ANKETA : Máte zájem o sekci pro ověřené uživatele?

O kandaulismu, o webu, slovníček pojmů, atd.
Pravidla fóra
Zde není dovoleno zakládat nová témata a diskutovat. Toto forum slouží pouze jako zdroj informací.
Terdsa
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: ANKETA : Máte zájem o sekci pro ověřené uživatele?

Příspěvek od Terdsa »

No právě o to mi jde panholasi. Ověřený bude muset a pokud ne, může být vyhozen? Bude tu zase další hon na čarodějnice? Kdo bude posuzovat kdo je hoden a kdo ne? Neberte to moc zle, ale lidem tu bych neposkytoval jakousi i zdánlivou moc.
ccuckk

Příspěvek od ccuckk »

To už zabíháte do totálních nesmyslů. Kdo bude soudce, aby soudil, jak to doopravdy bylo? Za mě nesmysl i ověřování., Ukážu rád, jak veřejně, tak v soukromí, ale sám si dokážu vybrat komu budu důvěřovat a komu ne. Nepotřebuju aby za mě někdo někoho vyhazoval ze skupiny, když mi nebude vyhovovat jeho chování a přístup.
Pokud se někdo zachová vyloženě zle (zneužije důvěry, apod.) tak přece stačí nahlásit to adminovi a dodat mu podklady. Absolutně si neumím představit z pozice bulla, jak bych se ověřoval a proč bych to dělal.
Nakonec, možná by stačilo obyčejné hodnocení, tak, jako se hodnotí prodávající. Každý by si mohl jednoduše ověřit, kolik má kdo hvězdiček. Ale je otázka, jestli by to šlo nějak jednoduše udělat.

Za mě tenhle web je prostě hnojiště, kde se slejzaj lidi podobnýho ražení i když každý jiný a je na každém, aby si tu našel toho, kdo mu bude vyhovovat. Na to je tu dost možností, jako seznamka, blog, soukromé zprávy, atd. Pokud chce mít někdo renomé ověřeného člověka, není přece nic jednoduššího, než si založit vlákno o sobě a tam se ověřit veřejně - tím, že dodá informace, fotky a že to vše bude dávat hlavu i patu.

Když tu někdo nemá ani jeden příspěvek a prázdný popisek tak to má nějaký důvod. Buď nechce, protože chce fungovat anonymně a díky za to, že to tady jde. A nebo je to prostě nedůvěryhodná osoba.
To poslední, co bych chtěl, na webu, kde se bavím o svých perverzních fantaziích, je posílání nějakých soukromých fotek, osobních údajů, atd. Za mě nikdy.
Ale asi dokážu pochopit, že někdo to chce hnát do reálu, že mu nevadí se ukazovat veřejně, atd a uvítal by možnost komikovat s lidmi podobného ražení. Takže kdyby takoví měli možnost se ověřit a mít tady nějaké uzavřené vlákno, kam by nemohl každý čumil, proč ne. Je na každém, jestli tam bude chtít, nebo se bez toho obejde.
Emperor
Pár slov o nás: Nejlepší je, když se mnou HOTWIFE omdlí orgasmem před svým CUCKOLDem

Příspěvek od Emperor »

Margot píše: pát 10. lis 2023 10:32:43 ANO - hlavně pokud to bude dobré pro eliminaci fake profilů, šmíráků a honičů kteří nikdy nepřidají ani jednu pravou fotku - maximálně hate…
Nebude, na amatérech to mají a šmejdi to stejně obcházejí.
connor
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Som submisivny kanda, mam atraktivnu 36r. manzelku, ktora ma pripusta len raz za cas. Obaja sme sub, ja viac ako ona

Příspěvek od connor »

Ja sa tiež prikláňam k vytvoreniu uzavretej skupiny s overenými užívateľmi, kde by bola istota, že ukazovaná žena je naozaj žena daného kandu a nie posťahovaná z netu. A že tam bude málo "bullov" ktorí budú komentovať? Úprimne, také komentáre aj tak nestoja za veľa. Kandovi najlepšie rozumie iný kanda.
Terdsa

Příspěvek od Terdsa »

A je to zas tu. Bull není kanda, cuckold není kanda. Titul Kanda může nosit jen pár výjimečných. :-) možná bude i ta uzavřena skupina fajna.
Odpovědět