Je možná mužská cudnost bez ženské Dominance

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Odpovědět
Domkanda
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Re: Je možná mužská cudnost bez ženské Dominance

Příspěvek od Domkanda »

Fencek55 píše: pon 12. úno 2024 11:18:47
Domkanda píše: pon 12. úno 2024 10:43:56 4) Díky své úchylce nevidíš, že tě bere jako rohožku - nebo tak začne brát, až se v její blízkosti objeví opravdový chlap
4) Možná nevidím ale věřím že to tak není. Pokud se v ní zmýlím jak už se mi kolikrát stalo tak prostě půjdu o dům dál.
Nedávno jsem v podobném vláknu psal o ženské, která se chovala podobně. Psali jsme si. Měla ho ráda, jen sem tam mimo OK. Najednou ale začala zahýbat za jeho zády víc, pořídila si nemanželské dítě (on to dosud neví) a nakonec ho kopla do zadku. A to nezmiňovala žádnou klícku, jen ten chlap pro ní byl Beta.

Ale líbí se mi tvůj fatalismus. Prostě ti to stojí za to - i s rizikem, že ti to krachne, tomu rozumím. Víš, která bije a nepřesvědčuješ ostatní o pitomostech.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
exkandaulista
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od exkandaulista »

Fencek55 píše: pon 12. úno 2024 11:56:49 Určitě rohožka nejsem. Teď akorát vysadila antikoncepci protože chceme do budoucna děti. A neboj. Vím že z líbání se děti nepočínají.
Jak jste na tom finančně? Jsi na tom výrazně lépe než ona?

Jinak já tě nesoudím, pokud ty si z toho odnášíš svoje uspokojení a ona z toho bude mít zase jiný prospěch, je to win win. Jen s těmi dětmi bych fakt počkal. Mít v takovém vztahu děti po tak krátké známosti je mírně řečeno nerozvážné. A to i kdyby jsi nebyl beta.
Fencek55
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od Fencek55 »

Domkanda píše: pon 12. úno 2024 12:20:37
Fencek55 píše: pon 12. úno 2024 11:18:47
Domkanda píše: pon 12. úno 2024 10:43:56 4) Díky své úchylce nevidíš, že tě bere jako rohožku - nebo tak začne brát, až se v její blízkosti objeví opravdový chlap
4) Možná nevidím ale věřím že to tak není. Pokud se v ní zmýlím jak už se mi kolikrát stalo tak prostě půjdu o dům dál.
Nedávno jsem v podobném vláknu psal o ženské, která se chovala podobně. Psali jsme si. Měla ho ráda, jen sem tam mimo OK. Najednou ale začala zahýbat za jeho zády víc, pořídila si nemanželské dítě (on to dosud neví) a nakonec ho kopla do zadku. A to nezmiňovala žádnou klícku, jen ten chlap pro ní byl Beta.

Ale líbí se mi tvůj fatalismus. Prostě ti to stojí za to - i s rizikem, že ti to krachne, tomu rozumím. Víš, která bije a nepřesvědčuješ ostatní o pitomostech.
Určitě mi to za to stojí. Rizika jsou v každém vztahu když se do něj jde naplno a toho jsme oba moc dobře vědomi. Nechávat si zadní vrátka ve vztahu mi přijde pitomost. To spíš patří do podnikání.
Fencek55

Příspěvek od Fencek55 »

exkandaulista píše: pon 12. úno 2024 12:29:46
Fencek55 píše: pon 12. úno 2024 11:56:49 Určitě rohožka nejsem. Teď akorát vysadila antikoncepci protože chceme do budoucna děti. A neboj. Vím že z líbání se děti nepočínají.
Jak jste na tom finančně? Jsi na tom výrazně lépe než ona?

Jinak já tě nesoudím, pokud ty si z toho odnášíš svoje uspokojení a ona z toho bude mít zase jiný prospěch, je to win win. Jen s těmi dětmi bych fakt počkal. Mít v takovém vztahu děti po tak krátké známosti je mírně řečeno nerozvážné. A to i kdyby jsi nebyl beta.
Jsem soukromý zemědělec. Špatně se nemáme. Nový auto je standart. Statek opravuji postupně svépomocí. Tak kdybych spočítal peníze co mám jakoby na útratu tak jsme na tom dost podobně a možná na tom bude o krapet lip než já. Jasný. Nechceme děti hned ale jen jsme se domluvili že přestane brát antikoncepci a nebudem to nějak cíleně řešit.
Fencek55

Příspěvek od Fencek55 »

Ale to že by se mnou měla být kvůli penězům nebo majetku můžu hned vyloučit. Která holka by chtěla na statek taky že. Všude samá práce. Žádná novostavba. Žádná nová kuchyň za půl míče apod. a takových věcí je spousty. Třeba jako dovolená. Nebudu ji brát každý rok dvakrát nebo třikrát k moři. Moje přítelkyně není panicka a možná jí ani nikdy nebude. Je to holka ze statku takže určité standardy které by taková žena měla mít má už z domu.
exkandaulista

Příspěvek od exkandaulista »

Později napíšu. Znám pár takových příběhů dokonce ze svého okolí.
Fencek55

Příspěvek od Fencek55 »

Mít zamceneho ptáka není žádná slast.
Fencek55

Příspěvek od Fencek55 »

Stále čekám na odpověď exkando.
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

Francku, větší frajer bys byl, kdybys neměl žádnou klícku a vydržel nehonit, ale být zamčený? To je jak pijan zamčený a odstavený od flašky... To pak nepít zvládne každý.
Fencek55

Příspěvek od Fencek55 »

To by nebylo vůbec ponižující a bolestivé.
Odpovědět