Ahoj, do jisté doby jsme byli normální manželský pár bez nevery.To se ale zmenilo jednoho breznoveho dne.Zjistil jsem, že manzelka má milence.Udelala chybu kdyz ulozila jejich fotky na sdílený disk.A já je našel.Videl jsem ji nahou venku u rodinného domku vsude okolo snih a jen nádrž s vodou ze které se kourilo jak v ni byla horká voda.Moje zena v ni stala nahá voda ji sahala nad kolena.Nejprve to byl sok, postupně jsem zjistil, že mě to vzrušuje.Nic jsem ji nerekl jen se vsimal.casto si ji holila dohladka,malovala se jako modelka.A cim dal vic me pritahovala.asi po trech dnech jsem večer v posteli z stahnul deku.mela jen kratkou košilku.Ne dnes ne...ale ano, pomyslel jsem si,budes to mit podruhy.A zacal ji hladit buchtu.Po chvili povolila nohy a bylo videt že začíná být vzrušená.lehl jsem si mezi jeji nohy a zblizka si ji prohlizel.Mela to dnes?Byl jsem vzrušený z predstavy, že mela uvnitř jineho ptáka.Zacal jsem ji lizat pysky .Hned zvedla nohy a vzdychala.Mela ji celou mokrou,zvedl jsem se a projížděl ji prstem,bradavky ji trcely.Uz jsem nevydrzel prilehl mezi jeji stehna a jednim pohybem ji ho tam vrazil a zacal prirazet .Chytla mě za pulky a zatinala nehty.Tak co,nechtela bys i jinýho??Poseptal jsem ji do ucha.Zastenala a zacala hned pořádně prirazet . Tobě se to nejak líbí,poseptal jsem znovu.Ano ano zastenala nahlas.Co uz jsi ho dnes měla??Zacala prirazet divoce a s narkem se rychle udelala .Tak pojd,jeste jeden výstřik dnes... Poslušně drzela nastavenou a ja se do ní vystrikal.
Druhý den jsem ji poslal SMS:vcera jsi pěkně dovadela...to jak jsi zacal o tom druhym ...no a mela jsi predtim jinýho?
Neodpovedela,ale ja vedel, že mela .Nevydrzel jsem to a napsal ji...libilo by se mi kdybys to delala s jiným.Joo???

hned se chytla.zarlil bys ..Ne, po nem bych si tě vzal jako včera,se dvema ti to prospívá

tys neco poznal?Ano bylo to na ni videt jak byla celá velká...vystrikal tě?Ano, prisla odpověď.Chces abych to s nim dělala?Ano chci ..