Klub ukazovania manzeliek

Clago
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Klub ukazovania manzeliek

Příspěvek od Clago »

Petrhorenc píše: stř 01. lis 2023 21:06:33
makowa píše: stř 01. lis 2023 12:51:21 Dobrý den pánové, předně díky nicku Beta, že téma otevřel, ostatním pak za (na místní poměry až nebývale!) konstruktivní a kultivovanou debatu. Píšu proto, že se dlouhodobě snažím budovat komunitu, jež vykazuje dost shodných rysů s tím, co nastínil Beta a co tu postupně krystalizuje, a jádro této mé komunity je už stabilizované. Rád se tedy podělím o nějaké základní zkušenosti a též chci otevřít možnost, že by se třeba někteří z vás chtěli prostě přidat k mému již fungujícímu projektu, aby se netříštily síly.

Nuže, komunitu realizuji zhruba tak, že spravuji uzavřený server na Discordu, kam se noví členové dostanou výhradně na mé pozvání. V rámci serveru pak fungují jednotlivé kanály, z nichž některé jsou veřejné (tj. přístupné všem členům komunity bez rozdílu), jiné poloveřejné (je tam nějaká selekce, ale přístup má typicky většina), a konečně uzavřené, jež zřizuji buď já sám nebo další členové komunity s tím, že si tam zvou pouze malý počet lidí dle svého vlastního výběru. Uzavřené kanály jsou typicky věnovány individuálně paničkám jednotlivých kandů, poloveřejné archivním paničkám ze sbírek, soutěžím apod., veřejné pak obecnému chatu, zprávám o běžících unsee apod. Kromě toho tam funguje platforma soukromých zpráv mezi dvojicemi uživatelů. Jak je asi zřejmé, v rámci popisovaného projektu jsem oním Velkým Bratrem či "hlavním" (jak tu funkci označuje Beta zde) já sám; znám všechny vystavované paničky, vidím do všech kanálů (do soukromých zpráv ale nikoli!) a mám k tomu všemu potřebnou důvěru členů. Nové členy vytipovávám sám, anebo je zvu na doporučení dalších členů poté, co s nimi kandidaturu proberu a prověřím. Důvěra je naprosto zásadní věc.

Určitým rozdílem oproti tomu, co předestírá Beta, je to, že fotky se na mém serveru ukazují zásadně s obličejem a nelze tam vypnout stahování. Jistě by ale bylo možné založit a provozovat zvláštní "klubový" kanál i pro ty z vás, kteří by (po úvodním plnokrevném ověření, jak o něm píše Beta) mohli ukazovat své nahé ženy s retuší. Rovněž celkem pravidelně pořádám unsee pro zvané, kde je možnost stahování vypnuta.

Pokud jde o problém s malou variabilitou danou užší skupinou, to je skutečně reálný problém a těžko uspokojivě překonatelný, který asi nemá jiné řešení, leč dostatečnou zásbou hambatých fotek příslušných žen z minulosti nebo potenciál pro průběžnou produkci. Na druhou stranu musím říct, že obzlášť v menších skupinkách to funguje poměrně dobře. Koneckonců i někteří z vás odsud v mém klubu jsou, tak můžou přispět svým komentářem;-)

Už je to dlouhé... Takže - kdybyste se chtěli přidat do mé komunity, neváhejte mi naspat SZ tady na kandy, rád si popovídám, v případě srozumění si můžeme ukázat ženy a uvidíme, co a jak. A kromě toho rád přispěji nějakým know-how, kdybyste přece jen chtěli budovat paralelní strukturu na trochu jiných základech.
Vidim všude, nejde vypnout stahování, fotky zásadně s obličejem, pokud chceš ukazovat bez obličeje tak mě jí musíš ukázat s obličejem, všechny paničky znám.

Klasickej sběratel fotek.. nechápu že ti tam někdo dobrovolně vleze.
Je to jednoduché, vše je podloženo dlouholetou osobní důvěrou, kterou z této komunity nikdy nikdo nezklamal a rozhodně ne makowa. Já osobně jsem si ho nejdřív nechal orecenzovat z několika zdrojů, následně jsme se i osobně setkali, vím tedy, o koho jde a můžu říct, že člověk jeho úrovně nemá zapotřebí zneužívat důvěru členů dlouhodobě budované komunity. Dokonce bych řekl, že je pod jeho úroveň na podobné osočení vůbec reagovat.
Petrhorenc

Příspěvek od Petrhorenc »

Clago píše: stř 01. lis 2023 21:24:47
makowa píše: stř 01. lis 2023 12:51:21 Dobrý den pánové, předně díky nicku Beta, že téma otevřel, ostatním pak za (na místní poměry až nebývale!) konstruktivní a kultivovanou debatu. Píšu proto, že se dlouhodobě snažím budovat komunitu, jež vykazuje dost shodných rysů s tím, co nastínil Beta a co tu postupně krystalizuje, a jádro této mé komunity je už stabilizované. Rád se tedy podělím o nějaké základní zkušenosti a též chci otevřít možnost, že by se třeba někteří z vás chtěli prostě přidat k mému již fungujícímu projektu, aby se netříštily síly.

Nuže, komunitu realizuji zhruba tak, že spravuji uzavřený server na Discordu, kam se noví členové dostanou výhradně na mé pozvání. V rámci serveru pak fungují jednotlivé kanály, z nichž některé jsou veřejné (tj. přístupné všem členům komunity bez rozdílu), jiné poloveřejné (je tam nějaká selekce, ale přístup má typicky většina), a konečně uzavřené, jež zřizuji buď já sám nebo další členové komunity s tím, že si tam zvou pouze malý počet lidí dle svého vlastního výběru. Uzavřené kanály jsou typicky věnovány individuálně paničkám jednotlivých kandů, poloveřejné archivním paničkám ze sbírek, soutěžím apod., veřejné pak obecnému chatu, zprávám o běžících unsee apod. Kromě toho tam funguje platforma soukromých zpráv mezi dvojicemi uživatelů. Jak je asi zřejmé, v rámci popisovaného projektu jsem oním Velkým Bratrem či "hlavním" (jak tu funkci označuje Beta zde) já sám; znám všechny vystavované paničky, vidím do všech kanálů (do soukromých zpráv ale nikoli!) a mám k tomu všemu potřebnou důvěru členů. Nové členy vytipovávám sám, anebo je zvu na doporučení dalších členů poté, co s nimi kandidaturu proberu a prověřím. Důvěra je naprosto zásadní věc.

Určitým rozdílem oproti tomu, co předestírá Beta, je to, že fotky se na mém serveru ukazují zásadně s obličejem a nelze tam vypnout stahování. Jistě by ale bylo možné založit a provozovat zvláštní "klubový" kanál i pro ty z vás, kteří by (po úvodním plnokrevném ověření, jak o něm píše Beta) mohli ukazovat své nahé ženy s retuší. Rovněž celkem pravidelně pořádám unsee pro zvané, kde je možnost stahování vypnuta.

Pokud jde o problém s malou variabilitou danou užší skupinou, to je skutečně reálný problém a těžko uspokojivě překonatelný, který asi nemá jiné řešení, leč dostatečnou zásbou hambatých fotek příslušných žen z minulosti nebo potenciál pro průběžnou produkci. Na druhou stranu musím říct, že obzlášť v menších skupinkách to funguje poměrně dobře. Koneckonců i někteří z vás odsud v mém klubu jsou, tak můžou přispět svým komentářem;-)

Už je to dlouhé... Takže - kdybyste se chtěli přidat do mé komunity, neváhejte mi naspat SZ tady na kandy, rád si popovídám, v případě srozumění si můžeme ukázat ženy a uvidíme, co a jak. A kromě toho rád přispěji nějakým know-how, kdybyste přece jen chtěli budovat paralelní strukturu na trochu jiných základech.
Vidim všude, nejde vypnout stahování, fotky zásadně s obličejem, pokud chceš ukazovat bez obličeje tak mě jí musíš ukázat s obličejem, všechny paničky znám.

Je to jednoduché, vše je podloženo dlouholetou osobní důvěrou, kterou z této komunity nikdy nikdo nezklamal a rozhodně ne makowa. Já osobně jsem si ho nejdřív nechal orecenzovat z několika zdrojů, následně jsme se i osobně setkali, vím tedy, o koho jde a můžu říct, že člověk jeho úrovně nemá zapotřebí zneužívat důvěru členů dlouhodobě budované komunity. Dokonce bych řekl, že je pod jeho úroveň na podobné osočení vůbec reagovat.
Já neříkám že by to zneužíval.. ale jelikož je to normální sběratel tak nemám zájem mu dobrovolně dávat fotky do jeho sbírky..
makowa
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Rád ukazuji svou ženu na fotkách a sním o lehčí formě cuckold vztahu...

Příspěvek od makowa »

Inu, nechť si to každý vyhodnotí sám. Tebe tam rozhodně nečekám a ani bych tě tam nechtěl (bude to asi oboustranné).
cucklike
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1904

Příspěvek od cucklike »

Nechci hejtit, nicméně mám jednu zkušenost z minulosti kdy jsem se tady s jedním člověkem domluvil na soukromém unsee. Bohužel jsem byl tak důvěřivý že jsem nechal jeho aby je zřídil. Prvních pár fotek bylo s IP a bez stahování a když už jich tam bylo docela dost = nešlo je rychle smazat tak najednou vodoznak IP zmizel a stahování povoleno.
Okamžitě jsem začal fotky mazat, ale ... on se pak omlouval, že nedokázal odolat kráse mojí manželky, že vše smaže atd. atd. Domnívám se, že potom ukazoval spoustu cizích fotek na unsee s tím, že uváděl, že to nejsou jeho fotky. Mojí jsem tam nikdy neviděl, ale samozřejmě jsem nebyl na všech unsee. Jestli foto mojí ženy smazal nevím, nicméně vím, že důvěra se získává těžko a ztrácí velmi lehko.
Pokud se v tom co jsem napsal dotyčný poznal může se sám vyjádřit.
Romero2315
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: ahoj je mi 30 let jsem ve vstahu 11 s moji pritelkyni a mam rad kdyz nekdo ma zajem o jeji kundicku

Příspěvek od Romero2315 »

cucklike píše: čtv 02. lis 2023 7:07:57 Nechci hejtit, nicméně mám jednu zkušenost z minulosti kdy jsem se tady s jedním člověkem domluvil na soukromém unsee. Bohužel jsem byl tak důvěřivý že jsem nechal jeho aby je zřídil. Prvních pár fotek bylo s IP a bez stahování a když už jich tam bylo docela dost = nešlo je rychle smazat tak najednou vodoznak IP zmizel a stahování povoleno.
Okamžitě jsem začal fotky mazat, ale ... on se pak omlouval, že nedokázal odolat kráse mojí manželky, že vše smaže atd. atd. Domnívám se, že potom ukazoval spoustu cizích fotek na unsee s tím, že uváděl, že to nejsou jeho fotky. Mojí jsem tam nikdy neviděl, ale samozřejmě jsem nebyl na všech unsee. Jestli foto mojí ženy smazal nevím, nicméně vím, že důvěra se získává těžko a ztrácí velmi lehko.
Tak sme dva co mu náleželi zažil sem stejný případ ale naštěstí nikdy nebyl obličej ale už sem mi stalo ze keme dorazila fotka moji polovicky
master
Administrátor

Příspěvek od master »

Beta píše: stř 25. říj 2023 20:02:07 Tuto hru som dal aj do zlej temy tak davam znova tu: Co tak vytvorit komunitu kde jeden bude hlavny a ten vsetkych cstnikov overi a zapise si meno ich manzeliek. Overenie znamena ze najskor jemu sukromne ukazeme nase mqnzepky v polohach ako si povie aj s menom tvarou vekom, ukazat mu ju poriadne az on sam usudi ze je overena. Potom nasledne v komunite kludne ukazovat kazdy ako sa citi bez tvare bez mena,s tvarou atd... Ale jemu hlavnemu ako si povie on. Co vy nato? Ja by som siel do toho vedeli by sme ze sa ukazuju realne manzelky a myslim si ze je aj dost vzrusujuce ukazat tomu hlavnemu ako si povie aj ked mozno by som verejne tvar nedaval, take vzruso ze musis aby si sa dostal do klubu...
Mícháš dvě věci dohromady

1) potřebu vytvořit uzavřenou komunitu lidí s ověřenými fotkami
- ověření má sloužit k tomu abys prokázal, že fotky které posíláš, jsou opravdu tvoje. Není to prostředek k tomu aby tě někdo mohl vydírat, nebo ti dával příkazy, jaké fotky máš posílat.
2) snaha najít sběratele, který si bude neustále poroučet další a další fotky
- to absolutně nesouvisí s bodem 1, na to stačí dát si inzerát do seznamky a najít někoho, komu se tvá žena bude líbit a s kým se domluvíš na posílání. Vznikl tady převis poptávky po dominantech, fotek je hodně, jsou okoukané a kandíci by chtěli ukazovat, ale i vymýšlení zadání a úkolů na focení je práce a ne vždy se do toho dominantovi chce, zvlášť, pokud partnerka není 10/10. Neumím si tedy představit, že by jeden "správce" zvládl a chtěl úkolovat třeba 20 zájemců, subíků, co chtějí dostávat úkoly, co mají fotit, nebo ukázat.

Rozdělit forum na veřejnou a neveřejnou část je jednoduché. Něco takového se tady už před lety řešilo a nakonec se od toho upustilo právě z důvodu, který zmiňuje MUF. Zájemců, co by byli ochotni se "ověřit", čili dát někomu do ruky kompromitující materiál, budou jednotky, možná max. nižší desítky. Když se dnes podívám a unsee, kde se stále dokola opakují jedny a ty samé fotky, jaký to bude mít přínos, ještě více omezit přispívající?

Budovat komunitu v komunitě by mělo smysl, kdyby se našlo dost zájemců. Umím si představit, že by se někomu líbilo ukazovat své intimní fotky v soukromí, někde, kam nemůže každý a proto se nemusí bát, že je někdo pozná, atd. Myslím si, že by bohatě stačilo, kdybyste vybrali člověka, nebo klidně více lidí, kteří by ověřovali zájemce a pak vytvořit forum, kam by směli jen ti, kterí jsou "ověření". Mohli byste zakládat tajné unsee, nahrávat fotky přímo do vláken a diskutovat v uzavřené komunitě, jako ověření uživatelé.
Nemyslím si, že je potřeba kvůli tomu odcházet na jiné platformy, nebo tříštit už tak poměrně malou komunitu.

Pokud máte o to, co jsem uvedl zájem, napište, ať vidíme, kolik by vás bylo a zda to má smysl.
Administrátor webu kandaulismus.cz
misiak8

Příspěvek od misiak8 »

Toto xo vy popisujete funguje na telegrame. Skupina ma cca 6000 uzivatelov. A 3 urovne. 1 uroven je verejna skupina. 2 uroven s obmedzenou verifikaciou a 3 skupina su uz top uzivatelia , ktori podstupia verifikaciu najvyssej kategorie. Tam sa uz fakt dostanu len ludia , ktori maju skutocne vlastne manzelky. Tych nastrojov na verifikaciu je mnoho a funguju skvele.
Prevazne uz vsetci ukazuju foto s tvarou. Ale pri individualnej vymene je uz na vas ci pouzijete secret chat s timerom, kde nejde robit printscreen ani download, alebo budete doverovat druhej strane a nechate fotky v diskusii a so stahovanim.
Za mna osobne do projektu makowa by som tiez nesiel. Uz dlhodobo ho registrujem a pre mna to je tiez zial zberatel fotiek.
leajonas
Pár slov o nás: Jsme manželský pár, ona domina, on bisex submisiv. Rád svou ženu ukazuji cizím mužům, rád ji sleduji při sexu s jiným.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leajonas »

Obrázek
connor
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Příspěvek od connor »

cucklike píše: čtv 02. lis 2023 7:07:57 Nechci hejtit, nicméně mám jednu zkušenost z minulosti kdy jsem se tady s jedním člověkem domluvil na soukromém unsee. Bohužel jsem byl tak důvěřivý že jsem nechal jeho aby je zřídil. Prvních pár fotek bylo s IP a bez stahování a když už jich tam bylo docela dost = nešlo je rychle smazat tak najednou vodoznak IP zmizel a stahování povoleno.
Bohuzial, nieco podobne sa stalo aj mne :cry:
lotos
Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.

Příspěvek od lotos »

misiak8 píše: pon 06. lis 2023 0:47:23 Toto xo vy popisujete funguje na telegrame. Skupina ma cca 6000 uzivatelov. A 3 urovne. 1 uroven je verejna skupina. 2 uroven s obmedzenou verifikaciou a 3 skupina su uz top uzivatelia , ktori podstupia verifikaciu najvyssej kategorie. Tam sa uz fakt dostanu len ludia , ktori maju skutocne vlastne manzelky. Tych nastrojov na verifikaciu je mnoho a funguju skvele.
Prevazne uz vsetci ukazuju foto s tvarou. Ale pri individualnej vymene je uz na vas ci pouzijete secret chat s timerom, kde nejde robit printscreen ani download, alebo budete doverovat druhej strane a nechate fotky v diskusii a so stahovanim.
Za mna osobne do projektu makowa by som tiez nesiel. Uz dlhodobo ho registrujem a pre mna to je tiez zial zberatel fotiek.
Pokud dle tebe je jen sběratelem fotek, na tom není nic špatného. Horší by bylo, kdyby ty fotky šířil dál a to myslím nedělá.
Odpovědět