Manželství, které se zvrtlo

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Otroque
Příspěvky: 93
Registrován: stř 18. bře 2015 22:23:10
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=222

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od Otroque »

Parádní...přenos pocitů na čtenáře...super. Stud, ponižení před ženou, submise před chlapem by se daly krájet:-) krásný.
Cerven36
Příspěvky: 88
Registrován: pon 16. zář 2019 20:17:14
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od Cerven36 »

Opět skvělé
zazzazz
Příspěvky: 143
Registrován: čtv 03. bře 2016 16:42:15
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od zazzazz »

hezké jen je to spíše o ponižování manžela a Petra nějak je v pozadí
Pár pro hraní
Příspěvky: 39
Registrován: pát 12. srp 2022 7:47:33
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od Pár pro hraní »

Rezignovaně a tupě jsem začal svlékat peřiny, dnes již podruhé. Tentokráte mě nikdo v ložnici nezavřel, a tak jsem mohl sledovat děj v obýváku. Tonda si sednul na křeslo a docela hrubě smýknul Petrou na kolena. Jeho penis trčel do vzduchu a volal po uspokojování.
„Kuř, děvko!“ přikázal. Jeho něžný cit byl tentam a stalo se z něj zase zvíře, monstrum.
„Ano, pane,“ sotva zašeptala Petra a poslušně začala kouřit. Vzala do úst sotva pár centimetrů toho obra. Tonda se zatvářil spokojeně. Aby taky ne, má krásná žena mu dělala, co chtěl jeho mozek i úd a její manžílek v pozici otroka převlékal peřiny, které smáčela svým mokrým orgasmem. Jeho pohled sjel na mě, doslova mě probodl očima, jeho tvář se zkřivila a vyštěkl: „A ty dělej, zmrde, za chvíli pudu zase šukat tu tvojí couru. Nebo chceš seřezat?“
To jsem rozhodně nechtěl, a tak jsem jen velmi nerad odtrhl zrak od dění v obývacím pokoji a věnoval se totálně promočeným peřinám. Bylo to neuvěřitelné, jako kdyby se tam někdo pomočil poté, co nebyl celý den na toaletě. Opět jsem si pomyslel, že to není moje žena, že ji snad někdo vyměnil.
Sáhnul jsem po dalším povlečení a už mi netrvalo dlouho přichystat vše, jak se můj pán přál. Ano, i v mé hlavě prolétlo nikoliv „Tonda“ ale „můj pán“. Teprve teď jsem se podíval na dění na křesle. Nebyl to hezký pohled, tedy určitě ne pro muže ženy, která klečela stále na kolenou, ruce měla zapřené o opěradla křesla a marně bojovala s touhou svého milence dostat do jejích úst co nejvíce svého péra. Tonda tlačil vší silou na její hlavu a větší část toho macka byla v ní. Když jsem popošel, nedalo se nevšimnout, že jí tečou po tváři slzy. Těžko soudit, zda to byly slzy obrovského ponížení, nedostatku kyslíku nebo toho, že jí něco bolelo. Najednou pro něj nebyla miláček, ale obyčejný objekt, se kterým si, ostatně stejně jako se mnou může dělat, co chce.
„Postel je připravená, můj pane,“ ohlásil jsem dokončení svého úkolu a nemohl jsem přitom odtrhnout zrak ze své nebohé choti. Tondu to ale nechalo ještě chvilku chladným, protože svůj tlak na hlavu nepolevil. Chtěl do ní dostat ještě kousek, což se mu povedlo, ostatně neměla se jak vzepřít jeho touze. Pak ho z ní konečně vytáhnul. Z Petřiných úst vytékaly sliny, z očí se jí řinuly slzy a byla celá červená. Prudce zakašlala.
„Vidíš, miláčku, jak ti to de,“ řekl Tonda a zasmál se. „Že jí to de, kluci?“ obrátil se na dvě gorily, které stály opodál a mlčky s chladnými tvářemi sledovaly celý děj.
„No skvěle kouří,“ odpověděl Árny a Pítrs mu přitakal se slovy, že bude skvělá na kouření.
„Tak poď vedle, miláčku!“ napůl vyzval a napůl rozkázal mé ženě Tonda. Lehce se to řeklo, ale hůř dělalo. Její nohy jí sotva nesly, dlouhé klečení jí na pohyblivosti moc nepřidalo. Tonda však rozhodně nebyl zvědavý na nějaké meškání a jeho penis již toužil po dalším uspokojování.
Petra se skutečně mlčky vydala na krátkou cestu do čerstvě povlečené ložnice. Tonda cestou udělal krátký posunek rukou směrem k Pítrsovi, svému dvornímu kameramanovi. Pochopil ho a já také. Měl jít nahrávat další děj, čehož se evidentně rád zhostil. Jeho přístroj tak začal zachycovat to, co se odehrávalo. První vteřiny nového filmu patřily mně. Když zabíral mé nahé tělo, nezapomněl zamručet do přístroje: „Tak tohle je nový zmrd.“ Pak už přejel směrem do ložnice, kam i popošel, aby měl lepší záběry.
Zatímco jsem sledoval jeho počínání, nejednou jsem ucítil na krku mohutnou tlapu Árnyho. Zmáčkl mi bolestivě zátylek a jako malého jardu mě vzal s sebou za dvojicí do ložnice.
„Klekni do rohu a koukej se, jak se šuká, nulo!“ přikázal m a ukázal do jednoho z rohů místnosti. Neměl jsem sílu ani šanci jakkoliv protestovat či vzdorovat, a tak jsem rezignovaně kleknul. Milující se dvojka byla přímo před mýma očima.
Tonda začal klasickým misionářem. Prostě Petru odhodil na postel, roztáhl jí nohy a po chvíli, kterou nechal Pítrsovi, aby měl hezké záběr z roztažené kundy, přilehnul a začal souložit. Petřin obličej s pomalu usychajícími slzami nejprve nejevil žádné známky toho, že by ji nabodával samec s 25 centimetrovým kopím. Ale její trápené tělo nemohlo odolat tomu pohybu, té mašině, která se v ní a nad ní rozjela. Tonda byl jak posedlý, jeho těl tvrdě dopadalo na tělo ženy pod ním a zase se zvedalo v neuvěřitelné rychlosti. Stejný pohyb vykonával píst v ní – na kraj kundy a prudce až po koule dovnitř. Její obličej se začal měnit pod tíhou vzrušení, které na ní přicházelo. Už pomaleji, ale nevyhnutelně. A s ním přicházely i první tiché steny: „Ááááááá, uffffff, áááááááh, jééééééé.“
Po několika minutách drtivého ataku se Tonda rozhodl, že změní polohu. S ní si mohl dělat, co chtěl, byla už bez vůle a fyzických sil, nebyla schopna ničeho, jen přijímat jeho tělo jako svého pána. A tak jí zvedl nohy do výšky a položil na své ramena. Zadek jí mírně podjel a on mohl ještě o kousek hlouběji. Její díry trčely před ním a volaly: „Píchej, prcej, šukej, jsme jen tvoje.“ A můj pán na nic nečekal, nalehl tak, aby se dostal až na samé dno a vyslyšel to volání. Pohyb byl nejprve pomalý, každý zásun ponechal péro na dně a zavrtěl s ním uvnitř. Ten pohyb se Petře líbil, alespoň pokud se dalo soudit podle výrazu a hlasitějšího vzdychání. Vychutnával si svůj pobyt v ní a vždy pomalu, jakoby obřadně vyjel až na samý krajíček a pak pomalu zajel až po kořen a zůstal. A zase, a znova.
Petra se dostávala opět do transu. Tohle byla další poloha, kterou neznala (alespoň ode mě ne), ale která ji způsobovala velkou rozkoš. Neměla sílu na další orgasmus, ale její ústa začala vydávat neartikulované skřeky, stále hlasitější s tím, jak její prznitel přidával na rychlosti. Trvalo to dlouho a Petra byla stále hlasitější, její tělo bylo vystaveno obrovskému přívalu síly. Bylo vidět, že by se ráda udělala, ale nemohla, byla příliš slabá na samotný vrchol.
I Tonda se ale notně zadýchal. Jednak i on podléhal vzrušujícím stahům kundy mé ženy, a pak také i na něj to byl slušný atletický výkon. Potřeboval si oddychnout a usoudil, že nejlepší to bude na zádech a s pérem v ústech mé ženy. Převalil se, chytl jí za vlasy a posunul tak, že pochopila. A tak zatímco on odpočíval, ona musela sloužit dál.
Nejprve začala mokré péro olizovat a slízávat z něj své šťávy. Uvědomil jsem si, že musela být hodně mokrá uvnitř, protože penis byl celý mokrý lesknul se, jako by byl čerstvě politý vodou. Tonda zatlačil hlavu níže a Petra věděl, že má zajet až na koule, což poslušně udělala. Začala jazykem přejíždět obě koule, což Tonda doprovodil spokojeným mručením.
Sledoval jsem ten děj a pohled to byl neskutečný. Vše, co se přede mnou odehrávalo – a jen občas bylo přerušeno Pítrsem lovícím nejlepší záběry – mě mučilo, trápilo, ale také, a nebylo snadné si to přiznat, vzrušovalo. Nejraději bych si ho začal honit, ale lekce fyzického násilí po mém posledním pokusu mi jasně říkala, abych to nedělal. Árny rozhodně nebyl ten, od koho bych chtěl zase dostat napráskáno.
Petra pokračovala v lízání koulí, občas přejela mohutný kyj až po žalud a zase dolů. Tonda předl jako spokojené kotě a nechal se unášet na vlnách slasti. Až po drahné chvíli vzal Petru za vlasy a přirazil si jí na péro. Poslušně otevřela ústa jak u doktora při vyšetření krku. Začala ho polykat a bylo vidět, že předchozí lekce jí vycvičila, protože si počínala mnohem lépe a také pojmula větší kus.
„Hezky ho saj, miláčku,“ zašeptal a vzápětí spokojeně zareagoval na splněný pokyn. Petra sála a pohybovala hlavou nahoru dolů a s každým pohybem se zdálo, že v ní mizí větší část Tondovi chlouby. Tonda odpočíval, slastně mručel jak medvěd a nabíral síly na další atak.
„Počkej, takhle bych byl za chvilku hotovej, to ne, najednou přerušil práci mé manželky.
68libor
Příspěvky: 237
Registrován: ned 12. srp 2018 15:31:42
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Zlínský kraj

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od 68libor »

Krása Pokračuj a nenech nás dlouho čekat
Nebudu ti do toho mluvit ale můžeš i přitvrdit .
bonjorno
Příspěvky: 70
Registrován: pon 01. zář 2014 12:39:29
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Ostrava

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od bonjorno »

Perfektní.
hertz2
Příspěvky: 98
Registrován: stř 21. led 2015 22:53:50

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od hertz2 »

Paráda, jen tak dál...
Otroque
Příspěvky: 93
Registrován: stř 18. bře 2015 22:23:10
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=222

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od Otroque »

chudak manzel, profesionální převlíkač postele...furt dopadl dobře. mohl dopadnout mnohem ale mnohem hůře a poníženěji. díky, že nám zpříjemňuješ večery.
Cerven36
Příspěvky: 88
Registrován: pon 16. zář 2019 20:17:14
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od Cerven36 »

Super povídka 👏👏👏
kohout50
Příspěvky: 2600
Registrován: úte 06. zář 2016 9:44:12
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet
Bydliště: Náchod

Re: Manželství, které se zvrtlo

Příspěvek od kohout50 »

Opět krásně napsaný dění z použití Petry a ponižování
jejího manžela. Pokračuj. Díky
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bukva, Jenulka a 203 hostů