Manželka "kurvou"

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
brucor
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Manželka "kurvou"

Příspěvek od brucor »

Byl hezký večer, s manželkou jsme si sedli na terasu, dali si víno a povídali si. Když se sešeřilo, napadlo nás se vykoupat nazí, děti byli u babičky a tak jsme se nemuseli nějak kontrolovat a došlo i na sex v bazénu. Po koupání jsme si sedli nazí na sedačku, venku pod pergolou, a povídali si o představách. Nikdy by mě to normálně nenapadlo, ale shodli jsme se , že by se nám to líbilo ještě s jedním mužem, s mužem který by manželku mrdal naostro, bylo na něj spolehnutí a nenarušilo by nám to manželství. Nebylo těch neznámých málo, ale řekli jsme si kdo nic nezkusí nic nemá.
Využili jsme nepřítomnosti dětí a vydali se do společné sauny. Dohodli jsme se, že se k sobě nebudeme znát a uvidíme.
Manželka byla pěkně stavěná, ani hubená, ani silnější, vysportovanou prdelku a byť po dvou dětech, ještě pevné kozy s menšími a tmavšími dvorci a bradavkami akorát do pusy.
Dojeli jsme do sauny a tím to vše začalo, já už seděl v sauně když ona vešla, zahalená do osušky. Hned vzbudila pozornost a to se ještě k tomu obnažila a sedla si na lavici tak, aby jí byla vidět kunda a cecky. Netrvalo dlouho a přisedl si k ní starší muž a začal se s ní bavit. Po chvilce spolu odešli se ochladit a našel jsem je ve vířivce jak seděli vedle sebe a podle výrazu Jany nejen seděli.
Vysaunili jsme se, počkal jsem na ní venku a jeli domů, vyprávěla mi, že jí ten muž vyprstil kundu ve výřivce a ona mu honila ocas.
Dost mě to vzrušilo a užili si doma při vzpomínce fajn sex.
Jak plynul čas, našli jsme si na inzerát jednoho muže, sešli se s ním, probrali jsme spolu co hledáme, co by se nám líbilo a jaké máme hranice. Byl fajn, sympatický a s podobnými názory. Domluvili jsme se na schůzce v nějakém pensionu, který zabukuje a vyrazili asi za 14 dní po schůzce na setkání.
Pokoj v pensionu byl útulný, s vlastní koupelnou a velkou postelí. Manželka se šla osprchovat a vrátila se nahá, my si zatím dali skleničku, pak se šel osprchovat on a po něm já. Když jsem se vrátil do pokoje, manželka klečela před postelí a on jí zezadu roztahoval půlky a vylizoval píču a prdku, ani na mě nepočkali, ale tak jsme byli s Janou i domluveni. Popravdě on se lekl a myslel, že se zlobím, ujistil jsem ho že ne a řekl mu, aby tu kurvu klidně lízal dál a díval se na ně. Moc se jí to líbilo, leskly se jí oči a chtěla , abych jí dal žaluda do pusy. Kouřila mě jak o život, evidentně rozrajcovaná od lízání toho známého, pak najednou mě přestala kouřit, otočila se klekla si a začala kouřit jeho, nacpala si jeho čuráka až do krku, umí polykat žaludy až ke kořenu ocasu. Ten pohled byl strašně vzrušující.
brucor

Re: Manželka

Příspěvek od brucor »

Byl hezký večer, s manželkou jsme si sedli na terasu, dali si víno a povídali si. Když se sešeřilo, napadlo nás se vykoupat nazí, děti byli u babičky a tak jsme se nemuseli nějak kontrolovat a došlo i na sex v bazénu. Po koupání jsme si sedli nazí na sedačku, venku pod pergolou, a povídali si o představách. Nikdy by mě to normálně nenapadlo, ale shodli jsme se , že by se nám to líbilo ještě s jedním mužem, s mužem který by manželku mrdal naostro, bylo na něj spolehnutí a nenarušilo by nám to manželství. Nebylo těch neznámých málo, ale řekli jsme si kdo nic nezkusí nic nemá.
Využili jsme nepřítomnosti dětí a vydali se do společné sauny. Dohodli jsme se, že se k sobě nebudeme znát a uvidíme.
Manželka byla pěkně stavěná, ani hubená, ani silnější, vysportovanou prdelku a byť po dvou dětech, ještě pevné kozy s menšími a tmavšími dvorci a bradavkami akorát do pusy.
Dojeli jsme do sauny a tím to vše začalo, já už seděl v sauně když ona vešla, zahalená do osušky. Hned vzbudila pozornost a to se ještě k tomu obnažila a sedla si na lavici tak, aby jí byla vidět kunda a cecky. Netrvalo dlouho a přisedl si k ní starší muž a začal se s ní bavit. Po chvilce spolu odešli se ochladit a našel jsem je ve vířivce jak seděli vedle sebe a podle výrazu Jany nejen seděli.
Vysaunili jsme se, počkal jsem na ní venku a jeli domů, vyprávěla mi, že jí ten muž vyprstil kundu ve výřivce a ona mu honila ocas.
Dost mě to vzrušilo a užili si doma při vzpomínce fajn sex.
Jak plynul čas, našli jsme si na inzerát jednoho muže, sešli se s ním, probrali jsme spolu co hledáme, co by se nám líbilo a jaké máme hranice. Byl fajn, sympatický a s podobnými názory. Domluvili jsme se na schůzce v nějakém pensionu, který zabukuje a vyrazili asi za 14 dní po schůzce na setkání.
Pokoj v pensionu byl útulný, s vlastní koupelnou a velkou postelí. Manželka se šla osprchovat a vrátila se nahá, my si zatím dali skleničku, pak se šel osprchovat on a po něm já. Když jsem se vrátil do pokoje, manželka klečela před postelí a on jí zezadu roztahoval půlky a vylizoval píču a prdku, ani na mě nepočkali, ale tak jsme byli s Janou i domluveni. Popravdě on se lekl a myslel, že se zlobím, ujistil jsem ho že ne a řekl mu, aby tu kurvu klidně lízal dál a díval se na ně. Moc se jí to líbilo, leskly se jí oči a chtěla , abych jí dal žaluda do pusy. Kouřila mě jak o život, evidentně rozrajcovaná od lízání toho známého, pak najednou mě přestala kouřit, otočila se klekla si a začala kouřit jeho, nacpala si jeho čuráka až do krku, umí polykat žaludy až ke kořenu ocasu. Ten pohled byl strašně vzrušující.
stenli
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme hetero pár on kanda ona nadržená baculka

Re: Manželka "kurvou"

Příspěvek od stenli »

Tak ať se dari
Mildas155

Příspěvek od Mildas155 »

pěkný
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Super.
brucor

Příspěvek od brucor »

Jeho koule pleskaly o její bradu, strašně slintala u toho, bradavky nalité k prasknutí a když jsem si klekl k ní z boku a zespodu, zezadu jí sáhl na kundu byla mokrá, hodně mokrá. Podebral jsem jí její ztuhlé cecky a mačkal jí je. Po chvilce se oba přemístili na postel, Jana si klekla, vytrčila zadek a hlavu si položila na postel, já jsem jí ze strany roztáhl půlky aby viděl její slizkou píču, připravenou na jeho ocas. Trčel mu, tvrdý rovný a silný čurák zakončený naběhlým, obnaženým žaludem, varlata se mu houpala pod ním a byla nalitá k prasknutí, stejně jako tělo jeho ocasu. Nedivím se, Jany kunda vypadala jako nařízlá houska pro hamburger, má masité , uzavřené pysky, masitý vypouklý pahorek a až když jí pukne, je vidět poštěvák té kurvy.
Řekl jsem mu omrdej jí děvku a nešetři ji, má to ráda. Přiklekl k ní zezadu, nasadil jí žaluda mezi pysky kundy a začal jí je s ním pomalu vytírat. Bylo vidět, že ho tam chce, prohnula se a ještě víc vytrčila prdel. Nepospíchal, pomalu zajížděl žaludem do kundy a když tam měl půlku čuráka, najednou přirazil, ona hekla a on byl celý v ní, musela ho cítit až na děložním hrdle, neměl malého. Koule mu pleskly o boky stehen a on začal přirážet a mrdat mojí manželku, tu manželku, která mi byla do té doby „věrná“, stejně jako já jí. Ona měla ruce zatnuté do deky na posteli, vycházela mu vstříc a kňučela, ta kurva kňučela blahem.
teramafoto
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od teramafoto »

Hmmmmm, pekny ... :)
brucor

Příspěvek od brucor »

Po chvilce na manželku přišel orgasmus, dříve než na něj, celá se roztřásla, padla na postel a oddychovala jak po přespolním běhu, běhna. Ležela na posteli, na břiše , roztažené nohy a kunda se jí leskla slizem. Otočil jsem jí na bok, pohladil prdelku a pomalu do ní zasunul svůj ocas a upřímně , jak jsem byl vzrušený narazil jsem jí taky až po kořen, jen se prohnula a zakňučela, ne bolestí, spíš slastí. On se přesunul k její hlavě a obnažený žalud, jeho ocas byl polotuhý, to má Jana ráda, moc ráda, začala žmoulat polotuhý ocas v puse. Věnovala se mu neskutečně a u toho mu prohmatávala koule.
Já jí z boku mrdal tu její rozevřenou, slizkou píču a ona kouřila toho známého.
Po chvilce chtěla vstát a chvilku si dát pauzu. Nalil jsem víno a sedli jsme si na sedačku. Bylo na ní vidět, že je šťastná spokojená, že se jí to líbí kurvě. Cecky se jí zdvíhaly, jak dýchala. On seděl vedle ní a najednou jí podebral levý prs a začal ho mačkat, podebírat, hrát si s ním. Držela ani se nehnula, jen se jí leskly oči a dívala se na mě. On se podíval na mě a pak na ní a zeptal se , jestli už byla někdy podojená. Trochu jí to vyděsilo, špitla, že ne nebyla. Padla další otázka, zda by to chtěla zkusit. Nevěděla, mě to vzrušilo, vidět jí dojenou. On nám vyprávěl jak má statek a občas mu tam přijde manželský pár, kde ona by chtěla podojit. Má prý dojení na krávy a na kozy, to je menší, ne tak savé. Po chvilce popíjení ale souhlasila, že ano.
Řekl, abychom dali věci ze stolu a ona si na něj klekla tak, aby jí visela vemena, odteď řekl, že je jen kráva s vemeny. On odešel do koupelny a vrátil se s lavorem, plného vlažné vody, ten postavil na stůl,
Jak klečela, obešel jí, poplácal po zadku a stoupl si k ní z boku. Namočil donešený ručník a začal jí omývat struky jak říkal. Jana držela jak poslušná kráva. Pak dal pod ní hrnec a začal jí ručně dojit, mě řekl abych jí prohlédl píču zda nechce připustit. Stoupl jsem si za ní a roztáhl jí půlky od sebe a začal jí prohlížet, on tak co, se optal, já že je uslintaná, otevřená (což se po tom mrdání nebylo co divit).
brucor

Příspěvek od brucor »

Díval jsem se jak jí zručně dojí vemena, jak ona drží, prohýbá se u toho a evidentně jí to vzrušuje, bylo to vidět na jejích bradavkách, naběhlé, zduřelé. Chtěl abych jí u toho vyprstil, tak jsem se snažil a prstil jsem jí píču. Podojil jí obě vemena a i když z nich nic nevyteklo, popleskal jí po stehně a řekl, pěkná dojnice, pěkná.
Jana slezla ze stolu, její naběhlé struky se zhouply. Po tom výkonu jsme si dali oraz a objednali si jídlo na pension. Při otázce kdo půjde otevřít a převzít jídlo, jednoznačně jsme oba řekli Jana a nahá. Řekla, že jsme se zbláznili, tak jsme jí to potvrdili. Za hodinku zvonek a ona šla nahá otevřít. Vrátila se celá rudá, prý tam byl takový mladíček a ani nebyl schopen načíst kartu. Zdenek, ten známý, ji chytil za vemeno a zeptal se jestli ho nechala si sáhnout. Řekla že ne, ale že nebyl ošklivý.
Po jídle jsme chvilku odpočívali na posteli a dívali se na televizi. Jak jsme tak leželi, tak jsme oba hladili Janu kde se dalo a Zdenek se najednou začal vyptávat, zda nechce Jana podojit u něj na statku, že jako kráva má luxusní struky. Jana si sedla a jak se jí zase zhoupla vemena tak jsme jí je každý z jedné strany podebrali. Drželi jsme jí za cecky a ona řekla proč ne.
Řekla Zdenkovi, aby si lehl na záda a sedla si na něj, zavedla si jeho čuráka do kundy a mrdala se jako coura. Vemena jí poskakovala, pak to samé udělala se mnou. Ani mě ani Zdenka nenechal, abychom se udělali. To si prý nechá na závěr a taky že ano. Klekla si nastavila se zezadu a vyzvala Zdenka aby jí omrdal. Bylo vzrušující jak byla sprostá při mluvení. Zdenek jí prcal a najednou začal víc a víc přirážet a oba se spolu najednou udělali, vystříkal se do ní a to pořádně, nebylo divu po té době.
Vytáhl z ní čuráka a jeho semeno teklo ven z kundy mé coury. Slezla s postele a sedla si na bobek a čekala aby z ní vyteklo jeho semeno. Pak to samé zopakovala se mnou, Zdenek jí u toho obstarával vemena a líbal se s ní. Nakonec nám vykouřila povadlé ocasy.
Mildas155

Příspěvek od Mildas155 »

nadhera,
Odpovědět