Trojka tzv. na princeznu

OFFTOPIC a témata mimo kandaulismus a sex
Pravidla fóra
Bavte se o čem chcete, ale buďte slušní a dodržujte pravidla.
xxxxx3

Trojka tzv. na princeznu

Příspěvek od xxxxx3 »

Zajímalo by mne, jestli ženy láká trojka, kdy jsou tam muži opravdu jen a jen pro ní. Chovají se k ní jako k princezně, vše se točí jen kolem přání ženy, masírují jí, laskají a projevují maximální respekt, na úkor vlastních potřeb, nebo ženy preferují raději muže kteří to vedou a jsou dominantní a ženě nakládají?
lubos40let
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Trojka tzv. na princeznu

Příspěvek od lubos40let »

Mě i jako muže láká na princeznu. Myslím si, že žena si něco takového zaslouží.
Clago
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Clago »

Moje to takto vyžaduje. Trojku si řídí a jejím smyslem je ukojit pořádně ji tak jak chce a až potom přijde řada na muže, až ona je dostatečně ukojena.
Romero2315
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: ahoj je mi 30 let jsem ve vstahu 11 s moji pritelkyni a mam rad kdyz nekdo ma zajem o jeji kundicku

Příspěvek od Romero2315 »

Tak jako z vlastní zkušenosti teda ještě nedotazrny trojky žena už tekla pravidla ze když k tomu svoli a dojde k tomu ze bude trojka taky musí bejt tzv. Na princeznu a nechce žádného hulváta co ji bere jak kus masa a nádobu na sperma !
gill1000
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1790

Příspěvek od gill1000 »

U nas je uplne samozrejme, ze nejdulezitejsi je udelat to co nejlip manzelce. (Nevedel jsem, ze se tomu rika 'Na princeznu'.) Nikdy jsme nemeli opravdu 'trojku' - vzdycky to bylo nejdriv s nim a potom se mnou. Ale vzdycky jsme se oba hlavne starali o ni. A pokud vim, je to tak i kdyz je s nejakym milencem sama.
A mne taky nejvic vzrusuje, kdyz vidim jak je vzrusena ona, tim vic, kdyz ji to dela jinej.
Turiste
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Manželský pár, který zjistil, že jej vzrušuje mnoho dosud netušených věcí

Příspěvek od Turiste »

Jedno nevylučuje druhé. V našem případě se stává, že začneme "na princeznu", jak říkáš, no s rostoucím vzrušením ženy to přeroste do divokého sexu, kde už pak tempo a způsob určují muži
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

To fakt má něco takového v sexu, tak příšerný a antisexuální název jako "Trojka na princeznu"?
xxxxx3

Příspěvek od xxxxx3 »

Anpoenitet píše: úte 31. říj 2023 12:47:28 To fakt má něco takového v sexu, tak příšerný a antisexuální název jako "Trojka na princeznu"?
Nemá...prostě mě to tak napadlo :-) Vždycky jsem si ženu představoval jako princeznu...nejkrásnější ženskou, kolem které se všechno točí a ona toho umí využít:-)
kandax
Role ženy: je HOTWIFE

Příspěvek od kandax »

Princezna může být taky šípková Růženka, kterou probudí princ svým jazykem v jejím rozkroku a než se chudák holka stihne rozkoukat, tak má jednoho v puse a druhej ji šuká zezadu. Ona se pak velmi rychle zorientuje a převezme iniciativu. Takhle to většinou vypadá ráno po vecěrní trojce :)
marteza

Příspěvek od marteza »

kandax píše: sob 18. lis 2023 8:45:19 Princezna může být taky šípková Růženka, kterou probudí princ svým jazykem v jejím rozkroku a než se chudák holka stihne rozkoukat, tak má jednoho v puse a druhej ji šuká zezadu. Ona se pak velmi rychle zorientuje a převezme iniciativu. Takhle to většinou vypadá ráno po vecěrní trojce :)
Aby z toho pak nebyla "Trojka na služku"!
Odpovědět