Nejzvrhlejší fantazie

Tvrdé ponižování, ultimate CUCKOLD, lízání semene a nechutnosti
Odpovědět
--ubozacek--
Příspěvky: 174
Registrován: ned 16. kvě 2021 21:13:06
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Ubohe tluste cune a panic

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od --ubozacek-- »

Pokračuj a můžeš přitvrdit.Super
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od Tms0411 »

manzelparohac píše: pát 30. zář 2022 17:39:43 tak já jdu pokračovat opravdu si někdy něco takové vykládáme když mě chce přivést do varu samo že po každé je to trošku jiné ale pointa zůstáva :)
první dvě pravidla známe a jsou dvě další:
3/ veškeré semeno ve zde přítomných varlatech náleží po dobu tohoto večírku jen hostitelce a ona rozhodne kam se dotyčný smí udělat
4/ všichni musejí zůstat do půlnoci aby viděli zlatý hřeb večera

samozřejmě všichni s tím souhlasí jinak by nebyli vpuštění na tuhle zvláštní akci ale u všech je zvědavost větší než nějaké obavy. Všechny příchozí žena přivítá a řekne ať si odloží v předpokoji. Takže pánové kalhoty a co mají podtím dolů a dámy ukáží že mají taky dresscode. Někteří se zdráhají ale všichni splní když jim hostitelka ukáže že je taky ready a vystrčí na ně zpod sukýnky zadeček a oholenou kundičku.
To je pecka!=)
Jak to pokračuje dál?=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
manzelparohac
Příspěvky: 58
Registrován: úte 23. srp 2022 17:16:02
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Praha

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od manzelparohac »

pokračování :)
takže pravidla jsou daná všichni souhlasí a všichni se na tenhle divný večírek dostavili ale s obavami protože ve svém okolí jsem považován za tvrdého businessmana a velkého drsňáka proto nikdy žádný z mých kamarádů nikdy nic na moji ženu nezkusil :) I když všichni vždy po ní slintali.
Všichni jak vejdou se zarazí když mě uvidí nahého na stole a podvázanýma koulema. Ženský jak chlapi jsou trošku v šoku ale pak se uvolní a hold je to divnej večírek tak co už. Žena mě přinutí ať se dívám okolo na všechny jak se ženským třepou kozičky bez podprdy a jak se všem kamarádům houpají mezi nohama ocasy s pěkně plnýma koulema.
Jsem dost z celé situace nervozní a nejsem vůbec vzrušen takže můj kašpárek je malý a vidím jak si ho všichni prohlíží a užívají si mou bezmoc a ponížení. Ve vzduchu je cítit, že přítomní by rádi nějaký proslov a vysvětlení tak hostitelka se ujme sklenice a říka: Celý život jsem byla cudná manželka a hodná a nikdy nevěrná svému můži, ale naopak on si užíval plnými doušky i s některými dámami zde ale to teď není téma. I když moc nechápu co jste na něm viděli a jak vás mohl uspokojit s tím co si teď můžete všichni prohlédnout. Dnes nastal čas karty obrátit a mého manžela totálně před vámi známi ponížit. Vše mám od něj podepsané a co se dnes stane nebude mít na nikoho z Vás nebo mě žádný vliv tak se nemusíte ničeho bát a užíííííííívejte párty. Můj muž mě vždy nutil že chce vidět mě s jiným ale já se tomu bránila ani nevím proč ale dnes mu to splním za všechny roky co to po mě škemral.
Je vidět že všechny to začíná zajímat někteří diskutují jiný se smějí a par z nich se už začínají nalívat jejich ptáci krví. Ženám stoupají bradavky a některé se nenápadně hladí přes sukýnky. Hostitelka řekne že se chce více přivítat s přítomnými pány a vyzve je ať přistoupí k ní a připijí na zdraví. Ale aby je zbavila ostychu ráda si zkontroluje jejich vajíčka zda jsou naplněná pro její potřebu a oni naoplátku se můžou seznámit s její prcinkou letmím políbením. Načež vyzkočí na stůl vyhrne si sukní aby všichni viděli její dokonalou vagínu a vyzve prvního aby přistoupil. Mě řekne ať se pěkně dívám na vše a přemýšlím jestli je to co sem vždy chtěl. Vidím jak první kámoš přistoupí a ve mně se mísí pocity žárlivosti a vzrušení. Nejdřív si přiťuknou pak žena zajede níž a vezme jeho varlata do ruky a chvíli si s nima hraje a je vidět že je spokojená. Pak smí kamrád pokleknout a dát polibek na její dokonalou už vzrušenou prcinu a je jen na každém zda políbí poštěváček nebo rozevřené závojíčky, které všichni ostatní vidí. Někteří odvážlivci políbili zadní dírku a čekali co se stane ale nebylo to zakázáno tudíž žena se jen usmála a koukla na mě co na to říkám protože pro mě byl zadeček tabu od ní. Takhle se seznámí se všema přítomnýma a se všema plnýma varlatama v místnosti. Někteří samozřejmě odchazí od mé bohyně již se ztopořeným klackem. A já jen nevěřícně zírám jak moje žena bez studu roztahuje nohy hraje si s cizíma koulema a nechá si líbat kundičku.
Hasi123
Příspěvky: 67
Registrován: pát 17. pro 2021 16:30:31
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od Hasi123 »

Pokračuj, je to zajímavé.
manzelparohac
Příspěvky: 58
Registrován: úte 23. srp 2022 17:16:02
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Praha

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od manzelparohac »

Pak se na mě otočí a říká líbi se ti to tvé ponížení předevšemi? A začne se smát a dodá asi ano podívejte se na jeho zvedajícího se čuráčka mu se to vážně líbí. A všichni se půjdou podívat, že opravdu se nemají čeho bát a mě se to líbí. Tak si to užij manžílku ještě jsme pořádně nazačali, až dnes s tebou skončím tak budeš nula poslušná. V tu chvíli sem začal tušit kam tím míří a úplně sem se orosil.
Paní domu převzala zase inciativu upravila si sukýnku a říká že další překvapení a připravila obsluhu co bude roznášet drinky jídlo a bude dělat vše co se jí řekne. A přivede z jiné místnosti dámu na podpatcích jen s podvazkovým i pásy pěkně štíhlou a s obrovskými prsy číslo sedum. Jak to vím? S hrůzou si říkám jen to ne sakra. Paní domu se hned vrhne do vysvětlování zatím co všichni mají pusu dokořán nad tou postavou hlavně těma výstavníma přírodníma kozama. Naše servírka tam stojí s hlavou dolů a je vidět že se jí to ani trošku nelíbí ale byla donucena. Všem vysvětlí že je to moje dlouhodobá milenka, kterou zaměstnávám a ona to tolerovala ale s tím je konec. A že milá zlatá dnes bude jí po vůli jinak se to dozví její manžel. Což mě teda dost ranní protože jsem ji chtěl vždy jen pro sebe kvůli té postavě a obrovskému poprsí na které, každý vždy civěl. M bohyně ji poplácá po zadku a řekne ať jde roznášet alkohol a chlebíčky mezi hosty. Splní to ač nerada a všichni vidí to její houpající se poprsi jak prochází a roznáší vše potřebné.
manzelparohac
Příspěvky: 58
Registrován: úte 23. srp 2022 17:16:02
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Praha

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od manzelparohac »

Po nějaké době zábava vázne tak paní domu prohlásí at se ani dámy ani pánové neostýchají že jak servírka tak já jsme dnes pro jejich jakékoliv potěšení. Což je přijato s nadšením takže pánové nesměle zkouší osahávat prsa mé milenky a dámy se přesunuli k mému rozkroku a debatují nad mým malým penisem a podvázanýma koulema. Načež žena je postrčí a řekne no tak klidně si s ním pohrajte jak chcete. Jedna mě chytne za varlata druhá přetáhne kůžičku aby obnažila můj žalud. Další si sundá sukni s sedne si mi na obličej a řekne lízej pořádně. Zatím co sloužím jako hračka pro dámy se kouknu co se děje okolo. Pánové kolem mé milenky ji osahávají snaží se strkat prsty i dovnitř a všemožně si užít to tělo. Moje paní se zálibou vše sleduje a obchází okolo a je mi jasné že hledá to největší péro v místnosti protože všichni mají své ocasy postavené jak jsou nadržení včetně mě. Vybere toho největšího s pořádnym žaludem a za péro si ho odtáhne ke mně aby mi ukázala jak vypadá pořádny chlap. Strčí mi toho ptáka před obličej ať se podívám co si hodlá teď zasunout do kundičky. Všem připomene ať dávají pozor na pravidlo číslo tři a že o tom nebude diskutovat. Položí se vedle mě na stůl abych dobře viděl a hřebečkovi řekne ať ji vyhrne sukni a že doufá že s tím velkým ptákem to umí. On na nic nečeká a splní úkol načež vjede do mé ženy nejdřív opatrně jen kousek aby si zvykla na tu velikost a pak ho zasune až po kořen. Divím se jak se tam mohl vlézt celý do úzké kundičky mojí drobné ženy. Bez servítek ji chytne za prdel a začne šukat přímo předemnou jak tu poslední děvku a paní domu u toho křičí a povzbuzuje ho ať ji pořádně vymrdá že manžel to nikdy neudělal.
manzelparohac
Příspěvky: 58
Registrován: úte 23. srp 2022 17:16:02
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Praha

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od manzelparohac »

Tak se dívám jak do ní buší můj kamarád s obrovským ptákem a zjistím, že všichni ustali v činnosti a jsou okolo nás aby sledovali jak si paní domu užívá. Všem pánům stojí ocasy a děvčata si sundali sukně aby bylo vidět že taky mají nárok na uspokojení. Žena křičí na všechny strany že takové péro v sobě potřebovala už dlouho že manžílek s pidi pindíkem ji nikdy nemůže tak vyplnit a je úplně v transu. Má jeden orgasmums za druhým a vůbec ji nevadí že se všichni dívají a je centrem pozornosti. Všichni do jednoho koukají na tu rozevřenou kundičku a tu klobásu co do ní vjíždí. Borec začne zrychlovat že se udělá a v tom si vzpomene na pravidlo číslo 3 a znejistí a zeptá se zda smí vyprázdnit koule a kam. Je pochválen že nezapomněl a dostane příkaz vše nastříkat dovnitř a pěkně naplnit její lůno. To se mu líbí ušklíbne se a podívá se na mě, ale to už naposledy zarazí a začne v dávkách plnit moji manželku před spoustou mých známých. Chvíli odpočívá a pak ho vytáhne a chce si ho otřít od semene a šťávičky ale žena řekne nene na to máme tady již paroháčka a vezme jeho ocas a strčí mi ho na očištění do pusy. Chvili se bráním ale když mi jedna z dam chytne kule a zmáčkne je podléhám a čistím poslušně. Pak následuje žena která si nade mne čupne a já musím vylízat vše co vyteče z její broskvičky, která je pěkně rozevřená a trosku napuchlá.
Uživatelský avatar
Tms0411
Příspěvky: 931
Registrován: stř 01. říj 2014 22:52:27
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od Tms0411 »

manzelparohac píše: ned 02. říj 2022 5:08:37 Tak se dívám jak do ní buší můj kamarád s obrovským ptákem a zjistím, že všichni ustali v činnosti a jsou okolo nás aby sledovali jak si paní domu užívá. Všem pánům stojí ocasy a děvčata si sundali sukně aby bylo vidět že taky mají nárok na uspokojení. Žena křičí na všechny strany že takové péro v sobě potřebovala už dlouho že manžílek s pidi pindíkem ji nikdy nemůže tak vyplnit a je úplně v transu. Má jeden orgasmums za druhým a vůbec ji nevadí že se všichni dívají a je centrem pozornosti. Všichni do jednoho koukají na tu rozevřenou kundičku a tu klobásu co do ní vjíždí. Borec začne zrychlovat že se udělá a v tom si vzpomene na pravidlo číslo 3 a znejistí a zeptá se zda smí vyprázdnit koule a kam. Je pochválen že nezapomněl a dostane příkaz vše nastříkat dovnitř a pěkně naplnit její lůno. To se mu líbí ušklíbne se a podívá se na mě, ale to už naposledy zarazí a začne v dávkách plnit moji manželku před spoustou mých známých. Chvíli odpočívá a pak ho vytáhne a chce si ho otřít od semene a šťávičky ale žena řekne nene na to máme tady již paroháčka a vezme jeho ocas a strčí mi ho na očištění do pusy. Chvili se bráním ale když mi jedna z dam chytne kule a zmáčkne je podléhám a čistím poslušně. Pak následuje žena která si nade mne čupne a já musím vylízat vše co vyteče z její broskvičky, která je pěkně rozevřená a trosku napuchlá.
No tak to se moc krásně rozjelo!=)
Parádní ponížení!=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
xcryten
Příspěvky: 256
Registrován: pon 23. úno 2015 10:40:52
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od xcryten »

Super příběh!!!
manzelparohac
Příspěvky: 58
Registrován: úte 23. srp 2022 17:16:02
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno
Bydliště: Praha

Re: Nejzvrhlejší fantazie

Příspěvek od manzelparohac »

Zjevně uspokojená moje žena sleze dolu ze stolu narovná si sukni ale vysleče si tričko aby se všichni mohli pokochat jejíma kozičkama číslo 3-4. Pěkně nahlas řekne tak teď zprzníme tu tvoji čubku a až s ní zkončíme už tvé malé péro stejně nikdy nebude chtít tak na ni zapomeň. Milenka si již zvykla že je nahá ale teď bylo vidět že má hrůzu v očích a prosebně se na mě dívá ale já nemužu nic dělat sem nehybně přivázán stále ke stolu. Dostane příkaz si kleknout na koberec a vystrčit na všechny svoji kundičku. Ty její obrovské prsa ji visí dolů a krásně je tím zdůrazněna jejich velikost a objem. Vypadá jako by byla připravena na podojení těch jejich vemen. Žena přisune k její hlavě židli a pokyne jedné z účastnic aby si na židli sedla ta pochopí vyhrne sukni a dá milence před obličej kundičku na vylízání. Té se vůbec nechce, ale začne pomalu opatrně dělat dobře jazykem slečně na židli. Hostitelka chytne prvního stojícího čuráka pěkně mu přetáhne kůžičku aby se ukázal žalud a párkrát ho pohoní a přitáhne ke kelečící milence. Nabere ze svoji kundičky ještě zbytek vytékajícího semene namaže s ním hřebcovo péro a ještě na něj plivne. A řekne: vymrdej té děvce mozek z hlavy dělej aby už neměla chuť na ženaté chlapi. Borec na nic nečeká a narve ji své velké péro zezadu do kundy na jeden příraz až po kule a začne ji šukat co to jde aby se zavděčil své hostitelce. Přitom ji chytne za prdel a všichni se dívají jak se ty její obrovské vemena rozpohybovali a lítají tam a nazpět což je maximálně vzrušující podívaná. Všichni ostatní borci si leští svoje klády a zbytek žen si posedalo na gauč a nestydatě si honí frndy a je jim jedno že se všichni dívají.
Odpovědět

Zpět na „Fórum extrémy a prasárny“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Arnema, istonasjevela, Joseph, Pozeram69, subik97 a 82 hostů