Manželka "kurvou"

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
brucor
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Manželka "kurvou"

Příspěvek od brucor »

Pokračování 9
Řekla mi, že cítila po cestě zpět, jak z ní pořád teče jeho semeno. Matlalo se jí to na stehna, je pravda, že došla celá ulepená dole, proto hnala do té sprchy.
Ten den už nic nebylo, jen my jsme si spolu zašukali v soukromí. Na večeři jsme šli nazí, dole byl jen Zdeněk, taky v rouše Adamovo, ten jeho kolega byl pryč, prý připravit věci pro Janu na zítřek.
Byl připravený guláš s knedlíkem a točené pivo, ani nevím kde to Zdeněk vzal nebo uvařil, bylo to ostatně jedno protože to bylo dobré. Jana měla očividně po té procházce hlad a žízeň, ostatně my dva taky. Po jídle se vše uklidilo a Zdenek jí při uklízení nádobí vzal za zadek a potěžkával jednotlivé půlky. Přiznám se, že mě osahávání mé ženy vzrušovalo hodně, opravdu hodně. Ta děvka držela, nebylo jí to proti srsti. Zdenek mi vyprávěl co bylo, jen vlastně opakoval to, co vyprávěla na pokoji Janina.
Pak jsme šli spát , ráno prý bude čekat Janu překvapení.
Usnula hned, měla toho dost za celý den. Ráno jsme se osprchovali, já jí vylízal píču a ona mě vykouřila, laskali jsme se. Pak jsme sešli dolů na snídani, Zdeněk už tam byl a na stole byla připravena snídaně. Jana dostala jen čaj a suchý rohlík, čerstvý ale suchý, prý aby jí nebylo později zle. S podivem se na mě podívala a já na Zdenka, on to zaznamenal a povídal, abychom se nebáli, že je to pro její dobro. Při jídle jsme si povídali o všem možném a na dotaz co bude dál, řekl Zdenek uvidíte nechte se překvapit.
Najednou se otevřeli dveře a v nich stál Karel došel ke stolu a přisedl si. Koukal na Janu a říkal, koukám, že ta kurva je pořád nahá, to je dobře. Vstal a přendal si židli k Janě, ani na nic nečekal a podebral jí za cecky a se slovy, že jsou pěkné, tuhé je pohoupal. Pak se zeptal jestli tedy chce zažít něco trochu jiného a po jejím souhlasu jí řekl, že to může kdykoliv ukončit, že to, co zažije má sloužit ke vzrušení ne k něčemu jinému. Já se podle jeho slov mohl zúčastnit jen jako pozorovatel, nahý pozorovatel a nesměl jsem zasahovat, jen kdyby to bylo už nad rámec dohody. Souhlasili jsme oba s manželkou. Zatleskal a do místnosti vstoupili další dva nazí muži v kápích, přistoupili k Janě a zvedli jí ze židle. První, co udělali nasadili jí roubík a pak jí s rukama za zády odvedli do připravené stáje. Šli jsem za nimi , s Zdenkem jsme si sedli a Karel k ní přistoupil, ona stála mezi těma dvěma pochopy, každý z jedné strany jí držel za ruku. Zdenek k ní přistoupil a zeptal kdy naposled jsi šukala kurvo. Nemohla chudinka mluvit, on jí dal facku (ale takovou aby se neřeklo) a znova, kdy jsi mrdala čubko, bylo to stejné nemohla mluvit, hned na to dostala facku přes cecek. Prohnula se, on houkl na ty dva pochopy, aby jí drželi pořádně a roztáhli jí nohy, aby byla rozkročená. Stoupl si před ní a sáhl jí mezi nohy, Jana byla mokrá, slizká ještě od rána a toto jí neubrala, naopak. Třeštila na něj oči, strašně slintala, teklo jí to po prsech, na břicho a dál na nohy. Pak jeden z pacholků dostal příkaz aby jí zvedl ruce a připevnil je k háku a zvedl jí je nad hlavu. Stála tam chudinka, nahá, ruce nad hlavou, kozy vytrčené a rozkročená, nesměla dát nohy k sobě. Karel řekl těm dvěma, aby jí osahávali kde chtějí a sedl si k nám, mě se optal zda se mi to líbí jak se chová k té couře. Oni se činili, taky se jim z toho postavili ocasy a nebyly to zrovna prckové, byli vyvinutí a i varlata se houpala ve velkém pytli, oběma. Karel řekl, že byli zvlášť vybraní a že jsou ženatí.
Pak na jednoho z nich zavolal a řekl mu aby šel k nám, mě řekl abych jej požádal o vymrdání té kurvy a vysemenění se do ní. Udělal jsem to, řekl jsme že bych chtěl aby jí zmrdal a udělal se do ní. On se otočil a šel k Janě, vyndal jí roubík z pusy a dal jí tam kovový kroužek aby byla pořád otevřená pusou a upevnil jí to za hlavou. Pak jí s tím druhým spustili ruce dolů a donutili jí si kleknout tak, abychom to vše viděli.
Gentus

Příspěvek od Gentus »

Moc pěkná povídka těším se na pokračování jenom škoda že to je tak krátké.
Wejgll
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Wejgll »

Fajn pokračování 👍
Kvietok22
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od Kvietok22 »

Super poviedka. Bolo by super v nej pokračovať
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

Vzrušující představa pro sub cuckoldy.
kohout50
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet

Příspěvek od kohout50 »

Čekáme na pokračování příběhu. Dočkáme se ?
Odpovědět