Půjčit manželku jinému cuckoldovi?

Tvrdé ponižování, ultimate CUCKOLD, lízání semene a nechutnosti
Domkanda
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Re: Půjčit manželku jinému cuckoldovi?

Příspěvek od Domkanda »

gill1000 píše: pon 18. zář 2023 9:00:34 Mne se libi kdyz mi manzelku suka jinej, ale taky uz jsem sukal cizi manzelku. Jednou dokonce pred jejim manzelem. To se nevylucuje.
Rozumný názor.
Já jsem vlastně vdanou souložil jen svou ženu. A (tajně) svobodnou a rozvedenou :mrgreen:
Každý to máme trochu jinak.
Považuju se za kandaulistu. Slovo cuckold se mi nelíbí a tady na fóru ho beru jako zastánce extrémních praktik.
Každopádně mojí ženu souložil jiný kandaulista, kterého jsem jí nenápadně dohodil, doporučil mu, jak na ní, řekl, co baví mě - a on byl ochoten vyhovět, protože znal problematiku. Nebyl to jen sobec, co si chce jen zašukat.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
mates1
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Milence ještě nemáme.

Příspěvek od mates1 »

Domkanda píše: pon 18. zář 2023 23:40:39
gill1000 píše: pon 18. zář 2023 9:00:34 Mne se libi kdyz mi manzelku suka jinej, ale taky uz jsem sukal cizi manzelku. Jednou dokonce pred jejim manzelem. To se nevylucuje.
Rozumný názor.
Já jsem vlastně vdanou souložil jen svou ženu. A (tajně) svobodnou a rozvedenou :mrgreen:
Považuju se za kandaulistu. Slovo cuckold se mi nelíbí a tady na fóru ho beru jako zastánce extrémních praktik.
Každopádně mojí ženu souložil jiný kandaulista, kterého jsem jí nenápadně dohodil, doporučil mu, jak na ní, řekl, co baví mě - a on byl ochoten vyhovět, protože znal problematiku. Nebyl to jen sobec, co si chce jen zašukat.
Naprosto s tebou souhlasím. Mám to stejně, rád bych aby mou ženu někdo šukal, ale zároven i já chci šukat jinou ženu. Nemám rád slovo bull.
gill1000
Pár slov o nás: neuvedeno
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1790

Příspěvek od gill1000 »

mates1 píše: úte 19. zář 2023 6:41:01
Domkanda píše: pon 18. zář 2023 23:40:39
Rozumný názor.
Naprosto s tebou souhlasím. Mám to stejně, rád bych aby mou ženu někdo šukal, ale zároven i já chci šukat jinou ženu. Nemám rád slovo bull.
Ja jsem vzdycku doufal, ze bychom si je s nekym mohli sukat vzajemne. Ze by moji zenu sukal on a ja bych sukal jeho manzelku. Ale nikdy se to nepodarilo. Jednou jsem chodil s manzelkou kolegy. On o tom vedel a pokousel se o moji zenu, ale ta ho odmitla. Mrzelo mne to, ale celkem jsem ji chapal, on to byl docela trouba.
jirkas1976

Příspěvek od jirkas1976 »

Koukam, ze je nas dost, co máme stejné představy. Tak teď už jen ta realizace :)
Jste někdo z Prahy nebo okolí Usti/Děčín? Můžeme se zkusit nejdřív sejít ve dvou a třeba trochu odhadnout, jestli bychom vyhovoval naším manželka vzájemně :)
mates1

Příspěvek od mates1 »

jirkas1976 píše: úte 19. zář 2023 21:48:21 Koukam, ze je nas dost, co máme stejné představy. Tak teď už jen ta realizace :)
Jste někdo z Prahy nebo okolí Usti/Děčín? Můžeme se zkusit nejdřív sejít ve dvou a třeba trochu odhadnout, jestli bychom vyhovoval naším manželka vzájemně :)
Problém je, že jsme každý odjinud. To by bylo super, ale fungovalo by to pokud bychom byli kousek od sebe a mohli se scházet. Já jsem z Jižních Čech a nikdo se neozve kdo má manželku a chtěl by něco takového zkusit...
gill1000
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1790

Příspěvek od gill1000 »

Ono je to slozity. Manzelka taky neda kazdymu, dost si vybira. Takze je dost tezky najit jiny par, kde by ona sla se mnou a ta moje by sla s nim.
Quet6969

Příspěvek od Quet6969 »

gill1000 píše: pon 18. zář 2023 13:30:04 Ja pravda, ze ja chci aby mi manzelka vypravela s kym spi, ale ona mi jine zeny toleruje, ale nechce abych ji tom rikal.
No, já to mám víceméně úplně stejně :)
mates1

Příspěvek od mates1 »

Quet6969 píše: stř 20. zář 2023 21:26:47
gill1000 píše: pon 18. zář 2023 13:30:04 Ja pravda, ze ja chci aby mi manzelka vypravela s kym spi, ale ona mi jine zeny toleruje, ale nechce abych ji tom rikal.
No a to je samozřejmě další problém, aby vubec manželky chtěly, určitě se musí protějšek trochu libit.
lotos
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.

Příspěvek od lotos »

mates1 píše: čtv 21. zář 2023 6:38:13
Quet6969 píše: stř 20. zář 2023 21:26:47
No a to je samozřejmě další problém, aby vubec manželky chtěly, určitě se musí protějšek trochu libit.
Přesně tak, poslední slovo by měla mít manželka. Já navrhuji, doporučuji a manželka s trochou nadsázky ukazuje palec nehoru, nebo dolu.
Parikzbb
Role ženy: je HOTWIFE

Příspěvek od Parikzbb »

Ja som cudziu manželku šukal a ona mu pri tom volala, honil si na tom vtaka ako mu ju nakladam od zadu. Bolo to cez inzerát na amateroch, predtým sme sa naživo nevideli. Bolo to fakt vzrušujúce ako sa o mňa náležite postarala. Stretli sme sa ešte raz to už v 3 ale on chcel ist prvý. Vyhovel som mu. Potom nás sledoval ako si užívame. Bolo to fakt rajcovne celá tá situácia.

Ďalši par cez amikov, to už bola vzdy 3 s tým ze on bol v sub pozícii a šukal až po mne. Pripravil mňa, pripravil ju a pri tom ju bozkával. Pár krát ho predomnou naložila aj so strap on ale on napríklad nemal nikdy chuť očistiť ju po mne. Jeho som aj trochu ponižoval napríklad : " pozri ako ma fajčí tvoja žena, máš sa čo učiť" alebo " ak máš trtkať menej ako 10 minut, tak sa na to rovro vyser, pozri ako to ta nadržaná kurvicka potrebuje". Ale inak sme sa normálne slušne a na úrovni bavili napr na drinku.

Svoju som videl na cudzom vtáku viac krát ale bolo to s párikom. On ju šukal ako o život a jeho žena mi pri tom cmulala vtaka. Bolo to skvelé a keď skončil šiel som sa s ňou pomaznať. Necítil som sa nijak zle ani podradne. Užívali sme okamyh a všetci boli spokojný. Stretli sme sa viac krát a väčšinou sme šukali viac moju, či už na striedačku alebo sendvič alebo som sa len pozeral.

Nepáči sa mi to skatulkovanie ktoré tu miestny priaznivci prezentujú. Necítim sa byť nejaký podrž taška ani veľký dobyvateľ - lámač ženských sŕdc. Proste raz ma viac vzrusovalo vidieť svoju ako si užíva, prevracia oči stlpkom a vzdychá s iným, inokedy doslova výbuchať vajcia v cudzej. Podľa mňa sú to nejaké etapy kedy muža raz viac vzrušuje to raz iné.
Odpovědět