Litujete, že jste něco neuskutečnili?

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
romanec
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Litujete, že jste něco neuskutečnili?

Příspěvek od romanec »

Sex s černochy na svatební cestě.
Téměř každý den jsme jezdili kajakem na ostruvek naproti našemu hotelu. Jednou za pobyt tam měl každý grilovani na ostrově. Nějak o to nebyl zájem, tak jsme tam asi 4x byli sami. V praxi to bylo tak, že tam byl číšník a když je se domluvili na tom grilování tak zavolali kuchaře, kterého tam přivezl jeden animátor člunem. Večeře super manželka v náladě, číšník někam odjel a zbyl tam kuchař, který nám i naléval. Manželka v náladě mu řekla, že by s ním chtěla mít sex, že je to náš novomanželský rituál. Začali se líbat, ona mu ho začala kouřit a najednou koukám, že k nám jde animátor s tím číšníkem. Lekl jsem se, tak jsem na ně upozornil. Kuchař je sice narychlo poslal pryč
a dokonce pak manželku chvilku lízal, ale manželka už se do toho nedostala. Pak už nějak nebyla příležitost ;) dnes bych tam nechal číšníka i animátora dojít :)
Domkanda
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

p_kabi píše: sob 16. zář 2023 14:11:28 Lituji jen toho, že jsem v mládí nešukal více. Dneska mám manželku, kterou to nebaví, tak to s ní mám tak 4x do roka...
Ale pánové ... sice jsem to tam nenapsal, ale měl jsem na mysli, co jste propásli kandaulistického ...
To by sem někdo mohl psát, že lituje, že nevsadil sportku ...
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Hotwife-S
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: Jsme pár - aktivní hotwife/kandaulista 40 a 43 let. Cíleně nehledáme, ale výjimečným příležitostem se nebráníme. PS:100%hetero, žádné ponižování

Příspěvek od Hotwife-S »

Domkanda píše: sob 16. zář 2023 22:04:16
p_kabi píše: sob 16. zář 2023 14:11:28 Lituji jen toho, že jsem v mládí nešukal více. Dneska mám manželku, kterou to nebaví, tak to s ní mám tak 4x do roka...
Ale pánové ... sice jsem to tam nenapsal, ale měl jsem na mysli, co jste propásli kandaulistického ...
To by sem někdo mohl psát, že lituje, že nevsadil sportku ...
To je sice pravda, ale alespon tu nekdo neco pise a je to ctivy a uprimny.
LucasX
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Miluju hry a eroticke fantazie. Jelen-bull-hedonist. Switch.

Příspěvek od LucasX »

Hmmm z poslední doby, konkrétně letošního léta, mě mrzí že jsem nevyužil nabídky na jeden perverzní bdsm sex na urbexu v opuštěném hotelu v jedný malý obci na Moravě. Na poslední chvíli jsem cukl a nejeli jsme.
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

pups píše: sob 16. zář 2023 14:03:04 Sex za peniaze.

Moja vravela, že by to chcela skúsiť no nikdy sme sa k tomu nedostali a teraz už možno ani nedostaneme keďže máme v tejto oblasti veľký útlm
Ja lituji ze ta moje s tím přestala.
iglo
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Zkušený bull, rád se seznámím s párem či ženou z Prahy

Příspěvek od iglo »

I moje lítost se týká svatební noci... několik let jsem se scházel s párem jako bull a bylo to i v době kdy se brali. Myšlenka na mojí účast na svatbě padla, ale zavrhli jsme to s tím že by se to těžko vysvětlovalo rodině i dobrým přátelům. Zpětně lituju že jsme se trochu víc nesnažili, byl by to nezapomenutelný zážitek.
Domkanda
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

Oplodnění

Extrémně by mě bralo, kdyby v okamžiku dělání dítěte jí současně napouštěl i někdo jiný - třeba i jen jednou :o
Nejdřív to zažít, potom ty pochyby při rostoucím bříšku - strašlivé emoce.
Potom by se dítě narodilo, udělal bych si testy - a bylo by moje - strašlivá úleva ...
Ale co kdyby nebylo? To by byl strašlivý průšvih, to bych nerozchodil. Takže v době dělání dětí jen ve dvou. Kdyby to dopadlo dobře, byla by to jedna z nejextrémnějších věcí, co jsme zažili, ale do toho rizika jsme nešli. Špičkování bylo, ale nechtěl jsem to já ani žena.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
wagen
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od wagen »

Kdxz sme leteli na Mallorcu tak v cestovce nam delegatka rekla ze tam je rusno ukazovala nejake fotky dovolenou sme zakoupili dle fotek sme videli hodne cernochu a na plazich taky dost zen ktere se opalovaly nahore bez pri priletu sme nahodili tema na cernochy kteri obdivovali prsa moji a ze by nebylo spatne si uzit s nekterym bohuzel do hotelu k nam to neslo a kdxz sem se diskretne ptal nasi delegatky tak nedoporucovala nekde chodit knim do komunity takze z toho seslo nasledne sem si psal s jednim na Amaterech a po overeni pravosti osob na Fb mi poslal par fotek kde jeho zenu mrdal cernoch (kuchar z hotelu ) no my meli cernocha uklizece coz nas nenapadlo skoda
gill1000
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1790

Příspěvek od gill1000 »

Mne by se libilo, kdyby se manzelka nechala sukat pred vic lidma. Treba pred kamaradama, nebo treba i na jevisti.
(Ale nevim, jestli by mi to nakonec nevadilo, kdyby k tomu doslo.)
Nikdy se mi nepodarilo se ji k tomu premluvit. Maximalne byla ochonta sukat s milencem prede mnou.
Odpovědět