Seznamka reálná

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
jump01
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: máme to oba vyrovnané a jsme v pohodě

Re: Seznamka reálná

Příspěvek od jump01 »

Ahoj, jsme manželé z Liberce a hledáme nějakého rozumného bulla max z blízkého okolí pro manželku, aby se uměl o ni po více stránkách postarat. Nemusím být vždy u toho, ale občas ano. Měl bys být tak mezi 30-50 léty s prostory nebo umět zajistit, časově flexibilní v mezích, národnost česká, nejlépe trochu dom, ale není podmínka. Manželka 50, menší, prsa 3-4. Chceme dlouhotrvající vztah s možnostmi společných akcí. Opravdu zhodnoťte své možnosti, nekonečné dopisování mě nezajímá, civil foto potěší. H
wuwuw
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Hledám cuckold pár, kde on nebo oba jsou sub. Před mým příchodem mi svou manželku připraví , vykoupe, oholí, obleče do sexy prádla, přijde mi nahý otevřít, bude nám posluhovat, připraví jí lízáním , zavede mi ptáka dovnitř, bude jí držet nohy...

Příspěvek od wuwuw »

Hledám cuckold pár, kde on nebo oba jsou sub. Před mým příchodem mi svou manželku připraví , vykoupe, oholí, obleče do sexy prádla, přijde mi nahý otevřít, bude nám posluhovat, připraví jí lízáním , zavede mi ptáka dovnitř, bude jí držet nohy od sebe, bude mít její hlavu na svém klíně, když se jí budu stříkat semeno na obličej a přímo do pusy.. Najdu pár na reál, trvalejší vztah.....?
Emil32
Pár slov o nás: Jo tahle úchylka mě prostě bere

Příspěvek od Emil32 »

Na příští pátek přes den hledám pár, nebo jen tvoji ženu. Výlet káva, šoustání. Dojedu po většině ČR, odpoledne ti jí vrátím. Pokud chceš, FO pro ní. Můžeš nás třeba fotit. Vysoký, štíhlý 2 metry 38 let.
nofuture91
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od nofuture91 »

Brno - vyrazí tento víkend nějaký kanda pár v Brně/JM na opalovačku na nudapláž? Já 31 letý, inteligentní a pěkný chlap na úrovni.
slowish

Příspěvek od slowish »

Sportovní bull ve věku 30 let z Brna hledá atraktivní hotwife v kondici. :)
Mata
Pár slov o nás: Hledám svého cucka

Příspěvek od Mata »

Hezký večer, hledám kandu či cuckolda na trvalý vztah. Hlavně bys měl v tom mít jasno a případně nějaké zkušenosti. Nehledám chlapa, který o tom jen sní a možná by to chtěl zkusit.
Icy_Pineapple2

Příspěvek od Icy_Pineapple2 »

Ahoj, hledám kanda pár, kde on se rád divá jak jsem vzrušený z jeho krásné ženy. Můžeme začít pomalu virtuálně s fotkami a pak podle sympatií můžeme i real 😊 Jsem milej, inteligentní a férový, nehledám určitě nikoho jen na sex, chci aby jsme si to užili všichni tři a nic nebylo tajemstvím 😊 jsem z okolí Opavy
ddda

Příspěvek od ddda »

Ahoj, jsem z Prahy a je mi 29. Hledám pár, kdy s ní budu mít sex před ním a oni dva u toho budou spolu komunikovat.
rossi01
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Rád ukazuji manželku a manželka si ráda užije sex s jiným

Příspěvek od rossi01 »

Jsme z Olomoucka
Horst2
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Horst2 »

Chtěl bych, aby moji ženu (35) ošukal někdo cizí, a to ideálně ve trojce. Je poměrně submisvní a běžně v sexu používáme provazy. Je tomu někdy víc, někdy míň nakloněna, ale třeba od kamaráda se už několikrát nechala poměrně dost osahávat. Rád bych to posunul trochu dál a doufám, že to již brzy vyjde. Praha a okolí a ne dlouhodobý vztah, protože to by mohlo dopadnout jakkoliv.
Odpovědět