leajonas píše: ↑sob 08. čer 2024 16:20:07
Kolik by jste byli ochotni zaplatit za noc s námi?
A co vše byste od nás chtěli?
Jen tam zvědavě - máte děti?
Registrují to třeba sousedi?
Máme.
A sousedí nic neříkají.
Tak se trochu rozepiš.
Jak staré děti? Vědí, tuší, neberete to jako rizikové?
Tohle pro nás třeba bylo nemyslitelné, tak mě to zajímá - a jistě nejen mě
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Pár slov o nás: Jsem starší sub.Provádím nahý úklid nebo montáže nábytku atd. Pouze Praha a v pracovní dny během dne. Ženám, párům i mužům. Nehledám sex jen ponižování. Myslim, že jsem masochista-začátečník. Pouze v pracovní dny přes den. Praha
Pokud chceš stříkat dovnitř, musíš mít testy na pohlavní choroby. A poslušný manžel svoji Paní očistí.
---
To je rozumny argument a jste skvely par! Musi byt radost mit takovou uzasnou manzelku.
leajonas píše: ↑stř 12. čer 2024 0:11:34
Když jde jen o zážitek, tak se nic nenabízí. Nemáme zájem.
A o co jiného než o zážitek vám jde?Podle dosud zveřejňovaných nabídek a odpovědí jsem to tu bral spíše jako představy.Pokud by se někdo rozhodl,že do toho půjde,tak pro ten zážitek,aby si to zkusili.Pokud to máte jako zdroj příjmů,asi patříte do inzerce.
A o co jiného než o zážitek vám jde?Podle dosud zveřejňovaných nabídek a odpovědí jsem to tu bral spíše jako představy.Pokud by se někdo rozhodl,že do toho půjde,tak pro ten zážitek,aby si to zkusili.Pokud to máte jako zdroj příjmů,asi patříte do inzerce.
Je to takový průzkum. Jen nás zajímá, jestli by byl o nás zájem a mohli si občas něco přivydělat. Ale vážně nás tyto praktiky baví.
Pár slov o nás: Jsem starší sub.Provádím nahý úklid nebo montáže nábytku atd. Pouze Praha a v pracovní dny během dne. Ženám, párům i mužům. Nehledám sex jen ponižování. Myslim, že jsem masochista-začátečník. Pouze v pracovní dny přes den. Praha
Je to takový průzkum. Jen nás zajímá, jestli by byl o nás zájem a mohli si občas něco přivydělat. Ale vážně nás tyto praktiky baví.
Nedivim se, mas atraktivni zenu a navic to musi byt vzrusujici zpusob privydelku.