Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: máme to oba vyrovnané a jsme v pohodě
Re: Seznamka reálná
Ahoj, jsme manželé z Liberce a hledáme nějakého rozumného bulla max z blízkého okolí pro manželku, aby se uměl o ni po více stránkách postarat. Nemusím být vždy u toho, ale občas ano. Měl bys být tak mezi 30-50 léty s prostory nebo umět zajistit, časově flexibilní v mezích, národnost česká, nejlépe trochu dom, ale není podmínka. Manželka 50, menší, prsa 3-4. Chceme dlouhotrvající vztah s možnostmi společných akcí. Opravdu zhodnoťte své možnosti, nekonečné dopisování mě nezajímá, civil foto potěší. H
- wuwuw
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Hledám cuckold pár, kde on nebo oba jsou sub. Před mým příchodem mi svou manželku připraví , vykoupe, oholí, obleče do sexy prádla, přijde mi nahý otevřít, bude nám posluhovat, připraví jí lízáním , zavede mi ptáka dovnitř, bude jí držet nohy...
Hledám cuckold pár, kde on nebo oba jsou sub. Před mým příchodem mi svou manželku připraví , vykoupe, oholí, obleče do sexy prádla, přijde mi nahý otevřít, bude nám posluhovat, připraví jí lízáním , zavede mi ptáka dovnitř, bude jí držet nohy od sebe, bude mít její hlavu na svém klíně, když se jí budu stříkat semeno na obličej a přímo do pusy.. Najdu pár na reál, trvalejší vztah.....?
-
- Pár slov o nás: Jo tahle úchylka mě prostě bere
Na příští pátek přes den hledám pár, nebo jen tvoji ženu. Výlet káva, šoustání. Dojedu po většině ČR, odpoledne ti jí vrátím. Pokud chceš, FO pro ní. Můžeš nás třeba fotit. Vysoký, štíhlý 2 metry 38 let.
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Brno - vyrazí tento víkend nějaký kanda pár v Brně/JM na opalovačku na nudapláž? Já 31 letý, inteligentní a pěkný chlap na úrovni.
-
Sportovní bull ve věku 30 let z Brna hledá atraktivní hotwife v kondici. 

-
- Pár slov o nás: Hledám svého cucka
Hezký večer, hledám kandu či cuckolda na trvalý vztah. Hlavně bys měl v tom mít jasno a případně nějaké zkušenosti. Nehledám chlapa, který o tom jen sní a možná by to chtěl zkusit.
-
Ahoj, hledám kanda pár, kde on se rád divá jak jsem vzrušený z jeho krásné ženy. Můžeme začít pomalu virtuálně s fotkami a pak podle sympatií můžeme i real
Jsem milej, inteligentní a férový, nehledám určitě nikoho jen na sex, chci aby jsme si to užili všichni tři a nic nebylo tajemstvím
jsem z okolí Opavy
-
Ahoj, jsem z Prahy a je mi 29. Hledám pár, kdy s ní budu mít sex před ním a oni dva u toho budou spolu komunikovat.
-
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Rád ukazuji manželku a manželka si ráda užije sex s jiným
Jsme z Olomoucka
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je KANDAULISTA
Chtěl bych, aby moji ženu (35) ošukal někdo cizí, a to ideálně ve trojce. Je poměrně submisvní a běžně v sexu používáme provazy. Je tomu někdy víc, někdy míň nakloněna, ale třeba od kamaráda se už několikrát nechala poměrně dost osahávat. Rád bych to posunul trochu dál a doufám, že to již brzy vyjde. Praha a okolí a ne dlouhodobý vztah, protože to by mohlo dopadnout jakkoliv.