Seznamka reálná

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Mrmadden99
Role ženy: ženu nemám

Re: Seznamka reálná

Příspěvek od Mrmadden99 »

Par co hledá mladeho diváka nebo spolecnika, Zlín nebo Luhačovice. 20.9 az 21.9 kdykoli. Dojdu, pohonim nam manželkou a odejdu. Diskrétně.
valapetr
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Mám rád, když mi někdo půjčí svoji manželku s jeho zapojením i bez.

Příspěvek od valapetr »

Chtěl by někdo nechat postříkat svoji manželku nebo přítelkyni ? Praha.
Já 45/182/80
krakenus
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: muže nemám
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od krakenus »

Ahoj, já Praha, 39 let, 191cm, 120kg, hodně stříkám. Viz https://www.zakulisi.cz/amaterske-video ... ideo=89731, případně foto níže - jedna hotwife, kterou jsem pocákal. Hledám ženu, samotnou nebo z páru, kterou bych mohl takto pěkně pocákat, nakrmit, vystříkat, použít zásobu sperma z lednice atd. Lze i zcela bez kontaktu stříkat na oblečenou dámu atd. Nejsem kecal, zkušenosti mám. Pište, prosím, jen vážně. Před setkáním rád ověřím sympatie na webce, na kafi a nebo výměnou civilních fotek. Maximální diskrétnost oboustranně. Bez narušení soukromí, bez finančních nároků.
Obrázek
Ratchet
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: cuckold pár pro dominantního bulla .českolipsko Novoborsko Liberecko

Příspěvek od Ratchet »

Hledám ženu nebo pár okolí Českolipska nebo Liberecka na reálné a dlouhodobé setkávání.já dominantní bull
Mont77
Role muže: muže nemám
Pár slov o nás: Túžim vyblázniť niekoho manželku

Příspěvek od Mont77 »

Hľadám Žilina a okolie, paničku na sex v aute pokojne za tvojej prítomnosti alebo nás necháš samotných tvoja úloha je iba na tebe určite sa dohodneme. 32 rokov priemer.
tynaatom
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme zkušený kandaulistický hetero pár, kde ona má ráda vybavené zkušené muže na úrovni a on se rád dívá a natáčí. Sem tam rádi zajdeme k někomu na gangbang.

Příspěvek od tynaatom »

Hledáme na konec října 27-29.10. 2-3 muže na poradne prcani moji hotwife. Budeme na hotelu. Já se budu dívat a natáčet. Chceme muže nad 35 let s velkými macky, zkušené. Podrobnosti probereme se zájemci :).

Obrázek

Obrázek
Airman
Pár slov o nás: Jsem bull, hledam par

Příspěvek od Airman »

Zkušený bull nabízí ošukání ženy před jejím manželem. Je možné si to dokumentovat. Na detailech se domluvíme. Jsem z Brna.
Voayer 7672
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Milenec pro moji sexy manželku

Příspěvek od Voayer 7672 »

Hledáme atraktivního mladého fitness borce s větším M. Při vzájemných sympatiich budeš sexuálně a finančně uspokojovat zralou sexy Milfku 47 let. My Jižní Čechy.
Obrázek
Scrambler999
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Příspěvek od Scrambler999 »

tynaatom píše: úte 19. zář 2023 21:54:26 Hledáme na konec října 27-29.10. 2-3 muže na poradne prcani moji hotwife. Budeme na hotelu. Já se budu dívat a natáčet. Chceme muže nad 35 let s velkými macky, zkušené. Podrobnosti probereme se zájemci :).

Obrázek

Obrázek
Jedna z top hotwifes tu :mrgreen:
Mflash23
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Mflash23 »

Voayer 7672 píše: čtv 21. zář 2023 7:36:26 Hledáme atraktivního mladého fitness borce s větším M. Při vzájemných sympatiich budeš sexuálně a finančně uspokojovat zralou sexy Milfku 47 let. My Jižní Čechy.
Obrázek
Chci ti jí ošukat :!:
Odpovědět