Seznamka SLOVENSKO
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka SLOVENSKO
Ahojte. Takže na začiatok sme "mladý" manželský pár. Ona 30 on 31, spolu už 8 rokov, a radi by sme tu spoznali poriadneho bulla z východu, s ktorým bude mať manželka premiéru nakoľko doposiaľ sa len otom rozprávame pri milovaní aké by to bolo, ale už je čas to posunúť aj ďalej,,,:) všetky ďalšie informácie radi doplníme cez SS aj foto aj predstavu co a ako.... A lokalita, sme kúsok od KE sme kúsok od Po a sme kúsok od Mi, hľadáme samostatného, ci budeš zadaný ženatý to mi neriešime, ale dobrá výbava je základ, dominancia a samozrejme aj úroveň, vyžadujeme a poskytujeme 

-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Ja chcem byť BI Cuckold ale mám normálnu bbw holku a chcel by som až si nájde BI milenca
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Som 37 rocny bull 180cm/90kg, pohodak, slusny, zdravy, darca krvy, so peknou vybavou 18cm/5cm , dost hruby. Som skor dominantny, ale viem byt aj romanticky. Hladam par kde by som uspokojoval panicku k spokojnosti vsetkych. Poprad, Liptov, Tatry
POPRAD - zienka, kludne vydata s manzelikom... na kavu/ saunu / pokec s dalsimi 2 chlapmi naraz, diskretne
-
- Pár slov o nás: Dom. bull.
Cauko. Nájdem tu manželov 50+ na hry v trojke v štýle kandaulizmu, cuckoldingu a podobne? Skúsenosť mám, som zrelý muž, zdravý. Hľadám dlhodobé priateľstvo v tomto štýle bez narušenia vzťahov. Spestrenie. Nechcem vypisovať a nič. Ideálne by bolo manželia, kde on je výrazne starší a nesúloží, ona cca 50 r., šarmantná a chcú to obaja prežívať, keď ona sa miluje s iným. Zaži som to s podobnými manželmi dávnejšie a je to krásne, ak je na to chuť a správny pohľad. Ďakujem ak sa nieto ozve.
-
Nájdem tu manželov 50+ na hry v trojke v štýle kandaulizmu, cuckoldingu a podobne? Skúsenosť mám, som zrelý muž, zdravý. Hľadám dlhodobé priateľstvo v tomto štýle bez narušenia vzťahov. Spestrenie. Nechcem vypisovať a nič. Ideálne by bolo manželia, kde on je výrazne starší a nesúloží, ona cca 50 r., šarmantná a chcú to obaja prežívať, keď ona sa miluje s iným. Zaži som to s podobnými manželmi dávnejšie a je to krásne, ak je na to chuť a správny pohľad. Ďakujem ak sa nieto ozve.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
NZ okolie pár hľadá diskretneho voyera pozorovateľa
-
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Ozve sa pár? Žilina.
-
Nájdem tu manželov 50+ s predstavami vzťahu s mužom (milencom) vo formáte kandaulizmu, cuckoldingu a podobne? Zdieľanie muža milovania mž. Aktívna trojka mžm. Kreativita pri sympatiách, zdraví a tolerancii všetkých.
Mám dávnejšiu skúsenosť s manželským párom, kde manžel bol pasívnejší a doprial svojej manželke mňa a bolo to krásne. Ja 53 r., 192/95, m 20/5, myslím pohľadný, vzdelaný, veselý typ. Nehľadám virtualitu a vypisovanie. Vnímam to ako spestrenie.
Mám dávnejšiu skúsenosť s manželským párom, kde manžel bol pasívnejší a doprial svojej manželke mňa a bolo to krásne. Ja 53 r., 192/95, m 20/5, myslím pohľadný, vzdelaný, veselý typ. Nehľadám virtualitu a vypisovanie. Vnímam to ako spestrenie.
-
Nájdem tu manželov 50+ s predstavami vzťahu s mužom (milencom) vo formáte kandaulizmu, cuckoldingu a podobne? Zdieľanie muža milovania mž. Aktívna trojka mžm. Kreativita pri sympatiách, zdraví a tolerancii všetkých.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Západné Slovensko, komu sa páčia macate baculky a môžem mu na začiatok pri stretnutí na káve ukázať fotky mojej manželky?