Spomienka na školský výlet

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
DrGarden
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: sme pár, zatial bez milenca, ona 40r. štíhla 154/50
Kontaktovat uživatele:

Spomienka na školský výlet

Příspěvek od DrGarden »

1.
Keď som začal chodiť s Klárou, bol som na ňu neskutočne pyšný a nekonečne žiarlivý. Bola odo mňa o šesť rokov mladšia a ako baba skúsenejšia. Vo veku 27rokov som už pomýšlal na zásnuby. Mali sme za sebou skoro vyše roka vzťahu a dávali si pozor, aby sme to neurýchlili naplánovaným počatím pri milovaní. Kúpil som Kláre prstienok a na najbližšej príležitosti som ho jej chcel venovať. Príležitosť sa naskytla na jednodňovom pobyte v severných Čechách ktorú Klára sama vybavila. Bola tam pred ôsmimi rokmi zo školou a priznala sa mi, že tam stratila panenstvo ako aj jej najlepšia spolužiačka Miša. Mali družbu s miestnou ZŠ a pri tanci si ju vyhliadol jeden pekný chalan. Volal sa Jirek a bol o dva roky starší. Ešte s jedným kamarátom potom išli k ním na izbu a.. nemusím viac o tom písať. Sadli sme si do baru a o chvíľu k nám prišiel mladý simpatický čašník. Dali sme si ľahký drink a Klára sa ho opítala na Jirka. „Ahoj, náhodou nepoznáte tohoto chalana?“ Ukázala mu fotku, ktorú jej Jirko venoval na pamiatku. „Nie, ale myslím, že sa trochu podobáme..“ Povedal akoby zo žartu a vrátil jej ju. Bol tiež blonďák. Mohol mať cez 35rokov. „Áno, trochu sa na neho podobáš, môžem ti tikať?“ Koketne sa ho spítala Klára. „Pravdaže, ja som Mirek.“ Usmial sa a podali si ruky. „Vieš, sme tu ubytovaný na hoteli a ja som si chcela trochu oživiť spomienky na môj prvý školský výlet zo základky.“ Začala sa Klára s ním rozprávať a ja som si pri nej v tú chvílu pripadal ako taký nemý trpený spoločník. „Super Klári a aké si mala spomienky ak sa ťa na to môžem opítať?“ Začal sa o ňu čašník zaujímať.. Sadol si oproti a chvíľu sa na seba zvláštne pozerali. „Chceš to vedieť?“ Vykúzlila Klára výraz v tvári, ktorý som dôverne poznal, keď sa snažila zaujať. Kývol že chce a priamím pohľadom sa zadíval na ňu. Klára sa ku mne otočila a spítavo sa pozrela. „Môžem mu to povedať?“ To boli chvíle, keď som začal pociťovať hrču v krku. Rukou som nežne objal svoje dievča a odpil si trochu s pohára. „Tak môžem?“ Nedočkavo zavrtela zadkom Klára. Neviem kto by jej v tú chvílu odolal. „Môžeš Láska.“ Súhlasil som nakoniec, ale vôbec som nebol tomu rád. Čo má čo hovoriť o prvom sexe s nejakým mužom. „Ak chceš, pustím hudbu a môžme si pri tom zatancovať..“ Navrhol čašník intuitívne a chystal sa vstať. „Super!“ Zažiarilo moje dievča a čašník podišiel k veži. „Ty s ním chceš naozaj tancovať?“ Spítal som sa neveriacky mojej polovičky. „Tam mu to poviem, ty to už poznáš odo mňa naspamäť.“ Vysvetlila mi ostýchavo a ja som pocítil prvý náznak žiarlivosti. V tom pristúpil k nej Mirek a ponúkol jej elegantne ruku. Nedalo sa nič iné, len vvolnil Kláre uličku aby mohla vyjsť. Zadíval som sa na jej tenké letné šaty ako sa jej chôdzou vlnili okolo nôh. Bola naozaj krásna! Klára sa nasledovaná Mirkom letmo pozrela smerom ku mne. Boli to chvíle, kedy som začal mávať tie šteklivé pocity v oblasti panvy. Mal som dojem akoby sa tancom vrátila o desať rokov naspäť.. Začali spolu tancovať natesno a pomalý slaďáčik to dôkladne umožňoval. Mirek sa jej pri tom odvážne dotýkal tela a ona mu to opätovala. „Bolo to super!“ Povedala rozvášnená Klára po sladáčiku a sadla si spokojne vedľa mňa. „Bol to zaujímavý príbeh..“ Mirek sa pozrel uprene na moje dievča. V jeho očiach som pobadal iskru a neodolatelný záujem sa s nami viac spoznať. Klára ma rýchlo chytila za ruku. Cítil som jej náhlu nervozitu. „Vieš, Mirek sem do práce cestuje až zo Zlína..“ Začala pomali a mocne ma pri tom chytila za ruku. „..povedal mi, či lepšie sa ma..“ Prerušovane, raz na mňa a potom na neho pozerajúc Klára. „No či by.. s nami.. vieš, nemohol dnes.. prespať?“ Vyšlo to nakoniec z nej. Ako to dopovedala na chvíľu ostalo ticho. „Povedala som mu Láska, že ak dovolíš, tak ja by som nič proti tomu nemala..“ Rýchlejšie spustila akoby to chcela mať za sebou. Pozrela sa na mňa úprimným pohľadom, že to myslí vážne. „S nami na izbe?“ Zopakoval som otázku. „Áno, s nami.. a ráno by už išiel do práce.“ Vysvetľovala mi, akoby to bola celkom prirodzená vec. V tej chvíli som si spomenul na jej slová pred odchodom. Konečne by nám to mohlo výjsť, teraz máme šancu niečo spolu započať.. Chápeš ako to myslím? ..a ukázala smerom na svoj pupok. „Naozaj chceš aby s nami prespal?“ Ešte raz som sa neveriacky spítal Kláry. Ako môžme mať tie medové chvíle, keď s nami bude niekto cudzý? Pomyslel som si v duchu. Za ten čas nášho dialógu sa Mirek tváril ako nezúčasnený a neutrálne. Pravdepodobne si myslel: Vybavte si to medzi sebou holúbkovia, ona to chce.. vidím to na jej očiach a nič iné ma nezaujíma! „..nemusel by v noci cestovať a ráno skoro vstávať.“ Vysvetlovala mi ďalej s prosbou v hlase. „Tak dobre..“ Naveľa som súhlasil k veľkej spokojnosti Klári. „Ľúbim ťa!“ Dala mi spontánnu pusu a pritisla sa ku mne tak, aby to videl aj on. Medzitým sa prihrnuli hostia a Mirek sa rýchlo ospravedlnil, že musí naspäť do baru. „Budeme na izbe č.11.“ Zvolala na neho ako už kráčal k baru. „Dobre Zlato, končím o desiatej.“ Stroho jej ešte narýchlo odpovedal. Klára sa zvrtla ku mne a šibalsky sa pozrela na mňa. „Však sa nehneváš?“ „Pravdaže sa nehnevám. Ty si to chcela..“ Nedalo mi, pokaziť jej dobrú náladu. Nemohla nevidieť moju zmiešanú náladu a pocity ktoré som v tej chvíli musel spracovať. „Vieš Klári, len že sme to neplánovali. Chceli sme konečne niečo viac mať spolu a..“ Rýchlo mi Klára položila prst na ústa. „Ššš! Nehovor tak. Však ešte nič nie je stratené! Stále platí, že sa to môžme mať.. Keď som sa išla vycikať, tak by si mal vidieť moje nohavičky!“ Povedala s trochou studu. Všetko naznačovalo, že je po vysadení tabletiek práve v najviššom leveli.. „Len neviem kde sa všetci pomestíme..“ Vyslovil som určitú obavu, kedže izba bola zariadená iba pre dvoch. „To zvládneme.. uvidíš.“ Ležérne povedala a vtisla mi bozk na ústa. Bola taká vášnivá, až som ju nespoznával, plná energie a očakávania. Dopili sme a vstali. Klára ešte na okamih pozrela smerom k baru na Mirka, ale objal som ju okolo ramien a otočil si ju smerom von z miestnosti. Prirodzene som v tej chvíli pocítil to, čo mi začalo imponovať na Kláre. Jej zápal pre všetko nové, jej spoločensky veselá povaha, ochota pomôcť a oddať sa veci.
Ouchlooo
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Spomienka na školský výlet

Příspěvek od Ouchlooo »

Super. Těším se na pokračování
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

I já se moc těším na pokračování.
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

2.
Večer sme sa ešte šli s Klárou prejísť von a vyvetrať si trochu hlavu. Kúpili sme dve fľašky vína a jednu som otvoril hneď pri prekročení prahu dvier hotelovej izby. „Tak na zdarný a dlho očakávaný pobyt Láska!“ Otvoril som šampus a Klára sa ku mne pritisla. Mocne som ju objal a pocítil jej hebké poddajné telo ženy vo chvíli, keď bola najviac žiadúca na niečo výnimočné a zmyselné. Do ruky som jej vtisol snubný prstienok a bol pripravený splniť jej tajné očakávanie! Klárine oči sa rozšírili a naše ústa sa spojili v dlhý vášnivý bozk.
Po chvíli zazvonil zvonček. „To bude asi Mirek.“ Povedala Klára už prezlečená v pyžame. „Pôjdeš ty alebo mám ísť ja?“ Opítala sa vstávajúc z fotelky. „Choď ty..“ Kývol som ako bežal na TV zaujímavý dokument. Intuitívne som sa nahol k dverám ako sa zabuchli a uvidel som Kláru ako Mirekovi dala pusu na tajnáša. V sekunde som ucítil v tele horúčosť a pocítil slabosti v nohách. Rýchlo som cúvol aby si toho nevšimla. Nechcel som pokaziť niečo čo asi mali medzi sebou.. Pomyslel som si s pocitmi žiarlivosti. Vo dverách sa ukázala Klára. „Tak vitaj u nás!“ Povedala nahlas ako vstúpil Mirek do izby. „My sme si už dali vínko, ale máme ešte jednu fľašu..“ Ukázala Klára na plnú vedľa stola. „Otvoríš ju Miško prosím..“ „Jasné!“ Ochotne som zobral vývrtku zo stola.„Tiež som doniesol príchodné..“ Povedal náš hosť a položil šampus k prázdnej flaši. Uvolnil som zátku a nalial všetkým do pripravených pohárov. „My tu dneska tak trocha oslavujeme naše zásnuby..“ Začal som nesmelo, ako si ku mne moja nastavajúca prisadla. Klára zdvihla ruku a ukázala mu darovaný prsteň. Mirek oproti sediaci sa usmial a na to zdvihol svoj pohár. „Tak na váš vzťah, nech vám to vydrží a nech máte spolu krásne potomstvo..“ Pozrel sa na Kláru ktorá mu opätovala pohľad. „Ohh, dík Mirku! Ako vieš že plánujeme rodinku? “ Zvedavo na neho vyvalila oči. „No, naznačila si.. že sa vám to akosi nedarí..“ „Naozaj som to povedala?“ Klára sa trocha začervenala. „Ja už ani neviem čo som ti trepala..“ Zasmiala sa a chytila ma za ruku. „Určite sa vám to teraz podarí..“ Prognozoval Mirek a nalial ďalší pohár. „Ale nie, myslím že len nenastal ten správny čas..“ Ohlásil som sa konečne ja k slovu. Nechcel som viac rozvíjať tému počatia, aj keď je pravda, že som ju nevedel dostať do požehnaného stavu. „Možno že len tvoje spermie nie sú až také schopné Miláčik!“ Drzo a nahlas zahlásila Klára už v dobrej nálade a zoširoka sa na mňa usmiala. V tej chvíli som si pripadal ponížený a odpísaný na jej oplodnenie. „Klári, prosím ťa, nechajme to už tak..“ Zakvílil som od studu. „..a čo je na tom že ich máš lenivé?“ Neprestávala sa baviť veselo moja frajerka. Mirek sa na tom tiež dobre bavil. Klára si naširoko sadla a prekrížila si nohy. „Určite sa vám to podarí..“ Povedal ešte raz optimisticky Mirek a pozrel do Klárinho rozkroku. Neviem čo tam videl, ale ak mala ovulačný výtok, Mirek si toho musel všimnúť! Moja polovička už začala prejavovať postelnú túžbu.. „Trochu máme problém s Miškom, ako budeme spať..“ Naznačila a zložila si unavene hlavu na moje plecia. Mirel sa na sekundu otočil a pozrel sa na spojenú manželskú postel. „Tak asi my spolu a..“ Navrhol som a Klára mi v sekunde zapchala ústa! „..a nemohli by sme sa potlačiť? Však nie sme tučný, zmestíme sa aj traja..“ Zvraštila čelo na znak nespokojnosti. „A v akom poradí to chceš Zlato?“ Podotkol som úštipačne na oplátku, viac zo srandy ako vážne. „No hádaj Mojko? Hádam chlapi nebudú spolu!“ Tentoraz už rozhodne zahlásila, vzpriamila sa a ramienko jej spadlo dole cez plece. Bolo vidieť, že alkohol trochu začal organizovať jej rozhodnutia. „Však ho nenecháš spať na zemi..“ Zobrala pohár a dopila ho na dúšok. To isté sme spravili aj my. „Dobre, je predsa náš hosť.“ Rezignovane som povedal a Klára si ani nevšimla ako sa jej odhalilo pravé prso. Bradavka jej stála ako smerovka a Mirek ako v tranze pozeral na jej ružovú čučoriedku. Klára spokojne vyčarila úsmev a ja som decentne napravil Klárine ramienko. „Však sa už nejako potlačíme..“ Dodal som a cítil, že už aj mne stúplo trocha vínko do hlavy. Klára vstala a demonštratívne vyrazila smerom k posteli. „Idem pripraviť naše spaníčko..“ Zahlásila a trocha sa zapotácala. Ja som zatial odpožil prázdne poháre a fľašu. Mirek sa dal do boxeriek a zhodil tričko. Nedalo mi nevšimnúť si jeho telo. „Kto zhasne?“ Zahlásilo moje dievča a predtým ako som zhasol svetlo, Klára si rýchlo stiahla nohavičky. Bolo mi to divné, vždy spávala v gaťkách! Asi som si to nemal všimnúť.. Pomyslel som si. Nasúkala do stredu postele, zdalo sa mi viac k nemu. „Máš dosť miesta Miško?“ Ohladuplne sa ma opítala. „Ja ho tu mám tak akurát!“ Namiesto mňa odpovedal čašník a zdalo sa mi, že bol viac natlačený ku Kláre ako ja! „Mám, len aby si sa ty netlačila medzi nami.“ Na odpoveď Klára len zívla na plné ústa.„Tak dobrú noc fešáci!“ Ospalo šepla a otočila sa ku mňe. „Dobrú..“ Súšasne sme obaja povedali a ostalo ticho. Sekundy ubiehali a nie a nie zaspať. Raz jeden, raz druhý sme sa mrvili a asi najviac Mirek. „Otočím sa, dobre?“ Povedala tíško Klára a tentoraz vyšpúlila ku mňe svoju bielu riťku. Rukou som jej ju pohladkal po holej a jemne prešiel po oboch pólkach. Zamrvila sa a stiahla si ju k sebe. Viac som už nepokračoval a vzdialil sa od jej tela. V tej chvíli sa nikomu akosi nechcelo spať! Hlavou mi trielily myšlienky. Čo teraz? Bol som vo zvláštno stave. Bolo mi jasné, že Klára so mnou nechce nič mať a ani ja by som nebol schopný ničoho! To isté asi bolo aj na druhej strane.. „Zlatko?“ Započul som jemný hlások Kláry ako sa ku mne naklonila. „Ano?“ „Neviem či som zamkla dvere..“ Povedala potichu. „Pôjdem sa pozrieť a možno sa aj pôjdem na chvílu vyvetrať..“ „Nevieš zaspať, však?“ „Nie.“ Vstal som, ako ma nakopla konečne odísť z postele! Moje rozhodnutie zapričinilo priam búrku mojich hormónov! Pocítil som rýchli tlkot srdca a známu slabosť v tele. Na stolíku som si všimol Klarin snubný prsteň. Bolo to znamenie? Ten od najlepšej kamarátky stále nosila. „Miško?“ „Áno Klári?“ „Daj mi ešte pusu..“ Nahol som sa k nej a ucítil jej priam rozpálené ústa. Hoci ich telá boli pod perinou, videl som Mirka ako bol pritisnutý ku Kláre. V jej očiach som priam čítal.. Nepokaz mi to Miláčik..! Vstal som a obišiel postel. Na jeho strane som pri nohavičkách mojej frajerky zbadal čašníkové boxerky. Odkráčal som do chodby ako v tranze a obul si topánky. Dvere boli samozrejme zamknuté!
Pepsi
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Pepsi »

Neskutočne pokračuj !!!
Ouchlooo

Příspěvek od Ouchlooo »

Bomba! Nenapínej a pokračuj
Skrimisher
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Skrimisher »

Super
pajda1

Příspěvek od pajda1 »

Úžasné ,rajcovní👍.
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

3.
Vyšiel som von na čerstvý vzduch. Fúkal svieži vánok a hoci som bol iba v pyžame, nebolo mi chladno. Pred hotelom nebol nikto. Ach, toto som potreboval. Pomyslel som si v duchu a neprestával myslieť na to, čo sa odohrávalo u nás v izbe. Asi nie som pre ňu dosť dobrý? Myšlienky mi hýrili hlavou. Hlupák, nechal si ju tam s ním.. samú.. A to miluje len teba, nikoho iného! Rozjímal som sa sám nad sebou. „Kurva, teraz vôbec neviem čo.. tam dofrasa.. spolu robia?“ Nahlas som zvolal do prázdna a obzrel sa dookola. Nikto ma nemohol počuť, každý spal snáď okrem nás! Veď sme na prízemí, možno sa mi bude dať pozrieť cez okno? Napadlo ma a rýchlym krokom som obyšiel budovu. Našiel som okno našej izby a vydvihol sa na široký podstavec. Rukami som si zakryl okraje očí a pozrel dnu cez sklo.. Zbadal som postel, potom na nej akoby splívajúce obrysi ležiacich tiel. Hľadal som pohyb a uvidel z úžasom holé Kláriné dohora zdvihnuté nohy! Oči som mal ako Jastrab, srdce sa mi rozbúšilo a spomenul som si na jej slová s príbehu: Ležali sme na sebe, ja dolu a on hore. Začal som sa triasť zimou. Slabúčko som započul prerušované ženské vzdychy. Nad ňou sa pravidelne skláňala tmavá postava. Klárine pohyby nôh nabrali na intenzite a do mojej mysli sa vnorila myšlienka: Ona s ním súloží..!!! Ruka mi vystrelila dole k rozkroku a prsty mi zovrely natvrdo stoporený úd. Hoci som veľa nevidel, moje vzrušenie bolo dokonané.. Náhle sa ma zmocnila panika ktorá prechádzala až do slastne neznesilného pocitu uspokojovania sa. Vzápätí sa ma zmocnila beznádejne sladká Klárina nevera ktorú som videl cez potemnelé okno.. Len masturbáciou som to bol schopný spracovať až po samotný vrchol. Vyvrcholenie nastalo v okamihu, ako Mirek náhle spomalil a spoza okna do noci zaznel jeho hlasný mužský ston.. V tej sekunde mojím telom prenikla vytúžená úľava a ja som sa začal striekať ako dostihový kôň pri kobile.. Bol to neopísateľný stav, moje telo sa chvelo a rozum strácal mysel! Bol to tak intenzívny pociť, že až po niekoľkých sekundách som sa vedome vrátil k sebe. Moje zbytočné cákance pomali stekali po stene. Znova som pozrel cez okno dovnútra. Bol stále na nej.. Ležali nepohnute. Kláriné nohy si po chvíli pritiahli k sebe jeho telo. Jej chodidlá akoby nechceli, aby jeho penis z nej vyšiel. Nič nenaznačovalo, že sa ich telá od seba mienia odpojiť. Klára, čo to robíš.. Chcel som na ňu vykríknuť, ako moje vzrušenie ustálo. Zoskočil som na zem a bežal späť do hotela. Neblbni, však by s ním to nerobila bez ochrany! Napadlo ma kráčajúc k dverám. Nebadane som ich otvoril a ako myš vkĺzol dnu.
„..prečo si mi nepovedal, že si Jirko?“ Počul som Klárinu výčitku k milencovi. Nechápal som, čo má s tým spoločné ten fagan čo ju pripravil o poctivosť. „Nechcel som, chápeš.. pred tvojim frajerom.“ Povedal a Klára sa zasmiala. Nakukol som do izby cez škáru vo dverách, boli stále v sebe zapichnutý! Ak nemá gumu tak..? Pomyslel som si a pomali sa mi vyjasnievalo pred očami. „Áno, až kým si mi to nenaznačil pri tanci.. pochopila som že..“ Priznalo sa mu moje dievča a v tej chvíli mi to v celej nahote došlo! Mirek bol vlastne Jirko čo jej vtedy na výlete načal pipinu.. „..ááá kurva!“ Skoro som povedal nahlas. Neprestával som čumeť spoza dverí na nich. Klára ho mala stále medzi nohami! „..to že ťa chcem znova šukať. Kurva, bola si neskutočne už vtedy sexi..“ Dokončil za ňu a Ich ústa sa znova začali spolu cmugľať. Jeho telo začalo vykonávať známe pohyby. „Ohh.. Jirko!“ Zastonala Klára nahlas. „Chcem ťa, áááhhh, tak veľmi hlboko.. cítiť.. poď ešte.. hlbšie!“ „Óóóh, neprestávaj..“ Tentoraz som už jasne videl Kláriné nohy vystreté ako sviece. Prsty na nohách sa jej krivili od intenzívneho vnikania jeho penisu hlboko do jej vagíny. „Úhh, už prestaň..! Počuješ, dosť!“ Náhle a nečakane sa snažila zastaviť šukanie čašníka. „Stalo sa niečo Klári?“ Nechápal zrazu jej milenec a prestal ju prcať. „Som v poriadku, len môj Miško sa každú chvíľu vráti..“ Povedala tenkým prosebným hláskom. „Ráno keď sa zobudíš, ma ešte môžeš.. ak budeš chcieť..“ Vyjachala moje dievča a chytila mu hlavu. „Dobre.“ Stroho povedal. „Myslím že už vie, alebo aspoň tuší, že som ťa prcal, keď sa vráti..“ Narovnal si chrbát a chystal sa z nej vyjsť. „Si vo mne strašne dlho ..asi otehotniem!“ „Ty si to Kurva chcela!“ Povedal, ako sa ich pohlavné orgány od seba vzdialili. „Pusti to do mňa -všetko.. jačala si.“ Pripomenul jej slová keď s ním išla v organickom kŕči. „Nebuď hnusný, vieš že ten môj.. je..“ „Viem, neschopák!“ Zavrtel zadkom ako menil polohu. „Mám ho stále rada, aby si vedel!“ Chytila mu penis do svojej ruky a naklonila sa. V tej chvíli som mu ho uvidel v plnej kráse! Bol mohutný, žaľuď mu pyšne smeroval k jej ústam. „Som od teba celá plná!“ Povedala ako si prešla rukou po svojej prcinke. Hltal som jej slová a hladkal si opadnuté vajká. Dúfam že nie Láska! Snažil som na to nemyslieť, ale beznádejne. Ako mu držala úd, otvorila ústa a celý žaľuď si vášnivo strčila do hrdla. „Ohh.. to je krása!“ „..hmm, áno!“ Mrnkala a cocala jeho pýchu. „Uff, spomal lebo budem..“ Zastonal a celý sa vystrel na posteli. Kláriné dlhé vlasy mu padali na ploché brucho.„Poď.. poď už.. chcem aby si mi to nastriekal do úsť! Prosím..“ Precerila cez pootvorené ústa. To nie je možné! Veď sa ti to miláčik protivý.. Spomenul som si na jej výstup. „Prepáč, ale mne je to odporné!“ Povedala Klára vtedy keď som chcel aby mi ho zobrala do pusy. Izbou zaznel znova Jirkov hlasný ston a jeho telo sa naplo. Klára prisatá k jeho penisu mu začala ústami prijímať semeno. Ja som neveriacky na to pozeral ako mrnčala a sala jeho krásavca až do samého konca. „Všetko?“ S plnými ústami sa vzpriamila ako si držala našpúlenú bradu. „Oh, si fantastická!“ Zavzdychal Jirko. Klára mu rukou stále držala povädnuté vajká a špúlila na neho pery. „Pozri..“ Pomali začala prehľtať jeho plodné semeno. „Dosť hnusné, ale dá sa to..“ Zatvárila sa kyslo a ja som neveril vlastným očiam! „Keby ma tak videl Miško, ako som si ťa vychutnala..!“ Pobavene povedala moja čerstvo zasnúbená opichaná princezná. Pripadal som si ako v sne, hlava sa mi krútila a moja mysel odmietala prijať to čo videla. Jediné čoho som bol ešte schopný, bolo, že to musím zastaviť, a to veľmi rýchlo! Nech sa stalo, čo sa stalo, Klára je moje dievča. Nenechám s nej robiť kurvu! Prebudila sa vo mne racionalita a pud sebazáchovy. Chodbou som sa prešuchol ku vchodovým dverám a jemne s nimi buchol. Z izby som následne zachytil šum a pohyb! Zobul som sa a pomali kráčal k ním. Otvoril som dvere a potichu si ľahol do postele. Mirek alias Jirko s Klárou už boli pekne od seba odelený. „Už si naspäť Zlato?“ Opítala sa ma Klára a šuchla sa bližšie ku mne. „Bol som asi dlho, však?“ Priblížil som sa k nej. „Nie, nebol si. Myslíš, že budeš vedieť zaspať, Láska?“ Ospalo zašvitorila ako mi dala pusu na líce. „Som veľmi unavená.“ Povedala a v jej dychu som ucítil závan cudzých spermií. Objal som ju a viac si ju pritiahol k sebe. „Áno miláčik..“ Tiško som šepol ako sa moje prsty dotkly jej horúcej bradavky. Jemne mi chytila ruku a pomaličky mi ju premiestnila dole k pupku na podbruško. V dlani som pocítil akési neznáme chvenie, ktoré sa nedá nijako opísať. Hlboko v Klarinom lone sa počas nášho spánku začali diať veci nevídané.. Dýchala na mňa z otvorených úst. Posledné čo som počul bolo čašníkové spokojné odfukovanie na druhej strane postele.
pajda1

Příspěvek od pajda1 »

Tak to je pecka 👍,už se nemůžu dočkat pokračování👍.
Odpovědět