Manželka má jíž delší dobu stálého milence a já v sexu hraju doslova druhé housle. Markéta byla vždycky holka pro více chlapů a ani já nebyl v tomhle výjimkou. Když se mi jí podařilo před lety přesvědčit, aby se mnou začala regulérně chodit, její podmínkou byla určitá volnost v sexuální rovině. Na rozdíl od ní, tak já v té době nikoho jiného neměl a ona byla celý můj svět. Byl jsem tehdy zamilovaný až po uši, takže jsem i přes žárlivé hlasy v mé hlavě bezpodmínečně souhlasil.
Ze začátku mě asi nepodváděla až zase tak často, takže jsem ani nepociťoval nějaké zanedbávání. Postupem času si pro své zálety vyhradila čtvrteční večery a já opět bezpodmínečně souhlasil. Snažil jsem se být tolerantní, ale když začaly přibývat další dny v týdnu, tak se stejnou intenzitou rostly naše neshody. Nechtěl jsem o ni v žádném případě přijít, tak jsme po dlouhé diskuzi pořídili pás cudnosti pro muže, což definitivně zpečetilo můj budoucí sexuální život. Zprvu mě zamykala pouze na nezbytně nutnou dobu několika hodin, kdy byla na záletech. Když si začala všímat změn v mém chování, když jsem byl pod zámkem, začala mě nechávat zamčeného delší dobu i mimo její randíčka, protože jí to tak jednoduše vyhovovalo. Těsně než potkala Martina mi pás cudnosti sundávala prakticky jen na sex, který mi dopřávala v průměru jednou za týden, když neměla do koho jiného píchnout, nebo když jsem fakt hodně žadonil.
Po seznámení s Martinem se všechno změnilo, během pár měsíců se mnou přestala zcela provozovat klasický sex a vylízat se ode mě nechávala jen tehdy, když nebyl Martin po delší dobu k dispozici, aby si pomohla od neukojitelné nadrženosti, která u ní hraničila s nymfomanií. Jakmile objevila, že mi ho může vyhonit vibrátorem bez sundání klece, odemykala mě výhradně jen za účelem nutné hygieny. Čím více mnou opovrhovala, tím více jsem jí k oboustranné spokojenosti zbožňoval.
Nyní se s Martinem stýká pravidelně dvakrát až třikrát týdně. Častokrát musím pro Martina zajet autem, což je samo o sobě dost ponižující. Ale zase vidět Markétu naživo líbat se s Martinem v zrcátku na zadní sedačce je pro mě nesmírně vzrušující. Navíc k jejich sexuálním hrátkám mě až na výjimky nepouštějí. Většinou mě po Martinově odchodu vyhoní vibrátorem, takže se na Martinovy návštěvy těšívám. Pokud ale není spokojená s výkonem svého nabíječe, nebo má prostě jen špatnou náladu, sváže mě a seřeže bičem či důtkami do modra.
Abych se prý necítil tak odstrčený, tak Markéta zavedla bodovací systém. Tahle naše sexuální hra spočívá v tom, že za každou minutu stimulace penisu vibrátorem, po kterou se vydržím neudělat, dostanu jeden bod. Nasbírané body můžu sčítat a poté vyměnit za odměny jako je třeba kvalitní ballbusting za 13 bodů, strap-on od manželky za 29 bodů, lízání jejího zadečku za 79 bodů, vyhonění od manželky bez pásu cudnosti za 113 bodů, sezení na obličeji a přidušování bez kalhotek za 310 bodů (s vyhoněním vibrátorem za přípatek 100 bodů), celý víkend bez pásu cudnosti za 990 bodů s možností honit si sám dle libosti nebo účast při intimnostech ženušky s Martinem přímo v ložnici za 1 190 bodů. Jako zvláštní odměnu ženuška častokrát dle své nálady přidává bonusový úkol, např. když se neudělám do 30 minut, nechá mě vylízat tu její nevěrnou vystříkanou dírku. Jednou mi dokonce slíbila, že když vydržím vzdorovat celou hodinu, nastaví mi svojí vagínu k oprcání v libovolné poloze.
Abych to neměl tak jednoduché, tak mě žena vždy připoutá k posteli, nasadí skřipce a k tomu si buď nechává líbat nohy v silonkách, nebo si mi sedá na obličej a přidušuje mě. Můj rekord byl u jejích nohou 15 a půl minuty, takže na bonus jsem se stejně ještě nikdy nedostal a asi ani nedostanu. Jakmile mi totiž sedne v promáčených kalhotkách na obličej, a já ucítím tu štiplavou vůni šťáviček smíchaných s Martinovým spermatem, okamžitě stříkám. Několikrát jsem vytekl už samotnou stimulací bradavek jakmile dosedla na můj obličej, což je samozřejmě bez bodů, protože časomíra se pouští až při zapnutí vibrátoru.
Body pro cuckolda
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
Elberet
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
vladiik
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Body pro cuckolda
Super