Seznamka virtuální
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka virtuální
Ahoj, to by šlo. Jsem hotwife
-
- Role muže: je BULL
Kanda co by ukazoval tu svojí z Chrudimi a okolí?
- sub-cuck
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Jsem submisivní, romantický a mazlivý
Ahoj, jsem submisivní a hledám svou Paní
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
Ahoj. Někdo kdo by měl zájem o příběh na míru vaší ženě, přítelkyni? Nebráním se naprosto ničemu. Nebo jen pokec? Nudím se, nebojte se napsat do SZ.
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
-
-
Zdravím najdu nějakého kandu/cuckolda který by se rad dělil o svojí ženu pres net? Společná komunikace všech nebo jen já s ní,flirtování i normální pokec atd., dlouhodobě .Poskytneš mi ji jako virtuální milenku vše je o domluvě a chuti? Napiš a domluvíme se.
- amaterzbrna
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Ahoj, rád s Tebou zafantazíruji..TomiHovy píše: ↑sob 04. lis 2023 9:24:09 Hledáš on-line zábavu? (později třeba i real), já 31 let. Páry či kandu na dlouhé a detailní povídání, samozřejmě můžou být i fotky přítelkyně/ ženy na více sexy hrátky.
Rád proberu nejrůznější fantazie i limity. Nebráním se lehčímu povídání (fantazie, jak vemu tvojí na rande), až po tvrdé zacházení ( ponižování cuckokda pro radost před zraky tvojí lásky). Můžeme si psát i ve 3 , případně můžu flirtovat soukromě s tvojí láskou a následně dát konverzaci ke čtení a konverzaci. Fantazii se meze nekladou.
Otevřen tomu navázat přátelský vztah a postupně se dostat více do hloubky kandaulismu.
Dík za reakci
P.
Amater.z.brna
-
Ahoj, 35 z vychodu sr. Rad popisem, pokecam fantazie . O tvojej a o mojej samicke. Dlhodobo ak ste blizko mozny aj real . Vsetko po dohode. Iba cez whatsup, vlber alebo podobne. Kludne napis tesim sa
-
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Jsem mladý začínající cuckold, který rád ukazuje svou krásnou přítelkyni.
Moje holka
Ahoj, nenašel bych tu někoho, kdo by ocenil cuckolda, který rád virtuálně ukazuje mladou přítelkyni? (Oba 24, sportovci).