Jak vás nejvíc ponížila vaše Hotwife na veřejnosti?

Tvrdé ponižování, ultimate CUCKOLD, lízání semene a nechutnosti
opasek
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Jak vás nejvíc ponížila vaše Hotwife na veřejnosti?

Příspěvek od opasek »

ccuckk píše: stř 24. kvě 2023 13:41:17 Jakou cestou? Odpovídám ti na otázku, i když z mého pohledu zbytečnou, přesto snad slušně.
A už vůbec nehodnotím tvé rozpoložení, tak prosím si osobní útoky nechej.
Doporučil bych odborníkům vašeho podání si opravit zkoušku ze sexuoligie. Zejména v oblasti deviace máte velké mezery. Ano devian může dosahovat vzrušení a mnohdy i vyvrcholení pouze při splnění některých podmínek. To, že jsem viděl ženská rodidla, že mě ještě gynekologa nedělá.
ccuckk

Příspěvek od ccuckk »

opasek píše: čtv 25. kvě 2023 17:15:23
ccuckk píše: stř 24. kvě 2023 13:41:17 Jakou cestou? Odpovídám ti na otázku, i když z mého pohledu zbytečnou, přesto snad slušně.
Doporučil bych odborníkům vašeho podání si opravit zkoušku ze sexuoligie. Zejména v oblasti deviace máte velké mezery. Ano devian může dosahovat vzrušení a mnohdy i vyvrcholení pouze při splnění některých podmínek. To, že jsem viděl ženská rodidla, že mě ještě gynekologa nedělá.
Kdyby byla jeho žena deviant, který dosáhne uspokojení jen při týrání a mučení svého manžela, tak si pořídí mučírnu a ne milence :lol: Mám dost zkušeností s "dominantními" ženami a úplně všechny to dělaly jen proto, že je to pro ně výhodné, ne proto, že by jinak nedosáhly orgasmu. Ukaž mi jedinou ženu, která dosahuje orgasmů při tom, jak mlátí, nebo ponižuje manžela a uznám, že jsem se spletl. Do té doby je tvrzení, že jeho manželku přivádí ponižování k orgasmům jen naivita, nic víc. Měl jsem to stejně.

BTW je strašně vtipné, že naprosto všechny "dominy" si za své lekce účtují peníze, nebo mají velmi dobře vydělávající suby. Pokud by jim to přinášelo uspokojení, je jim jedno, jestli mlátí manažera, nebo ubožáka na pracáku, ne? ;) Třeba dominantním sadistům je u prdele, kolik jejich subina nosí domů a často i to, jak vypadá.
DEslint
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Hledame bulla

Příspěvek od DEslint »

ccuckk píše: čtv 25. kvě 2023 18:37:09
opasek píše: čtv 25. kvě 2023 17:15:23
Kdyby byla jeho žena deviant, který dosáhne uspokojení jen při týrání a mučení svého manžela, tak si pořídí mučírnu a ne milence :lol: Mám dost zkušeností s "dominantními" ženami a úplně všechny to dělaly jen proto, že je to pro ně výhodné, ne proto, že by jinak nedosáhly orgasmu. Ukaž mi jedinou ženu, která dosahuje orgasmů při tom, jak mlátí, nebo ponižuje manžela a uznám, že jsem se spletl. Do té doby je tvrzení, že jeho manželku přivádí ponižování k orgasmům jen naivita, nic víc. Měl jsem to stejně.

BTW je strašně vtipné, že naprosto všechny "dominy" si za své lekce účtují peníze, nebo mají velmi dobře vydělávající suby. Pokud by jim to přinášelo uspokojení, je jim jedno, jestli mlátí manažera, nebo ubožáka na pracáku, ne? ;)
Je rozdíl domina a dominantní žena zvlášť pak Hotwife.
Stejně si to určitě neměl.
ccuckk

Příspěvek od ccuckk »

Jak jsem už psal, fakt mi přijde zbytečné se o tom dohadovat, každému až čas ukáže :-) Taky jsem měl tyhle názory, když jsem byl se svou paní pátým rokem a věř mi, že jsem zažíval podobné věci, i když má nátura mi nedovolila jít do takových extrémů. Za sebe už bych tohle s partnerkou, se kterou mám děti a závazky nikdy nedělal. Jedině s milenkou, nebo profi "dominou". Teď ti to upřímně závidím, ale to co přijde za pár let bych s tebou neměnil.

A mám odsledováno mnoho příběhů i zde na fóru. Všichni do jednoho se za pár let vytratili. Proč asi?
Odpovědět