Kandaulismus po rozchodu / pauze

Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
exkandaulista
Pár slov o nás: neuvedeno

Kandaulismus po rozchodu / pauze

Příspěvek od exkandaulista »

Ahoj, je tu někdo s kým se přítelkyně nebo manželka rozešla a začal ji potkávat s jiným, nebo sleduje její sociální sítě a vzrušuje ho to?
Stýkáte se s ní a bavíte se o jejím novém milenci?

Jaký na vás měl rozchod vliv? A měli jste třeba chuť zažít ten pocit, že vám ji jiný vezme, jako nejvyšší metu v cuckold vztahu?

Zajímají mě jak reálné zkušenosti těch, kteří si rozchodem prošli, tak i těch, kteří nad ním třeba přemýšlejí a vzrušuje je ta představa, že už nikdy se své hotwife nedotknou.
skywalker
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Re: Kandaulismus po rozchodu / pauze

Příspěvek od skywalker »

No, prošel jsem rozchodem celkem nedávno. Jsem teď na tom tak, že dost často honím nad jejíma fotkama, které mi posílala a čtu si třeba staré diskuze, kdy mi popisovala svoje představy a zážitky různé, co jsme měli z nuda pláží apod.

A samozřejmě si představuji, jak ten další po mě ji bude mrdat pořádaným velkým curakem
Parikzbb
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: Sme swingeri so záujmom o cuckold scenáre

Příspěvek od Parikzbb »

K tejto téme mam čo povedať aj keď v dobe keď sa to dialo som o kandaulizme nemal ani potuchy. Zbalil som ženu - učiteľku v škole, ktorá mala fungujúcu vztah, spoločný byt s frajerom a plánovali sa vziať. Kávička, vínko, odvoz domov, odvoz na zábavu pre ňu a jej kamarátky pomaly, postupne... Pravidelný pokec, pripomenúť sa. Jemne podnapita sa začala so mnou sama od seba bozkávať. A už to šlo jedna radosť. Sex skoro každý deň, v podstate skoro od začiatku naostro.
Ona s nim žila, správala v jednej posteli, určite aj šukavala. O tom kedy a ako často sme príliš nehovorili, vždy bola upravená, umyta, vyvoňaná.
Jedného dňa - netrvalo to príliš dlho bavíme sa o mesiacoch - mu oznámila že s ním končí. Týpek nechcel veriť tak som prišiel na kávu. Menší, štíhlejšej postavy, trochu nevýrazný typ, v podstate sa nezmohol na slovo. Kym doriešili bytovú otázku jebaval som ju u nich v manželskej posteli. On sa proste šiel prejsť. Tvrdila že a nim už nešukala ale je pravdepodobne že niečo občas a na rozlúčku tam bolo. Potom keď sme začali bývať spolu zistil som že je psychycky labilna piča a odkopol som ju. Ale tváričku mala ako anjelik a kozičky ako z katalógu, jebat sa vedela a chcela. Čo z toho keď bola neposlušná.

Ďalšia sa mi skurvila na súťaží so svojou umeleckou skupinou. Natrel ju kolega potom sa aj príznala. Vytrieskal som ju potom aj vystriekal ale zostal som s nou. Neskôr som jej dal košom lebo bola hrozne nudná a stlstla.

Ďalšia mala nejakého nabíjaka s ktorým to ale nevyzeralo úplne na vážny vzťah. Teda možno by sa to vyvinulo ale prišiel som priskoro. Jebavala s nami oboma na striedačku. Neviem či kvalitou sexu alebo osobnostnymi danosťami sa rozhodla pre mňa. Z nej som cítil keď s ním šukala. Nepovedal som jej nič. Bol trochu úchyl vždy jej napustil prdel. Ja som ju vymrdal tak aby dosiahla orgazmus a aby ju podľa možností trochu bolela kunda. Nech mu nedá. Chcelo to tvrdší prístup a počas sexu si viac krát utrieť vtaka od jej štiav /nech ťa predsa lepšie cítim ty moja mala koketna kurvička/. Ani to dlho netrvalo možno 2-3tyzdne ktoré sa rozhodovala. S tou som už zostal. Postavovo síce priemer ale poslušná, starostlivá, riadne jebavá, krásna dievčenská tvárička a sub sklony.

Také akcie kde som jebal v trojke alebo pred manželom pripadne sólo na hoteli a potom som dotycnu hodil na autobus nech si ide domov k manželovi, nejdem rozpisovať. To za vzťah nepokladám. A so svojou poslednou som sa už tiež podelil. Bolo to zaujímavé ale je zvyknutá na vyšší štandard takže typek bohužiaľ sklamal a šancu už nedostane. Bohužiaľ moc sa jej nechce do ďalších akcií.

A ešte k tomu po rozchode. Učiteľka posielala svojmu fotky z našich výletov a dovoleniek. Dokonca aj ako ju jebem. Nevadilo mi to pokiaľ tam nebolo vidieť nič zásadné. Keď som s nou skončil občas som zablúdil na fb na jej profil ale vyzerala pomerne zlomená a aj keď sa chcela fotiť sexi bolo to priemerne. A každú chvíľu s niekym iným....
Ďalšiu som sledoval na nete, úspešne si urobila 3 deti.
Aktuálnej som povedal nech niekoho zbali na amateroch alebo inom portáli /nech mam nejaký materiál aj pre vás / ale chlapi cez net sú poväčšine asociali a nič... Najlepsie zážitky mame zo swingers ale odtiaľ ani fotky ani konverzácia...
adrex
Role ženy: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od adrex »

Parikzbb píše: stř 30. srp 2023 8:37:42 K tejto téme mam čo povedať aj keď v dobe keď sa to dialo som o kandaulizme nemal ani potuchy. Zbalil som ženu - učiteľku v škole.........
dobreee ty👍👍👍
codms
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Jsem sub s malym
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od codms »

skywalker píše: úte 29. srp 2023 18:24:43 No, prošel jsem rozchodem celkem nedávno. Jsem teď na tom tak, že dost často honím nad jejíma fotkama, které mi posílala a čtu si třeba staré diskuze, kdy mi popisovala svoje představy a zážitky různé, co jsme měli z nuda pláží apod.

A samozřejmě si představuji, jak ten další po mě ji bude mrdat pořádaným velkým curakem
Mel jsem to úplně stejně :) mám nový vztah ale stejně si rád představují s kým to dělá moje ex. Byla to jediná slečna co se nestyděla přiznat, že má raději sex s naším Bullem co měl velkýho
Scrambler999
Role muže: je BULL

Příspěvek od Scrambler999 »

Parikzbb píše: stř 30. srp 2023 8:37:42 K tejto téme mam čo povedať aj keď v dobe keď sa to dialo som o kandaulizme nemal ani potuchy. Zbalil som ženu - učiteľku v škole, ktorá mala fungujúcu vztah, spoločný byt s frajerom a plánovali sa vziať. Kávička, vínko, odvoz domov, odvoz na zábavu pre ňu a jej kamarátky pomaly, postupne... Pravidelný pokec, pripomenúť sa. Jemne podnapita sa začala so mnou sama od seba bozkávať. A už to šlo jedna radosť. Sex skoro každý deň, v podstate skoro od začiatku naostro.
Ona s nim žila, správala v jednej posteli, určite aj šukavala. O tom kedy a ako často sme príliš nehovorili, vždy bola upravená, umyta, vyvoňaná.
Jedného dňa - netrvalo to príliš dlho bavíme sa o mesiacoch - mu oznámila že s ním končí. Týpek nechcel veriť tak som prišiel na kávu. Menší, štíhlejšej postavy, trochu nevýrazný typ, v podstate sa nezmohol na slovo. Kym doriešili bytovú otázku jebaval som ju u nich v manželskej posteli. On sa proste šiel prejsť. Tvrdila že a nim už nešukala ale je pravdepodobne že niečo občas a na rozlúčku tam bolo. Potom keď sme začali bývať spolu zistil som že je psychycky labilna piča a odkopol som ju. Ale tváričku mala ako anjelik a kozičky ako z katalógu, jebat sa vedela a chcela. Čo z toho keď bola neposlušná.

Ďalšia sa mi skurvila na súťaží so svojou umeleckou skupinou. Natrel ju kolega potom sa aj príznala. Vytrieskal som ju potom aj vystriekal ale zostal som s nou. Neskôr som jej dal košom lebo bola hrozne nudná a stlstla.

Ďalšia mala nejakého nabíjaka s ktorým to ale nevyzeralo úplne na vážny vzťah. Teda možno by sa to vyvinulo ale prišiel som priskoro. Jebavala s nami oboma na striedačku. Neviem či kvalitou sexu alebo osobnostnymi danosťami sa rozhodla pre mňa. Z nej som cítil keď s ním šukala. Nepovedal som jej nič. Bol trochu úchyl vždy jej napustil prdel. Ja som ju vymrdal tak aby dosiahla orgazmus a aby ju podľa možností trochu bolela kunda. Nech mu nedá. Chcelo to tvrdší prístup a počas sexu si viac krát utrieť vtaka od jej štiav /nech ťa predsa lepšie cítim ty moja mala koketna kurvička/. Ani to dlho netrvalo možno 2-3tyzdne ktoré sa rozhodovala. S tou som už zostal. Postavovo síce priemer ale poslušná, starostlivá, riadne jebavá, krásna dievčenská tvárička a sub sklony.

Také akcie kde som jebal v trojke alebo pred manželom pripadne sólo na hoteli a potom som dotycnu hodil na autobus nech si ide domov k manželovi, nejdem rozpisovať. To za vzťah nepokladám. A so svojou poslednou som sa už tiež podelil. Bolo to zaujímavé ale je zvyknutá na vyšší štandard takže typek bohužiaľ sklamal a šancu už nedostane. Bohužiaľ moc sa jej nechce do ďalších akcií.

A ešte k tomu po rozchode. Učiteľka posielala svojmu fotky z našich výletov a dovoleniek. Dokonca aj ako ju jebem. Nevadilo mi to pokiaľ tam nebolo vidieť nič zásadné. Keď som s nou skončil občas som zablúdil na fb na jej profil ale vyzerala pomerne zlomená a aj keď sa chcela fotiť sexi bolo to priemerne. A každú chvíľu s niekym iným....
Ďalšiu som sledoval na nete, úspešne si urobila 3 deti.
Aktuálnej som povedal nech niekoho zbali na amateroch alebo inom portáli /nech mam nejaký materiál aj pre vás / ale chlapi cez net sú poväčšine asociali a nič... Najlepsie zážitky mame zo swingers ale odtiaľ ani fotky ani konverzácia...
Toto je pekne od srdca a precítené. Mam veľa podobnych zážitkov. Svojim spôsobom som vždy miloval take tie trash types, vyslovene na jebacku :mrgreen:
tribiany

Příspěvek od tribiany »

U mě toto proběhlo cca 12 let zpátky. Měl jsem tehdy vztah s holkou o asi 13 let mladší. Vydrželi jsme spolu asi dva roky. Někdy v půlce vztahu, jsem ji rekl o mých touhach, a že bych chtěl aby si užila s jiným. Nevím jestli to bylo díky tomu, ale netvalo to dlouho a začala se scházet s jiným, mladším. Mě nic neříkala, zjistil jsem to náhodou z jejího mobilu. Na jednu stranu mě vzrušoval ten pocit žárlivosti, na tu druhou mě to strašně sžíralo. Netvalo dlouho a přišel na řadu rozchod. Pak jsem ji takhle on-line smiroval ještě docela dlouhou než jsem si našel současnou manželku :-)
tullamore
Role ženy: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od tullamore »

Kanda vztah chápu jako sdílení nejen ženy, ale taky zážitků - ať už osobní přítomností nebo zprostředkovaně videem, fotkama, popisem v rozhovoru.
Holky se kurvily, ale tajně. Co je na tom kandaulistického?
Anpoenitet
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

tullamore píše: pát 24. lis 2023 10:14:09 Kanda vztah chápu jako sdílení nejen ženy, ale taky zážitků - ať už osobní přítomností nebo zprostředkovaně videem, fotkama, popisem v rozhovoru.
Holky se kurvily, ale tajně. Co je na tom kandaulistického?
Máš částečně pravdu, ale bereš asi čistě kandaulisty, které baví se dělit o ženu, ale nepočítáš s cuckoldy, kteří se o svou ženu dělí z potřeby ponížení. Pak i obyčejné kurvení je pro cuckolada vzrušující. Nemusí poté následovat ani sdílení zážitků. Samozřejmě je to plus, ale i jen ten fakt, že žena si dělá co chce a šuká s kým chce a nemá ani potřebu se s tím svěřovat partnerovi je pro takového cuckolda vzrušující.

Jediný fakt, který zde nepatří, je to, pokud to dělají tajně a to třeba až tak, že se to cuckold nikdy nedozví. Pak je to samozřejmě jen sprosté podvádění a ten chlap z toho nic nemá.

O tom mám taky takovou zkušenost. Jedna moje bývala mě, ještě ale v době, kdy jsem o kandaulismu neměl tušení, vesele podváděla, zatímco doma se vyhýbala sexu jak to jen šlo. Vždy měla nějakou výmluvu, která zněla strašně logicky. Nakonec mě opustila s tím, že nám to neklape a já až později zjistil, že mi odešla za chlapem se kterým už půl roku šukala a rozhodně nebyl první, se kterým zahýbala.
A ano, když mě opustila, tak jsem se ještě pídil co, kde, jak s kým, ale jen do okamžiku, než jsem výše zmíněné zjistil. Pak jako když utne a přestala mě naprosto zajímat. A rozhodně není předmětem mých kandaulistických představ.
Ano, mrchy mě vzrušují, ale ne vychcané zákeřné svinské mrchy.
Domkanda
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

Já nevím. Kandaulismus je pro mě, že sdílím milovanou bytost, chlubím se jí nebo jí dopřávám větší rozkoš. Po definitivním rozchodu by mě to asi netankovalo. Už když se hádáme, tak jde kandaulismus stranou
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Odpovědět