad někdo, že je to skvělý nápad na "hru", že to jde vytisknout a předložit manželce?
:roll: :roll: :roll:
Nevidím důvod pokud by žena požádala prodavače o spolupráci při vyzkoušení bot,
a cituji: aniž bych nevypadal jako naprostý idiot , jak jsi Ty před manželkou vypadal když jsi ji řekl jaké máš sklony, tedy pokud nějaké máš ? jistě ti ihned padla kolem krku a řekla jaký jsi borec, že to je super nápad, ale asi na tebe chvilku koukala s otevřenou pusou a rovnala si to v hlavě a koukala na tebe jako na ??
Mispulin
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Mispulin »

Já tedy nevím, ale v prodejně s obuví jsem prodavače-muže neviděl už hoooodně dlouho, jen samé ženy. Ostatně platy nebudou mít bůh ví jaké a který chlap by to dělal. Když si sedne do kasy v supermarketu, vydělá si ten chlap o dost víc.
muf75

Příspěvek od muf75 »

Mispulin píše: úte 11. čer 2024 23:29:02 Já tedy nevím, ale v prodejně s obuví jsem prodavače-muže neviděl už hoooodně dlouho, jen samé ženy. Ostatně platy nebudou mít bůh ví jaké a který chlap by to dělal. Když si sedne do kasy v supermarketu, vydělá si ten chlap o dost víc.
Muži v obuvi jsou vesměs jen soukromníci (ale už jich moc není).A už vidím,jak si toto plníš v nějakém anonymním řetězci s čínskou obuví samoobslužného typu a obsluhou odněkud z východu.
muf75

Příspěvek od muf75 »

Anpoenitet píše: úte 11. čer 2024 15:51:48
Domkanda píše: úte 11. čer 2024 15:07:36 Bez kalhotek a při nazouvání bot pomáhá prodavač?? Asi chodím do špatných obchodů, ale to jsem viděl jen v TV, jak to dělá Al Bunda ...
Úplně jsem si toho Ala vybavil. No, pokud je manželka modelka z Playboye a narazili by fakt na toho Bundu, tak by to možná mohlo fungovat :lol:

Ale jelikož je tam uvedena i prodavačka jako možnost, to by se pak paní/slečně mohlo také stát, že ji vyvede ochranka. Ona ne zrovna každá ženská se ráda kouká na kundu jiné ženské (a dokonce ani každý chlap ne).
Ono i ten vibrátor na stole v restauraci by nemusel projít.A celkově mi připadá,že ten kdo to psal tak nějak automaticky předpokládá součinnost okolí.Ty úkoly typu udělej něco před někým nebo s někým nemusí být vůbec jednoduché plnit už jen proto,že ta druhá strana nebude mít zájem.
Jinak jsem to pročítal a nějakých 28 situací už jsme zkusili.Ty ostatní zatím ne a řada z nich se mi jeví nereálná a asi na to nikdy nedojde.
Anpoenitet

muf75 píše: stř 12. čer 2024 0:24:38
Anpoenitet píše: úte 11. čer 2024 15:51:48

Ono i ten vibrátor na stole v restauraci by nemusel projít.A celkově mi připadá,že ten kdo to psal tak nějak automaticky předpokládá součinnost okolí.Ty úkoly typu udělej něco před někým nebo s někým nemusí být vůbec jednoduché plnit už jen proto,že ta druhá strana nebude mít zájem.
Jinak jsem to pročítal a nějakých 28 situací už jsme zkusili.Ty ostatní zatím ne a řada z nich se mi jeví nereálná a asi na to nikdy nedojde.
No právě, je tam mnoho úkolů, které vyžadují součinnost nebo alespoň velkou toleranci okolí a pokud už pomineme to, že obojího se té ženě nemusí dostat, tak předpokladem bude, že se bude jednat o extrémně sebevědomou (asi v mnoha případech až nezdravě) ženu a/nebo případně takovou, která nebude mít problém tyto akce činit bez ohledu na reakci okolí, třeba i velmi negativní.
Rarach
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1210
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rarach »

Pro hejtry: tak ty hry nehraje, když vás nebaví/přijdou vám blbé. Ať si každý vybere úkoly, které chce. Místo abyste doplnili méně exhibicionistické úkoly, tak jen kritizujete.
Odpovědět