Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka reálná
Zdar všem. Hledám někoho,kdo mi pořádně protáhne mou krásnou 28 letou ženu. Požadavky nemám žádné,jsme Ústecký kraj. PS, zkušenosti s tím nemáme žádné. Hezký víkend.
-
Ahoj ne to velice lákavé. Já jsem 48 letý dom muž.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Jsem 45 letý muž ze střední Moravy a rád bych poznal fajn pár k reálnému a dlouhodobému přátelství. Čistota, zdraví a diskrétnost zaručena, více si povíme v SZ..
-
- Role muže: je BULL
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Jsem poslušný sub a rád budu plnit přání, lízat, kouřit, podržím, piss, svazování, podvázání,..... jsem poslušný a budu ctít Vaši autoritu.
Hledám dominatní pár. Jsem sub a budu poslušně plnit přání a příkazy...... budu poslušný a budu ctít Vaši autoritu.
-
- Role ženy: ženu nemám
SUB pár pro mě 29.3.2023 v okolí Berouna?
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
Hledáme kanda pár, kde oba nemají problém s výměnou. Manželku vzrušuje můj sex s jinou ženou. Jeli u toho i partner, ráda sedí v jeho těsné blízkosti ... Manželku vzrušuje tlusté přirození a mě štíhlé zajímavé ženy. My 43 a 41, oba štíhlé sportovní postavy. Musí být samozřejmě vzájemné sympatie. Praha a okolí.
-
Brno
Představa o tom, jak má atraktivní žena (29) dovádí přede mnou s jiným mužem zůstane asi jen v mé fantazii. Když jsem to zkoušel opatrně navrhnout, tak jsem narazil.
Zkouším to tedy z opačné strany, ta mě totiž také láká. Najde se pár z Brna, který by chtěl, abych se nějakou formou zúčastnil? Svádění, letmé doteky, postupné vyslékání,... Mohu se třeba jen dívat, zapojit nebo zcela převzít iniciativu, to už záleží na domluvě. Jsem normální muž, dovedu být něžný a pozorný, jsem myslím běžných rozměrů 183 cm, 45 let VŠ.
Zkouším to tedy z opačné strany, ta mě totiž také láká. Najde se pár z Brna, který by chtěl, abych se nějakou formou zúčastnil? Svádění, letmé doteky, postupné vyslékání,... Mohu se třeba jen dívat, zapojit nebo zcela převzít iniciativu, to už záleží na domluvě. Jsem normální muž, dovedu být něžný a pozorný, jsem myslím běžných rozměrů 183 cm, 45 let VŠ.
-
- Role muže: muže nemám
- Pár slov o nás: Túžim vyblázniť niekoho manželku
Nepoznáte nejaké milé miesto v Linzi? Kde by sa dalo uvolniť sa?
-
- Role ženy: ženu nemám
- Pár slov o nás: Hledám kanda pár pro dlouhodobý vztah.
Hledam par kde ona mladá štíhlá on starší poslušný sub.Jsem přirozeně DOM s chováním BULLA, jsem samec, který nama zábrany, vyžaduji častý přístup ke všem otvorům. Mé prasacké, zvířecí jebani moji holčičky a neustálé zneužívání k použití je její úděl. Mám neustálou chuť svoji mladínkou holčičku odjíždět a jako věc která je mým majetkem tvrdě ničit. On bude odstaven jako nepoužitelná nula, která ztratila nárok na moji fenu. Tím se stane naším posluhovcem, poskokem a úplně zbytečným jako přívěsek na klíče. Nekompromisně ho přinutím, být přítomen při těch nejperverznejsich pařeních s mojí mrdaci holčičkou aby vyděl a slyšel. Jak ona řve a chová se jako nadrzena kurva a já na něj řvu urážky, vysmivam a fyzicky ponizuji k mému ukajeni.Lokalita je mi jedno často po celé ČR i SK Hledám reálný pár